-
Ότι και αν συνέβη εύχομαι ολόψυχα να είναι περαστικό.
-
Εύχομαι ολόψυχα να είναι ή να πάνε όλα καλά Νίκο!
-
Οτι και να σου έτυχε να ειναι περαστικό και να σε κανει ποιο δυνατό.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καλημερα παιδια. Συνεβη κατι συνταρακτικο στη ζωη μου σημερα το πρωι που με προσγειωσε ασχημα. Θα αποχωρησω λεγοντας πως λυπαμαι αν στενοχωρησα καποιους με τη συμπεριφορα μου. Βασιλη ΣΥΓΝΩΜΗ φιλε μου αν σε πικρανα οπως επισης και το Σπυρο που του εκανα αναφορα. Σπυρο ειλικρινα να εισαι καλα και ευχομαι τα καλυτεραΝα είναι περαστικό εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου φιλαράκι.
Και όπως συνηθίζω να λέω στους γύρω μου, όταν κάτι ξεπερνιέται-διορθώνεται με χρήματα, τότε μή σε γονατίζει.
Υγεία πάνω απο όλα. Νικόλα μου να είσαι καλά και σου ευχόμαστε όλοι περαστικά.
Καλή δύναμη, κουράγιο και να πάνε όλα καλά άν γίνεται.
Μή ζητάς συγνώμη, το λέω και εγώ που με έιχες ''μαλώσει'' τις προάλλες, και καλά είχες κάνει.
Δυστυχώς η ζωή έχει και το σκληρό πρόσωπο που σε κάνει να νιώθεις πολύ λίγος ώρες ώρες. -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Νίκο εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το καλό να ξαναδούμε.
Καλή δύναμηΘα μπαινω να διαβαζω για να ξεχνιεμα Αντρεα
Ότι και αν συνέβη εύχομαι ολόψυχα να είναι περαστικό.
Εύχομαι ολόψυχα να είναι ή να πάνε όλα καλά Νίκο!
Οτι και να σου έτυχε να ειναι περαστικό και να σε κανει ποιο δυνατό.
Καλημερα παιδια. Συνεβη κατι συνταρακτικο στη ζωη μου σημερα το πρωι που με προσγειωσε ασχημα. Θα αποχωρησω λεγοντας πως λυπαμαι αν στενοχωρησα καποιους με τη συμπεριφορα μου. Βασιλη ΣΥΓΝΩΜΗ φιλε μου αν σε πικρανα οπως επισης και το Σπυρο που του εκανα αναφορα. Σπυρο ειλικρινα να εισαι καλα και ευχομαι τα καλυτερα
Να είναι περαστικό εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου φιλαράκι.
Και όπως συνηθίζω να λέω στους γύρω μου, όταν κάτι ξεπερνιέται-διορθώνεται με χρήματα, τότε μή σε γονατίζει.
Υγεία πάνω απο όλα. Νικόλα μου να είσαι καλά και σου ευχόμαστε όλοι περαστικά.
Καλή δύναμη, κουράγιο και να πάνε όλα καλά άν γίνεται.
Μή ζητάς συγνώμη, το λέω και εγώ που με έιχες ''μαλώσει'' τις προάλλες, και καλά είχες κάνει.
Δυστυχώς η ζωή έχει και το σκληρό πρόσωπο που σε κάνει να νιώθεις πολύ λίγος ώρες ώρες.Εδω μεσα τελικα βρηκα ατομα να ενδιαφερονται και σας ευχαριστω πολυ ολους ειλικρινα.
Βασιλη αυτο που λες με τα χρηματα πως ξεπερνιεται θα προσπαθησω να το θυμαμαι ειναι καλη συμβουλη -
Ρε Νικόλα είσαι λεβέντης από Κρήτη, δεν μασάτε εσείς! Υπομονή και περαστικά!
-
Φίλε Νίκο εύχομαι κι εγώ καλή δύναμη στη δοκιμασία σου. Να ναι περαστική και να επανέλθεις στο forum για να μπορούμε να συζητάμε το κοινό μας πάθος, την αυτοκίνηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καλημερα παιδια. Συνεβη κατι συνταρακτικο στη ζωη μου σημερα το πρωι που με προσγειωσε ασχημα. Θα αποχωρησω λεγοντας πως λυπαμαι αν στενοχωρησα καποιους με τη συμπεριφορα μου. Βασιλη ΣΥΓΝΩΜΗ φιλε μου αν σε πικρανα οπως επισης και το Σπυρο που του εκανα αναφορα. Σπυρο ειλικρινα να εισαι καλα και ευχομαι τα καλυτεραΦίλε Νίκο ότι και να περνάς να είναι περαστικό.
