-
Κόψτε τον κύριο παρακαλώ, γιατί ούτε λίρες δίδει, ούτε δραχμάς!
https://forum.4troxoi.gr/forum/mikres-aggelies/prosfero-daneio-se-mia-ora
+1
Το κουμπί αναφοράς γιατί δεν υπάρχει σε όλες τις δημοσιεύσεις; Μπορούν και το απενεργοποιούν;
-
Το κουμπί αναφοράς γιατί δεν υπάρχει σε όλες τις δημοσιεύσεις; Μπορούν και το απενεργοποιούν;
Σε όλες υπάρχει, απλά δεν εμφανίζεται (μην με ρωτήσεις γιατί, δεν γνωρίζω) στο πρώτο ποστ, δηλαδη σε αυτόν που ξεκινάει το νήμα συζήτησης.
-
Για τεχνικούς λόγoυς δεν υπάρχει στην 1η δημοσίευση το κομβίο του report. Είναι περιορισμός της πλατφόρμας. Κάνετε report, σε αυτό το topic παρακαλώ. Ευχαριστούμε.
-
panormus772 wrote:Καθαρίστε τον τραμπαρίφα που έχει γεμίσει από το πρωί το fοrum με κάτι μην. από Ασία...
Λαιλαπα τετοια μηνυματα ! Μπαίνουν και σπαμάρουν ασύστολα σε πολλά φόρα! από διαφορες ασιατικές χώρες !
Εγώ στα δικά μου έχω βάλει έγκριση μελών και τσεκάρω email.
Με την ευκαιρία και πραγματικά καλοπροαίρετα, πως μπορεί ενα γενικής υλης και φυσης αυτοκινητικό φόρουμ να θεωρει ανταγωνιστικά (ή ο,τι άλλο) ειδικότερα φόρα και clubs και σβήνει/τριμάρει ποστς ή links;
Σίγουρα δεν χρειάζεται να επιτρέπει τη διαφήμιση/σπαμ αλλά δεν νομίζω οτι ενοχλουν παραπομπές ή αναφορές σε νέους ή υποψηφίους κατόχους ή ακόμα και προς γενικότερη ενημέρωση.
Σιγουρα το εύρος γνωσης και πληροφορίας που θα βρει κανεις σε ενα ειδικό φορουμ δεν μπορεί να συγκριθεί με την επιφανειακή πολλές φορες προσεγγιση ενός γενικού! Αντιθετα πολλες φορές πράγματα που ανακαλύπτονται σε ένα ειδικό φορουμ μπορούν να εμπλουτίσουν την υλη και του γενικού!
Αισθάνομαι αρκετά προβληματισμένος με αυτό το θέμα που σίγουρα δεν προάγει την αυτοκίνηση και τη γνώση επ' αυτής.
Η εντολή που υπάρχει από το Περιοδικό είναι ότι υπάρχει ανοχή ως προς άλλα Μέσα/Fora, για ενημερωτικούς λόγους, αλλά όχι όταν βλέπουμε ότι αυτό γίνεται ωσάν διαφήμιση. Οι Όροι Χρήσης μας είναι δεδομένοι. Όποιος δεν τους αποδέχεται, δεν είναι ευπρόσδεκτος.
-
https://forum.4troxoi.gr/forum/ektos-dromoy/manage-your-email-signature-using-sigsync
ΚΑΙ γενικά από το πρωί είναι κάπως (ανασκαφή νημάτων στα τεχνικά κλπ), κάνετε εργασίες στη βάση?
-
Το είδα και εγώ Νίκ και το έσβησα μόλις.
Για εργασίες δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν γνωρίζω.
-
https://forum.4troxoi.gr/forum/ektos-dromoy/edbmails-mbox-pst-converter
Ενα κουμπάκι αναφοράς στο αρχικό ποστ θα μας διευκολύνε πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις
-
https://forum.4troxoi.gr/forum/ektos-dromoy/edbmails-mbox-pst-converter
Ενα κουμπάκι αναφοράς στο αρχικό ποστ θα μας διευκολύνε πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις
Κι εμάς θα μας διευκόλυνε, αλλά δυστυχώς δεν είναι τεχνικά εφικτό. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση σχετικά με αυτές τις δημοσιεύσεις. Όσο για τα θέματα που νεκρανασταίνονται... είναι αναλαμπές της βάσης.
