-
κοίτα κάνω πάνω απο 3.000χλμ τον μήνα... λόγω δουλειάς. έπειτα οι δρόμοι εδώ αν θες να φτάσεις σώος και με αυτα που εχω δεί η μέση ταχύτητα παίζει στα 90-100 όχι οτι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που μπορείς να ανοίξεις και στα 150... με αυτή την οδηγική συμπεριφορά ο κινητήρας της ρενό ήταν παντα πρόθυμος για να κάνω όλη την διαδρομή με έκτη στο κιβώτιο και 2000k στροφές δήλαδή εντός του βέλτιστου απόδοσης του κινητήρα...
δεν έκαψε ποτέ λάδι δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ... και στις ρεμπρίζ για προσπεράσεις το κόλλημα στο κάθισμα έδινε της αίσθηση άφθονης ροπής εκεί που την χρειαζόμουν.
και κατα την έλξη πεντάμετρου σκάφους ποτέ σε σπίναρε τροχούς, που βλέπω άλλους και ζορίζονται, ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε... το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω να το ζορίσω σε δύσκολες γλίστρες οπότε σκάφτηκα την αλλαγή σε τετρακίνητο.
τώρα από καμπύλες ροπής που είδα στον κινητήρα του vitara παρατήρησα το ίδιο εύρος οπότε περιμένω τα αντίστοιχα και καλύτερα μιας και με αυτόν βλέπω να κινούμαι περίπου στις 1800 στροφές οριακά 1900... και με κατανάλωση εκτιμώ κοντά στα 5λτ/100κμ.
όσον αφορά τον αντιπρόσωπο θα του ξανακάνω κρούση αύριο εννοείται μιας και η πρώτη επίσκεψη ήταν διερευνητική... απλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα το μεγκάν, το πιο πιθανό έχει πουληθεί, και δεν έχω τον αντικαταστάτη.. με αποτέλεσμα να κινδυνεύω να μείνω χωρίς αμάξι.fiver, αν θέλεις στείλε μου σε PM την αντιπροσωπεία που απευθύνθηκες... έτσι για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης με Κρήτη.
-
τελικά τα δώρα θα μου τα έλεγε την στιγμή που θα κλείναμε. έστω.. οι τιμές που γράφουν ορισμένοι στο car είναι για το ΑΝ καταφέρουν να βρούν διαθέσιμο αυτοκίνητο που να εκτελωνίστηκε πρίν καταργηθεί η απόσυρση...( απίθανο)
προχωράω με την GLX και το πακέτο ruggend... ελπίζω να έκανα καλή επιλογή μιας και ξεκίνησα απο duster και βρέθηκα στο buzuki.
τουλάχιστον για την έλξη του σκάφους νομίζω θα με καλύψει... για αμμουδιές κτλπ δεν ξέρω αν τα καταφέρνει. -
Η έκδοση που πας μαζί με αυτό το πακέτο δεν υστερεί πουθενά. Είναι full full εξοπλισμένη και πάρα πολύ όμορφη...
Μόνο η πανοραμική της λείπει, αλλά κοστίζει αν θυμάμαι καλά κάνα 1000
Με το καλο!Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το καλό να παραλάβεις!
Σχετικά με το σκάφος: το SX4 1.6D 4x4 βγάζει σχετικά εύκολα σκάφος 900kg (με το trailer) σε τσιμεντένια ράμπα με πολύ έντονη κλίση. Μόνο ο συμπλέκτης ταλαιπωρείται λίγο και μυρίζει, μιας και πρέπει να το πατινάρεις λίγο στο ξεκίνημα για να κρατήσεις στροφές πάνω από 1800-1900 (από κει και πάνω ροπιάζει). Στην πορεία στο δρόμο είναι μια χαρά, δεν έχει κανένα θέμα με την έλξη.
-
Άσχετο - σχετικό, ξέρει κανείς αν θα βγει Grant Viatara σύντομα;
-
Χωρίς την παραμικρή ανακοίνωση μέχρι τώρα...μάλλον απίθανο το 'σύντομα'
-
stefane μιας και έχεις την εμπειρία απο ίδιο συστημα διαφορικού... στην γλίστρα βοηθάει η επιλογή snow ή lock?
-
Lock. Για να πάει 50-50 μπρος πίσω η κατανομή, και να μη σπινάρει ούτε στο ελάχιστο. Για να βάλεις lock πρέπει πρώτα να επιλέξεις snow αν θυμάμαι καλά.
