-
@megane98hp said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Εδώ και καιρό δεν μου έρχονται notifications
Υπάρχει βλάβη?Εννοείτε ότι δεν σας έρχονται ειδοποιήσεις στην καμπανούλα, πάνω δεξιά στην οθόνη; Όχι δεν υπάρχει κάποια βλάβη, λειτουργούν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Δοκιμάσατε από άλλον υπολογιστή; Ίσως είναι βλάβη του περιηγητή (browser) σας.
-
@aea4tf said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@megane98hp said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Εδώ και καιρό δεν μου έρχονται notifications
Υπάρχει βλάβη?Εννοείτε ότι δεν σας έρχονται ειδοποιήσεις στην καμπανούλα, πάνω δεξιά στην οθόνη; Όχι δεν υπάρχει κάποια βλάβη, λειτουργούν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Δοκιμάσατε από άλλον υπολογιστή; Ίσως είναι βλάβη του περιηγητή (browser) σας.
Ναι εκεί.
Παράξενο, τώρα μου ήρθε. Πάντως και οι 2 υπολογιστές που χρησιμοποιώ συν το κινητό τηλέφωνο δεν μου έρχονται. -
Αν έχετε ανοικτό για ώρες τον browser, χωρίς refresh, αυτό συμβαίνει. Η λύση είναι να κάνετε refresh (ή πατώντας το F5) και θα σας εμφανίζονται οι νέες ειδοποιήσεις.
-
@antoniokon said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Ερώτηση προς τους mod και admin...
Υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, να μην μπορεί κανένα από τα μέλη, να διαγράφει τις αναρτήσεις του?
Κάθε μέρα βλέπω σβησμένες αναρτήσεις, σε όλα τα τόπικ και από διαφορετικούς συμφορουμίτες...
Ή θα πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε ΠΡΙΝ πατήσουμε εκείνο το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που λέει "Υποβολή"...
Ή στην τελική, να παίρνουμε την ευθύνη, των όσων ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ γράψαμε...
Παράθεση σε δικό μου ποστ...
Συνεχώς σβήνονται αναρτήσεις (σήμερα το αποκορύφωμα) και η απορία παραμένει...
Ποιος ο λόγος να γράψει κάτι κάποιος, αν είναι να το διαγράψει μετά από λίγο?
Τέλος πάντων...
Εφόσον συνεχίζει να υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αρχίζω κι εγώ σιγά σιγά να σβήνω παλαιότερες αναρτήσεις ειδικά σε αυτό το μ@μημ#νο νήμα της πολιτικής, που έκανα κάποτε
την μ@κ@κία... εννοώ το λάθος να ποστάρω κάποιες σκέψεις...Και να μείνουν κυρίως σχόλια που αφορούν σε αυτοκίνητα μιας και πρόκειται για το 4Τ Forum, κάτι που μερικοί το αγνοούν επιδεικτικά...
-
Μην ξεχνάμε ότι οι 4Τ πάντα είχαν πολιτική χροιά και σελίδες πολιτικής.
Όχι κομματική, διευκρινίζω.
Αλλωστε στο καφενείο των 4Τ μπορείς να φωνάζεις χωρίς να ακούγεται κάτι που στα καφενεία δεν γίνεται. Επίσης εδώ αν θέλεις δεν απαντάς και συνεχίζεις ότι κάνεις ενώ στα καφενεία με τους φανατικούς δεν έχεις ελπίδα απόδρασης.
-
Ερώτηση προς τους mod και admin...
Υπάρχει η τεχνική δυνατότητα, να μην μπορεί κανένα από τα μέλη, να διαγράφει τις αναρτήσεις του?
Κάθε μέρα βλέπω σβησμένες αναρτήσεις, σε όλα τα τόπικ και από διαφορετικούς συμφορουμίτες...
Ή θα πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε ΠΡΙΝ πατήσουμε εκείνο το μπλε κουτάκι πάνω δεξιά που λέει "Υποβολή"...
