-
Να λέμε και τα σωστά, η ταχύτητα είναι μια χαρά σήμερα.
Και το 'mark posts as read' επίσης.
Οι διαφημίσεις πάντως θα μπορούσαν να μπαίνουν εμβόλιμα, ανάμεσα στα ποστς, οπότε θα υπήρχε το νορμάλ πλάτος της σελίδας.
Εχεις δοκιμάσει να αλλάξεις το ζουμ της σελίδας 4τροχοι στον browser σου;
-
Εχεις δοκιμάσει να αλλάξεις το ζουμ της σελίδας 4τροχοι στον browser σου;
Ναι, δεν μου φαίνεται τρομερά καλύτερο.
-
Θα μπορουσα να εχω τα πμ που εχω στειλει και λαβει παρακαλω;
-
Στον browser μου το έβαλα 125% το skin του forum πήγε τέρμα αριστερά και καλύπτει τα 2/3 της οθόνης πλέον.
-
Από την πλευρά μου εγώ ιδιαίτερα προβλήματα με την νέα μορφή του φόρουμ δεν έχω. Όπως έγραφα και πριν γράφω και τώρα.
Από εκεί και πέρα δύο θεματάκια σημείωσα που θεωρώ χρειάζονται βελτίωση:
-
Η αναζήτηση στο φόρουμ [σχεδόν δεν λειτουργεί]
-
Στην κεντρική σελίδα του φόρουμ ίσως να μην χρειάζεται να φαίνονται οι 'τίτλοι απαντήσεων' μελών του φόρουμ στα θέματα. Μπαίνει π.χ. ένας αναγνώστης στην κεντρική σελίδα των 4Τροχών και διαβάζει 'Καλησπέρα Εδώ Storm!' Ευτυχώς που δεν έγραψα 'Γεια χαρά μάγκες και μόρτες!!!!Εδώ ο τρελοκαταιγίδας!!!!'
Αυτά για την ώρα!
υ.γ. ευχαριστώ για την επαναφορά των ποστ μου και του nickname, αλλά ρε παιδιά καλοκαιριάτικα πως αντέχετε με αυτή τη ζέστη να ασχολείστε με τέτοια θέματα;;;; Ήρωες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Φτιάξτε επιτέλους το φόρουμ ρε παιδιά να μπορούμε να επικοινωνούμε. Έλεος δηλαδή. Και να θέλατε να το κάνετε χειρότερα δεν θα ήταν δυνατόν .Μόνο αναβάθμιση δεν είναι αυτό το πράγμα. ΦΤΙΆΞΤΕ ΤΟ TAPARALK ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ!!!!!!
-
Θα μπορουσα να εχω τα πμ που εχω στειλει και λαβει παρακαλω;
-
Νομίζω πως τα εικονίδια για 'Quote' και 'Απάντηση' θα έπρεπε να αντιστραφούν.
-
- Επανήλθαν οι χρήστες Storm, Nikos! και kkostask και προχωράει σταδιακά η επαναφορά των δημοσιεύσεών τους, κάτι που θέλει λίγο χρόνο. Αυτό που έπρεπε να γίνει για τους Storm (νέος λογαριασμός -Storm-) και Nikos! (νέος λογαριασμούς Nikos1979) είναι να μεταφερθούν οι παλιές δημοσιεύσεις τους στους νέους λογαριασμούς τους και με το που θα ολοκληρωθεί αυτό, θα μπορέσουμε να επαναφέρουμε και τα αρχικά τους ονόματα. Προς το παρόν όμως πρέπει να έχουν πρόσβαση στους νέους λογαριασμούς και να βλέπουν να επανέρχονται οι παλιές τους δημοσιεύσεις (θα χρειαστεί 2-3 μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία). Ο χρήστης kkostask έχει ειδοποιηθεί με e-mail, καθώς η περίπτωση ήταν διαφορετική. Παρακαλούμε οι παραπάνω χρήστες να γράψουν στο παρόν θέμα ή στο aea4tf@gmail.com αν έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα ή αν δεν εμφανίζονται σωστά οι δημοσιεύσεις. Το ίδιο παρακαλείται να πράξει και οποιοσδήποτε άλλος έχει πρόβλημα πρόσβασης ή λείπουν δημοσιεύσεις του. Υπενθυμίζεται ότι αν δεν λειτουργούν τα συνθηματικά σας (πρόβλημα πρόσβασης), το 'reset password' θα λύσει κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα και μετά μπορούμε να επαναφέρουμε δημοσιεύσεις που ίσως λείπουν. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην διάθεσή σας.
