-
Οι αντιρρήσεις σας δεν γίνονται αποδεκτές και ισχύει αυτό που σας επισημάνθηκε. [Admin]
-
Μαλιστα,
Αρα, οταν θα χρειαστει να αναφερθω στα suzuki ή στο suzuki swift ως αντιπαλο καποιου αλλου αυτοκινήτου και δη σε ερωτησεις ενδιαφερομενων της κατηγοριας του, με ποιο τροπο μπορω να το κανω;
Το suzuki vitara θα θεωρηθεί spam;
Ποιος τροπος και ποιες στιγμες ειναι αποδεκτες απο εσας ωστε να αναφερω την εταιρια αυτην οταν το κρίνω εγω πως αποτελει ανταγωνιστικη με καποια ανταγωνιστικα μοντελα κατα τις συζητησεις στο forum;
Θα ηθελα να μου επισημάνετε τον τροπο.
Το 2008 μπορω να το αναφερω ελευθερα οπως αλλα μελη;
Το οτι τα διπλοσυμπλεκτα ειναι κακα κιβωτια, οπως αλλα μελη;
Πραγματικά ρωτωχωρις ειρωνεία και κακο σκοπο, διοτι δεν ξερω αν θα μπορω να ξαναναφερω το ονομα της εταιριας ή το μοντελο της χωρις να μου επιβληθει ποινη. Δηλαδη, δεν ξερω πως θα δειτε και αξιολογήσετε καθε αναφορα μου σε αυτο και ετσι αυτό καθιστα αγχωτικη την χρηση του forum.
Σας ευχαριστω πολυ
Υ. Γ Θα σας ζητουσα τη χαρη αν μπορείτε να μην σβηνετε τα post με τις αποψεις μου επι των θεματων που με απασχολούν αφοσον δες παραβιαζουν καποιον απο τους ορους χρησης του forum.
-
Αν μου επιτρέπεται να συμπληρώσω, κάτι που το κάνουμε εν μέρει όλοι, πως κάποιες φορές γίνεται σχολιασμός χωρίς στόχο, από κεκτημένη ταχύτητα μόνο και μόνο για να γραφτεί κάτι και να έχει την αίσθηση της συμμετοχής ο γράφων. Σε αυτή τη περίπτωση, αν κοτσάρουμε και το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου που αγαπάμε, ως φάρμακο δια πάσα νόσο, καταντάει σπαμ και όντως είναι ενοχλητικό. Όλοι οι 'θερμοί σχολιαστές' που έχουμε συνεχή ενασχόληση με το φόρουμ ακροβατούμε σε αυτό το όριο, αλλά όταν γίνεται συνεχής υπέρβαση είναι πολύ ενοχλητικό. Για λογαριασμό μου θα προσπαθήσω να το αποφεύγω, αλλά ομολογώ πως δεν κάνω κλικ να διαβάσω πλέον κάποια πόστ αν δεν έχω χρόνο για σκότωμα, γιατί απ' το όνομα του σχολιαστή φαίνεται πως κατά 80% είναι κάποια επαναλαμβανόμενη παρατήρηση κι αναμενόμενο αυτό που θα χει γραφτεί, χωρίς να προσφέρει κάτι στη κουβέντα.
-
Μαλιστα,
Αρα, οταν θα χρειαστει να αναφερθω στα suzuki ή στο suzuki swift ως αντιπαλο καποιου αλλου αυτοκινήτου και δη σε ερωτησεις ενδιαφερομενων της κατηγοριας του, με ποιο τροπο μπορω να το κανω;
Το suzuki vitara θα θεωρηθεί spam;
Ποιος τροπος και ποιες στιγμες ειναι αποδεκτες απο εσας ωστε να αναφερω την εταιρια αυτην οταν το κρίνω εγω πως αποτελει ανταγωνιστικη με καποια ανταγωνιστικα μοντελα κατα τις συζητησεις στο forum;
Θα ηθελα να μου επισημάνετε τον τροπο.
Το 2008 μπορω να το αναφερω ελευθερα οπως αλλα μελη;
Το οτι τα διπλοσυμπλεκτα ειναι κακα κιβωτια, οπως αλλα μελη;
Πραγματικά ρωτωχωρις ειρωνεία και κακο σκοπο, διοτι δεν ξερω αν θα μπορω να ξαναναφερω το ονομα της εταιριας ή το μοντελο της χωρις να μου επιβληθει ποινη. Δηλαδη, δεν ξερω πως θα δειτε και αξιολογήσετε καθε αναφορα μου σε αυτο και ετσι αυτό καθιστα αγχωτικη την χρηση του forum.
