-
Για τα καθίσματα έχεις ένα δίκιο αλλά εξαρτάται από το σωματότυπο.
Καλό deal ειδικά αν εχεις και το Φπα μέσα στα ποσά που εγραψες και για εξαγορά κιόλας και πράγματι βγαίνει καλύτερα από το έντοκο. -
Ο χρήστης kfous έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους είμαι από σήμερα ευτυχής κάτοχος της x1 sdrive 1.8i με leasing αλλά και σκοπό την εξαγορά της στη ληξη της τετραετίας!Θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω όλους παλιους και νέους γιατί βοηθήσατε πολύ σε αυτό (160 σελίδες είναι πολλές είναι η αλήθεια τόσες ήταν όταν την έκλεισα και ανεβαίνει!!) Πήρα alpine λευκό αυτόματη με απλό εσωτερικό δυστυχώς ελέω leasing (τραγικά καθίσματα μπροστά) ,έκδοση advantage και δώρο navi αφού το αμάξι πρέπει να κάθεται ελλάδα από το καλοκαίρι!!!!ελπίζω να δικαιωθούν όσοι έγραψαν ότι ικανοποιεί ο κινητήρας γιατί η αλήθεια είναι ότι ο τρικυλινδρος με ξενίζει αρκετά.Κλείνω ευχαριστώντας σας πάλι για τη βοήθεια και με μια περίεργη ερώτηση ,επειδή μου το παρέδωσαν χωρίς μπάρες ενώ νόμιζα οτί ήταν στάνταρ και άλλαζε μόνο το χρώμα για να βάλω σχάρα για ποδήλατα ή μπαγκαζιέρα είναι απαραίτητες οι μπάρες ή μπορώ να βάλω τις παλιού τύπου χούφτες αφού έχει λουκι από πάνω;;;ευχαριστώ καλά χιλιόμετρα.....Καλοτάξιδο φίλε kfous και καλά χιλιόμετρα! Θα το απολαύσεις και εσύ! Καλωσήρθες κιόλας και να σου ζήσουν τα μικρά σου. Οι μπάρες θα πιάνουν όπως λές στο πλαϊνό της πόρτας αφού δεν έβαλες ράγες. Σπάσιμο λίγο αλλα δε χάθηκε ο κόσμος. Όπως λέει και ο Βασίλης ο Emperor να δείς τις λύσεις της Thule που είναι κορυφή και vfm. Τα καθίσματα και εγώ τα ήθελα λίιιιγο πιο ''μπάκετ'' αλλα συνηθίζονται με τον καιρό, θα δείς. Ωραίο το λευκό, έτσι το έχω και γώ, απλά δεν είναι μεταλλικό ρε γαμώτο. Ο κινητήρας και οι επιδώσεις της 18i είναι θέμα υποκειμενικό , αλλα είναι επαρκής. Άσε το φόρουμ τώρα και βγάλτο στους δρόμους να το στρώσεις!
Εσύ Στέφανε iceman μήν το αφήσεις το εργαλείο σε χλωρό κλαρί το ΠΣΚΔ !!! Βγάλτο έξω και γράψε χιλιόμετρα! Φούλαρε και πάρε την οικογένεια-παρέα και κάνε ενα όμορφο στρώσιμο! Και μή σκεφτείς οτι δεν κάνει να το φορτώσεις με κόσμο και μπαγάζια επειδή το στρώνεις! Απλά θα οδηγείς χαλαρά.
Φεύγω και εγώ σε λίγες ώρες με τη Μπέμπα μου για ορεινή Αχαία και λίγο Πατρινό καρναβάλι και λίγο χιονισμένο Χελμό. Πώς και πώς περιμένω κάτι τέτοια τριήμερα για να το βγάλω στους δρόμους. Να περάσετε όλοι όμορφα και με το καλό να ξαναμαζευτούμε γεροί απο Τρίτη και να τα λέμε! ....όσο διαρκεί το στρώσιμο είναι και η κατανάλωση σε ''ιστορικά χαμηλά'' οπότε εκμεταλλευτείτε το οι νέοι κάτοχοι.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Για τα καθίσματα έχεις ένα δίκιο αλλά εξαρτάται από το σωματότυπο.