-
-
Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να διαγράψει αυτό το άκυρο θέμα:
-
Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να διαγράψει αυτό το άκυρο θέμα:
Done!
-
Γενικώς συνήθως η ανανέωση και κατέβασμα της κάθε σελίδας θυμίζει τέλη του '90 και μετάβαση απ' τα dial-up στα πρώτα DSL της HOL, είτε είμαι στο εταιρικό δίκτυο, είτε από το σπίτι με fiber γραμμή, είτε 4G+ στο Note 10, είτε με VPN είτε χωρίς... σπανια έχει αναλαμπες και για λίγα λεπτά γυρίζει στο 2020 αλλά ξανά τα ίδια λίγο αργότερα.
Μπορεί να επιβεβαιώσει και κόσμος με γρήγορες συνδέσεις στην Ελλάδα; Μπορεί να γίνει κάτι με την απόδοση του σέρβερ; Κι επίσης, όταν δοκιμάζω έχοντας απενεργοποιημένο το ad-block εχω δει μπανεράκια να τρέχουν σε flash που πολύ φοβάμαι είναι αυτά που g@μουν την εμπειρία πλοήγησης, και σύντομα θα είναι πλήρως ασύμβατα με τους browsers που χρησιμοποιούμε...
ενίοτε έχει συμβεί να γράψω ποστ που να χαθεί με αποσύνδεση απ' το σέρβερ όταν πατήσω το πράσινο κουμπάκι, κι όταν το πατήσω για υποβολή ή έντιτ, μεσολαβούν σέβεραλ σέκοντς αναμονής με τη ψυχή στο στόμα...
-
Εντός Ελλάδος δεν έχει παρατηρηθεί κάποιο συστημικό πρόβλημα ταχύτητας. Προβλήματα από καιρού εις καιρόν παρατηρούνται σε όλα τα sites, αλλά βάσει των δοκιμών μας, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλιότερα. Θα μπορούσε η ειδοποίηση για νέο mail, σε νήμα που παρακολουθεί κάποιος, να αποστέλλεται αφού παρέλθει το χρονικό όριο που μπορεί να γίνει edit; Πέραν των διορθώσεων που είναι θεμιτές, υπάρχει η δυνατότητα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να σταλούν ομορφιές μεταξύ χρηστών, οι οποίες δε φαίνονται πουθενά στο forum, αλλά μόνο στο mailbox των ενδιαφερόμενων, αλλά και κάποιων άσχετων...
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλιότερα. Θα μπορούσε η ειδοποίηση για νέο mail, σε νήμα που παρακολουθεί κάποιος, να αποστέλλεται αφού παρέλθει το χρονικό όριο που μπορεί να γίνει edit; Πέραν των διορθώσεων που είναι θεμιτές, υπάρχει η δυνατότητα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να σταλούν ομορφιές μεταξύ χρηστών, οι οποίες δε φαίνονται πουθενά στο forum, αλλά μόνο στο mailbox των ενδιαφερόμενων, αλλά και κάποιων άσχετων...
Δεν έχει τεθεί κάποιο χρονικό όριο για το editing. Επαφιέμεθα στην καλή πίστη των συμμετεχόντων.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση. Την επόμενη φορά που θα υποπέσει στην αντίληψή μου ένα τέτοιο γεγονός, θα υποβάλλω αναφορά, προωθώντας το mail απο το σβησμένο πρακτικά μήνυμα από το σε όποιο mail μου αποδείξετε, ώστε να το διερευνήσετε. Επαφίομαι με τη σειρά μου στο γεγονός ότι ο χρήστης που το έκανε διαβάζει το παρόν και δε θα ξανατολμήσει τέτοιου είδους υπόγειο προβοκάρισμα.
-
Για εμενα το λες ; αν ναι δεν φοβαμαι απολυτως τιποτα. Βαλε οτιδηποτε θελεις στη φορα.
Αν το λες για εμενα να φοβηθω ποιον και τι, το οτι απαντω στις προσβολες προς το προσωπο μου και μετα δινω τοπο στην οργη και σβηνω posts που χαλουν το οποιο thread με προσωπικες αντεγκλήσεις;
Για αυτο το κανω οποτε το κανω...δεν φοβαμαι απολυτως τιποτα.
Δεν ειμαι ουτε παιδακι, ουτε δεχομαι πατροναρισμα ουτε ομως και πορσβολες στο προσωπο μου και κατα της προσωπικοτητας μου.
