-
Αν γραψω το nick καποιου ομως, νομιζω δεν δειχνει ολα τα ποστ του
-
alexandros.K wrote:
Αν γραψω το nick καποιου ομως, νομιζω δεν δειχνει ολα τα ποστ του
το Cantina που εγραψες, τι ειναι?
Την σελίδα που υπάρχει το ψευδώνυμο (στην περίπτωση σου σελ.11-21/9/13 #1 ποστ που συμφωνεί με την ημερομηνία εγγραφής).
Cantina=κάντηνα (την δοκιμή)* <em>εχω quotαρει ενα ποστ σου και το αρχικό σου ποστ επεξεργάσου το να δούμε αν αλλάζει και το quotαρισμενο κείμενο αυτόματα *
Την εκανα την δοκιμη, οντως δεν αλλαζει το guote παρακατω
Παντως στην αναζητηση εβαλα το nick σου (vasvo) και δεν δειχνει πχ τα παροντα ποστς σου. Δλδ τα ποστ αυτα εδω τα σημερινα δεν τα βγαζει στο ' vasvo '
-
Αλέξανδρε το ποστ στις 17:15 το συμπεριέλαβε τώρα, μάλλον καθυστερεί το σύστημα στην εμφάνιση.
Γενικά με refresh, πολλά διορθώνονται ειδικά στην τελευταία σελίδα και υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας.
-
To ποστ στις στις 17:15 ειναι δικο μου
Τα δικα σου δεν τα δειχνει . Τεσπα, ευχαριστω παντως
-
Διάβασα την απάντηση σας στα ζητηματα που σας έθιξα..
Και πάλι δεν βλέπω πως σε κάθε νήμα μπορώ να μεταβώ στην τελευταία χρονικά δημοσίευση. Ναί μεν εμφανίζεται το όνομα του μέλος η ημερομηνία η ώρα, αλλά δεν υπάρχει επιλογή μετάβασης.
Επίσης όταν πάω με τον κέρσορα πάνω στο νικ ναίημ μου δεν κλικάρεται αυτό σαν επιλογή. Επιπρόσθετα στον λογαριασμό μου, στην αναζήτηση μηνυμάτων εμφανίζονται μόλις δημοσιευμένα!!
Γενικά ενώ η προηγούμενη μορφή του φόρουμ παίζει να ήταν απο τις καλύτερες, η τωρινή έχει αρκετά θεματάκια.
-
Σε κάθε σελίδα ενός thread, κάτω απο την αρίθμηση σελίδων στο πάνω μέρος της σελίδας υπάρχει επιλογή μετάβασης στην πρώτη αδιάβαστη δημοσίευση. Αν το πατήσετε και δεν σας πάει κάπου σημαίνει οτι ΔΕΝ υπάρχει νεα δημοσίευση και θεωρείτε updated το thread(έγινε επεξεργασία σε κάποια δημοσίευση)
Αν πατήσετε αυτό το link : https://forum.4troxoi.gr/forum/new σας πάει στην παρακάτω σελίδα και υπάρχει link στην δεύτερη στήλη που σας πάει στην πρώτη αδιάβαστη δημοσίευση. Αν το πατήσετε και δεν σας πάει στην πρώτη σελίδα σημαίνει οτι ΔΕΝ υπάρχει νεα δημοσίευση και θεωρείτε updated το thread(έγινε επεξεργασία σε κάποια δημοσίευση)
-
...Και πάλι δεν βλέπω πως σε κάθε νήμα μπορώ να μεταβώ στην τελευταία χρονικά δημοσίευση. Ναί μεν εμφανίζεται το όνομα του μέλος η ημερομηνία η ώρα, αλλά δεν υπάρχει επιλογή μετάβασης.
Επίσης όταν πάω με τον κέρσορα πάνω στο νικ ναίημ μου δεν κλικάρεται αυτό σαν επιλογή.
Αυτά δεν νομίζω να υποστηρίζονται πλέον.
Ειδικά για το δεύτερο που γράφεις πλέον δεν υπάρχει 'προφίλ' χρήστη ώστε να υπάρχει λόγος να 'κλικάρεται' το nickname.
