-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Οδηγούσα πρόσφατα για κανα 15μερο το mondeo 2003 του πατέρα μου που είχε καλές κριτικές σαν συμπεριφορά και έπαθα πλάκα με το πόσο αυτοκίνητο ήταν και είναι σε σχέση με τους κουβαδες που οδηγούμε σήμερα.
...συγγενείς μου έχουν κλάψει με μαύρο δάκρυ για τα mondeo και τα fiesta της προηγούμενης δεκαετίας...
Στα συνεργεία πιο συχνά και από την καφετέρια...Αν ανατρέξεις στον ειδικό τύπο της εποχής θα δεις διθυραμβους που εν μέρει ήταν δικαιολογημενοι λόγω άριστης οδικής συμπεριφοράς.
Για προβλήματα δεν είχαμε ποτέ τίποτα παλαβο παρότι ο πατέρας είναι το άκρως αντίθετο από εμένα και το έχει σαν αγροτικό χωρίς ιδιαίτερη προσοχή. -
Για την οδηγική συμπεριφορά δεν έχω κάτι να πω...
Για την αξιοπιστία όμως...Προφανώς και δεν βγήκαν όλα προβληματικά, αλλά αρκετά μου έχουν μεταφέρει και άλλοι...
Για το παρόν βέβαια ακούω πολύ καλύτερες κριτικές για την εταιρία, καθώς αρκετοί φίλοι δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο ενας γραφει για bora ο αλλος ο αλλος για astra '11... μπειτε σ ενα rav και μετα σ ενα avensis..ιδια χρονια,ιδιας γενιας..! το γραφω ξανα και ξανα τι συγκρινουμε..!ο ελληνας δε θα μαθει ποτε του να διαβαζει! Και απ του παππου μου το καρο πιο ανετα ειναι.
Την ανεση επισης να τη μετρατε στο ΠΙΣΩ καθισμα ,να σας πηγαινουν, οχι μπροστα οδηγωντας...μεγαλη διαφορα...Γράφουν για διάφορα μοντέλα, προσωπικές εμπειρίες του καθενός.
Γενικά αν τα suv / crossover είναι πιο άνετα γίνεται η συζήτηση.
Εσύ επιμένεις να στηρίζεις ένα επιχείρημα με την σύγκριση rav / avensis. Εντάξει το συγκεκριμένο μπορεί να ισχύει. Παρακάτω, τα υπόλοιπα τι γίνεται?? -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ο ενας γραφει για bora ο αλλος ο αλλος για astra '11... μπειτε σ ενα rav και μετα σ ενα avensis..ιδια χρονια,ιδιας γενιας..! το γραφω ξανα και ξανα τι συγκρινουμε..!ο ελληνας δε θα μαθει ποτε του να διαβαζει! Και απ του παππου μου το καρο πιο ανετα ειναι.
Την ανεση επισης να τη μετρατε στο ΠΙΣΩ καθισμα ,να σας πηγαινουν, οχι μπροστα οδηγωντας...μεγαλη διαφορα...Η αλήθεια είναι ότι το post σου ούτε καν το διάβασα. Στο post του plutare αναφερόμουν έτσι και αλλιώς.
Τι αξία έχει να μετράς την άνεση στο πίσω κάθισμα; Εκτός και αν ο άλλος είναι ανήλικος και απαγορεύεται να καθίσει μπροστά. Γιατί όσους ενηλίκους γνωρίζω που έχουν αυτοκίνητο, στις μόνες περιπτώσεις που χρειάζεται να καθίσουν στο πίσω κάθισμα, το αυτοκίνητο δεν κινείται
Το αυτοκινητο εχει κατασκευασθει για να μεταφερει απο 1 εως 5 ατομα... το ποσο ανετο ειναι ενα αυτοκινητο δε μετραει στο μισο και εμπρος κατα μηκος του...
Την ανεση επισης να τη μετρατε στο ΠΙΣΩ καθισμα ,να σας πηγαινουν, οχι μπροστα οδηγωντας...μεγαλη διαφορα...Γράφουν για διάφορα μοντέλα, προσωπικές εμπειρίες του καθενός.
Γενικά αν τα suv / crossover είναι πιο άνετα γίνεται η συζήτηση.