Καλό deal ειδικά αν εχεις και το Φπα μέσα στα ποσά που εγραψες και για εξαγορά κιόλας και πράγματι βγαίνει καλύτερα από το έντοκο.99% των περιπτώσεων (τουλάχιστον για τις BMW που γνωρίζω) το leasing αρκετά πιο φτηνό από το έντοκο, γιατί η τιμή που δίνει η BMW στις εταιρείες leasing είναι αρκετά χαμηλότερη από την λιανική. Ειδικά σε ακριβές σειρές, η έκπτωση φτάνει μέχρι και 30% επί της ΛΤΠΦ!!
-
Τα καθίσματα είναι λίγο 'μάχιμα', αλλά προσφέρουν καλή πλευρική στήριξη και δεν κουράζουν σε καμιά περίπτωση.
Πάντως - θα μας πει και ο Στέφανος τη γνώμη του - έχω την εντύπωση ότι του QQ ήταν πιο 'φιλικά'.Οι χώροι και ιδίως το πορτ παγκάζ θα σε αποζημιώσουν 100%. Καρότσια κτλ. χωράνε με χαρακτηριστική άνεση, ενώ τρομερά βολικό είναι το κάλυμμα του πάτου, που διπλώνει στα 3, για ψώνια και αντικείμενα μικρού ύψους, ενώ μπορείς και να το μαζέψεις στην πλάτη των καθισμάτων και να εκμεταλλευτείς όλο το ύψος του πορτ παγκάζ...
-
Κάτι ενδιάμεσο από τα απλά της Χ1 και του QQ θα ήταν για εμένα ιδανικά (Τογιότα style )
-
Ξεκολλα απο τα λαϊκά Toyota, τώρα εισαι αριστοκράτης bmwδεκιας
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ξεκολλα απο τα λαϊκά Toyota, τώρα εισαι αριστοκράτης bmwδεκιαςΑυτά που κορόιδευα....
-
iceman ναι ειναι με φπα καλο deal ειναι το ξερω,καλο τριημερο σε ολους , φορτωνω κ εγω τιγκα αυριο το μεσημερι λογω δουλειας και φευγω ,τα αμορτισερ παντως θα στρωθουν σιγουρα!!!!!!!!vasilis constructor απεναντι θα ειμαι ,πατριδα η Αμφισσα ,ελα γαλαξειδι για αλευρομουτζουρωμα...............
-
Καλοταξιδα στους νεους κατοχους και απο μενα!
Να γραψω κατι που ειπωθηκε για το apple/android car play κλπ.
Απ'οσο θυμαμαι υπαρχει τετοιο εξτρα και στις BMW αλλα ειναι ακριβο και απολυτως αχρηστο(!) αν εχεις navi και connected services ΚΑΙ δεν ζεις στο Ελλαδισταν, οπου δεν μας εχουν ακομα(?) διαθεσιμο το connected app για τα κινητα.Λοιπον με το connected app, connected services και navi κανεις παπαδες με το αυτοκινητο. Εκτος του οτι εχεις ελεγχο σε απομακρυσμενες λειτουργιες του αυτοκινητου, βρισκεις καποιο προορισμο που θες να πας απο το κινητο μεσω αλλου app (google maps κλπ) και το κανεις share κατευθειαν στο navi του αυτοκινητου. Το ιδιο μπορεις να το κανεις και απο τον υπολογιστη σου μεσω google maps. Πχ προγραμματιζω εκδρομη, περναω ολα τα σημεια που θα κανω στασεις στο google maps και το κανω share στο navi του αυτοκινητου κατευθειαν.
Στην ουσια χωρις το connected app ειναι αχρηστο το πακετο των connected services και μαλλον επειδη στην Ελλαδα ειμαστε λιγο τεχνολογικα 'αμορφωτοι' γι'αυτο δεν ξεσηκωνονται οι ιδιοκτητες BMW με connected services να διεκδικησουν το αυτονοητο.
ΥΓ: Το connected app δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα μας, γιατι δεν εχει ερθει σε καποια συμφωνια η BMW με τους παροχους κινητης.
-
Το navi κοστίζει κατι χιλιάρικα ομως έτσι δεν ειναι;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
ναι οπως και το αντιστοιχο bMW 'car play'.