-
9000+ km πλέον και με φρέσκες παρατηρήσεις από καλοκαιρινές διαδρομές
Ένα μέρος της αυξημένης κατανάλωσης πριν (6.7) πρέπει να οφείλονταν σε χαμηλές πιέσεις.
Με όριο 240 εμπρός και 230 πίσω, κάποια είχαν πέσει κάτω από το 200. Τα
ξαναφούσκωσα, και με τρία-τέσσερα ταξίδια 'εθνική' των 200km ξαναγυρίσαμε προς το
6.2 μέση (στα ταξίδια έκαιγα προς το 6-, με ταχύτητες 100-140 km/h).Παραδόξως το σύστημα ελέγχου πίεσης (TPMS) δεν φώναξε όταν μειώθηκε η πίεση
σε ένα απο τα ελαστικά. Όταν έβγαλε προειδοποίηση
είχαν χάσει όλα(!), τα εμπρός κοντά στο 210 και τα πίσω κάτω από 200. Επίσης
δεν βρήκα τρόπο να σβήσω την ειδοποίηση και αναγκάστηκα να κάνω περίπου 20
αγχωτικά χιλιόμετρα βράδυ στην 'εθνική' μέχρι να βρω βενζινάδικο με την
οθόνη πληροφοριών σε χρώμα πορτοκαλί να αναβοσβήνει. Είχα επαναπαυθεί, θέλει
συχνότερο έλεγχο των πιέσεων στο TPMS αφού φωνάζει μόνο όταν δει συνολικό πρόβλημα.
Παρεμπιπτόντως, σε PSI οι πιέσεις είναι περίπου 35 εμπρός και 33.5 πίσω.Ο χώρος αποσκευών έχει μεν κανονικό σχήμα αλλά του λείπει 'βάθος'. Μια μεγάλη
βαλίτσα δεν κατάφερα να την βάλω στον διαμήκη και τελικά την βόλεψα 'εγκάρσια'.
Βέβαια αποσκευές 2 εβδομάδων για δεκαμελή οικογένεια τις πήρε κανονικότατα
(μια μεγάλη βαλίτσα + ένα μεγάλο σάκο + διάφορες τσάντες) αλλά αυτό
εξαρτάται και από το τι θέλει να κουβαλήσει ο κάθε ένας.Η συμπεριφορά της ανάρτησης λόγω μικρού μεταξονίου και ημιάκαμπτου εξαρτάται αρκετά
από τις σωστές πιέσεις στα λάστιχα. Με ψηλότερες από τις ενδεδειγμένες, σε ανωμαλίες της εθνικής
είχα ακόμη και αναπηδήσεις. Το αυτοκίνητο μάλλον θα βολεύονταν καλύτερα με τις
υψηλότερου προφίλ 16άρες ζάντες του GL παρά με τις χαμηλότερου 17άρες που έχει.Kανά-δυό ενδείξεις φανερώνουν 'κενά' στην συναρμολόγηση. Υπέπεσε στην αντίληψή μου
'τρέμουλο' του εσωτερικού καθρέπτη από συντονισμό με τον ντιζελοκινητήρα και
επίσης 'τρέμουλο' του τζαμιού του οδηγού όταν είναι μισάνοιχτο και
κλίνει η πόρτα. Έχω επίσης ήδη αναφερθεί σε συντονισμούς στα
παράθυρα σε ανώμαλο δρόμο.Το αμάξι έχει αρκετά ταξιδιάρικο χαρακτήρα μιας και ταξιδεύεις με 140 km/h
και 2250 στροφές και κατανάλωση κοντά στο 6. Χωρίς ιδιαίτερο θόρυβο, μιας και
ακούς τον κινητήρα κάπου μακριά (το όποιο βουητό είναι όμως λίγο 'νταλίκα scania').