Εσύ επιμένεις να στηρίζεις ένα επιχείρημα με την σύγκριση rav / avensis. Εντάξει το συγκεκριμένο μπορεί να ισχύει. Παρακάτω, τα υπόλοιπα τι γίνεται??Εσυ μαλλον πρεπει να με ξαναδιαβασεις! Αναφερω το rav/avensis σα παραδειγμα για να καταλαβαιτε τι λεω ,αλλα ουτε αυτο...! Τι νοημα εχει να συγκρινεις ενα αρχαιο ή παλιοτερο αμαξι μ ενα νεο suv..η ενα παλιο suv μ ενα νεο 'χαμηλο'...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Την ανεση επισης να τη μετρατε στο ΠΙΣΩ καθισμα ,να σας πηγαινουν, οχι μπροστα οδηγωντας...μεγαλη διαφορα...Από προχθές ψάχνω rav και avensis και δεν έχω βρει να τα δοκιμάσω. .. μέχρι να βρω θα ξαναπώ ότι το qq μου φαίνεται πιο άνετο από κάποια hatch που έχω δοκιμάσει.
Όσο για το πισω καθισμα, μήπως είναι καλύτερα να φτάσω στο πορτ μπαγκαζ για να την καταλαβω την διαφορά στην ανεση; θα τρελαθώ με αυτά που ακούω. Το χώ πει και το ξαναλέω , μπορεί να έχει ο καθένας την άποψη του και είναι και σεβαστή, μην λέτε όμως ότι παπατζα σας ερθει για να μπορέσετε να την επιβάλετε... Τι σημαίνει η άνεση μετριέται στο πίσω κάθισμα μονο; και μάλιστα το μόνο το τονιζεις; Εμένα δηλαδή και τόσους άλλους που περνάμε τόσες όσες στο τιμόνι καθημερινά δεν μας ενδιαφέρει; -
Ανθρωπε που επικοινωνεις? ΜΟΝΟ? που εγραψα μονο για ανεση πισω ? που εγραψα συγκεκριμενα για avensis και rav και οχι ως παραδειγμα γενικοτερα..? διαβασε ανθρωπε μου απο την αρχη 2 σελιδες τωρα τι εχω γραψει... που θα πεις οτι γραφω και παπατζες ενω δε διαβαζεις καν τι γραφω..αντε μαζεψου χρονιαρες μερες μην ακουσεις τιποτα πιο χοντρο...
Που θα μου μετρησεις την ανεση στο μπροστα αριστερα μισο τετραγωνικο... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Την ανεση επισης να τη μετρατε στο ΠΙΣΩ καθισμα ,να σας πηγαινουν, οχι μπροστα οδηγωντας...μεγαλη διαφορα...Η αλήθεια είναι ότι το post σου ούτε καν το διάβασα. Στο post του plutare αναφερόμουν έτσι και αλλιώς.
Τι αξία έχει να μετράς την άνεση στο πίσω κάθισμα; Εκτός και αν ο άλλος είναι ανήλικος και απαγορεύεται να καθίσει μπροστά. Γιατί όσους ενηλίκους γνωρίζω που έχουν αυτοκίνητο, στις μόνες περιπτώσεις που χρειάζεται να καθίσουν στο πίσω κάθισμα, το αυτοκίνητο δεν κινείται
Το αυτοκινητο εχει κατασκευασθει για να μεταφερει απο 1 εως 5 ατομα... το ποσο ανετο ειναι ενα αυτοκινητο δε μετραει στο μισο και εμπρος κατα μηκος του...
Όταν το 100% του χρόνου μου μέσα στο αυτοκίνητο το περνάω στις μπροστά θέσεις, που θέλεις να το δοκιμάσω το αυτοκίνητο;
Έχεις διαβάσει ή δει ποτέ δοκιμή αυτοκινήτου που ο δημοσιογράφος τσεκάρει την άνεση του αυτοκινήτου καθήμενος στις πίσω θέσεις; Εκτός και αν μιλάμε για Maybach, Bentley ή BMW 7 series. Μόνο που εδώ είμαστε στο topic του Vitara!
Βέβαια να μου πεις, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν θέλεις να δοκιμάζεις την άνεση στις πίσω θέσεις παρά το γεγονός πως η θέση του οδηγού είναι μπροστά δικαίωμα σου.
