-
Με το καλό να παραλαβεις!
Πάντως το fl μοντέλο δείχνει πολύ αναβαθμισμένο. Αυτός ο 1.7 ντίζελ euro6d με 34 κιλά ροπής και 150 άλογα ακούγεται πολύ ενδιαφέρον. Επίσης εσωτερικά δείχνει πιο ποιοτικό με την νέα οθόνη και τα νέα καθίσματα. Ελπίζω η τιμή να κινηθεί στις τελευταίες τιμές προ fl και να μην πάρουν πάλι την ανηφόρα
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης grammatistis έγραψε:
Με 'γεια! Welcome to the club!
Τί χρώμα:
Προσωπικά έκλινα προς το μαύρο, αλλά η γυναίκα μου το πήρε πάνω της και καταλήξαμε στο blue cosmos -αν το θυμάμαι και το λέω σωστά... Παρόλο που το συγκεκριμένο χρώμα είναι πραγματικά κάτι φανταστικό, εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ μου με το κομμάτι 'ομορφιά' -είναι πανέμορφο, όμως, το ρημάδι...
Μπράβο στη γυναίκα σου που... πάτησε πόδι και σε έσωσε απο τη μαυρίλα.
-
Και για να βάλω λίγη φωτιά απορώ πως το κατζαρ δεν τραβά πωλήσεις από το κασκαι όταν έχει ίδιους κινητήρες παρόμοια εξωτερική εμφάνιση, καλύτερους χώρους συνολικά, δεν υστερεί σε ποιότητα και δεν είναι ακριβότερο. Μιλάω για Ελλάδα γιατί έξω πουλά. Όλα οφείλονται σε κακό εισαγωγέα; Ή και στα κολλήματα του Έλληνα; Δλδ σχεδόν 3000 αμάξια το 2018 το κασκαι και 200 το κατζαρ; Ακούγεται απίστευτο βλέποντας τα δύο πακέτα!
-
Γιατί υποσυνείδητα nissan= ιαπωνικό=αξιοπιστία
-
Αυτό είναι σωστό Ιάπωνας vs Γάλλο. Αλλά φτάνει αυτό για να πουλά 15 φορές περισσότερο; Ακούγεται απίστευτο!
Πολύ περισσότερο για τους γνωρίζοντας που ξέρουν ότι μόνο γιαπωνέζικο δεν είναι το κασκαι.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εννοείται ότι η πλειοψηφία των αγοραστών πηγαίνουν ντουγρου στη μάρκα που ξέρουν/είχαν στην οικογένεια/έχουν ακούσει για αξιοπιστία ή τελικά σε αυτή που έχει φτιάξει όνομα από τις δεκαετίες 80 και 90. Και νισαν, Τογιότα έχουν κατοχυρώσει ότι είναι «σκυλιά». Λίγοι είναι αυτοί που τους ενδιαφέρει η εξέλιξη στο χώρο του αυτοκινήτου/αναρτήσεις/ τιμόνι κλπ. Ειδικά η Ρενώ αν εξαιρέσει κανείς το κλιο και κάπως το μεγκαν δεν είναι σε εκτίμηση και ειδικά σε σύγκριση με τα νισαν
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Άμα οι άνθρωποι έπαιρναν αποφάσεις με βαση τη λογική και όχι με τον αυτόματο (= gut feeling, στερεότυπα κτλ ), ο κόσμος θα ηταν πολυ καλύτερος και οι πωλήσεις του Kadjar σε σχέση μετο QQ επίσης
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Άμα οι άνθρωποι έπαιρναν αποφάσεις με βαση τη λογική και όχι με τον αυτόματο (= gut feeling, στερεότυπα κτλ ), ο κόσμος θα ηταν πολυ καλύτερος και οι πωλήσεις του Kadjar σε σχέση μετο QQ επίσηςΑν επίσης η renault στην αρχή της κυκλοφορίας του kadjar δεν έκανε το λάθος να το κοστολογήσει πολύ παραπάνω από το qq, τότε ίσως να είχε καλύτερες πωλήσεις..
-
Στο μέσο αγοραστή κασκαι μετράει το Japan όσο και αν αυτό προφανώς ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει.
Απλα όταν βλέπεις ανθρώπους να το αγοράζουν ακόμα τυφλά και μετά να ψάχνονται με θορυβους κλπ ενώ βουίζει ο τόπος αρχίζεις να μην καταλαβαίνεις -
Με γειά, να το χαρείτε με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
Χίλια μπράβο στην γυναίκα σου, στο μαύρο χάνει πολύ το αυτοκίνητο...σε μπλέ και flame red είναι πολύ πιο όμορφο!
-
Καλορίζικο με πολλά ευχάριστα κι ασφαλή χλμ.!!
Πολύ καλή επιλογή,καλό αμάξι κι αδικημένο στη χώρα μας.. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Και για να βάλω λίγη φωτιά απορώ πως το κατζαρ δεν τραβά πωλήσεις από το κασκαι όταν έχει ίδιους κινητήρες παρόμοια εξωτερική εμφάνιση, καλύτερους χώρους συνολικά, δεν υστερεί σε ποιότητα και δεν είναι ακριβότερο. Μιλάω για Ελλάδα γιατί έξω πουλά. Όλα οφείλονται σε κακό εισαγωγέα; Ή και στα κολλήματα του Έλληνα; Δλδ σχεδόν 3000 αμάξια το 2018 το κασκαι και 200 το κατζαρ; Ακούγεται απίστευτο βλέποντας τα δύο πακέτα!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρώτον, η Renault δεν είναι εταιρεία με παράδοση στην κατηγορία. Αυτομάτως όσοι ψάχνουν στρέφονται σε εταιρείες με παρουσία και αποδεδειγμένη εμπειρία. Είναι δύσκολο να ξεκινάς από το μηδέν. Γι'αυτό επί της ουσίας η Renault ξεκίνησε με μια παραλλαγή του άλλου μοντέλου του ομίλου. Αλλά οι αγοραστές δεν είναι εξοικειωμένοι με την Renault σε αυτή την κατηγορία.