Όμως το ρεζερβουάρ πετρελαίου είναι τελικά λίγο μικρό. Βέβαια και το αμάξι είναι
μικρό σε διαστάσεις (περισσότερο Juke, όχι Qashqai) αλλά και με κατανάλωση 6lt/100
και δεδομένου ότι δεν θέλεις να φας πάνω από 42 λίτρα από τα 47 που χωράει (για να
μην ξύσεις πάτο) έχεις θεωρητική αυτονομία 700 χλμ που για πετρέλαιο δεν είναι μεγάλη.Λίγα λόγια για τα Active Brake Support και Active Cruise Control. Το πρώτο γενικά
σε προειδοποιεί περίπου 2 sec 'πριν την κρούση' και μάλιστα αν μπροστά σου έχεις
μικρό 'στόχο' (π.χ. μοτοσικλέτα) μπορεί και να μην τον αναγνωρίσει. Γενικώς αν
επαναπαυθείς στο σύστημα, μάλλον δεν την γλυτώνεις την τράκα με πάνω από
40 km/h, απλά θα μετριάσεις τις συνέπειες.
Το δεύτερο δουλεύει σωστά αλλά είναι καλό να χρησιμοποιείται μέχρι τα 120 km/h.
Αλλιώς πλησιάζεις σε καμπή ή περνάς από τούνελ με 'όσα' (έχεις βάλει...) αν δεν έχεις
βρει 'στόχο' μπροστά σου για να κόψεις. Μπορείς βέβαια πάντα να φρενάρεις
μόνος αλλά αυτό σημαίνει ότι και εδώ χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση και όχι
εφησυχασμός. Πιο πολύ του ταιριάζει πάντως ο 'βόρειος' άξονας (Αθήνα-Θεσσαλονίκη
και παραπάνω) που έχει μεγάλες ευθείες και λιγότερο ο νότιος (Αθήνα-Πάτρα ή Τρίπολη
που υπάρχουν και πολλές καμπές).
Αν κάποιος σκέφτεται το AllGrip μόνο για αυτά τα συστήματα (δεν τα έχουν βάλει
γύρευε γιατί στα 2WD) λέω με το χέρι στην καρδιά ότι θα βολευτεί άνετα και χωρίς αυτά
με το 'απλό' 2WD 1.6 DDis GL+.Και λίγα λόγια για το ντίζελ (είναι το πρώτο μου).
Η καμπύλη ροπής (από το renegade με ίδιο κινητήρα)http://www.automobile-catalog.com/curve ... v_120.html
δείχνει ότι διατηρείται πάνω από τα 300Nm μεταξύ 1500 και 2500 στροφών. Στις
3500 έχει πέσει λίγο πιο πάνω από τα 225 που είναι περίπου όσα βγάζει και το
1.4 S. Μετά 'γκρεμίζεται'. Βέβαια για να μπορέσει με τόσες λίγες
στροφές να βγάλει υψηλές ταχύτητες έχει αντίστοιχα μακριές σχέσεις
(είπαμε 2250 στροφές με 140km/h με 6η) που 'θάβουν' την ροπή, ειδικά αν το έχεις στο 'Auto' και
όχι στο 'Sport'. Γενικώς είναι πολύ διαφορετική η συμπεριφορά από έναν turbo
βενζίνης που έχει ροπή 'τραπέζι' και βγάζει μικρότερο μεν αλλά σταθερό ποσό ροπής
και σε πιο ψηλές στροφές (π.χ. 5000) με συνεπακόλουθη μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Παρόλα αυτά, για τον
οικογενειάρχη που κινείται ως επί το πλείστον μεταξύ 80-140 km/h
τείνω να πιστεύω ότι τα μικρά ντίζελ είναι ιδανικά για ταξίδι
αφού και δύναμη έχεις στο εύρος αυτό (για να επιταχύνεις και να αποφύγεις κακοτοπιές)
και μειωμένη κατανάλωση. Και ας σου λείπει η δύναμη στις
ψηλές στροφές... φαντάζομαι βέβαια ότι η ροπή αυτή θα βοηθάει πολύ και στο
off road τον χειμώνα (λάσπες, χιόνια) αλλά οψόμεθα...Και δυο λόγια για τα SUV. Ακόμη και σαν 2WD έχεις την δυνατότητα να καβαλάς
και να προσεγγίζεις πεζοδρόμια χωρίς να φοβάσαι να 'ξύσεις', μπορείς να μπεις
σε χωματόδρομους χωρίς να φοβάσαι να βρεις, μπορείς να μπαινοβγαίνεις και να
φορτώνεις πράγματα χωρίς να κοψομεσιάζεσαι από το σκύψιμο και έχεις και μια
πιο 'πανοραμική' θέση οδήγησης. Θυσιάζοντας βέβαια κάποιο ποσοστό ευστάθειας
σε ψηλές ταχύτητες και την όποια 'χαρά της οδήγησης' δίνει ένα χαμηλό σεντάν
ή hatchback. Δεδομένου όμως ότι οι ψηλές ταχύτητες και η χαρά της οδήγησης
πάνε συνήθως περίπατο όταν έχεις την συμβία και τα τέκνα μέσα, τείνω προσωπικά να συμφωνήσω
ότι όταν πας σε 'ψηλό' δύσκολα γυρίζεις πίσω. -
Πολύ ωραιο review.