-
Επειδή και οι δύο μου είστε πολύ συμπαθείς και συνήθως γράφετε με μέτρο παρακαλω να το ξαναθυμηθείτε. Τώρα για την κουβέντα που άνοιξε τα πάντα είναι σχετικά. Θυμηθείτε μιλάμε στο νήμα του suzuki vitara. Η συγκεκριμένη εταιρεία μόνο για την άνεση των οχημάτων της δεν διαφημίζονταν ποτέ. Η μόνη αξιοπρεπής προσπάθεια εδώ και καιρό είναι μόνο το scross. Ακόμη και αυτό ερευνάται όμως... Όσο για τα τουότα για τι πράγμα μιλάτε; Μπαίνεις στο avensis και είσαι σε μια σχετικά άνετη οικονομική λίμο. Μπαίνεις μετά στο rav4 της ίδιας χρονιάς και είσαι σε ένα άνετο φορτηγό. Η σύγκριση είναι υπέρ του σενταν λόγω εταιρείας. Αν μπεις στον κάκτο σε επίπεδο άνεσης δεν θα έχεις να ζηλέψεις κάτι από το c4. Στην bmw τι να πούμε; Τα τζιποειδή της τα τελευταία χρόνια έχουν εφάμιλλη και για πολλούς καλύτερη συμπεριφορά από τα σεντάν τους. Είχα την τύχη να διαπιστώσω τη διαφορά άνεσης ανάμεσα σε μια Χ1 του 2010 και μια τριάρα πάλι 2010, με την Χ1 να κερδίζει κατά κράτος.
ΥΓ Ο νονός έγραψε μια αποψη που πολύς κόσμος ενστερνίζεται και δίκαια πολλές φορές. Απλά δεν συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες και ειδικά στο νήμα της τρέχουσας που για να βρεις το τελευταίο αξιοπρεπές της σεντάν πρέπει να ανατρέξεις πολύ πίσω δίχως να το βρεις απαραίτητα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ανθρωπε που επικοινωνεις? ΜΟΝΟ? που εγραψα μονο για ανεση πισω ? που εγραψα συγκεκριμενα για avensis και rav και οχι ως παραδειγμα γενικοτερα..? διαβασε ανθρωπε μου απο την αρχη 2 σελιδες τωρα τι εχω γραψει... που θα πεις οτι γραφω και παπατζες ενω δε διαβαζεις καν τι γραφω..αντε μαζεψου χρονιαρες μερες μην ακουσεις τιποτα πιο χοντρο...
Που θα μου μετρησεις την ανεση στο μπροστα αριστερα μισο τετραγωνικο...Οκ έχεις ένα δίκιο. Δεν είχες τονίσει το μόνο αλλά το το πισω.το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δεν μπορείς να με πείσεις ότι η άνεση μετριέται πίσω... Όπως και να χεις διαφωνούμε. Και επειδή ο emperor έχει δίκιο. Καλή καρδιά nonos
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Επειδή και οι δύο μου είστε πολύ συμπαθείς και συνήθως γράφετε με μέτρο παρακαλω να το ξαναθυμηθείτε. Τώρα για την κουβέντα που άνοιξε τα πάντα είναι σχετικά. Θυμηθείτε μιλάμε στο νήμα του suzuki vitara. Η συγκεκριμένη εταιρεία μόνο για την άνεση των οχημάτων της δεν διαφημίζονταν ποτέ. Η μόνη αξιοπρεπής προσπάθεια εδώ και καιρό είναι μόνο το scross. Ακόμη και αυτό ερευνάται όμως... Όσο για τα τουότα για τι πράγμα μιλάτε; Μπαίνεις στο avensis και είσαι σε μια σχετικά άνετη οικονομική λίμο. Μπαίνεις μετά στο rav4 της ίδιας χρονιάς και είσαι σε ένα άνετο φορτηγό. Η σύγκριση είναι υπέρ του σενταν λόγω εταιρείας. Αν μπεις στον κάκτο σε επίπεδο άνεσης δεν θα έχεις να ζηλέψεις κάτι από το c4. Στην bmw τι να πούμε; Τα τζιποειδή της τα τελευταία χρόνια έχουν εφάμιλλη και για πολλούς καλύτερη συμπεριφορά από τα σεντάν τους. Είχα την τύχη να διαπιστώσω τη διαφορά άνεσης ανάμεσα σε μια Χ1 του 2010 και μια τριάρα πάλι 2010, με την Χ1 να κερδίζει κατά κράτος.ΥΓ Ο νονός έγραψε μια αποψη που πολύς κόσμος ενστερνίζεται και δίκαια πολλές φορές. Απλά δεν συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες και ειδικά στο νήμα της τρέχουσας που για να βρεις το τελευταίο αξιοπρεπές της σεντάν πρέπει να ανατρέξεις πολύ πίσω δίχως να το βρεις απαραίτητα.