Σας ευχαριστω πολυ
Υ. Γ Θα σας ζητουσα τη χαρη αν μπορείτε να μην σβηνετε τα post με τις αποψεις μου επι των θεματων που με απασχολούν αφοσον δες παραβιαζουν καποιον απο τους ορους χρησης του forum.
Το να πείτε την άποψή σας 1-2-5-10 φορές είναι θεμιτό. Το να γεμίζετε όλο το Forum, από τα supercars μέχρι τα ποδήλατα - που λέει ο λόγος - για ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο-μάρκα καταντάει spam. Αν δεν το καταννοείτε εσείς, το βλέπουμε εμείς, και για αυτό σας έγινε και η παρατήρηση. Επιθυμούμε να διατηρούμε ένα φιλικό επίπεδο, αλλά όχι ένα μπάχαλο, όπου ο καθένας θα λέει ότι του κατεβαίνει.
ΥΓ: Όταν κάτι το θεωρούμε περιττό (ή εκ του πονηρού, όπως μάλλον ήταν αυτή η αναφορά σας), αυτό διαγράφεται. Δεν θα το ζητήσω σαν χάρη, αλλά θα απαιτήσω, να μην επεμβαίνετε στο έργο της Διαχείρισης.
-
Συγνωμη τωρα ειδα οτι απαντήσατε,
Δεν ξερω αν μου στειλατε email σκεφτηκα μηπως το πραξατε αλλα οπως σας ειπα εχω γεμισει με δεκαδες χιλιαδες e mails οπου πλεον δεν τα κοιτω. (Αν μπορειτε να κανετε κατι μς το θεμα αυτο θα ηταν σωτήριο. Θυμαμαι ειχαμε ξαναμιλήσει για το θεμα αυτο,αλλα και παλι δεν δοθηκε λυση, οποτε το αφησα το θέμα για το μελλογια να μη σας πιεζω).
Καταλαβαινω τι λετε, αλλα αν κανετε τον κοπο να ψαξετε με λεξεις κλειδια στην 'ευρεση' το αυτοκινητο αυτο και το ονομα μου θα δειτε πως περα απο ενα- δυο χιουμοριστικα ποστ σε καποια νηματα (π.χ tiguan οπου τονιζω γιατι το κανω δηλαδη να θηξω στην κοθβεντα την ελλειψη εξοπλισμων στα αυτοκινητα των 30.000 ευρω) εχω κανει αναφορα ΜΟΝΟ οταν ρωτουν διαφορα μελη ως υποψηφιοι αγοταστες. Μονοι τους μαλιστα με ρωτουν και δη και αλλα μελη λενε θα στα πει ο λαπ για αυτο το αυτοκινητο, και απλα εξηγω δυο πραγματα στον ανθρωπο ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Πραγματικα το κανω για να δωσω σωστη οληροφορηση για το αυτοκινητο, διοτι γενικως δεν πολυ ακούγεται και ειναι κριμα να μην εχει γνωση καποιος και μια πιο συνολικη εικονα της κατηγοριας. Και εγω την ειχα πατησει ετσι οταν δεν ειχα συνολικη εικονα μιας κατηγορίας.
Αντίστοιχα προτεινουν το vitara ή το 2008 κτλ οταν φτασει η κουβεντα σε ανταγωνιστές και μαλιστα πολυ παραπανω και περισσοτςρες φορες απο οτι εγω καποιο αλλο μοντελο.
Μετρηστε τα. Εγω εκατσα και μετρησα και τα δικα μου και των αλλων. Αλλα το αφησα να το παρει το ποταμι. Δεν θα βγαλουμε τιποτα με τις αντεγκλήσεις
Καντε τον κοπο να το ψαξετε και θα το δειτε. Στο παρελθον ειχε συμβει ως εναν βαθμο αλλα μιλαμε για πριν 1 ετος και βαλε, υπηρξαν συστασεις και το ληξαμε το θεμα.
Τέλος παντων θεωρησα οτι εκει που βοηθουσα εναν ανθρωπο να διαλεξει αυτοκινητο της συγκεκριμενης κατηγορια, καθως εψαχνε αυτοκινητο πολης made in Japan, απο το πουθενα απειληθηκκαι προειδοποιηθηκα για αποβολή χωρις ουτε καν να μαλωσμε καποιο μέλος ή να παραβιασω καποιον κανονα του forum. Απλα απαντουσα σε ερωτησεις του υποψηφιου αγοραστη.