Ή στην τελική, να παίρνουμε την ευθύνη, των όσων ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ γράψαμε...
Παράθεση σε δικό μου ποστ...
Συνεχώς σβήνονται αναρτήσεις (σήμερα το αποκορύφωμα) και η απορία παραμένει...
Ποιος ο λόγος να γράψει κάτι κάποιος, αν είναι να το διαγράψει μετά από λίγο?
Τέλος πάντων...
Εφόσον συνεχίζει να υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αρχίζω κι εγώ σιγά σιγά να σβήνω παλαιότερες αναρτήσεις ειδικά σε αυτό το μ@μημ#νο νήμα της πολιτικής, που έκανα κάποτε
την μ@κ@κία... εννοώ το λάθος να ποστάρω κάποιες σκέψεις...Και να μείνουν κυρίως σχόλια που αφορούν σε αυτοκίνητα μιας και πρόκειται για το 4Τ Forum, κάτι που μερικοί το αγνοούν επιδεικτικά...
Βρε συ Antonio, Έλληνες είμαστε και να ασχοληθούμε μονάχα με τα αυτοκίνητα πάλι θα μαλώνουμε. Βρήκες χωρα να κάνει ήρεμες συζητήσεις
-
Είδηση λίγων ωρών.
Δεν ξέρω πως θα μας επηρεάσει.
Ελπίζω να είναι για καλό.
-
@criuser said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Είδηση λίγων ωρών.
Δεν ξέρω πως θα μας επηρεάσει.
Ελπίζω να είναι για καλό.
Αν έδωσες εσύ 267.501 ευρώ θα μας επηρεάσει αρκετά
-
,,Μπα μικρό ποσοστό έχω πάντα..
-
Να κάνω μια ερώτηση προς την διαχείρηση, με καλή τη πίστει και χωρίς ίχνος ειρωνίας, η εργασία σας είναι να μοιράζετε ποινές σε προφανή λαθη που γίνονται εν τη ρύμη των γραφομένων και του διαλόγου και όχι να τα διορθώνετε;
Να το ξέρουμε δηλαδή , και να μεταφερθούμε στο απέναντι φόρουμ όπου είναι κάπως λιγότερο στρατιωτική και αυστηρή η διαχείρηση.
Τις καλημέρες μου και καλή βάρδια.
-
Επί αρκετά έτη ήμασταν υπερβολικά χαλαροί, με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει αντιδικίες όπου μέλη είχαν φτάσει να απειλήσουν ακόμα και με ένδικα μέσα (!!!), off topic που είχαν καταντήσει να κάνουν τα Θέματα παντελώς άχρηστα για κάποιον που έψαχνε πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και γενικά δημιουργήθηκε μια κουραστική εμπειρία χρήσης. Μετά από πολλές προειδοποιήσεις δυστυχώς αναγκαστήκαμε να επιβάλλουμε ποινές, οι οποίες φαίνεται πως λειτουργούν στην πράξη καθώς είδαμε να μειώνονται οι διαμάχες, τα off-topic και οι ενοχλητικότατες (και επιβαρυντικές για τον server) παραθέσεις φωτογραφιών. Επίσης οι ποινές είναι πολύ ελαφριές (π.χ. μίας ημέρας), σε αντίθεση με όσα ισχύουν αλλού (από βδομάδα και πάνω). Αν θέλετε να μεταφερθείτε κάπου αλλού, όπου ισχύουν άλλοι κανόνες, είναι δικαίωμά σας. Προσωπικά όταν μου προσφέρουν κάτι δωρεάν, σέβομαι τους κανόνες που θέτει ο οικοδεσπότης...