Μια ερώτηση μόνο.
Η 10μελης οικογένεια πώς χώρεσε στο vitara????
[emoji13] [emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14]Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως γκένεν ατό;
4μελής εννοούσα
-
Φοβερος στην αναλυση χωρις να αποθεωνεις(οπως κανουν αλλοι επιτηδες) οτι εχεις παρει λεγοντας τα πραγματα με το ονομα τους! Μπραβο σου για το κοπο να γραψεις ολο αυτο. Να χαιρεσαι την επιλογη σου οσο πιο πολυ μπορεις
-
Πράγματι πολύ καλή ανάλυση!
Και εγώ κόλλησα εκεί που διάβασα για την 10μελή οικογένεια
-
...μετά από πολλές ημέρες απουσίας από τα φόρα (sic) ελέω υγείας-εργασίας-διακοπών-επιστροφής στη καθημερινότητα, ευπειθώς αναφέρω διαπιστώσεις από τας διακοπάς έχοντας πλέον 12500km...
Λοιπόν,
την εβδομάδα πριν τις διακοπές, ένας συμπολίτης που οδηγούσε με σαγιονάρες οικοδομικού τύπου (!) κατάφερε να χάσει την επαφή με το πεντάλ που φρένου (υποθέτω από τη γλίτσα-ιδρώτα βρωμόποδου) και έπεσε επάνω μου με ολίγα χιλιόμετρα... Εκεί φάνηκαν τα ελάχιστα κιλά του vitara (κάτι σαν τουίτι-μανεκέν των 70s): Ο πλαστικός, πάχους φλούδας κορόμηλου, πίσω προφυλακτήρας έκανε ένα μεγάλο βαθούλωμα, το φρύδι του πίσω φτερού γδάρθηκε, όπως και η ζάντα έχασε τη γυαλάδα της...Ούτε με 5km/h αλλά ίσως να έπαιξε ρόλο ότι με βρήκε με τη 'γωνία' του δικού του. Αμέσως ασφάλεια (πίεση από και προς το leasing που μου έδωσε για αντικατάσταση ένα ΒΑΡΕΤΟΤΑΤΟ passat ανάλογο της ωρίμου ηλικίας μου) και άμεση επισκευή με αντικατάσταση όλων (πλην ζάντας που η νέα θα έρθει σε 1-2 μήνες αφού είναι διαφορετική από όλα της γκάμας) στον Σφακ Κηφισσού. Οπου στις 'παρατηρήσεις' πρόσθεσα και το παλιό fault που προέκυψε ξανά: τρίζουν υπό συνθήκες τα διακοσμητικά δακτυλίδια στους αεραγωγούς (αυτά υπάρχουν μόνο στα s). Το οποίο αγνόησαν με σχόλιο: Να μην τα έβαζε ο 'αυνάν' (σ.σ. 'αυνάν' υπήρξα-υπάρχω, αλλά δεν τα έβαλα-std εργοστασιακά είναι!!!), όπως καταγράφηκε εν τη απουσία μου, στο ξεχασμένο DVR που έγραψε όλη (!!!) τη διαδικασία επισκευής. Σαν ταινία του Αγγελόπουλου ένα πράμα...
Τέλος πάντων παραλαβή Παρασκευή μεσημέρι, γέμισμα, έλεγχος ελαστικών σε παρακείμενο βενζινάδικο σε πίεση 35/33 (όπως νόμιζα), βαρεμάρα να δω το tpms αφού ως πρεσβύωπας θα έθιγα το νεανικό βερμουδάτο στυλ με γυαλιά.
5 ξημερώματα Σαββάτου, φόρτωμα πορτ-μπαγκάζ με χρήση κάθε διαθέσιμου σεσε τετράγωνο, που παραδόξως χώρεσε χωρίς καμπινάτες προσθήκες τις αποσκευές, επιλογή 1-2 στικάκια από του υιού (metal κλπ), 1-2 δικά μου (Τερλέγκας-Κόλιας), 3-4 κόρης (erotic-lounge!!! το 16άχρονο που θα το σφάξω στο γόνατο...). Ξεκίνημα.