Δεύτερον, το Qashqai δεν είναι απλά ο βασιλιάς της κατηγορίας, είναι ο ιδρυτής της. Θα είναι στην κορυφή των πωλήσεων για χρόνια, εκτός αν κάνει κάποια χοντρή πατάτα.
Τρίτον, η αντιπροσωπεία δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει. Αντιμετωπίζεται σαν το παρακατιανο μοντέλο της εταιρείας.
Τέταρτον, η κακή αρχική τιμολόγηση απέτρεψε να δημιουργηθεί ένα ρεύμα από στόμα σε στόμα. Στην γειτονιά μου υπάρχουν 3 νέα Qashqai τους τελευταίους μήνες. Είναι λογικό οι επόμενοι αγοραστές να επηρεάζονται από τους προηγούμενους. Και τα κουδουνίσματα μένουν στα φόρουμ.
Όλα αυτά δημιουργούν ένα missmatch στην αγορά υπέρ του Kadjar γιατί αναγκάστηκαν να ρίξουν στην τιμή σχεδόν 4 χιλιάρικα (στην expression diesel). Τους εξαντλήθηκαν τα λίγα κομμάτια που είχαν και αναγκάστηκαν να φέρουν στην ίδια τιμή μια ιταλική έκδοση, την sport, για να καλύψουν το κενό μέχρι το facelift. Αυτή είναι απίστευτη ευκαιρία για τα λεφτά της.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης qajared έγραψε:
Πρώτον, η Renault δεν είναι εταιρεία με παράδοση στην κατηγορία. Αυτομάτως όσοι ψάχνουν στρέφονται σε εταιρείες με παρουσία και αποδεδειγμένη εμπειρία. Είναι δύσκολο να ξεκινάς από το μηδέν. Γι'αυτό επί της ουσίας η Renault ξεκίνησε με μια παραλλαγή του άλλου μοντέλου του ομίλου. Αλλά οι αγοραστές δεν είναι εξοικειωμένοι με την Renault σε αυτή την κατηγορία.
Δεν ισχύει. Σχεδόν όλοι οι Ευρωπαίοι κατασκευαστες δεν είχαν εμπειρία σε αυτή την κατηγορία.
Και η ελληνική αγορά είναι εντελώς αντίθετη με την αγορά της υπόλοιπης Ευρώπης. Βλέπε Captur που είναι από τα πιο καλοπουλημενα σε πολλές χώρες εκτός από την πατρίδα του φυσικά και εδώ παίζει να υπάρχουν και άνθρωποι που δεν το γνωρίζουν καν σαν ύπαρξη. -
Αυτό το ότι η αντιπροσωπεία δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει μου ακούγεται κάπως! Το κατζαρ είναι από τα ακριβά αμάξια της Ρενώ και ως γνωστόν όσο πιο ακριβό ένα αμάξι τόσο περισσότερο τζίρο και συνήθως και περισσότερο κέρδος φέρνει. Οπότε γιατί δεν θέλει να πουλήσει; Προτιμά να σκοτώνεται να πουλά δύο κλιο για να κάνει τον τζίρο από ένα κατζαρ ( διπλες εργατοώρες σε όλη την διαδικασία πώλησης για τον ίδιο τζιρο);
-
Έχω την εντύπωση πως το QQ πουλάει κυρίως λόγο εμφάνισης, επειδή ειδικά στην αρχή το Kadjar δεν είχε τόσο συμφέρουσες τιμές και επειδή στην Ελλάδα η Nissan είχε μάλλον 'καλύτερο' όνομα από την Renault.
-
Δεν νομίζω ότι το κατζαρ έχει να ζηλέψει τίποτα σε εξωτερική εμφάνιση.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Δεν νομίζω ότι το κατζαρ έχει να ζηλέψει τίποτα σε εξωτερική εμφάνιση.Η εμφάνιση είναι υποκειμενική σε ένα βαθμό, παρόλα αυτά στα ματιά μου το QQ μου μοιάζει πιο 'σπορτίφ' και ανάλαφρο, ενώ το Kadjar χωρίς να είναι κακό, μου μοιάζει πιο 'λουκουμάς'
Από την άλλη βέβαια, θεωρώ το Kadjar πλεον πιο Value for Money επιλογή σε σχέση με το QQ, δεν έχουν ακουστεί τα γνωστά θέματα συναρμογής του QQ, ενώ έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Δεν νομίζω ότι το κατζαρ έχει να ζηλέψει τίποτα σε εξωτερική εμφάνιση.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντικειμενικά και παρά τα χιλιάδες QQ που έχουν κυκλοφορήσει το QQ παραμένει πιο όμορφο από το κατζαρ.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν νομίζω ότι το κατζαρ έχει να ζηλέψει τίποτα σε εξωτερική εμφάνιση.
Αντικειμενικά και παρά τα χιλιάδες QQ που έχουν κυκλοφορήσει το QQ παραμένει πιο όμορφο από το κατζαρ.
Και είναι ο βασικός λόγος που δεν πουλάει..
-
Η Sport edition του Kadjar που είναι τώρα σε προσφορά έχει cruise control? Λείπει τίποτα από σύγχρονο εξοπλισμό ασφαλείας? Δεν μπορώ να βρω αναλυτικό επίσημο κατάλογο με τα χαρακτηριστικά του..
Renault Kadjar