-
Αρχίζω από το τέλος. Το forum έχει έσοδα από διαφημίσεις που στηρίζονται στην επισκεψιμότητα των μελών του που είναι υψηλή λόγω της πληθώρας των απόψεων που συζητούνται. Άρα, ναι δωρεάν προς το forum είναι η κατάθεση των απόψεων των μελών του και επι πληρωμή είναι η διαχείρηση και το forum από τις διαφημίσεις λόγω της επισκεψιμότητας κατά την ανταλλαγή απόψεων των μελών. Εν ολίγοις, η πηγή εσόδων ή αλλιώς η παραγωγή προϊόντος είναι ΚΑΙ τα μέλη του που καταβάλουν χρόνο σε αυτό. Εάν δεν ισχύει, να το δεχτώ και να ακούσω τον αντίλογο.
Το ότι έγιναν νύξεις για ένδικα μέσα, ήταν προφανώς σε περιπτώσεις συκοφαντιών κατά συγκεκριμένων ανθρώπων που δεν συμμετέχουν στο forum, όπου μετά από έντονη διαμαρτυρία των έμμεσα θιγομένων, το forum παρουσίασε μια κάποια αδυναμία προστασίας του ''θύματος'' ακόμα και μετά από συστάσεις. Είχαν ενημερωθεί τα κατάλληλα δικηγορικά γραφεία και προφανώς καλή τη πίστει και στο πνεύμα της φιλικής και ίσως υπερβολικής λόγω ταπεραμέντου των ελλήνων στις συζητήσεις, δόθηκε άφεση αμαρτιών και διαγραφής του συμβάντος. Δηλαδή αναγνωρίστηκε ως έντονο πείραγμα και τελείωσε η υπόθεση.
Προφανώς και είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι επιθυμούμε. Το γνωρίζουμε.
Εν κατακλείδι, ναι οι υπερβολές είναι γενικώς παραδεκτές και είναι ορθό να διαγράφονται και να επιβάλλονται ποινές. Ολοι μας πιστεύω συμφωνούμε σε αυτό το κομμάτι. Η αυστηρότητα όμως σε βαθμό αυτισμού, όπου τιμωρεί και λάθη εν τη ρύμη του λόγου, θα οδηγήσει στα αντίθετα αποτελέσματα.
Ποσο μάλλον όταν ακόμα και συντονιστές πέφτουν στο αδίκημα των μικρο off topic εν τη ρύμη του λόγου, αλλά τιμωρούνται οι υπόλοιποι που συμμετέχουν σε αυτά.
Ευχαριστώ πολύ.
-
Τα οικονομικά του Forum δεν τα γνωρίζετε. Σας ενημερώνω λοιπόν πως το Περιοδικό πληρώνει για το Forum χωρίς καμία ανταπόδοση. Τα όποια έσοδα από τις διαφημίσεις έρχονται από το site του Περιοδικού, όχι του Forum. Κανείς δεν διαφημίζεται στο Forum μόνο, απλά μπαίνουν και εδώ οι διαφημίσεις του Περιοδικού. Ο Διευθυντής μας το κρατάει απλά από το μεράκι του και δεν αμείβεται κανείς επιπλέον για αυτήν την εργασία του, η οποία δεν θεωρείται επιθυμητή από πολλούς συναδέλφους. Αφού λοιπόν μάθατε για τα οικονομικά μας, πάμε παρακάτω.
Για τα ένδικα μέσα που ανέφερα, υπήρξαν τέτοια περιστατικά πολύ πριν την παρουσία σας στο Forum (υπήρξε ακόμα και άμεση απειλή βίας, με επίδειξη φωτογραφίας σπιτιού μέλους!!!), αλλά αφού αναφέρατε την δική σας περίπτωση, αυτή είναι ακόμα μια απόδειξη του ότι η χαλαρότητα που δείχναμε δεν βοήθησε.
Από εδώ και πέρα ισχύει αυτή η πολιτική και αν δεν γίνεται αποδεκτή από κάποια μέλη, τότε με λύπη εκ μέρους μας, θα αναγκαστούν να απέχουν από την κοινότητά μας.