Κάθοδος λεωφόρου '@ντρέ@ Π@π@νδρέου' προς Ε.Ο. (mod έχω καλύψει επαρκώς τη κακιά τη λέξη).
Ε, απογοήτευση... Πρώτη φορά φορτωμένο το 'επιλεγμένο από τον ΜΠΑΜΠΑ που ΞΕΡΕΙ' vitara και κοπάνημα ανελέητο σε κάθε λακουβίτσα...Διάβασμα ακόμη και της εταιρικής μορφής του κατασκευαστή φρεατίων (Α.Ε. οι περισσότερες...).
Εθνική, απόφαση από μέσα μου 'μην γίνεις ρόμπα στα παιδιά', c.c. στα μόλις 130, απόσταση αδαπτίβ (πιο ωραίο ακούγεται έτσι...) στο 3 για αποφυγή αποχρωματισμού επιπλέον τριχών και εκκίνηση για Σαλόνικα με δια βίας lounge.... Ο rocker υιός δεν τσαντίστηκε μόνο από το lounge (όχι φυσικά ότι τολμάει να μιλήσει προς τη 16χρονη 'υπέρτερη όλων' όντας ο ίδιος μόλις 1.88 85kg 10 χρόνια ποδοσφαιριστής και 8 πυγμαχία). Τσαντίστηκε από το σιγά-σιγά. Βρίσκω δικαιολογίες, ενώ καντηλιάζω από μέσα μου τον Σουζούκι τον 'π@@στη'.
Κάπου κάπου τα καντήλια απευθύνονται και στη διοίκηση των 'εκμεταλευτών' των δρόμων (οκ, όχι μόνο των δρόμων - ο αριστερός του '85 μίλησε μέσα μου). Αν είναι δυνατόν να μην δέχονται ενιαία 'κάρτα' π.χ. e-pass (μπομπολάκο-pass) και να πρέπει ή να βρεις ΑΚΡΙΒΩΣ τα ψιλά ή να πρέπει να σου επιστρέψουν ρέστα από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χαρτονόμισμα δώσεις (π.χ. 50) σε απόλυτα ψιλά, παίρνοντας εκδίκηση που πας διακοπές και αυτοί δουλεύουν.
Τίποτε κακό χωρίς καλό (θα λέγαμε τσιπρίζοντας). Η κατανάλωση στα 6.8... Στο GTR έχω 7... Αλλά δεν κοπανάει έτσι...
Στις γέφυρες ποταμών πριν τη συνπρωτεύουσα, έφτασε ο πόνος στο στομάχι... Μετά από σειρά μπανγκ, μπόνγκ όπως ακουγόντουσαν από το κατάπτυστο suzuki, η κόρη μίλησε: Ρε πατέρα, τι πήρες πάλι, θα μου σπάσει το tablet... Οταν γυρίσουμε, δώστο και θα διαλέξω εγώ κάποιο trendy-golf (aka ο απόλυτος τρόμος).
Συμπρωτεύσα, παρκάρισμα σε οργανωμένο. Πρώτη φορά που φτάνω εδώ χωρίς γέμισμα στον Κορινό (οκ, το έχω κάνει και με το panamax pug 508).
Ευτυχώς, μαζί με τη γυναίκα μου ξεφύγαμε ολίγον από τα θηρία, η Αριστοτέλους ήταν full στα πόκεμον. Τα λιάνισαν. Πίστεψα στην συμπαράσταση. 20 χρόνια γάμος, 26 από την αποφράδα. Την κύτταξα, έψαχνα για στοργή. Ένα λόγο παρηγοριάς ρε παιδί μου...- Τι μ@λ@κι@ πήρες.... Κοπανάει... Και πας σαν κότα...
Δύσκολα ξαναβρήκα το parking στη ΧΑΝΘ. Εχω ζήσει 1-2 χρονάκια σαλόνικα. Δεν ήθελα ούτε να βλέπω το vitara...
Ο δείκτης καυσίμου χαμηλά, όχι ρεζέρβα, αλλά χαμηλά. Ποιός ξέρει που θα ξαναβρούμε. Βάζω σε ένα πάρκιν-πρατήριο βιαστικά. Πλέον τα θηρία δεν ψάχνουν pokemon, ψάχνουν μπουγάτσα (...και με ...τυρί) με συστάσεις. Να συγκρίνουν με τη Χανιώτικη. Οταν κυκλοφορούσα με ένα SX4 (σιγά μην έπαιρνα τότε τη delta να βάλουν τα κουβαδάκια τους).
