-
Το θελει ο πατερας του κολλητου ,ν αλλαξουν το 7ετιας auris, και ενω ειναι πολυ ψημμενος μαλλον θα φαει ακυρο μονο και μονο λογω της τιμης.. πολυ ακριβο αν και μαλλον το καλυτερο suv εν συγκρισει..
-
Είχαμε δει και εμείς στην αρχή της χρονιάς το Civic. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο αλλά η τιμή αλλού. Διαβάζω στην πορεία ότι έρχεται το νέο μοντέλο, βλέπω και προσφορές στην Αγγλία -3000 λίρες για το μοντέλο του 2014, λέω ΟΚ θα περιμένουμε μπας και βγάλει καμιά προσφορά ο Σαρακάκης μιας και το μοντέλο πάει για αντικατάσταση.
Τελικά το φέρνει μισό χρόνο μετά την υπόλοιπη Ευρώπη (καλοκαίρι αντί για Ιανουάριο) και αντί να βγάλει κάποια προσφορά στο παλιότερο μοντέλο, αυξάνει την τιμή στο Civic 2015 κατά 500€
Δεν είναι τυχαίο που έχει ακόμη στοκαρισμένα Civic του 2013 και που πουλάει 50 αυτοκίνητα τον μήνα. Κρίμα, πολύ κρίμα γιατί τα Honda αξίζουν.
Και φυσικά, αν και μας άρεσε αρκετά το HRV, δεν μπήκαμε στην διαδικασία να το περιμένουμε και πήγαμε και εμείς στην αγκαλιά της Nissan και του QQ.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Και φυσικά, αν και μας άρεσε αρκετά το HRV, δεν μπήκαμε στην διαδικασία να το περιμένουμε και πήγαμε και εμείς στην αγκαλιά της Nissan και του QQ.Κι εμενα μου αρεσει αρκετα το HRV και περιμενω να το δω κι απο κοντα πριν καταληξω στο τι θα αγορασω. Ηθελα το κατι παραπανω με το νεο CRV αλλα με την αλλαγη τιμης του τετρακινητου (+2.500 ευρω μεσα σε μια νυχτα) και την αυξημενη τιμολογηση του μπροστοκινητου (+2.500 ευρω σε σχεση με το προηγουμενο) το απεκλεισα. Πλεον η εναλλακτικη μου σε αυτη την κατηγορια ειναι το Xtrail. Θα δω και το HRV οταν ερθει αλλα αν στοιχιζει εστω και ενα λεπτο του ευρω παραπανω απο 22.500 ευρω η βασικη εκδοση και απο 24.500 ευρω η μεσαια (μιλαμε για ντηζελ παντα), το αποκλειω και αυτο και η εναλλακτικη μου για αυτη την κατηγορια ειναι το Qashqai. Οποτε θα καταληξω κι εγω στο Θεοχαρακη οπως δεκαδες χιλιαδες αλλοι ελληνες αγοραστες. Καποια στιγμη θα πρεπει να γινει σεβαστο το χρημα του πελατη εν μεσω κρισης.
-
Αυτή την στιγμή πάντως, την βασική έκδοση του Civic (Comfort) σε πετρέλαιο την τιμολογεί στα 21.670€. Οπότε μου φαίνεται πολύ δύσκολο να δίνει το HRV στα 22.000€, είναι σαν να 'σκοτώνει' το Civic έτσι. Λογικά θα ξεκινάει από 23.500 περίπου.
-
Ναι αλλα οταν ο αλλος με 23.400 ευρω παει και παιρνει Nissan Qashqai 2WD 1.5D Acenta CON, θα ειναι σα να σκοτωνει το HRV. Δε γινονται ολα στη ζωη...
-
Πρέπει να είναι από τα ελάχιστα τοπικ που συμφωνούμε σε τέτοιο μεγάλο ποσοστό…
Τυπικός Σαρακάκης… Ο βασικός λόγος που ενώ πάντα μας άρεσαν τα χοντα, από τα 4 αυτοκίνητα που αγόρασε η οικογένεια ποτέ δεν πήγαμε να καν δούμε κάποιο… Αγοράστε από τους άλλους και αφήστε τον να πουλάει όπου βρει 'θύματα'…
ΥΓ Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αναλάβει καμία ορφανή μάρκα ή κάποια από αυτές που αναμένεται να ορφανέψουν… -
Ο χρήστης Gauss έγραψε:
... ποτέ δεν πήγαμε να καν δούμε κάποιο…Και εγώ το ίδιο, αν και δεν νομίζω πως οι άλλοι είναι καλύτεροι...
Και τα σχετικά καλά νούμερα πωλήσεων των Honda (θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα) δεν δείχνουν εικόνα 'θυμάτων'.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θελετε να στειλουμε ενα mail διαμαρτυριας στην Honda (Ευρωπης ή Ιαπωνιας) ?
να το 'υπογραψουμε' ολοι μαζι -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
να το 'υπογραψουμε' ολοι μαζιΑυτο δεν είναι καθόλου κακή ιδέα...
-
Ναι, αλλά μην αναφέρετε 'Ελλάδα'. Ίσως τότε το λάβουν υπόψιν ...