Εγω το πετυχα σε καλο πακετο με πολλα αλλα εξτρα οποτε και το εβαλα.Απλα εξηγησα γιατι δεν ακουγεται τοσο πολυ το 'car play' της BMW.
Eπειδη με το πακετο connected app - connected services - navi εχεις ολα τα πλεονεκτημα του κινητο + το συστημα της BMW. -
Ενταξει το κανεις παπαδες ειναι σχετικο. Κανεις μερικα πραγματα στην ενσωματωμενη οθονη του αμαξιου αλλα αυτο σου στοιχιζει στην παραγγελια 3 χιλιαρικα. Αν δεν μπει απο το εργοστασιο σχεδον δεν μπαινει καθολου μετα. Στο μεταξυ λιγο πολυ τα ιδια πραγματα κανεις σε ενα κινητο των 200 ευρω που το αλλαζεις και καθε 2 χρονια για να ειναι φρεσκο.
Το να το βαζεις μπρος και να ελεγχεις το κλιμα απο την εφαρμογη εχει καποια χρησιμοτητα στα πολυ κρυα κλιματα. Στην Ελλαδα ειναι αχρηστο.
-
Μόλις γύρισα από πρώτη μεγάλη βόλτα προς Ερέτρια και επιστροφή με μόνο τη σύζυγο επιβάτη.
Γράφω και από κινητό και δεν μπορώ να βάλω emoticons για να κάνω πιο ζωντανή την περιγραφή.
Έχω πάθει πλάκα!
Το αμάξι μου έφτιαξε τη μερα!
Τι οδηγούσα τόσα χρονια; σαν να ήμουν τυφλός και βρήκα το φως μου !!!Ούτε οι 18αρες, ούτε τα runflat , ούτε ο τρικύλινδρος ενοχλούν καθ οποιονδήποτε τροπο (μόνο κάποια χροιά από τον τελευταίο στις μανούβρες μέσα στο πάρκινγκ καταλαβαίνω αλλά στο δρόμο τίποτα)
Για αυτό που το θέλω εγώ το αμάξι απλά δεν υπάρχει. 140-150 με 3000-3500 στροφές και ταξίδι άνετο, ήσυχο και χώρις να καταλαβαίνεις ότι πας με τόσα !
Μέχρι τα 110 -120 λες ότι πας με 70-80. Στο πήγαινε που πήγαινα μέχρι 130 και μετά ήρεμα στον επαρχιακό από Χαλκίδα η κατανάλωση έγραψε 6,8 ενώ στο τέλος που το πάτησα μέχρι 160 στην έπιστροφη (μωτ όλης της διαδρομής 70) ανέβηκε στα 7,4.Πολύ καλή αίσθηση, λήψη πληροφορίας, κύλιση.
Όσοι το σκέφτεστε παιδιά, μην το σκέφτεστε καθόλου ειδικά με τις τρέχουσες τιμές.
Οι χώροι είναι απίστευτοι, τα παιδιά που το είδαν και μπαινόβγαιναν στο πάρκινγκ έπαθαν πλάκα, πίσω έχω βάλει ένα σωρό πράγματα και ακόμα το κάτω μέρος χωράει και αλλά τόσα.
Το πακέτο φωτισμού και το idrive άψογα ακόμα και τα απλά φώτα αλογόνου είναι πολύ δυνατά όπως είχε γράψει και ο Φανης και δεν χρειάζεται να καταφύγεις στους προβολείς. Ακόμα και το απλό ηχοσύστημα αξιοπρεπέστατο και αρκούντως δυνατό.
PDC άψογο! Συστήματά ασφαλείας μια χαρά (έχει και αναγνώριση σημάτων που δεν το ήξερα).
Εργονομικά έχει κάποια φάουλακια όπως η χαμηλή θέση οθόνης στο καντράν που δεν βλέπεις καλα αν έχεις ψηλά το τιμόνι ή κάθεσαι χαμηλά, η άβολη θέση των ποτήροθηκων και της μπροστά πρίζας 12V και η συντηρητική σχεδίαση του μεσαιου τμηματος του ταμπλό (αυτό το κομμάτι με τα νούμερα καθως και ο λεβιες του αυτόματου δειχνουν λίγο παλιακα). Επίσης το υποβραχιόνιο δεν έχει λόγω του τρόπου που λειτουργεί τη στιβαρότητα που θα ήθελα και στηρίζθηκα και στο διπλανό κάθισμα. Τα απλά καθίσματα δεν είναι τιποτα σπουδαίο αλλά δεν κούρασαν.
