-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι online αγορές πλέον, αν και δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι σε ογκώδη ανταλλακτικά.
Τώρα αν με το 'ογκώδη' εννοείς λαμαρίνες, προφυλακτήρες, φτερά κλπ, τότε εκεί ίσως αλλάζει το πράγμα, αν και έχω αγοράσει το πλήρες Mazda bodykit για το RX8 από ΗΠΑ (onlinemazdaparts), και ήρθε στην πόρτα μου στο 1/3 της τιμής από την -τότε υπαρκτή- επίσημη Mazda. Παρομοίως και για αγορές από το Japanparts...
Αυτό εννοούσα αν και βλέπω υπάρχει λύση (λογικό μου φαίνεται). Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να είναι σκεπτικός υπό την έννοια ότι αν φτάσει το ανταλλακτικό με φθορά πρέπει να μπεις στη διαδικασία να το γυρίσεις πίσω που δεν είναι και απλό δεδομένου του όγκου, άσε ο χρόνος που θα χάσεις κτλ. Αλλά αφού βγαίνεις εν τέλει (πολύ) κερδισμένος αξίζει και με το παραπάνω.
-
Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν το civic 1.8 με τα 140 άλογα. Απίστευτο μοτέρ, απίστευτα χαμηλή κατανάλωση. Έρωτας με τη Honda.
-
Οχι με τη hyundai?
-
τα οποία χαντακώνονται στην Ελλάδα από την αδιάφορη αντιπροσωπεία (τόσο σε εξυπηρέτηση, όσο και σε τιμολόγηση αυτοκινήτων και ανταλλακτικών).
Θα το θυμάμαι μέχρι να πεθάνω, το μικρό μεταλλικό πλακετάκι με τη μεταλλική θηλιά (rear hinge) στην πίσω πόρτα σε Civic EG ο Σ
Εμείς πάλι με το που πήραμε το colt ξεκολήσαμε αμέσως το πίσω σήμα με το 'Σ'...ε,οχι και διαφήμιση στον ακατανόμαστο
-
Αυτά που ακόυγονται για τον Σ, πως είναι δυνατό να μην έχουν φτάσει στα αυτιά της εταιρείας; Λέγαμε για τις μη ανταγωνιστικές τιμές των Honda και για τις χαμηλές πωλήσεις τους. Η μητρική εταιρεία δεν τα βλέπει αυτά; Είναι ικανοποιημένη από τον αντιπρόσωπο;
Η Skoda ακούστηκε ότι πήρε την αντιπροσώπευση από την ΒΙΑΜΑΡ μετά από 35 χρόνια συνεργασίας, επειδή τιμολογούσε ακριβά τα αυτοκίνητα της. Στην Honda είναι ικανοποιημένοι με τις τιμές των αυτοκινήτων και των ανταλλακτικών της;
-
Μιλάμε για Ιάπωνες axel, άαααλληηη νοοτροπία και κουλτούρα! Οι Σουηδοί πήραν την Βόλβο από τον Σ. Οι Ιάπωνες (Mitsubish & Honda) δεν έχουν κάνει καμία κίνηση. Ο Ιάπωνας δύσκολα θα αλλάξει συνεργάτη, το βλέπει ως 'προδοσία'. Επίσης, επειδή η Honda δεν πουλάει γενικά σε μεγάλα νούμερα ούτε στην Ευρώπη (δεν είναι Toyota ή Nissan), ο Σ. τους έχει πείσει ότι πουλάει στην Ελλάδα όσο καλύτερα γίνεται.
-
Συμφωνω στα περισσοτερα απο οσα γραφτηκαν παραπανω. Δυστυχως η Honda αδικειται στην Ευρωπη και πολυ περισσοτερο στην Ελλαδα. Οι πωλησεις της δεν ειναι αντιστοιχες της ποιοτητας και των συγκριτικων πλεονεκτηματων που προσφερει ως εταιρεια. Στην αμερικη ειναι η 4η εταιρεια σε πωλησεις, ενας πραγματικος κολοσσος. Οι ευρωπαιοι προτιμουμε ευρωπαικα αυτοκινητα με εξαιρεση την Ελλαδα με την Toyota. Αν δει κανεις ομως, ολη η γκαμα αυτοκινητων της Honda ειναι πολυ πανω απο το μεσο ορο της αντιστοιχης κατηγοριας. Jazz, Civic, Accord, HRV και CRV ειναι ολα εξαιρετικα αυτοκινητα με φοβερα μοτερ βενζινης και πετρελαιου, σχεδον παντα πρωτα σε τεστ αξιοπιστιας και τα πιο ανετα και ευρυχωρα στις κατηγοριες τους. Δυστυχως στοιχιζουν απο 2 εως 6-7 χιλιαδες ευρω ακριβοτερα απο τους ανταγωνιστες τους. Προσωπικα πιστευω οτι τα λεφτα αυτα θα αποσβεστουν σε βαθος χρονου λογω οικονομιας καυσιμου και λιγοτερων βλαβων αλλα οπως και να εχει ο αλλος στραβωνει να πληρωσει 'κερατιατικα' παραπανω λεφτα στην αντιπροσωπεια.