Συγνωμη για το off topic, αν θελει να μου μιλησει ο shumakos υπαρχει το ιδιωτικο chat με χαρα να τον ακουσω/διαβασω τι τον ενοχλησε. Να του απαντησω το τι με ενοχλησε εκ μερους του.
Επισης, αν θελει με χαρα να γραψει δημοσια οτι ειπα και τον πικρανε αλλα να γραψει και μετα απο ποιο δικο του postaρισμα ειπα οτι τον προσέβαλε διοτι δεν εγραψα στα καλα καθουμενα κατι προσβλητικο.... (Ειλικρινά δεν θυμαμαι τι ηταν το τοσο τραγικο και προσβλητικό, χωρις ειρωνεία το λεω)
Ζητω συγνωμη για το offtopic
-
Εφόσον βγήκες να μιλήσεις, και σε τρώει και θυμάσαι. Όποιος παρακολουθεί το θέμα διάβασε στο mail του και κατάλαβε. Τα νευράκια σου να τα ελέγχεις πριν πατήσεις το 'Αποστολή', γιατί οι σκέψεις σου δημοσιοποιούνται με πολύ πλάγιο και άσχημο τρόπο για να μη γράψω κάτι πιο βαρύ. Θα προτιμούσα να μην είχες σβήσει ότι έγραψες για να μείνει μέσα στο θέμα ώστε ο κόσμος να διαβάζει και να κρίνει.
Anyway η αλλαγή που προτείνω και θα μειώσει το ανελέητο σπαμάρισμα από edits και θα βάλει τον καθένα να σκεφτεί δεύτερη φορά τι θα γράψει, γιατί μετά από 5', 10', μισή ώρα, όσο θέλει τέλος πάντων η διαχείριση, το post θα κλειδώσει. Αφού παρέλθει το χρονικό διάστημα και το post κλειδώσει να αποστέλλεται η μοναδική ειδοποίηση, ώστε να μην οδηγείται ο χρήστης σε κενά links. Ούτε μειώνεται η δημοκρατικότητα ούτε η ελεύθερη έκφραση. Ίσα ίσα που αυξάνεται το κύρος του forum και προάγει το επίπεδο των συμμετεχοντών.
Αυτά και τέλος το ζήτημα από εμένα.
-
Εγραψα, οτι μου λές για ωμο αυτοκινητο. Και ειπα να μπεις σε ραλλακι group n θα βγεις με μωλοπες στην πλλτη και οτι εχω εμπειρια απο m3...αυτα ηταν ωμα αυτοκινητα.
Τα εσβησα οχι για εσενα, αλλα για να μην κανω επίδειξη αυτοκινητων, εμπειριών και περιουσιας. Αυτο ειναι πραγμστικα προσβλητικα, η επίδειξη, και οχι ο εντονος διαλογος.
Επισης ειπα οτι αναπαραγεις ενα στερεοτυπο συνεχως σαν καποιους μεσηλικες εδω μεσα. Τι αλλο ειπα;
Θα τα πω πρωτος εγω....νομιζεις ντρεπομαι ή φοβαμαι;
Λαθος κανεις....
Φυσικα ειχα νευρα διοτι προσπαθησα με ωραιο τροπο να πω πως για εμενα ενα ford fiesta st ειναι σαν μικρο focus και εξηγουσα που το στηριζω αυτο.
Δεν το πιστευεις πες τα επιχειρηματα σου. Δεκτα..
Ξαφνικα εσυ αρχισες τα 'πεταω την μπαλα και ειμαι εκτος θεματος' αναπαραγοντσς στερεοτυπα καποιων μεσηλικων (που να σου πω την αληθεια μεσα απο την συμαπθεια μου και θαυμασμό μου προς αυοτυς εχουν παρει αυτο το διακαιωμα εστω και έμμεσα, π.χ ο Χαρης...ενω βριζομαστε...κερδισε ως εναν βαθμο το δικαιωμα να αναπαραγει στερεοτυπα κατα εμου....μη παιρνεις φορα Χαρη) .
Εσυ απο που και ως που;
Και τέλος πάντων σαν παιδιαστικη διαμαχη φαινεται αυτη, εχεις θεμα μαζι μλυ το λυνεις κατευθείαν με εμενα.
