-
Παίδες δεν ξέρω για σας αλλά εμένα με δυσκολεύει πολύ το νέο update στο φόρουμ. Σα να μπαίνω σε λαβύρινθο και να ψάχνω ποστ.
-
Δεν ξέρω αν γίνεται να διορθωθεί, όταν γράφουμε σε κινητό λίγο περισσότερο κείμενο, τα δύο επισημασμένα γραφικά εμποδίζουν τη σύνταξη και μετακίνηση του κέρσορα. Αν γινόταν να αποκρύπτονται ή μετακινηθούν σε άλλο σημείο της οθόνης, θα ήταν βολικό.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
-
Πως και έχουν έρθει στην «επιφάνεια», θέματα παλιά άνω δεκαετίας;
-
@bassstarlet said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Έτσι από άποψη και για να μην ξεχνάμε και την παλιά πλατφόρμα!
-
@bassstarlet said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Έχει κάποιο θέμα και όταν πατάς σε κάποια κατηγορία είναι επιλεγμένο το ταξινόμηση oldest to newest αντί το ανάποδο.
-
Όχι ότι είναι και κάτι τρομερό, αλλά αυτά τα Emoji ( ) έχουν τα χάλια τους.
-
-
@katafractos17 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Όχι ότι είναι και κάτι τρομερό, αλλά αυτά τα Emoji ( ) έχουν τα χάλια τους.
Quoted for emphasis.
-
This post is deleted! -
Εάν ξαναποστατεις στο καπάκι τότε βγαίνει και το παλιό που δεν φαινοταν.
Αυτό ίσως βοηθήσει τους τεχνικούς του φορουμ.
Ίσως ο σέρβερ περνά κάποια στιγμή το όριο των χρηστών που είναι εγγεγραμμένοι ή ποσταρουν ταυτόχρονα και κρατά κάποια στην μνήμη και τα εμφανίζει μόλις εμφανιστεί νεο ποστ στο συγκεκριμένο thread.Μπορεί να λέω και χαζομαρες απλά πεταω ιδέες.
-
Όσα γράφετε λαμβάνονται υπόψιν. Σας ευχαριστούμε και προσπαθούμε για το καλύτερο.
-
3-4 φορές προσπαθώντας να γράψω ποστ, πληκτρολογώ αλλά δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη. Σε κινητό, με τη σελίδα σαν Εφαρμογή. Πρέπει να τα κλείσω όλα, να ξαναμπώ και να ξαναγράψω.
-
Χάος. Παλιά θέματα επιπλέουν σαν το πετρέλαιο στη θάλασσα. Μπάχαλο. Μου λέει ότι δεν μπορώ να δημοσιεύσω πριν κλικάρω να μου έρθει ειδοποίηση. Στο μεταξύ έχω κλικάρει, ειδοποίηση δεν μου έχει έρθει και δημοσιεύω κανονικά....
-
Προσπαθώ να κάνω επεξεργασία και βγαίνει σαν να κάνω παράθεση τον εαυτό μου.
-
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Εκεί θα καταλήξεις , να τα λες με τον εαυτό σου και να σε κάνεις report ...δεν θα μείνεις κανένας να στην "λέει"
-
@yem said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Εκεί θα καταλήξεις , να τα λες με τον εαυτό σου και να σε κάνεις report ...δεν θα μείνεις κανένας να στην "λέει"
Το έχω δει εγώ το έργο...έτσι θα γίνει.
Ο τρελός του forum που μιλάει μόνος του....Σε όλους σας block θα κάνω, σας το είπα.....χαχαχα
-
Συμμετείχα στο Forum ως ΑΝΔΡΕΑΣ72 αλλά εδώ και αρκετές ημέρες δεν μπορώ να κάνω Log in. Προσπαθώ να κάνω τη διαδικασία ανάκτησης του password, αλλά δεν λαμβάνω κάποιο μήνυμα.
Θεώρησα ότι ο λογαριασμός μου έχει διαγραφεί αλλά όταν προσπάθησα να κάνω έναν νέο, το email μου φαινόταν ότι ήταν δεσμευμένο. Αναγκάστηκα να κάνω νέο λογαριασμό (με "δανεικό" email) για να μπορέσω να σας κοινοποιήσω το πρόβλημα. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει να ανακτήσω τον προηγούμενο λογαριασμό μου; -
Μέχρι στιγμής να πω ότι η ταχύτα του νέου είναι πολύ γρήγορη.
Στα μεγάλα αρνητικά το ότι δεν πάει στο 1ο αδιάβαστο ποστ. Αναρωτιέμαι οι υπόλοιποι πως βγάζετε άκρη!
-
@αντρεας72 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Συμμετείχα στο Forum ως ΑΝΔΡΕΑΣ72 αλλά εδώ και αρκετές ημέρες δεν μπορώ να κάνω Log in. Προσπαθώ να κάνω τη διαδικασία ανάκτησης του password, αλλά δεν λαμβάνω κάποιο μήνυμα.
Θεώρησα ότι ο λογαριασμός μου έχει διαγραφεί αλλά όταν προσπάθησα να κάνω έναν νέο, το email μου φαινόταν ότι ήταν δεσμευμένο. Αναγκάστηκα να κάνω νέο λογαριασμό (με "δανεικό" email) για να μπορέσω να σας κοινοποιήσω το πρόβλημα. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει να ανακτήσω τον προηγούμενο λογαριασμό μου;Καλημέρα,
Το πρόβλημά σας ήταν αρκετά πολύπλοκο και για αυτό υπήρξε καθυστέρηση στην επίλυση. Παρακαλώ επιβεβαιώστε ότι το e-mail σας είναι το akar****tis@gmail.com , ώστε να σας αποστείλουμε εκεί οδηγίες αν συνεχιστεί το πρόβλημα. Πρέπει να έχετε ήδη ένα e-mail με τον νέο κωδικό σε αυτό το mail. Κοιτάξτε και τα spam σας, αν δεν το βρείτε στα εισερχόμενα. Αν όχι παρακαλώ ενημερώστε μας.
Στην διάθεσή σας
4TF -
@aea4tf said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@αντρεας72 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Θεώρησα ότι ο λογαριασμός μου έχει διαγραφεί αλλά όταν προσπάθησα να κάνω έναν νέο, το email μου φαινόταν ότι ήταν δεσμευμένο. Αναγκάστηκα να κάνω νέο λογαριασμό (με "δανεικό" email) για να μπορέσω να σας κοινοποιήσω το πρόβλημα. Μπορεί παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει να ανακτήσω τον προηγούμενο λογαριασμό μου;Καλημέρα,
Το πρόβλημά σας ήταν αρκετά πολύπλοκο και για αυτό υπήρξε καθυστέρηση στην επίλυση. Παρακαλώ επιβεβαιώστε ότι το e-mail σας είναι το akar****tis@gmail.com , ώστε να σας αποστείλουμε εκεί οδηγίες αν συνεχιστεί το πρόβλημα. Πρέπει να έχετε ήδη ένα e-mail με τον νέο κωδικό σε αυτό το mail. Κοιτάξτε και τα spam σας, αν δεν το βρείτε στα εισερχόμενα. Αν όχι παρακαλώ ενημερώστε μας.
Στην διάθεσή σας
4TFΚαλημέρα σας,
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Η ηλεκτρονική μου δ/ση είναι αυτή που αναφέρατε αλλά δεν έχω λάβει κάποιο e-mail (έχω ελέγξει και τα spam).
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]