Καλημέρα,
Μία ερώτηση για τα παραπάνω.
Σε τι στάδιο βρίσκεται η επαναφορά των παλιών nicknames;
Ρωτάω επειδή σαν Storm δεν έχω καταφέρει να κάνω login. Επίσης, παρόλο που κάνω επαναφορά του password δεν λαμβάνω κάποιο email.
Ευχαριστώ
-
Παρακαλούνται οι χρήστες Storm και Nikos! να μας επιβεβαιώσουν ότι επανήλθαν οι παλαιές δημοσιεύσεις τους, ώστε να επαναφέρουμε τα αρχικά τους nicknames.
Δυστυχώς όμως έχουμε κι ένα κακό νέο. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Το Tapaltak δεν μπορεί να επανέλθει διότι εδώ και 5 χρόνια δεν υποστηρίζεται εκατέροθεν στο Drupal: https://www.drupal.org/project/tapatalk
https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/-t22021.htmlΟπότε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το φόρουμ όσο πιο φιλικό γίνεται στους browsers των φορητών συσκευών.
-
Καλά ρε παιδιά σε κανέναν δε πέρασε απο το μυαλό αυτό πριν κάνετε την αναβάθμιση?Έπρεπε να το είχατε ελέγξει....Έλεος δηλαδη.Απορω ποια εταιρεία σας έκανε αυτή τη δουλειά.Μιλάμε για επαγγελματίες....
Γράφω στο Forum αυτο απο το 2002! ... Ειλικρινά μερικές φορές νιώθω οτι η ιδιοκτησία /διοίκηση του περιοδικού μας έχει ξεχασμένους .Όσες φορές βέβαια αποφάσισε να αναμειχθεί μάλλον χειρότερα τα έκανε τα πράγματα...
-
Παρακαλούνται οι χρήστες Storm και Nikos! να μας επιβεβαιώσουν ότι επανήλθαν οι παλαιές δημοσιεύσεις τους, ώστε να επαναφέρουμε τα αρχικά τους nicknames.
Όσο αφορά την δική μου περίπτωση μπορείτε να προχωρήσετε στην επαναφορά.
Ευχαριστώ
-
Δυστυχώς όμως έχουμε κι ένα κακό νέο. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Το Tapaltak δεν μπορεί να επανέλθει διότι εδώ και 5 χρόνια δεν υποστηρίζεται εκατέροθεν στο Drupal: https://www.drupal.org/project/tapatalk
https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/-t22021.htmlΟπότε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το φόρουμ όσο πιο φιλικό γίνεται στους browsers των φορητών συσκευών.
Ναι είναι οκ, ας επανέλθουν.
Gif avatar δεν υποστηρίζεται?
Σκέψη να στηθεί μόνο το φόρουμ σε vBulletin δεν υπάρχει?
-
Νίκο, απο οτι ειπαν δεν παιζει η περιπτωση vBulletin (το ειχα προτεινει κ εγω...ξέρεις εσύ!) γιατι πηγαν ολα σε drupal.
Προσωπικα δεν με απασχολει το tapatalk, γιατι ποτε δεν το συμπάθησα...κ με το κινητο που γραφω τωρα με broweser γράφω.