Να ζητας αλλαγες κανονισμών ειναι καπως....δεν το βλεπες;
Και εγω θελω να κανω block ατομα σαν εσενα που παρεξηγουνται ευκολα....αλλα δεν γινεται τι να κανω;
Υ.γ Επισης ειμαι ανορθόγραφος, πολλες φορες διορθωνω ορθογραφικα λαθη.
Τεσπα καλη καρδια....χαλάρωσε....εχουμε πανδημια καινεμεις μαλωνουμε για χαζομάρες
-
Αυτο εσυ θεωρεις οτι ειναι λογος να γραφουμε τοσα πολλα;
Δεν ειναι μισες αληθειες, δεν το θυμομουν ολο το ποστ κατα γραμμα. Δεν το θεωρω σοβαρη προσβολη.
Εχεις δει τι λενε διαφοροι αλλοι εδω μεσα με το γαντι και με τακτ και πως προσβάλλουν; Εδω αλλοι ευχονται ποτε θα πεθανει μια γενια για να ησυχασουμε επειδη δεν συμμφωνουν πολιτικα με τον συμφορουμιτη.....αυτο ειναι ακραια προσβολη, οχι το σκατουλακι diesel
Πολυ ευκολα θίγεσαι;
Καθησα και ειδα τα ποστς.
Στην αποψη μου και συμπαθεια μου στο fiesta st , αντιπαραθεσες πως η διαφοραντους ειναι μονο τα σκληροτερα αμορτισερ εναντι του diesel σου.
Σου ανελυσα πως υπαρχουν και αλλα στοιχεια που το κανουν ξεχωριστο, εσυ επεμενες, πολυ ομορφα ανελυσα ξανα την αποψη μου....... Και ξαφνικα αρχισες τα στερεοτυπα οπως ανεφερα στο πιο οανω ποστ με τα υστερογραφα. Το επαιζες καινιστορια και πιο κατω οπου επικαλλησε το υστερογραφο σου.
Ε φυσικα θυμωσα και απήντησα οτι ενα σκατουλακι εχεις με ενα diesel κινητηρα. Οχι ενα hot hatch, ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Και απηντησα ετσι διοτι επικαλέστηκες ενα στεροτυπο κατα εμου,
Τι να πω ρε shumako συγχωρεσε με που εθιξα το diesel σου.
Επισης κανεις αλμα συμπερασματων οτι θα σε εβριζα ετσι χυδαια, αν το εκανα στελνεις το email στην Διαχείριση και αυτοι με στελνουν διακοπες για να ηρεμησω.
Δεν ειναι κατι μη το σύνηθες.
Απλα εσενα δεν σε εθιξε αυτο, θεωρω πως σε εθιξε οτι ειπα κατι κακο για το diesel σου. Το οποιο παραδεξου του πως δεν ειναι σπορτιφ αυτοκινητο μονο του οτι εχει καπως σκληρα ελατηρια. Τπ st διαφερει κατα πολυ απο το diesel δικο σου. Θυμιζει μαλιστα focus (st)
Τεσπα θεωρω υπερβολικο το ολο θεμα. Αν θες τη συγνωμη μου να νιωσεις ανετα, σου ζητω συγνωμη.
Υ.γ. Εχεις δει εσυ να υποτιμω τον κοπο καθε ανθρωπου για το αυτοκινητο του; εχεις δει ποσα φτωχομπινεδικα αυτοκινητα κοιτω και αναλύω; τι συμπερασμα βγαζεις απο αυτο;
Οχι δεν συμφωνω με την αλλαγη που προτεινεις, πως εβγαλες αυτο το συνπερασμα;
Δεν συμφωνω γιατι ειναι διακαιωμα του καθε ανθρωπου να σβησει οτι πληροφοριες εχει δώσει σε συζητησεις στις ψηφιακες πλατφόρμες, ειναι δικαιωμα του και μαλιστα ειναι οδηγεια της ε.ε. η οποια ενσωματωθηκε στο εθνικο μας δικαιο.
(Κατι που εκανες εσυ ποσταροντας κατι που τελικα δεν ηθελα να γινει δημοσιως και το απέσυρα, δηλαδη ποσταρεις κατι που με αφορα προσωπικα, χωρις την αδεια μου..για προσεξε καλα αυτο που σου λεω και θα καταλάβεις)
Οποτε οπως ξαναειπα....χαλαρωσε, δες ξανα τον διαλογο και μην θιγεσαι τοσο ευκολα. Εγω πραγματικα δεν ειχα κανενα κακο σκοπο κατα εσενα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]