Στο πόνο και στην δοκιμασία η καλύτερη συμβουλή που μου είχαν δώσει είναι να συνεχίζεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν ώστε να μάχεσαι τελικά καλύτερα , με επιπλέον κίνητρα.
-
Νίκο πολέμα...
Μετά θα πιούμε και εκείνη τη μπύρα του αύγουστου... -
Παγωμένε εφτά, καλορίζικος!
Είσαι από αυτούς που θέλουν τα city-tour με celebrities των 240 την ώρα - 2 εκτονώσεις στον χώρο σου (ουδόλως είναι τυχαία η αναφορά ως Η Χ1). Οι άρχοντες βασίληδες που βγάζουν γούστα, ξέρουν.
Εμεις παραμένουμε σε tranny καταστάσεις, 10 ευρώ - κηφισσού και λένορμαν , σεικερ δίπλα στο πράσινο διώροφο αθήνα-πύργος: ΤΟ vitara, ΤΟ kuga, TO QQ (ακου εκει κιου-κιου!), ΤΟ ντούστερ - σικ μπρουτάλ το 'ού', ΤΟ 3008, ΤΟ Honda (φίλε γιώργο, καλό το όχημα, αλλά συλλαβισε το σι αρ βι - εμένα όταν έλεγα σιβίκ μου έπεφτε...)
Εσύ παγωμένε φίλε, κακώς κατέβηκες στα κτελ με κοστούμι... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Είσαι από αυτούς που θέλουν τα city-tour με celebrities των 240 την ώρα - 2 εκτονώσεις στον χώρο σου (ουδόλως είναι τυχαία η αναφορά ως Η Χ1). Οι άρχοντες βασίληδες που βγάζουν γούστα, ξέρουν.
Εμεις παραμένουμε σε tranny καταστάσεις, 10 ευρώ - κηφισσού και λένορμαν , σεικερ δίπλα στο πράσινο διώροφο αθήνα-πύργος: ΤΟ vitara, ΤΟ kuga, TO QQ (ακου εκει κιου-κιου!), ΤΟ ντούστερ - σικ μπρουτάλ το 'ού', ΤΟ 3008, ΤΟ Honda (φίλε γιώργο, καλό το όχημα, αλλά συλλαβισε το σι αρ βι - εμένα όταν έλεγα σιβίκ μου έπεφτε...)
Εσύ παγωμένε φίλε, κακώς κατέβηκες στα κτελ με κοστούμι...Πάντα άρχοντας.
Όταν έχεις παραλάβει καινούργιο αυτοκίνητο, έχεις στύση ακόμη και να σου περνάει καθετήρα γερμανίδα γεροντοκόρη από την Βαυαρία. Με το καιρό η στύση γίνεται μόνο προγραμματισμένη .
Το ηθικό δίλημα κατά την χειρωνακτική εκτόνωση σε γιαπωνέζικη τουαλέτα. Πατάς το κουμπι της πριγκίπισσας 音姫 ή το κουμπί του νερού 止 για να συνέλθείς .
Βιβλιογραφία
(1) http://sushimou.gr/odhgos-epibiwshs-sth ... -toyaleta/ -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Εσύ παγωμένε φίλε, κακώς κατέβηκες στα κτελ με κοστούμι...Για μια ακομα φορα εισαι ανυπέρβλητος, τεράστιος και μοναδικός.
Να σαι καλα και για τις ευχες και για τη λάμψη στη σημερινή καταχνιά του νήματος!!!
Αυτο με το κουστούμι και το ΚΤΕΛ με έστειλε ρε αδελφέ... -
Καλησπέρα σε όλους είμαι από σήμερα ευτυχής κάτοχος της x1 sdrive 1.8i με leasing αλλά και σκοπό την εξαγορά της στη ληξη της τετραετίας!Θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω όλους παλιους και νέους γιατί βοηθήσατε πολύ σε αυτό (160 σελίδες είναι πολλές είναι η αλήθεια τόσες ήταν όταν την έκλεισα και ανεβαίνει!!) Πήρα alpine λευκό αυτόματη με απλό εσωτερικό δυστυχώς ελέω leasing (τραγικά καθίσματα μπροστά) ,έκδοση advantage και δώρο navi αφού το αμάξι πρέπει να κάθεται ελλάδα από το καλοκαίρι!!!!ελπίζω να δικαιωθούν όσοι έγραψαν ότι ικανοποιεί ο κινητήρας γιατί η αλήθεια είναι ότι ο τρικυλινδρος με ξενίζει αρκετά.Κλείνω ευχαριστώντας σας πάλι για τη βοήθεια και με μια περίεργη ερώτηση ,επειδή μου το παρέδωσαν χωρίς μπάρες ενώ νόμιζα οτί ήταν στάνταρ και άλλαζε μόνο το χρώμα για να βάλω σχάρα για ποδήλατα ή μπαγκαζιέρα είναι απαραίτητες οι μπάρες ή μπορώ να βάλω τις παλιού τύπου χούφτες αφού έχει λουκι από πάνω;;;ευχαριστώ καλά χιλιόμετρα.....