-
Το ότι προσμετρώνται οι διαφημίσεις του forum δεν σημαίνει πως δεν υπολογίζονται στο άθροισμα. Εγω αυτό καταλαβαίνω με το φτωχό μου μυαλό. Ειδάλλως θα μπορούσατε να μην έχει ΚΑΘΟΛΟΥ διαφημίσεις. Από την στιγμή που υπάρχουν κάτι προσθέτουν. Αλλά αυτό είναι δικό σας θέμα, δεν με απασχολεί προσωπικά. Όσο λοιπόν για το δικό σας μεράκι κρατάτε ένα forum ( και συγχαρητήρια για αυτό) άλλο τόσο για το δικό μας μεράκι γράφουμε σε αυτό και κάποιοι διαφημίζονται από το μεράκι των δύο μας.
Προφανώς αυτά που γράφετε πως συνέβησαν στο παρελθόν είναι απαράδεκτα πράγματα και κάθε λογικός άνθρωπος δεν θα τα δεχόταν. Οπως η βία και ο εκφοβισμός.
Προφανώς και στην περίπτωση μου έγινε νύξη της λανθασμένης και στη συνέχεια επι σκοπού συκοφαντικής δυσφήμισης ανθρώπων που δεν έχουν καμία συμμετοχή στην συζήτηση και το forum παρουσίασε κάποιες αδυναμίες (χαλαρότητα όπως παραδέχεστε) να τιθασεύσει κάποια μέλη, οπου μετά αυτό το γεγονός όντως δεν υπήρχε άλλη λύση παρά η ένδικη αναφορά!!!Προφανώς σε ένα τέτοιο γεγονός όλοι θα συμφωνούσαμε με μια αυστηρή διαχείρηση. Άλλο όμως αυτό το γεγονός και άλλο το να τιμωρούνται μέλη επειδή απλώς κάνουν ένα λάθος στην δομή του κειμένου τους. Είναι δύο διαφορετικά μεγέθη οι παρατυπίες αυτές.
Γνωρίζουμε τα του forum όλοι οι συμμετέχοντες. Ξέρουμε αρκετά περισσότερα από όσα λέγονται. Εχει ιστορία η υπόθεση. Ας ελπίσουμε λοιπόν σε μια ειρηνική συμβίωση. Καλημερα και καλή βάρδια
-
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Από την στιγμή που υπάρχουν κάτι προσθέτουν.
Πιστέψτε με, δεν προσθέτουν κανένα μετρήσιμο αποτέλεσμα. Είναι απλά στο πακέτο να εμφανίζονται σε όλα τα sites των 4Τ, εκτός από το κεφαλικό (κεντρικό). Αυτά για την δική σας ενημέρωση, χωρίς φυσικά να έχει σημασία για την γενικότερη συζήτηση.
χαλαρότητα όπως παραδέχεστε
Και αυτό θέλουμε να το διορθώσουμε.
Άλλο όμως αυτό το γεγονός και άλλο το να τιμωρούνται μέλη επειδή απλώς κάνουν ένα λάθος στην δομή του κειμένου τους
Όταν έχουν υπάρξει δεκάδες προειδοποιήσεις, κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει και η ποινή, αλλιώς δεν θα αλλάξει τίποτα. Πριν καταφύγουμε στις ποινές, σε πολλές περιπτώσεις επεμβαίναμε στις δημοσιεύσεις και σβήναμε τις φωτογραφίες, διατηρώντας το κείμενο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό επ' αόριστο. Έχουμε προειδοποιήσει πολλάκις και ήρθε η στιγμή να τηρήσουν πλέον τα σεβαστά μέλη μας τους κανόνες που έχουμε θέσει για την προστασία όλων των συμμετεχόντων και την ομαλή κι ευχάριστη λειτουργία του Forum, ειδεμή θα πρέπει να αποχωρήσουν.