...και μιας και είσαστε πράγματι στο νήμα του νέου vitara...
Η σύγκριση (φυσικά υποκειμενική!) του vitara s (άρα με την περισσότερο σφιχτή ρύθμιση) με τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου (...τα πλέον πρόσφατα και άρα συγκρίσιμα), σε θέμα άνεσης όπως προκύπτει από ανάρτηση-θόρυβο-χώρους-οδηγική αίσθηση, είναι- Με Golf + tsi, περίπου τα ίδια! Καλύτερη θέση οδήγησης στο vitara, περισσότεροι χώροι στο Golf+. περισσότερο ευχάριστη αίσθηση στο vitara, καλύτερη απόσβεση σε λακούβες στη πόλη το Golf +, καλύτερη επικοινωνία με τον οδηγό στο vitara με μεγάλη διαφορά!
- Με Civic 1.8 5d ex 2008, καλύτερο το vitara. Παντού πλην της κυριολεκτικά ψυχαγωγικής πόρωσης στο civic....
- Με Lancia Delta 1.8 Di. Καλύτερη παντού η Lounge-Lancia. Μη συγκρίσιμη όμως τιμή (8k+ διαφορά τιμής!) και ...κατανάλωση (τόσο μεγάλη η διαφορά του 7.8 με το 13.5 που σου δημιουργούσε τόσο άγχος που περιόριζε εντέλει το living with...)
- Με 508 1.6t. Σεντάν. Σαν και αυτά που αναφέρετε και μάλιστα πουθενά συγκρίσιμο σε ποιότητα κύλισης με avensis... Καλύτερο το 508 (φυσικά) σε κάθε θέμα που σχετίζεται με άνεση. Χειρότερο σε κάθε τι που σχετίζεται με οδηγική απόλαυση (όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι). Αλλά και στην άνεση το suzuki δεν είναι τόσο μακριά που να με κάνει να αναπολώ το pug!
- Με auris 1.4 diesel 2014. (οκ, όχι ακριβώς δικό μου, αλλά μια που έχουμε μία δεκάδα στην εταιρεία οδηγώ συχνά-πυκνά). Το vitara καλύτερο σε κάθε aspect. Πλην της (μη εξεταζόμενης εδώ) οικονομίας. Και της τιμής (+6.5k το vitara)
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Επειδή και οι δύο μου είστε πολύ συμπαθείς και συνήθως γράφετε με μέτρο παρακαλω να το ξαναθυμηθείτε. Τώρα για την κουβέντα που άνοιξε τα πάντα είναι σχετικά. Θυμηθείτε μιλάμε στο νήμα του suzuki vitara. Η συγκεκριμένη εταιρεία μόνο για την άνεση των οχημάτων της δεν διαφημίζονταν ποτέ. Η μόνη αξιοπρεπής προσπάθεια εδώ και καιρό είναι μόνο το scross. Ακόμη και αυτό ερευνάται όμως... Όσο για τα τουότα για τι πράγμα μιλάτε; Μπαίνεις στο avensis και είσαι σε μια σχετικά άνετη οικονομική λίμο. Μπαίνεις μετά στο rav4 της ίδιας χρονιάς και είσαι σε ένα άνετο φορτηγό. Η σύγκριση είναι υπέρ του σενταν λόγω εταιρείας. Αν μπεις στον κάκτο σε επίπεδο άνεσης δεν θα έχεις να ζηλέψεις κάτι από το c4. Στην bmw τι να πούμε; Τα τζιποειδή της τα τελευταία χρόνια έχουν εφάμιλλη και για πολλούς καλύτερη συμπεριφορά από τα σεντάν τους. Είχα την τύχη να διαπιστώσω τη διαφορά άνεσης ανάμεσα σε μια Χ1 του 2010 και μια τριάρα πάλι 2010, με την Χ1 να κερδίζει κατά κράτος.
ΥΓ Ο νονός έγραψε μια αποψη που πολύς κόσμος ενστερνίζεται και δίκαια πολλές φορές. Απλά δεν συμβαίνει σε όλες τις εταιρείες και ειδικά στο νήμα της τρέχουσας που για να βρεις το τελευταίο αξιοπρεπές της σεντάν πρέπει να ανατρέξεις πολύ πίσω δίχως να το βρεις απαραίτητα.