Για αυτο και η αντιδραση μου. Δεν θελω ουτε να παρω τον ρολο σας ουτε με ενδιαφερει κατι αλλο. Απλα έκρινα την κριση σας στο συγκεκριμένο θεμα διοτι οι αποφασεις σας επιφερουν συνέπειες σε εμενα.
Να ειμαστε καλα πανω απο ολα και τα αλλα βρίσκονται.
-
Σοβαρό θέμα με τα ρομποτομυνηματα στο formula 1, είναι καμιά 10αρια. Πρέπει να το δείτε λίγο πιο σοβαρά αυτό
-
Κόλησαν οι ενημερώσεις για νέα σχόλεια στο email , πρέπει να μου έχει στείλει το forum καμία 200αριά σήμερα !
-
Καλημέρα.
Ξέρει κάποιος να βοηθήσει πως βρίσκω τον πίνακα ελέγχου μέλους.Δεν μπορώ όσο κ να ψάξω.
-
Καλημέρα.
Ξέρει κάποιος να βοηθήσει πως βρίσκω τον πίνακα ελέγχου μέλους.Δεν μπορώ όσο κ να ψάξω.
Μπορεις να πατήσεις πάνω δεξιά την επιλογή 'Ο λογαριασμός μου' η απλά το όνομά σου σε οποιοδήποτε ποστ.
Επίσης δοκίμασε: https://forum.4troxoi.gr/user
-
https://forum.4troxoi.gr/forum/mikres-aggelies/mporo-na-se-voithiso
Τι είναι αυτό που μας βρήκε πάλι...
-
Αναζήτηση,
Η προσπάθεια να βρω παλιά ποστ μελών ή πρώην μελών του φόρουμ μέσω της αναζήτησης, είναι αδύνατη. Δεν εμφανίζει καν τα ποστ των χρηστών!
Πρέπει να διορθωθεί αυτό για πολλούς λόγους! από το να βρεις τι είχε γράψει ένα μέλος για ένα αμάξι που σε ενδιαφέρει (χωρίς να χρειάζεται να διαβάσεις ΟΛΟ το νήμα και τα κουλά που γράφονται κατά καιρούς) μέχρι να παραθέσεις την ατάκα - άποψη κάποιου για ένα θέμα σε ψηφιακό καυγά σε 2ο χρόνο!!!
Πρέπει να λυθεί αυτό!!! Κατ' αρχήν να δουλέψει η αναζήτηση σωστά και σε 2ο χρόνο να μπορεί να γίνει και πιο συγκεκριμένη (με φίλτρα)!
-
Τι έπαθε ο server κατά τις 13:30 - 14:00?
Με αποσύνδεσε και δεν με άφηνε να συνδεθώ για κανα 5λεπτο.
Τώρα βλέπω ότι έχουν χαθεί ποστ!!!!
db crash και τωρα restore μυρίζομαι.
-
Την τελευταία εβδομάδα αργεί πολύ να μου ανοίξει σελίδες θέματα δηλαδή.
-
Την τελευταία εβδομάδα αργεί πολύ να μου ανοίξει σελίδες θέματα δηλαδή.
Ενώ πριν τα άνοιγε γρήγορα;
Αυτο το φόρουμ έχει καταντήσει νοσταλγία για τις εποχές, αν όχι dialup, τότε HoL DSL χωρίς Α- όταν προσπαθούσαμε να κατεβάσουμε mp3 απ' το Napster... και μη χειρότερα να λέμε...
-
Η αλήθεια είναι ότι την τελευταία εβδομάδα έχει γίνει ακόμα πιο αργό και επίσης κάποιες φορές κάνει time out και χάνεται η δημοσίευση. Απο ότι ξέρω το κοιτάνε οι τεχνικοί της εταιρείας, αλλά δεν έχω παραπάνω πληροφορίες.
-
Μακάρι να γίνει κάτι γιατί πάει σα να καίει κάρβουνο..
-
Πραγματικά σέρντται ... Εποχές του 80 θυμίζει ...
Ασε που δεν μπορούμε και να βριστούμε σαν άνθρωποι , γιατί χάνεται η επικαιρότητα...
-
Επιτέλους επανήλθαμε στην κανονικότητα....
-
Βιάστηκες...
-
Είμαι αθεράπευτα αισιόδοξος....
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]