Πόοοσες 10ετιες ο συγκεκριμένος τα εισάγει και τα εκπροσωπεί στην Ελλάδα?Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ωραια, εγω κι ο Gauss ειμαστε μεσα
cosneo εισαι κι εσυ?Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πόοοσες 10ετιες ο συγκεκριμένος τα εισάγει και τα εκπροσωπεί στην Ελλάδα?νομιζω απο το 1968
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
να το 'υπογραψουμε' ολοι μαζιΑδικος κοπος. Εχω ακουσει οτι κατα καιρους εχουν στειλει πολλες επιστολες διαμαρτυριας και ιδιωτες και διαφορα Honda Club και εμποροι κλπ. Αλλα ποτε δεν εγινε τιποτα. Απο οτι φαινεται οι Ιαπωνες εχουν σχεση ζωης με το Σαρακακη και δεν θα του παρουν την αντιπροσωπεια ακομα κι αν γινει ζημιογονα. Η μονη σωστη συμπεριφορα κατα τη γνωμη μου ειναι ως συνειδητοποιημενοι καταναλωτες να ακουμπαμε τα λεφτα μας μονο εκει που τα σεβονται. Ενας λογος παραπανω λογω της εποχης που ζουμε. Ο Σαρακακης πουλαει 40-50 αυτοκινητα το μηνα. Αν αυτα γινουν 40-50 αυτοκινητα το χρονο ή τη διετια, μπορει να παρει τα χαμπαρια του...
Καποιες αλλες εταιρειες εχουν γρηγοροτερα αντανακλαστικα http://www.zougla.gr/automoto/article/t ... -viamar-ae -
Ο Σ εκτος απο την honda και τη mitsubishi(?) εχει και καποια αλλη?
υ.γ. τη mazda μη παρει...
-
Αυτές τις 2 έχει στα αυτοκίνητα και μάλιστα από το '60… Στα φορτηγά εκτός από τη Mitsubishi έχει και Renault, Volvo. Έχει επίσης και τα λεωφορεία της Volvo.
Mazda και Skoda είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα ότι ελπίζω να μην πάρει και άλλη μάρκα…
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
να το 'υπογραψουμε' ολοι μαζιΑδικος κοπος. Εχω ακουσει οτι κατα καιρους εχουν στειλει πολλες επιστολες διαμαρτυριας και ιδιωτες και διαφορα Honda Club και εμποροι κλπ. Αλλα ποτε δεν εγινε τιποτα. Απο οτι φαινεται οι Ιαπωνες εχουν σχεση ζωης με το Σαρακακη και δεν θα του παρουν την αντιπροσωπεια ακομα κι αν γινει ζημιογονα. Η μονη σωστη συμπεριφορα κατα τη γνωμη μου ειναι ως συνειδητοποιημενοι καταναλωτες να ακουμπαμε τα λεφτα μας μονο εκει που τα σεβονται. Ενας λογος παραπανω λογω της εποχης που ζουμε. Ο Σαρακακης πουλαει 40-50 αυτοκινητα το μηνα. Αν αυτα γινουν 40-50 αυτοκινητα το χρονο ή τη διετια, μπορει να παρει τα χαμπαρια του...
Καποιες αλλες εταιρειες εχουν γρηγοροτερα αντανακλαστικα http://www.zougla.gr/automoto/article/t ... -viamar-aeΚαλά, δεν χανουμε και τιποτα να στειλουμε ενα mail
το αν θα πετυχουμε κατι ειναι αλλο θεμα, αν και το πιο πιθανο, ειναι να μην καταφερουμε σχεδον τιποτα
εγω προσωπικα δεν εχω σκοπο να αγορασω καποιο καινουριο honda (αν και τα type R τα καλοβλεπω σαν μεταχειριμενα)
ομως μην διαμαρτύρεστε για τον Σ , και τον καθε Σ, αφου δεν κανετε ουτε την πιο απλη κινηση 'διαμαρτυρίας'
(geiasou δεν το λεω μονο για σενα) -
Εγώ πάντως είμαι ΜΕΣΑ στο να γράφουμε ένα εμαιλ και να το στείλουμε……
Περιμένω τον γιο μου, που ξέρει καλά αγγλικά για να το συνάξουμε….. εκτός αν εσείς ξέρετε καλά για να το γράψουμε και να το στείλουμε…..
Ο Σαρακάκης παταει στο όνομα HONDA με την αξιοπιστία του αμαξιού για αυτό βάζει εξωφρενική τιμή….
Η άλλη σκέψη ήταν να το πάρω εξωτερικό, αλλά ΔΕΝ θέλω να πλέξω με τελωνια, υπουργείο συγκοινωνιών κλπ….. Να πληρώσω τον «ξένο» και να έχω άμεσα ελληνικές πινακίδες…..
Και ας καθίσει ο Σαρακακης να τα λιβανίζει τα αμάξια του….. -
Ο κάθε Σαρακάκης ή και οποιοσδήποτε έμπορος βάσει νόμου δικαιούται να πουλάει όσο θέλει. Κανείς δεν μπορεί να του πει κάτι. Οπότε τσάμπα κόπος.
-
δεν θα του κανουμε μήνυση
παραπονα θα κανουμε στην Honda Ιαπωνιας (ή Ευρωπης) -
Ότι πουλάει ακριβά; Δικαίωμα του είναι. Δεν την ενδιαφέρει την Χοντα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ότι πουλάει ακριβά; Δικαιμα του είναι. Δεν την ενδιαφέρει την Χοντα.Ουτε τον ιδιο το Σ τον ενδιαφερει. Μου το ειχε πει ενας πωλητης καθαρα 'Δε μας ενδιαφερει ποσα αυτοκινητα θα πουλησουμε'. Μαλλον ο ομιλος κερδιζει απο αλλου και το τμημα των αυτοκινητων Honda ειναι παρεργο. Σου λεει αμα θες παρτο εν γνωσει σου οτι πληρωνεις 3-4 χιλιαδες νταβατζιλικι.
Honda CR-V 2015