-
ινστρουμεντ λαντινγ,
ποιος ομιλησε δια πρακτικοτης κλπ?
το ανωθεν γραφειον, ειχε απο μαμα του χωρο για γευμα και καφεδες, συρταρι για τα προχειρα και μολυβοθηκες, εξαιρετικη στιβαροτητα, αντοχη και αφαλεια. που τα νεα ουτε καν αγγιζουν.
παρ'αυτα η αισθητικη του παραπεμπει σε εργασια στο δωματιακι κατω απο τη σκαλα και ανελεητο κολημα χαρτοσημων. αυτο ειναι θαρρω το προβλημα προτασεων σκοντα. εμεινε κατιτις στους σχεδιαστες απο το γραφειοκρατικο παρελθον του μπαμπα τους, μια μουντιλα ρε παιδι μου... -
Οκ ότι πεις φιλε μου
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εγω παντως δεν καταλαβαινω τον Rscenic. Μονος του εξηγησε την διαδικασια σκεψης που τον καθοδηγησε στο crv. Με πολυ λογικα βηματα κατεληξε εκει αφου πρωτα απεκλεισε τις αλλες επιλογες. Ισως δεν ηταν κεραυνοβολος ερωτας, αλλα ηταν ομως μια λογικη διαδικασια. Τα 'προβληματακια' που αναφερει θεωρω οτι ειναι λεπτομεριες και θα επρεπε να δει περισσοτερο τα θετικα και να προσπαθησει να αγαπησει το αυτοκινητο του, αφου απο οτι καταλαβα δεν εχει σκοπο να το αποχωριστει αμεσα.
-
Εστέτ ο γάτος...
-
Παιδια καλημερα
@george1977
..ηρθες στα λογια μου.. Επιδοσεις πολυ καλες για την κατηγορια του (το AWD), κιβωτιο χωρις προβληματα (αν και αισθανομαι ενα σκαλοπατακι οταν απο 1η παω σε 2α), απλετοι χωροι και συμφερον οικονομικα σε σχεση με τα διλιτρα. Για αυτους τους λογους μονον και την τιμη προσφορας το αγορασα. Ολα τα αλλα του ανταγωνισμου υστερουσαν σε αυτα (που ειναι ουσιωδη για μενα) αλλα υπερτερουσαν σε αλλα μαλλον επουσιωδη. Αυτα σε σχεση παντα με τα 30+ χιλιαρικα που κοστισε.
Για τα μαμα M+S που φοραμε εχω ενστασεις σε αυτα που λες οσον αφορα τον θορυβο. Στα τεχνικα τους τα βλεπω στα 68db, το οποιο ειναι πολυ χαμηλο χαμηλο νουμερο αν σκεφτεις οτι στα καλοκαιρινα, πολυ δυσκολα βρισκεις 68db η 69db αφου η πλειονοτητα τους ειναι 70 και πανω. Δεν εχω δοκιμασει καλοκαιρινα για να συγκρινω, θα το κανω ομως στο εγγυς μελλον, αφου εχω σκοπο να χρησιμοποιω δυο τετραδες.
Το Android του, χμμ..τι να πω, φαγαμε τοσο ζορι να το καταφερουμε να δεχτει επι πλεον εφαρμογες και αυτες, παντα 'διαλεγμενες' για να μπορει να τις δεχτει το αρχαιο και κλειδωμενο Android που βαλανε..Εγω εχω βαλει ολο κι ολο Co-Pilot για Navigation, jetAudio για ηχο και VLC για τα πιτσιρικια, ολα κατεβασμενα απο το γνωστο site. Η αληθεια ειναι οτι με καλυπτουν αυτα και δεν χρειαζομαι καποια επι πλεον εφαρμογη, ομως υπαρχουν καποιες καλυτερες που δεν μπορω να τις εγκαταστησω λογω παλαιοτητας του Android και το οποιο δεν υπαρχει τροπος να αλλαχτει με καποιο νεοτερο. Συνδεση κινητου δεν εχω κανει γιατι δεν με βολευει.@ils φιλε μου δεν κλαιγομαι πια, (απλα απογοητευτηκα καπως οταν το πηρα), αφου τα (λιγα σε αριθμο) πλεονεκτηματα του CRV βαραινουν πολυ για μενα, ενω οι επιλογες για καποιο αλλο αμαξι με τα παραπανω πλεονεκτηματα, αλλά και άλλα ακομη, οσα θεωρω οτι του λειπουν, ειναι ανυπαρκτες, εφ οσον αποκλειω τα διλιτρα λογω τεκμηριων/φορου πολυτελειας που τα θεωρω 'το απολυτο κλεψιμο'..
@dettol ναι, ετσι ειναι, αλλα οταν ανακαλυπτω 'δυσλειτουργιες', οπως τα 'οτι ναναι' υπολειπομενα χιλιομετρα, μου αναβουν τα λαμπακια. Παντως, αφου οντως σκοπευω να το κρατησω διαχρονικα, καθε πρωι που το βλεπω και 'μου κλεινει το ματι' προσπαθω να μην γυρναω το κεφαλι προς την αλλη μερια, αλλα να κανω κι εγω το ιδιο
Πιεζω δε την οικογενεια, ακομα και τα 2,5 και 4,5 χρονων μικρα μου οταν μπαινουν μεσα να μου λενε ποσο ωραιο ειναι το καινουριο μας αυτοκινητοΥ.Γ. Υποσχομαι οτι δεν θα ξαναγκρινιαξω, ομως θα ρωταω οταν εχω απορια. Μια που μου ηρθε τωρα, να ρωτησω, ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ, ΛΙΤΡΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ? Ειπαμε, δεν θα ξαναγκρινιαξω..