Τέλος το ντουλαπάκι θα μπορούσε να είναι λιγο μεγαλύτερο αλλά ευτυχώς έχει πολλούς χώρους μέσα (πακέτο αποθηκευτικών) με θήκη κάτω από το κάθισμα, δίπλα και κάτω από το τιμόνι με καλό βάθος και απίστευτο χώρο στις πόρτες.
Τωρα πέρα από βολτες μένει μέσα στην εβδομάδα να περασω τις μεμβράνες να ολοκληρωθεί το πακέτο εμφανισιακά καθώς και το δώρο συναγερμό, καθως δεν πρόλαβαν στην αντιπροσωπεία (μου χρωστάνε και το κάλυμμα του χώρου αποσκευών που έρχεται από Γερμανία)Το είχα ανάγκη μετά τα τόσα που είχα περάσει με το τελευταίο αλλά και τον ψυχαναγκαστικό τρόπο προσέγγισης μου (όχι μόνο) στα αμαξια (το πρωί ήμουν σκασμένος γιατί βρήκα δυο σημάδια με υποψία μικροβαθουλωματος από -ενας θεός ξέρει τι -μπροστά στο καπω του Yaris)
vfg όσο δεν πάει !
-
Καλορίζικο και εννοείτε οτι στο δρόμο είναι vfg.
Μεμβράνες έβαλα 3Μ και σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος (Cs20 πίσω, cs35 μπροστά (θα χρειαστεί να κάνεις έναν έλεγχο για την υφιστάμενη κατάσταση των μπροστινών παραθυρών ώστε να δεις έαν τα cs35 είναι νόμιμα ή θα πρέπει να πας στα cs50)
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Έχω πάθει πλάκα!
Το αμάξι μου έφτιαξε τη μερα!
Τι οδηγούσα τόσα χρονια; σαν να ήμουν τυφλός και βρήκα το φως μου !!!Όταν όμως σου γράφαμε για οδηγική αίσθηση, συμμετοχικότητα κλπ μας κορόιδευες ως Vatanen. Και που να οδηγήσεις και κάτι πραγματικά σπορ.
Όπως και να έχει καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς!
-
@iceman7 καλοτάξιδο και πάλι!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Καλοτάξιδο και πάλι!!!!!
Μη το πηγαίνεις 140 βρε απ την αρχή Χαχαχα !! Εκτός αν δεν είσαι υπέρ του στρωσιματος
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όταν όμως σου γράφαμε για οδηγική αίσθηση, συμμετοχικότητα κλπ μας κορόιδευες ως Vatanen. Και που να οδηγήσεις και κάτι πραγματικά σπορ.
Όπως και να έχει καλοτάξιδο να είναι και να το χαρείς!Σε σκέφθηκα ρε συ όταν έκανα αυτές τις σκέψεις!
Ευχαριστώ !@limited one
Ευχαριστώ θερμά !!! -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Καλοτάξιδο και πάλι!!!!!Μη το πηγαίνεις 140 βρε απ την αρχή Χαχαχα !! Εκτός αν δεν είσαι υπέρ του στρωσιματος
Οι οδηγίες λένε να μην ξεπερνιούνται οι 4500 στροφές... οριακά τσίμπησε 4000 σε κάποια σημεία μόνο. Γι αυτό άλλωστε δεν έβαλα καθόλου και σπορ mode !
Τα έχει άνετα τα χιλιόμετρα αυτά το αμάξι ακόμα και με αυτόν το μικρό κινητήρα. -
Οκ, εμενα απο την αντιπροσωπεία μου είχαν πει 2.500 άντε ως 3 αλλα 3 το ειχα παει στιγμιαία μονο
Παντως η μετάβαση απο το qq πρέπει να ειναι χαώδης! Έτσι ειχα νιώσει κι εγώ μετά το clio
BMW X1 2016