Πηγα και το ειδα... εχω παθει σοκ! Προσωπικα, εχοντας μπει και στο απερχομενο, θεωρω οτι η διαφορα του καινουργιου ειναι αισθητη και γινετε αντιληπτη απο το 1ο ανοιγμα της πορτας (καλυτερα χερουλια μεσα εξω, πιο βαριες πορτες) και συνεχιζεται και μεσα σχεδον παντου (το καθισμα αισθητα καλυτερο αν και με πολυ μετρια πλευρικη στηριξη δυστυχως). Πλεον αισθανεσαι μια επιπλεον ποιοτητα, κατι που το παλιο ηταν φιδωλο.. Εχουν δωσει προσοχη σε λεπτομεριες, οπως χερουλια, κουμπακια, ηχος κλεισιματος πορτας, ηχομονωτικα υλικα περα δωθε, πλαινες μοκετες στο πορτμπαγκαζ, μεγαλυτερο εσωτερικο πλαστικο στην θυρα του πορτμπαγκαζ κλπ.. που σε συνδυασμο με την πιο μοντερνα σχεδιαση σε κανει να νιωθεις οτι το αμαξι εχει 'ερθει' στο σημερα και εχει πεταξει απο πανω του την εικονα του σπαρτιατικου και 'αμαξι εργαλειο' αισθηση. Η συναρμολογιση επισης συνεχιζει να φαινεται εξαιρετικη, δεν κουνιοταν τπτ μεσα ουτε για πλακα. Μην τα πολυλογω, πιστευω πως το duster θα πουλησει σαν ζεστο ψωμακι και θα κοψει αρκετες πωλησεις απο τον ανταγωνισμο.
Μπραβο στην Dacia ελλαδας για τις τιμες που καταφερε. Αν το κρατησει σε αυτες τις τιμες και δεν τις αυξησει, προβλεπω να γινετε best seller.
Θα θελα να ρωτησω τον φιλο samatistas αν γνωριζει ποτε θα αλλαξουν την οθονη του media nav, μιας και εχω διαβασει σε διαφορες σελιδες οτι θα αλλαξει συντομα και αν γνωριζει αν θα τροποποιηθει ο κινητηρας σε 6d συντομα (αυτο δεν το εχω διαβασει :p). Ευχαριστω πολυ! Επισης να του δωσω πολλα μπραβο, γιατι οταν καποιοι λεγανε οτι το απερχομενο duster πουλιοταν σε προσφορα και ξεστοκαρισμα, αυτος ελεγε οτι οι νεες τιμες ηταν αλλαγη της πολιτικης της εταιριας και οτι και το καινουργιο θα εχει παραπλησιες. Να εισαι καλα φιλε μου, εχεις βοηθησει φουλ οσο παρακολουθω τα ποστ σου.