-
Συμφωνω με τον nickthetrib. Τα Dacia μια χαρα ειναι απο αξιοπιστια. Ο κινητηρας λογικα δεν θα εχει προβλημα, ειναι εργοστασιακος της Renault. Εγω θα προχωραγα αν εψαχνα για υγραεριο. Και σωστα ειπε ο nickthetrib, παρα πολλα μοντελα βγαινουν με υγραεριο, απλα δεν εισαγονται στην Ελλαδα . Τωρα αν θα υπαρξει καποιο θεμα στο μελλον που ρωτας, δε νομιζω. Οταν θα 'καταργηθει' η βενζινη, θα 'καταρηθει' και το υγραεριο. Εχουμε ακομα πολλάααααα χρονια μπροστα μας
-
**1.0 TCE 100 HP 4X2 AMBIANCE** **13580** **1.0 TCE 100 HP 4X2 SPORTIVE** **15050** **1.0 TCE 100 HP 4X2 PRESTIGE** **15850** **1.0 TCE 100 HP GPL 4X2 AMBIANCE** **14180** **1.0 TCE 100 HP GPL 4X2 SPORTIVE** **15650** **1.0 TCE 100 HP GPL 4X2 PRESTIGE** **16450** **1.6 SCE 115 HP GPL 4X4 PRESTIGE** **18190** **1.3 TCE 130 HP 4X2 SPORTIVE** **16300** **1.3 TCE 130 HP 4X2 PRESTIGE** **17100** **1.3 TCE 130 HP 4X4 SPORTIVE** **17340** **1.3 TCE 130 HP 4X4 PRESTIGE** **19120** **1.3 TCE 150 HP 4X2 SPORTIVE** **16990** **1.3 TCE 150 HP 4X2 PRESTIGE** **17880** **1.3 TCE 150 HP 4X4 SPORTIVE** **18890** **1.3 TCE 150 HP 4X4 PRESTIGE** **20050** **1.5 DCI 115 HP 4X2 SPORTIVE** **17330** **1.5 DCI 115 HP 4X2 PRESTIGE** **18830** **1.5 DCI 115 HP 4X4 AMBIANCE** **17490** **1.5 DCI 115 HP 4X4 SPORTIVE** **19350** **1.5 DCI 115 HP 4X4 PRESTIGE** **20260**
Οι τιμές με το νέο τέλος ταξινόμησης.
-
1.3 130HP 4X4 Sportive!
Και μου λέει ο @Lap για το Clio 1.0 ...
Αν δεν θες και το 4Χ4 γλυτώνεις και ένα χιλιάρικο (16300) και ποιο νορμάλ κλιμακωμενο κιβώτιο, λιγότερα έξοδα/καταναλώσεις.
Εδώ μιλάμε για real value for money, με οτι συνεπάγεται βέβαια αυτό..
-
Ενταξει δεν παιζεται αυτη η εκδοση...
Πω πω, αλλα ακομα και η prestige με ολα μεσα και 360 καμερα.... στα 19.000... πες και μια εκπτωσουλα του εισαγωγεα και γενικα προς τα Χριστούγεννα κτλ το παιρνεις κατω απο 19.000
Τα παντα ολα, 4χ4, 130 αλογα,.... το καλυτερο value for money
-
Εξαιρετικό το υγραέριο, θα το προτιμούσα χίλιες φορές από τα πετρέλαια. Πολύ πιο ραφιναρισμένη λειτουργία, μικρότερο κόστος κίνησης, κάνα διχίλιαρο κάτω σε τιμή αγοράς. Μόνο που θέλει φουλάρισμα κάθε 350-400 χιλιόμετρα, αντί για 800+.
-
Τελικα βγαινει και 4χ4 με υγραεριο χωρις τουρμπο
-
Σωστός, τώρα το παρατήρησα. Και θα είναι και πιο αξιόπιστο από το χιλιάρι που έχει τούρμπο κι είναι πιο πιεσμένο. Όμως, όμως, όμως... Σε λίγο μπαίνει το 2021, ποιος θα αυτοτιμωρήσει τον εαυτό του με ένα παλιάς τεχνολογίας ατμοσφαιρικό 1.6; Θα ήταν λουκούμι πριν 20 χρόνια, τώρα μου φαίνεται κάπως. Βέβαια, για αυτόν που το βλέπει ως εργαλείο κι έχει σκοπό να το κρατήσει πολλά χρόνια, έχει νόημα. Αυτός όμως μένει συνήθως στην επαρχία, οπότε λογικά θα πάει πρώτα στο πετρέλαιο. Αλλά όχι, γιατί αυτό κοστίζει δύο χιλιάρικα πάνω. Ουφ, μπέρδεμα...