-
Καλοταξιδο. Τι εννοεις τραγικα καθισματα εμπρος?
Αν εχει τις υποδοχες οπως ολες οι BMW θα μπορεις να βιδωσεις σχαρες.
-
Καλοτάξιδο kfous. Για 4 χρονια; ποσο περίπου το μήνα; με προκαταβολή; τιμη εξαγοράς;
Τι εννοείς για τα καθίσματα;
Για τις μπάρες όπως τα λέει ο wantone -
Νίκο,καλή δύναμη με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις... εύχομαι να επιστρέψεις σύντομα πιο δυνατός.
Iceman,ευχόμαστε καλοτάξιδο; Έχεις ήδη παραλάβει;
Kfous, καλωσόρισες στο forum εσυ και το νέο σου απόκτημα -
Ο χρήστης kfous έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους είμαι από σήμερα ευτυχής κάτοχος της x1 sdrive 1.8i με leasing αλλά και σκοπό την εξαγορά της στη ληξη της τετραετίας!Θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω όλους παλιους και νέους γιατί βοηθήσατε πολύ σε αυτό (160 σελίδες είναι πολλές είναι η αλήθεια τόσες ήταν όταν την έκλεισα και ανεβαίνει!!) Πήρα alpine λευκό αυτόματη με απλό εσωτερικό δυστυχώς ελέω leasing (τραγικά καθίσματα μπροστά) ,έκδοση advantage και δώρο navi αφού το αμάξι πρέπει να κάθεται ελλάδα από το καλοκαίρι!!!!ελπίζω να δικαιωθούν όσοι έγραψαν ότι ικανοποιεί ο κινητήρας γιατί η αλήθεια είναι ότι ο τρικυλινδρος με ξενίζει αρκετά.Κλείνω ευχαριστώντας σας πάλι για τη βοήθεια και με μια περίεργη ερώτηση ,επειδή μου το παρέδωσαν χωρίς μπάρες ενώ νόμιζα οτί ήταν στάνταρ και άλλαζε μόνο το χρώμα για να βάλω σχάρα για ποδήλατα ή μπαγκαζιέρα είναι απαραίτητες οι μπάρες ή μπορώ να βάλω τις παλιού τύπου χούφτες αφού έχει λουκι από πάνω;;;ευχαριστώ καλά χιλιόμετρα.....Έχει η thule εξαιρετικές προτάσεις για οτιδήποτε σε μπάρες, σχάρες, μπαγκαζιέρες...ρίξε μια ματιά και εκεί
-
Καλημερα...
Ξερει κανεις αν παιζει κανενα κομματι X1 sDrive 16d στα ετοιμοπαραδοτα και σε τι τιμη?Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Περνά από μια εκθεση για σιγουριά.
-
Καλημέρα ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις απαντήσεις.
Τα καθίσματα εμπρός είναι μικρά και κοντά,έπρεπε το έδρανο πιστεύω να ηταν μεγαλύτερο,
Το deal iceman7 ηταν 2000 προκαταβολή 630*48 τελικό και 10000 στο τέλος,βέβαια είμαι δέκα χρόνια πελάτης,αυτά όλα εάν βγεί πέρα η τετραετία όπως είμαστε με τη φοροαπαλλαγή και εάν δε μειωθεί το αφορολογητο βγαίνει λιγο καλυτερο απο το έντοκο.emperor ευχαριστώ για το καλωσορισμα θα το ψάξω καλύτερα γιατί έχω και εγώ δύο παιδιά όποτε καταλαβαίνεις,πόσο μάλλον που το ένα ήρθε τώρα προ διμήνου ,άρα έχω να κουβαλάω όλη την προίκα του!!!!!!
BMW X1 2016