...και μιας και είσαστε πράγματι στο νήμα του νέου vitara...
Η σύγκριση (φυσικά υποκειμενική!) του vitara s (άρα με την περισσότερο σφιχτή ρύθμιση) με τα προηγούμενα αυτοκίνητά μου (...τα πλέον πρόσφατα και άρα συγκρίσιμα), σε θέμα άνεσης όπως προκύπτει από ανάρτηση-θόρυβο-χώρους-οδηγική αίσθηση, είναι- Με Golf + tsi, περίπου τα ίδια! Καλύτερη θέση οδήγησης στο vitara, περισσότεροι χώροι στο Golf+. περισσότερο ευχάριστη αίσθηση στο vitara, καλύτερη απόσβεση σε λακούβες στη πόλη το Golf +, καλύτερη επικοινωνία με τον οδηγό στο vitara με μεγάλη διαφορά!
- Με Civic 1.8 5d ex 2008, καλύτερο το vitara. Παντού πλην της κυριολεκτικά ψυχαγωγικής πόρωσης στο civic....
- Με Lancia Delta 1.8 Di. Καλύτερη παντού η Lounge-Lancia. Μη συγκρίσιμη όμως τιμή (8k+ διαφορά τιμής!) και ...κατανάλωση (τόσο μεγάλη η διαφορά του 7.8 με το 13.5 που σου δημιουργούσε τόσο άγχος που περιόριζε εντέλει το living with...)
- Με 508 1.6t. Σεντάν. Σαν και αυτά που αναφέρετε και μάλιστα πουθενά συγκρίσιμο σε ποιότητα κύλισης με avensis... Καλύτερο το 508 (φυσικά) σε κάθε θέμα που σχετίζεται με άνεση. Χειρότερο σε κάθε τι που σχετίζεται με οδηγική απόλαυση (όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι). Αλλά και στην άνεση το suzuki δεν είναι τόσο μακριά που να με κάνει να αναπολώ το pug!
- Με auris 1.4 diesel 2014. (οκ, όχι ακριβώς δικό μου, αλλά μια που έχουμε μία δεκάδα στην εταιρεία οδηγώ συχνά-πυκνά). Το vitara καλύτερο σε κάθε aspect. Πλην της (μη εξεταζόμενης εδώ) οικονομίας. Και της τιμής (+6.5k το vitara)
Πάντως, εδώ θα πάρω λίγο το μέρος του nonos κι ας διαφωνούμε γενικά. όταν κάναμε τα test drive μας, η γυναίκα μου που υπήρξε συνοδηγός αλλά μπήκε και πίσω, μου είπε πως ενώ σαν συνοδηγός ήταν μια χαρά, σαν επιβάτης πίσω αισθανόταν το vitara λίγο πιο άβολο από το qq
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Που θα μου μετρησεις την ανεση στο μπροστα αριστερα μισο τετραγωνικο...Οκ έχεις ένα δίκιο. Δεν είχες τονίσει το μόνο αλλά το το πισω.το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δεν μπορείς να με πείσεις ότι η άνεση μετριέται πίσω... Όπως και να χεις διαφωνούμε. Και επειδή ο emperor έχει δίκιο. Καλή καρδιά nonos
Ok απλα χαλαστηκα με τον επιθετικο τονο του ποστ σου του αρχικου εξ ου και η παραπανω αντιδραση μου.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Όταν το 100% του χρόνου μου μέσα στο αυτοκίνητο το περνάω στις μπροστά θέσεις, που θέλεις να το δοκιμάσω το αυτοκίνητο;
Έχεις διαβάσει ή δει ποτέ δοκιμή αυτοκινήτου που ο δημοσιογράφος τσεκάρει την άνεση του αυτοκινήτου καθήμενος στις πίσω θέσεις; Εκτός και αν μιλάμε για Maybach, Bentley ή BMW 7 series. Μόνο που εδώ είμαστε στο topic του Vitara!
Βέβαια να μου πεις, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν θέλεις να δοκιμάζεις την άνεση στις πίσω θέσεις παρά το γεγονός πως η θέση του οδηγού είναι μπροστά δικαίωμα σου.
Ως οδηγος μπορει να σου φαινεται ανετη ,και θα τη γουσταρεις κιολας, μια 159 tbi ti με 19αρες.. ρωτα και τους πισω τι τραβανε ομως...