-
Παιδια καλημερα. Ξερει κανεις πως παιρνει το αυτοκινητο μπροστα οταν σβησει απο καυσιμο? Στο service μου ειπαν οτι το βαζουν αυτοι μπρος αλλα τι ακριβως κανουν?
-
Read the freaking Manual
Πραγματικά τώρα, στο βιβλίο του κατασκευαστή θα σου λέει κάτι περί 'τρομπαρίσματος' αν μιλάμε για diesel.
φυσικά πρέπει να προηγηθεί εισαγωγή καυσίμου. -
θα το διαβασω φιλε μου, εφ οσον το γραφει, το 'freaking' manual
Σ' ευχαριστω -
Γιώργο, για δες λίγο εδώ πριν να ανοίξεις την βίβλο.
https://h-tune.co.uk/club/threads/the-1 ... ive?page=1
-
Ευτυχως με προλαβες, την 'Βιβλο' δεν την γουσταρω καθολου, οποτε προσπαθησα να βρω κατι δεν μπορεσα και το παρατησα
Κατατοπστικοτατο αρθρο, το διαβασα πολλες φορες για να το μαθω απ εξω
Thanks man -
Κάνε πλάκα να θέλεις, τώρα που έχεις το know how,να το φτάσεις στα όρια
-
Ποτέ δεν ξερεις τι μπορει να συμβει οταν 'χασεις' μια Πεμπτη που το V-Power ειναι σε προσφορα..
-
καλησπερα εχω προβλημα με το google maps, η εφαρμογη ανοιγει κανονικα βρισκει την τοποθεσια μου βαζω τον προορισμο μου και μου το πατησω την εναρξη πλοηγησης κρασαρει.. ξερει καποιος να με βοηθησει;
-
Ο χρήστης RScenic έγραψε:
Ποτέ δεν ξερεις τι μπορει να συμβει οταν 'χασεις' μια Πεμπτη που το V-Power ειναι σε προσφορα..Bαζεις 10-20 ευρω στο πρωτο πρατηριο που εμπιστεύεσαι.
-
Το ίδιο πρόβλημα με αυτό που αναφέρει ο Χριστόφορος, με το google maps
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ποτέ δεν ξερεις τι μπορει να συμβει οταν 'χασεις' μια Πεμπτη που το V-Power ειναι σε προσφορα..
Bαζεις 10-20 ευρω στο πρωτο πρατηριο που εμπιστεύεσαι.
Εκτος αν εισαι σε φαση που 'το μετρας' (μονιμα)..
-
Για το google maps η google σταμάτησε την υποστήριξη στο σύστημα android 4.0.4.
Όσοι δεν έχουν πρόβλημα κάποια στιγμή θα αποκτήσουν , Ακομη και το cmdroid απέσυρε το google maps.
Waze ή Copilot οι εναλλακτικές.
Κατά άλλα μάλλον παω για αλλαγή ελαστικών την άλλη εβδομάδα στα 45.000.
Μάλλον παω για Michelin Pilot 4 sport suv (225/65/17)
Ασφάλτινα αλλά αλλάζουν το αυτοκίνητο κυριολεκτικά.
-
Πρώτες εντυπώσεις από τα pilot 4 sport suv.
Έχω κάνει περίπου 1000 χλμ και το αυτοκίνητο έχει μεταμορφωθεί. Στα καλά το αμάξι κυλάει αθόρυβα, στρίβει με τεράστια σιγουρία στις μικρές και μεγάλες ταχύτητες και φρενάρει πλεον σαν χατσμπακ. Μέρα με την νύχτα σε σχέση με GoodYear Efficient Grip SUV M+S. Είχα σκοπό να κράταγα τα M+S για δευτερο ζευγάρι για τον χειμώνα όμως είχαν στην κυριολεξία διαλυθεί μετά από 45.000 χλμ.
Για τα καλοκαιρινά δέσαμε με τα pilot 4 sport suv και θα κοιτάξω για κάποια καλή τετράδα χειμερινών για το χειμερινό τρίμηνο.
-
George,εαν βλεπεις διαφορα πηγαινοντας στα Pilot απο τα Efficient Grip (που το βλεπω λογικο) σκεφτομαι τι διαφορα θα δω εγω που θελω να παω (οταν τα 'κονομησω) σε 19ρες, για το καλοκαιρι παντα..
-
Τώρα έχω περισσότερα χλμ.
Κράτημα , φρενάρισμα σε άλλη διάσταση. Ο Θόρυβος επίσης παρότι έχει 71db μέτρηση είναι αισθητά πιο αθόρυβα ειδικά σε κακό οδόστρωμα. Μόνη παραφωνία ένας μικρός συντονισμός σε δρόμους που έχουν ταλαιπωρηθεί από μπολντοζες για φύγει το χιόνι (Κύμη λόγω του Ιανουαρίου 2017).
Μειονέκτημα. Η κατανάλωση. Και καιει περισσότερο το αυτοκίνητο σε υψηλές ταχύτητες και το ίδιο το λάστιχο σε προκαλεί να πηγαίνει πιο γρήγορα από το αίσθημα ασφάλειας.
Εννοείτε οτι δεν θα βάλεις 19 στο CRV όσοι έχουν βάλει παραπονιούνται για ζητηματα άνεσης και αναγκάζονται να κυκλοφορούν με πιο ξεφούσκωτα λάστιχα.
Honda CR-V 2015