Βρήκαμε. Δεν τους άρεσε. Την βρίσκουν και στην Αθήνα. Αφού σχολάσουν τα club. Θεέ μου...
Προς Χαλκιδική. Γκαπ, γκουπ. Θα σε τιμωρήσω...Αδαπτίβ στο 2. C.C. στα 180. Πήγαινε ρε στα 180. Γιατί δεν πας? Μέχρι 160. Τέλος το cc.
Γεμάτος ο τόπος από πινακίδες RO, BG, SRB. Σπάνια IT, De. Τα BG τα καλύτερα. Πάνε και χωρίς αύριο. Αυτοί το κατάλαβαν. Εμείς?
Καλύβες, φτάσαμε στο residences. Μόνοι Ελληνες. 200 το βράδυ. Ε, μία περηφάνια εθνική με συνεπήρε για λίγο. Με υποδέχθηκε ο Drago. Από τα σκόπια: Μία χώρα θα γενούμε-φτωχοί εμείς, φτωχοί και εσείς. Αφησα το vitara για ξεφόρτωμα πάνω σε ένα τεράστιο σωρό χώμα, έτσι για να το τιμωρήσω. Χμ... Δεν βρήκε... Ψήλωσε? Χμμμμ...
Ωρα για μπάνιο. Χμμ... Ούτε εδώ βρήκε...
Επίσκεψη σε τοπικό s.m. Ψυχοπλακωμένος. Για τα απαραίτητα, για την λιγούρα: Σαλάμια, τυριά, γλυκά, παγωτά, πατατάκια κλπ. Αδειο. Μαρινόπουλος. Μόνο νερά και στραγάλια σε προσφορά. Πήρα και αντικουνουπικό μήπως συμπληρώσει μεροκάματο η μοναχική ταμίας-υπάλληλος.
Το βράδυ σε τουριστική ταβέρνα. Με πάρκιν. Με πεζούλια με χωρίσματα. Ψηλά, Προσπάθησα να το τιμωρήσω. Δεν βρήκε...
Οι ούγγροι παραδίπλα στα δωμάτια, το χάζευαν. Δεν καταλάβαινα τι έλεγαν, εκτός από 'turbo'. Είχαν QQ.
Οι ρουμάνοι ούτε ματιά. Zafira. Οι ρώσοι Χ5. Από τα καινούργια. Ολοι SUV. Εκαναν και μεταξύ τους παρέα. Είχαν και bbq. Είχα παρκάρει δίπλα. Δεν με ένοιαζε μην καεί...
Πρωί, φανάρι προς Πολύγυρο. 2-3km ουρά.
Νικήτη. LIDL. 4-5km ουρά. Α ρε πρισουνικ - εκδρομή Σαββάτου το 78 στην Αθηνάς να το δούμε...
Καβουρότρυπες. Είχα να πάω από το '92. Εκτίθομαι... Πάνω στην άμμο δεν κοπανάει. Πάω βαθειά. Πολύ. Κανένας άλλος δεν έχει παρκάρει εδώ. Κολλήσαμε.
Μπαμπά, άσε το χρέπι.
Να βάλω lock!
Ξεκόλλησε... Το focus που μας ακολούθησε (bg) θάφτηκε... Γυναίκες για μπάνιο, εμείς να βοηθήσουμε τον άνθρωπο.
Με hard και metal πλέον. Είχα και ιμάντα αλλά δεν έβρισκα το δεύτερο Ω. Με κόμπο. Ο υιός. Το σύραμε σχεδόν 30 μέτρα - άνετα τα dunlop. Δεν ξανακαντήλιασα τον Suzukη εκείνη την ημέρα.
Ακολούθησαν μέρες άτονες οδηγικά, έντονες κολυμβητικά. Αποφεύγοντας εδώ και χρόνια τις οικογενειακές 'βουτιές' και 'κόντρες': Μισώ να χάνω ΚΑΙ από 16χρονα κοριτσάκια....
Κατανάλωση στα 7.0. Χωματόδρομοι, πολλοί. Κόλλημα, πουθενά. Ανθεκτικότητα αλκαντάρα σε βρεγμένο 'κ@λο' άριστη. Ούτε ασπρίλα. Εξαρτάται φυσικά και από το μέγεθος.... Του αλκαντάρα λέμε...