Η phpBB πρόσφερε πολλά περισσότερα. Προσωπικά διαπιστώνω διαρκώς bugs και λάθη στο όλο στήσιμο.
Αλλά αυτό ήθελαν οι 4Τροχοί, οπότε τι να λέμε τώρα; Ιδιοκτησία τους είναι, ας κάνουν ότι θέλουν.
Εγώ γράφω και διαβάζω μερικά θέματα και μέχρι εκεί. Δεν ασχολούμαι παραπάνω.
-
Τελικά κουμπί ''οι δημοσιεύσεις μου'' θα βάλετε ή θα πρέπει να ψάχνουμε όλες τις ενότητες με όλα τα νήματα;;;
-
Εκεί που λέει
Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια
ίσως είναι καλό να υπογραμμίσετε ή να βάλετε άλλο χρώμα στις λέξεις που μπορείς να πατήσεις με το ποντίκι (Εισέλθετε/ εγγραφείτε) γιατί πολλές φορές πατάω στον αέρα και λέω γιατί δεν γίνεται τίποτα.
-
Τελικά κουμπί ''οι δημοσιεύσεις μου'' θα βάλετε ή θα πρέπει να ψάχνουμε όλες τις ενότητες με όλα τα νήματα;;;
Υπάρχουν. Στο προφίλ σου στην πρώτη καρτέλα
-
GGAB wrote:
Εκει που λεει 'Ο λογαριασμός μου' ??
-
Εμένα πάντως εκεί δείχνει τα θέματα που έχω ανοίξει.
-
Ο λογαριασμός μου >> Προβολή, μόνο το αναδυόμενο πλαίσιο του Chat υπάρχει κάτω δεξιά στην σελίδα.
-
GGAB wrote:
παράδειγμα, εγώ συμμετέχω σε δεκάδες ίσως νήματα καθημερινά.
στο προφίλ, φαίνονται μόνο 2 νήματα που 'άνοιξα' εγώ ο ίδιος.
αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι μια σύνοψη όλων των νημάτων συζήτησης που συμμετέχουμε, τα οποία είχαν απαντήσεις απ' την τελευταία φορά. εξατομικευμένα ο καθένας, να μπορεί εύκολα να παρακολουθεί μια λίστα με τα νήματα στα οποία συμμετείχε.
-
Επισης αφηστε μας να βριστουμε και λιγουλακι μεταξυ μας.....
Γενικα η κατασταση ειναι καπως ετσι
Υ.γ ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ...ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
Ευχαριστω πολυ.
-
Αυτό ακριβώς,στις δημοσιεύσεις μου, έχει μόνο δύο θέματα που άνοιξα εγώ και όχι όλα τα θέματα που έχω συμμετάσχει!!!!!! όπως πρίν!!!!!!!
-
Αν αποφασισω να αποχωρησω μονιμα απο το 4troxoi forum...πειτε μου σας παρακαλω με ποιο τροπο μπορω να διαγραψω τα προσωπικα μου στοιχεια και metadatas απο την πλατφορμα σας, και ποια η διαδικασια που ακολουθω μολις το αποφασισω...
Σας ευχαριστώ.
-
Απλό ειναι Lap...ΔΕΝ αποχωρείς...δεν σε αφήνουμε!
-
Αν αποφασισω να αποχωρησω μονιμα απο το 4troxoi forum...πειτε μου σας παρακαλω με ποιο τροπο μπορω να διαγραψω τα προσωπικα μου στοιχεια και metadatas απο την πλατφορμα σας, και ποια η διαδικασια που ακολουθω μολις το αποφασισω...
Σας ευχαριστώ.
Μπορούμε να διαγράψουμε μόνιμα τον λογαριασμό σας και όλες τις δημοσιεύσεις σας, ή εναλλακτικά να παραμείνουν οι δημοσιεύσεις. Δεν θα παραμείνει κανένα άλλο δεδομένο σας στην βάση δεδομένων μας. Κάτι τέτοιο θα μας λυπούσε όμως, καθώς δεν επιθυμούμε να αποχωρούν μέλη του Forum.
-
Τα gif άβαταρ δεν υποστηρίζονται?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]