-
Θα ήταν πιο τίμιο να πείτε απ' την αρχή σε όλους τους συμμετέχοντες πως επιλέξατε μια πλατφόρμα ασύμβατη με το Tapatalk (προφανώς για να προβάλλετε διαφημίσεις με τρόπο που δεν γίνεται στο Tapatalk).
Γιατί αν πιστέψουμε πως πρόκειται για μια ακόμη αστοχία, επιλογή που έγινε κατά λάθος, μιλάμε για τον απόλυτο 'ερασιτεχνισμό', αρχάριου που δεν ενδιαφέρεται και πολύ.
-
Τωρα οχι να παρω το μερος των mods , αλλωστε στο παρελθον ειχα κοντριτσα μαζι τους σε προσωπικα μηνυματα. Μαλωνω ευκολα και με ολους, δεν κανω διακρισεις
Αλλα απο την αλλη εργαζομενοι ειναι...πως θα πληρωθουν να ζησουν τις οικογενειες τους;;; εκτος αν εχουμε στοιχεια πως τα εσοδα της σελιδας ειναι υπέρογκα και παραφτανουν, οποτε οντως οι διαφημισεις ειναι μια υπεροβολικη επιλογη. Οποτε Χ απο εμενα.
Η αληθεια ειναι πως μου σπαν τα νευρα και εμενα....αν και να ειμαι αντικειμενικος , η διαφημηση με τις αναρτησεις της bilstein με εκανε να πατησω πανω της για να μαθω περισαοτερα. Συνεπως, οντως λειτουργουν.
Απλα καντε τις πιο μικρες...αν μας ενδιαφερει κατι το βλεπουμε δεν χεειαζεται να μπαινει στα μουτρα μας..διοτι τωρα στα tablets ειναι τεραστιες και εκνευριζουν..
Στο αλλο τωρα..
Ρε παιδια παω να βαλω μια φωτο...μετα αν παω να βαλω αλλη απο κατω...απλα δεν μπορω..δεν αφηνει κατω απο τις φωτο να μπει ο κερσορας οποτε την νεα την βαζει πιο πανω...ενω την ηθελα πιο κατω απο την πρωτη φωτο που ειχα βαλει.
-
Επίσης να υπάρχει σελιδοδείκτης first previous 1 2 3 4 ....και στην αρχή, όχι μόνο στο τέλος.
-
Καλά αμα όλο αυτό έγινε για τις διαφημίσεις μιλάμε για ακόμα χειρότερο ερασιτεχνισμό.Αυτη τη στιγμή γράφω απο το PC και δε βλέπω ούτε μία διαφήμιση.Και στη δουλειά το ίδιο...
-
Ο λόγος που έγινε η μετάβαση έχει εξηγηθεί και φυσικά δεν είναι η διαφήμιση (η οποία εννοείται ότι μας στηρίζει οικονομικά). Ο λόγος ήταν καθαρά τεχνικός και έγκειται στην παλαιότητα της έκδοσης του προηγούμενου Forum. Αποφασίστηκε όλα τα sites της Εταιρείας να περάσουν σε Drupal, οπότε έπρεπε αναγκαστικά να ακολουθήσει και το Forum, αντί να πάει σε μια νεότερη έκδοση της προηγούμενης πλατφόρμας. Αυτή η επιλογή θέτει τους όποιος περιορισμούς παρατηρείτε, αλλά το γενικό συμφέρον των sites υπερβαίνει αυτό του Forum.
Δυστυχώς όμως παρατηρούμε ότι ορισμένα σχόλια δεν είναι καλοπροαίρετα, αλλά αντιθέτως συνωμοσιολογούν.
Οι καλοπροαίρετες παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την καλυτέρευση της εμπειρίας χρήσης.
-
Δηλαδή είναι οριστικό ότι πλέον η σελίδα θα φαίνεται έτσι?
Το δεξί μισό θα είναι ανεκμετάλλευτο λευκό άδειο?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]