ΦΥΣΙΚΑ και την ανεση των πισω επιβατων τα σοβαρα τεστ και οχι κωλοφυλλαδες του ελληνικου τυπου την εξεταζουν ιστορικα ,οπως και αναφερεται σε ξενα αρθρα. Και φυσικα ενα αμαξι δε χαρακτηριζεται ανετο μονο σε οτι εχει να κανει με τον οδηγο του. Ανεση ειναι η ποιοτητα κυλισης, η ηχομονωση, η 'ποιοτητα' της αποσβεσης και ο ηχος που παραγει αυτη, ο χωρος για το κεφαλι,για τα γονατα,για τα ποδια, ο τροπος ψυξης και θερμανσης της καμπινας και παει λεγοντας.. Χαρακτηριστικα μαλιστα που απασχολουν πολυ περισσοτερο τους πισω ή τον συνοδηγο παρα τον 'πιλοτο' που εχει και μια δουλεια να κανει και τον αφορα πολυ παραπανω η εργονομια ακριβως γιατι κανει μαι δουλεια εκεινη τη στιγμη και δεν εχει πολυτελεια χρονου.
Το τι δοκιμαζει ο καθενας εχει να κανει με το ποσους βαζει στο αμαξι του και αν τα αισθητηρια του ειναι ευαισθητα και τον χαλανε καποια πραγματα.. γιατι ενας κακος ημιακαμπτος π.χ. σε αντιδρασεις ειναι ΠΟΛΥ αντιληπτος και σπαστικος και για τον οδηγο... -
- 1000000000000
το αυτοκίνητο ο οδηγός το κρίνει οδηγικά .... σε επιπεδο άνεσης το κρίνουν κυρίως οι συνεπιβάτες!
- 1000000000000
-
Καλό είναι να αποφεύγονται οι υπερβολές και οι γενικεύσεις. Προφανώς κι ο οδηγός καταλαβαίνει την άνεση ή την έλλειψη της.
Ούτε γενικά η άνεση συνδέεται με το είδος του αυτοκινήτου.
Ακόμα και πόσο αέρα έχεις βάλεις στα λάστιχα σου, για να μην πούμε τι λάστιχα έχεις διαλέξει-αλλάξει, αλλάζει το αποτέλεσμα.Και το τι καταλαβαίνουν οι πίσω είναι ακόμα πιο πολύπλοκο. Ας πούμε με μια πιο στιβαρή αντιστρεπτική αισθάνονται ότι οδηγείς πιο άνετα, χωρίς ακριβώς να καταλαβαίνουν ότι είναι επειδή δεν γέρνουν τόσο στις στροφές!
-
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους και όλες.
Νέος χρήστης, Ηρακλής λέγομαι, κάτοχος ενός Subaru impreza wrx του 2011 και από Σεπτέμβριο του 2015 ενός vitara, λευκού, με κίνηση στους 2 τροχούς.Είμαι λάτρης του γιαπωνέζικου αυτοκινήτου από το 1972.
Έχω διανύσει 18,000 χιλιόμετρα με το vitara. Το αυτοκίνητο είναι καλύτερο από αυτό που πίστευα(και δεν το είχα στη suzuki!!).
Χώροι επαρκείς για 3-4 άτομα. Λαμαρίνα γιαπωνέζικη. Πλαστικά εσωτερικού, γιαπωνέζικα. Όργανα ελέγχου γιαπωνέζικα.
Αρκετά καλό κράτημα για το ύψος του. Κατανάλωση στα 5 λίτρα/100km. Ελαφρύ τιμόνι, ωραίο για ελιγμούς μέσα στην πόλη.Οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε είμαι στη διάθεσή σας.
Ως japan φίλος, σας χαιρετίζω με 2 βιντεάκια:
το θεϊκό subaru
και ένα με το s2000:
Youtube Video -
Καλοταξιδο! Το σκουμπυ εργαλειο! Ολα καλα,αλλα η γιαπωνεζικη λαμαρινα,τι δε τσαλακωνει;
-
Γεια σου φίλε!
Και εσύ scoobatos? Είσαι στο scooby.gr?
Διότι ψάχνω και εδώ στο φόρουμ για subaru-αποκλειστικό και δε βρίσκω.! -
Οχι φιλε μου,καμια σχεση.. Απλα μ αρεσουν τα καλα αυτοκινητα! Υπαρχει στη κατηγορια των κατασκευαστων το Subaru topic,ψαξε λιγο
-
Σε ευχαριστώ φίλε!
Suzuki Vitara 2015