Γρατζουνιές από σχοίνα? Γατάκια... Ασπρο χρώμα... Δύσκολα φαίνονται...
Ωρα για βενζίνη. Μετά από 20λεπτη αναμονή πάλι στην ουρά για τα Lidl στη Νικήτη. Αραγε το κοριτσάκι στον Μαρινόπουλο να πληρώθηκε?
Πάντα στα 7.0. Τα θηρία και η κυρία πήγαν να πάρουν freddo.
-Ρε φίλε, συγνώμμη δηλαδή, τα λάστιχα σου μήπως είναι πολύ φουσκωμένα?
Το vitarάκι έδειχνε λίγο σαν να ισορροπεί σε τακούνια. 47/45!!!!
33/32 και voila....
ΔΕΝ κοπανάει πλέον. Βάζω Τερλέγκα. Επίσης sport για πρώτη φορά από την Αθήνα.
-Αντε ρε πατέρα, θα ξεράσω....
-Ελα ρε μπαμπά, μην στρίβεις έτσι....
-Ημουν κοριτσάκι. Δεν ήξερα τους ανθρώπους....
Γειά σου ρε Σουζούκη μάγκα, να σε δω να σε κεράσω τσίπουρα στα Σάρτη...
10.5 η κατανάλωση (σ.σ. μηδενίζει στα γεμίσματα).
-Θέλω να οδηγήσω.
-Γλυκιά μου, αύριο.
-ΤΩΡΑ
Το '90 που τη γνώρισα, ήταν μία τρυφερή ύπαρξη που οι λέξεις 'πιστόνι', 'λεβγιές', 'γκάζι' της ήταν άγνωστες. Έλεγα 'νερό' και μου έφερνε και ποτήρι και κανάτα γεμάτη. Πλέον η μόνο άγνωστη λέξη είναι το 'ΦΡΕΝΟ'. Νερό παίρνω μόνο μου...
Πρέπει να άσπρισαν και τα φρύδια μου μέχρι να μπούμε στα δωμάτιο και να καταρεύσω...
Εξαιρετικά τελικά τα dunlop στην άσφαλτο - και δεν τους το είχα...
Ημέρες τέλος. Οι Bg-RO-RU συνέχιζαν. Είχαν περισσότερα 200 per night.
-Πάμε Ναύπακτο, στον παππού...
-Lounge - Kamasoutra collection
-Από τον 5ο θα σε ρίξω
-Joe Satriani ή βαζω ακουστικά (έτσι το είπε, για παράπονο - έβαζε ήδη τα ακουστικά)
cc στα 160, βενζίνη και πάλι, απόσταση προπορευόμενου στο 3
-Εεεεεεεεεεεεεε (η διαφορά 3 και 1 είναι ένα κλικ, η μετάφραση είναι από 160 σε 80 αντί για να συμβεί γραμμικά γίνεται με τσαρούχι...)
Εγνατία...
Εξαιρετικός δρόμος και τοπίο.
Εστω και με kamasutra lounge.
cc στα 135. Κατανάλωση στα 7.0.
Ησυχία σχεδόν γαλλικού επιπέδου. Ομως η μία μόνη ποτηροθήκη (...η 2η είναι αφιερωμένη στο κιτ καπνιστού ακα κουμπαρα) δεν βοηθάει. Η κόρη μπροστά, το milko στη θήκη, η μπαμπάς ...στο χέρι...
Τα φώτα στο auto. Που βοηθάει πολύ. Αλλά είναι ψιλοηλίθιο, αργεί να τα κλείσει και κάποιοι νομίζουν ότι 'επιτίθεσαι'. Και που αν κάποιος τα βγάλει από τη ρύθμιση, χρειάζομαι γυαλιά για να διαβάσω στο κλικ. Υαλοκαθαριστήρες...Που από πότε έχω να βάλω νερό? (απαντήθηκε μετά την επιστροφή που συμπλήρωσα 4lt!!!).
GPS. Μα τι έλεγε στη Χαλκιδική στην ΕΟ? Στριψε αριστερά και κάνε αναστροφή σε κλειστό αυτοκινητόδρομο?
Μουσικά... Οκ, οι ΄Στροφές' και η 'Φωτογραφία' καλά ακούγονται... Τα μπάσα του καμασούτρα, είναι άλλη ιστορία.