Εμενα μετα την αγορα του CRV με παιρνουν καθε 4 μηνες περιπου απο μια εταιρεια δημοσκοπησεων και με ρωτανε τη γνωμη μου για το αμαξι, αν ειμαι ευχαριστημενος απο την αντιπροσωπεια, τα σερβις κλπ. Δεν ξερω ποιος εχει παραγγειλει την ερευνα, Σ. ή μαμα Honda, παντως εχω δωσει μερικες απαντησεις που πιστευω θα παρουν το μηνυμα... -
Φίλε geiasou είμαι ανάμεσα σε crv 4wd, Tucson dct με τα 141 άλογα και tiguan 1.6.. Έχω μπλεχτει. Τι να προτιμήσω;
-
Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής ανάμεσα στο CRV και το Tiquan; Επίσης, μέσα στο 2017 λογικά θα έχει έρθει και το νέο CRV. Το υπάρχον μοντέλο πάει για αντικατάσταση.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Φίλε geiasou είμαι ανάμεσα σε crv 4wd, Tucson dct με τα 141 άλογα και tiguan 1.6.. Έχω μπλεχτει. Τι να προτιμήσω;Δεν υπάρχει σύγκριση νομίζω ειδικά αν μιλάμε για τον crv 1,6 με τα 160 άλογα
-
Φίλε geiasou είμαι ανάμεσα σε crv 4wd, Tucson dct με τα 141 άλογα και tiguan 1.6.. Έχω μπλεχτει. Τι να προτιμήσω;Αν μπορεις να παρεις το χοντα με τα 160 θα εισαι μια χαρα και ας ειναι παλιο
-
Αυτό έχω πρώτη επιλογή αλλά και τα 35800 είναι πολλά. Από την άλλη δε νομίζω να με καλύψει αυτό με τα 120. Το Tucson είναι μια πολύ καλή επιλογή. Το tiguan είναι εκπληκτικό εσωτερικά αλλά και πολύ όμορφο εξωτερικά. Μπέρδεμα.
-
Αυτό έχω πρώτη επιλογή αλλά και τα 35800 είναι πολλά. Από την άλλη δε νομίζω να με καλύψει αυτό με τα 120. Το Tucson είναι μια πολύ καλή επιλογή. Το tiguan είναι εκπληκτικό εσωτερικά αλλά και πολύ όμορφο εξωτερικά. Μπέρδεμα.Εγω πηγαινα για το χοντα 120αρη αλλα ηταν πανακριβο. Μια χαρα θα ειναι αν σου φαινεται ακριβο το 160αρη(που ειναι)
-
Αν το 160αρη έχει 35800 η τιμή είναι μόλις 2 χιλιάρικα πάνω Λο το διλιτρο 150αρη tiguan, διαφορα που τη βγάζεις άμεσα με το φόρο πολυτελείας και τη μικρότερη κατανάλωση συν την επιπλέον εγγύηση του χοντα.
-
Δε συζητάω για 2λιτρο με την καμία.
-
Honda CRV με τα 160 άλογα...Ιδίως αν θες πετρέλαιο!
Το 190άρι που θα βγάλει είναι βενζίνης μόνο; Αν όχι περίμενε λίγο ακόμη να δεις και εκείνο ή μήπως οδηγήσει σε μικρή έστω μείωση της τιμής τα υπόλοιπα...Αν δεν βιάζεσαι βέβαια... -
το νεο CR V, που εξωτερικά, εχει ελαχιστες διαφορες με το τωρινο , μεγαλύτερες μάλλον διαστασεις και διαφορετικό ταμπλό, αναμένεται σε 3 χρονια. Στα 1,6λτ, θα υπάρχει σε βενζινη με 190 και σε diesel με 160 αλογα και 35,5 ροπή.
-
Αν οι διαστάσεις του τωρινού τον εξυπηρετούν - δεν το συζητάω για να τον καλύπτουν...μετά είναι να πάρεις βαν - και τα οικονομικά επίσης, το τωρινό 160άρι είναι εξαιρετική επιλογή για άνετες και οικονομικές οικογενειακές μετακινήσεις με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις! Αν δεν ενδιαφέρουν τρελές οδηγικές ανησυχίες (στροφιλίκια κτλ), όπου το μεγάλο αμάξωμα έχει κλίσεις, τότε το αμάξι είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία...
-
Παιδιά είδα και οδήγησα σε μικρή διαδρομή και το Tucson με τα 115 άλογα. Μου άρεσε ιδιαίτερα. Θέλω να δω κι αυτό με τα 141.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν το 160αρη έχει 35800 η τιμή είναι μόλις 2 χιλιάρικα πάνω Λο το διλιτρο 150αρη tiguan, διαφορα που τη βγάζεις άμεσα με το φόρο πολυτελείας και τη μικρότερη κατανάλωση συν την επιπλέον εγγύηση του χοντα.Ακριβώς! Μην ξεχνάς ότι το δίλιτρο κοστίζει χοντρικά 4 χιλιάρικα σε βάθος δεκαετίας (λόγω φορολογίας). Άρα και 5 χρόνια να το κρατήσεις τη διαφορά με το Tiguan την έχεις βγάλει. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν το λες παλιό. Αν και facelift είναι ουσιαστικά σαν καινούριο μοντέλο που παρουσιάστηκε το 2015, δεδομένων των διαφορών με το pre-facelift. Χαλαρά το CRV...
Honda CR-V 2015