Δεν έχω κάτι περισσότερο να προσθέσω. Ελπίζω να σας κάλυψα.
-
Δεν θα επιμείνω σε θέματα της εταιρίας σας. Αλλά ας πούμε πως κάτι γνωρίζω από αυτά τα διαφημιστικά, και το γεγονός ότι ακριβώς πάει σαν πακέτο σημαίνει ότι προσμετράται η επισκεψιμότητα του συνολικού προϊόντος, δηλαδή πως επηρεάζεται και από το forum. Για αυτό άλλωστε άλλαξε και η πλατφόρμα του, ώστε να συμβαδίζει με τις υπόλοιπες σελίδες του περιοδικού και να υπολογίζεται στο σύνολο. Εγω αυτό αντιλαμβάνομαι. Όπως όμως είπα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό, ούτε και είμαι αντίθετος. Η αναφορά μου έγινε μετά τη δίκη σας νύξη. Θα δεχτώ όμως πως εσείς ξέρετε καλύτερα.
Μάλλον δεν απέδωσα ορθώς τον όρο εν τη ρύμη του λόγου. Θέλω να πω πως κατά τον οίστρο της γραφής γίνονται λάθη όπως ακούσια παράθεση της ίδιας εικόνας. Αυτό ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι ίδιας τάξης παράπτωμα με την λεκτική επίθεση σε ένα μέλος. Δεν υπάρχει η αρχή της αναλογικότητας στην διαχείρηση εάν τιμωρηθεί κάτι τέτοιο.
Ποσο μάλλον όταν και οι ίδιοι οι συντονιστές υπό διάφορες μορφές που συμμετέχουν στην συζήτηση κάνουν παρόμοια λάθη όπως off topic αναφορές αλλά παράλληλα δεν τιμωρούν τον εαυτό τους. Και αυτή η ένσταση θεωρώ θα ήταν αποδεκτή, εάν γνωρίζατε πως κάποιες πλατφόρμες λογισμικού όπως το iOS κάνει αισθητά δύσκολη την διαχείρηση της ''παράθεσης των εικόνων ή μη'' που το ίδιο το forum δίνει την τεχνική δυνατότητα, συγκριτικά με τα windows ή androidΕάν είναι λοιπόν τόσο μεγάλο παράπτωμα η παράθεση της ίδια εικόνας, μήπως να μη δίνεται εξ αρχής η δυνατότητα της παράθεσης της;
Τεσπα, μη κουράζουμε και κουραστούμε. Τα σεβαστά μέλη διαβουλεύονται και θα αποφασίσουν εν καιρω και μεράκι
Τις καλημέρες μου @aea4tf
-
Υπάρχει κάποιο θέμα με το άνοιγμα νέων θεμάτων ?
Μου ζητάει μακρύτερο τίτλο, ενώ δεν υπήρχε τέτοιο θέμα τις άλλες φορές και ο τίτλος είναι 4 λέξεις, δηλαδή αρκετά μακρύς για τίτλος.
-
Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα στις δικές μας δοκιμές, καθώς δέχθηκε τίτλο μιας λέξης τριών χαρακτήρων. Δοκιμάστε παρακαλώ να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser) σας και προσπαθήστε ξανά. Στην διάθεσή σας.
-
@aea4tf
αληθεια η ιστοσελιδα του περιοδικου δεν πρεπει να περιεχει αντι για ενα καποιο ομοντα κινεζικο, την ειδηση για τον κκ? -
Τεράστια απώλεια για το Περιοδικό και όσους τον γνωρίσαμε!!! Σχετικά με την έλλειψη της είδησης, όπως είδατε το site δεν ανανεώθηκε εδώ και 2 μέρες, για λόγους που δεν είναι της παρούσης. Σας παραπέμπω στην δημοσίευση του ΣΧ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fb: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1646496503410304&set=a.107158257344144
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]