-
Ανέφερε κάποιος σε άλλο νήμα πως ο κινητήρας 1.3 με τα 150 καταργήθηκε; Ισχύει; Στην σελίδα υπάρχει κανονικά.
-
Εγώ το ανέφερα.
Στην σελίδα υπάρχει αλλά αν πάς να παραγγήλεις τον tce τον 130αρη σε αντιπροσωπεία θα σου πούνε ότι δε δέχονται παραγγελίες. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τον 150αρη αυτό γίνεται υποτίθεται για τους ρύπους. Και εμένα μου έκανε εντύπωση όταν το διάβασα στο Ελληνικό Duster forum για αυτό πήγα και ρώτησα απο κοντά.
-
Επίσημα το Duster II σε έκδοση pickup:
https://www.zougla.gr/automoto/news/article/to-dacia-duster-tora-ke-se-pick-up
-
Μπράβο τους που τολμούν! Ωραία πρόταση ειδικά με 4κίνηση και μεγαλύτερο ύψος από το έδαφος! Η τιμή βέβαια αρκετά ψηλά σε σχέση με το κανονικό.
Περιμένω με αγωνία να δώ την επόμενη γενιά του Duster! Αν βελτιώσουν κάποια σημεία μπορεί να είναι διαμάντι.
-
Θα είναι διαμάντι, αλλά θα ξεκινάει απ τις τιμές που τώρα τερματίζει, όταν γίνει 'άψογο'...
Εδώ το πουλάνε με το σήμα της Renault, και νομίζω εσωτερικό που μοιάζει στο προηγούμενο Captur... απλά δεν το ήξερα πριν, ίσως το είχα σκεφτεί σοβαρά για αγορά.
-
Καλά όχι απαραίτητα. Αλλά εν πάσει περιπτώσει, ακόμα και 2-3 χιλιάρικα να πάρει πάνω, αν οι βελτιώσεις του είναι ουσιαστικές (π.χ. LED φώτα, αυτόματο κιβώτιο, δίσκοι πίσω, καλύτερο infotainment κτλ) νομίζω πως θα αξίζει.
Άλλωστε μόνο αυτό και το Vitara έχουν μείνει να παίζουν μπάλα και εκτός και εντός δρόμου. Αμφότερα κουβαλάν αρκετά χρόνια πλέον στην πλάτη τους και πιστεύω θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επόμενες γενιές τους. Εκτός αν τα κάνουν φλώρικα κ αυτά... SUV για το σουπερμαρκετ και μόνο...
-
Τον 1300άρη με τους 130/150 γιατί τον σταμάτησαν?
-
Eμένα αντίθετα η απορία μου είναι γιατί τους ξεκίνησαν, ιδιαίτερα τον 150άρη. Το αμάξι φωνάζει : θέλω πετρέλαιο. Aντε και υγραέριο.
-
Γιατί φωνάζει θέλω πετρέλαιο για κάποιον που δεν κάνει άπειρα χμ;
-
Tαιριάζει στο χαρακτήρα του, ρίχνει γενικά και τα κοστολόγια χρήσης.
-
Αρκετά εντυπωσιακό βίντεο. Εντάξει δεν είναι και κανένα τρελό off road course αλλά σκεπτόμενοι πως πρόκειται για SUV αυτής της τιμής, και ανεξάρτητη ανάρτηση παντού, οι ικανότητές του είναι πολύ καλές!
Μακάρι να γίνει κανένα facelift σύντομα να το συμμαζέψουν λίγο ακόμα και θα μιλάμε για φανταστικό όχημα!
Προσωπικά περιμένω LED φώτα (έστω ως επιλογή), δισκόφρενα πίσω και να βάλουν σε ένα πιο λογικό μέρος την θύρα usb, στην οποία όταν έχεις καλώδιο συνδεδεμένο στην τωρινή έκδοση, αυτό περνάει μπροστά από την οθόνη!
Αν δε βάλουν και καμιά επένδυση της προκοπής στους θόλους των τροχών, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα!
Από το εσωτερικό του νέου Sandero Stepway εντυπωσιάστηκα. Μακάρι να γίνει κάτι αντίστοιχο και στο Duster.
-
ελα ρε συ, για πικνικ ειναι... σγα το οφ ροαντ.
-
δισκόφρενα πίσω
Καλά αυτό πολύ χλωμό....εδω δεν βάζουν στο πολύ πιο ακριβό Καπτούρ, θα βάλουν στα Ντάστερ?
Dacia Duster II