B.T. Ρε Σουζούκη φίλε μου, πες στους γερμανούς να σου δώσουν μοντέλο που δεν χρειάζεται κάθε φορά να αναβάζεις την ένταση?
Πάμε στα 190.
Θόρυβος, καραβίσιος. Θύελλα γύρω από τους καθρέπτες. Τους έκλεισα να δοκιμάσω... Ποιός αλλόκοτος μηχανικός του έφτιαξε να κάνουν έτσι περισσότερο θόρυβο?
Πάει παραπάνω μπαμπά?
Sport mode και σανίδα δια ολίγον...
210+ εις κοντέρ και 206 σε gps του dvr....
Αναρωτιέσαι όμως αν ο Αίολος φτιαχτεί με τον καμασούτρα και σε πάρει και σε σηκώσει. Μέχρι τα 200 είναι οκ...
Ο Αλεξιαδης και ο κατρούγκαλος χαίρονται, μέση στα 8.8.
'Κούνημα'. Οπως το λέει η μαμά μου....Μετά τη γκάφα του 'μπαμπά που ξέρει από αυτοκίνητα', είναι σχετικά περιορισμένο. Δεν ακούς 'μπαμ-μπουμ' σε μεγάλες λακούβες, δεν νοιώθεις όμως την 'αύρα οπισθίων' του pug 508...
Στις στροφούλες, όπως μου εδίδαξε και η 'τρυφερά σύζυγος',μπορείς να σηκώσεις ρόδα....
Στις ανοιχτές όμως, ένα βαρύτερο τιμόνι θα το ήθελα... Οπως και το μπριζολάκι στο Μέτσοβο.
Κρύο. 22c. Κάνενας δεν μου παραπονέθηκε τόσες μέρες με τόση ζέστη... Ούτε αυτές, ούτε αυτός. Που δεν ίδρωσε. Ενώ ιδρώνει σαν σφουγγάρι.... Σε 30' η καμπίνα κρυώνει άσχετα με εξωτερικούς βαθμούς. Και έτσι δεν μου λεκιάζει τα καθίσματα όπως στη delta ή στο civic που μου άλλαξαν ταπετσαρία στην εγγύηση, αφού απέτυχαν να μου δώσουν ψύξη μέχρι τον 4ο συμπιεστή....
Ιωάννινα...
Εχει pokemon. Πάνε να τα πιάσουν. Αυτός σταμάτησε σε κάτι γκομενάκια και έπιασε κουβέντα. Αυτή δεν θέλω να σταματήσει. Τι μανιάτης είμαι...
-Γυναίκα, τι λες τώρα για το vitara?
-Να σου πω, και το σιβικ μου άρεσε αλλά έμεινε πόσες φορές, το pug ήταν τεράστιο (...ωραία δεν της αρέσουν τα μεγάλα...), τα άλλα που είχες ούτε που τα θυμάμαι πλην του χρεπιού 120Υ, θα πάρω τη κουρτίνα 3, δηλαδή το Delta. Ομως επειδή πίσω από τις λέξεις, βρίσκεται ο @λέξης, για την εποχή που ζούμε, είναι Ο.Κ.
- Τι μ@λ@κι@ πήρες.... Κοπανάει... Και πας σαν κότα...
-
Τι έγραψες βρε θεουλη!!!!!!
-
@GATOZ
Μιλάμε για έπος!Όντως, όπως έγραψα κι εγώ τις πιέσεις πρέπει να τις παρακολουθείς ευλαβικά αν δεν θες να χοροπηδάς σαν το καγκουρό.
Παρεμπιπτόντως είδα ένα 1.4S λευκό την προηγούμενη εβδομάδα σε παραλιακή πόλη του Κορινθιακού.
Μου φάνηκε και μια ιδέα πιο κοντά στο έδαφος από το δικό μου, δεν ξέρω όμως αν ήταν απλά οπτική απάτη. -
Υποκλινομαι
-
@Gatoz είσαι θεουλης.
Χρόνια είχα να διαβάσω κάτι τέτοιο....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρε με στη παρεα σου για καμια μπυρα gatoz!!!
-
Απλά ένα από τα θεϊκότερα ποστ που έχω διαβάσει στο φόρουμ
Μας είχες λείψει gatoz. Welcome back
nickthetrib from tapatalk
Suzuki Vitara 2015