-
Εγινε και άλλο πιο αργό ?
-
-
Μόνο όταν σταματάω στα ΣΕΑ για κατούρημα...
-
Λογικό να σταματάς συχνά σε πιάτσες με οδική
-
Δεν έχει οδική στα ΣΕΑ...
-
Έμπειρος φαίνεσαι, να μας πείς που κάνουν..
-
Σε μέρη σχιστομάτικα και σε άλλα που τρώνε λουκάνικα και ξυνό λάχανο...
-
Πολύ χιόνι σήμερα το πρωί στα στενά των Οινοφύτων.
Έβαλα lock και το σύστημα ελέγχου κατάβασης ,κατέβηκε παρά πολύ καλά σε μεγάλη κατηφόρα με μεγάλο ύψος χιονιού,φρέσκο όμως που βοηθάει.
Χωρίς κουβέρτες με τα μαμά ασφαλτινα λάστιχα.
Το μεσημέρι να δω πως θα ανέβω βέβαια…. -
-
Απίστευτη χαρα ,να έρχεσαι για δουλειά από Αθηνα στις 6:30 με αυτή την κατάσταση,7 να βλέπει ο ιδιοκτήτης την κάμερα και να σε παίρνει τηλέφωνο…..,καλά πηγες για δουλειά;;;;;;;;;;Εμείς(όλοι οι υπόλοιποι είναι δίπλα Χαλκιδα)δεν θα ερθουμε ο καιρός είναι χάλια!!!!
Όποτε διάβασα για τηλεργασιες,ωράρια από τις 10 στο δημόσιο κλπ όμορφα ,και συνέχισα να είμαι χαρούμενος! -
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Απίστευτη χαρα ,να έρχεσαι για δουλειά από Αθηνα στις 6:30 με αυτή την κατάσταση,7 να βλέπει ο ιδιοκτήτης την κάμερα και να σε παίρνει τηλέφωνο…..,καλά πηγες για δουλειά;;;;;;;;;;Εμείς(όλοι οι υπόλοιποι είναι δίπλα Χαλκιδα)δεν θα ερθουμε ο καιρός είναι χάλια!!!!
Όποτε διάβασα για τηλεργασιες,ωράρια από τις 10 στο δημόσιο κλπ όμορφα ,και συνέχισα να είμαι χαρούμενος!Βγες έξω να παίξεις στο χιόνι!!!
Αλλά αν δεν είναι κανένας εκεί, μ@λακία! -
@nickthetrib said in Suzuki Vitara 2015:
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Όποτε διάβασα για τηλεργασιες,ωράρια από τις 10 στο δημόσιο κλπ όμορφα ,και συνέχισα να είμαι χαρούμενος!Βγες έξω να παίξεις στο χιόνι!!!
Αλλά αν δεν είναι κανένας εκεί, μ@λακία!Συμφωνώ,θα τους περιμενω αύριο να τους θάψω….στο χιόνι!
-
Μετά τα θετικά και ένα αρνητικό, το σύστημα με τις κάμερες μάλλον είναι για γέλια η απλά άχρηστο εκεί που μάλλον χρειάζεται περισσότερο.
Σήμερα εβγαινε συνέχεια εκτός,με μια πολύ ελαφριά χιονόπτωση,χωρίς νερά,χωρίς σπρέι από προπορευόμενα αυτοκίνητα!Λενε κάποιοι ότι πρέπει να κατέβεις και να καθαρίσεις μπροστά αλλά αν είναι έτσι απλά τα βγάζεις εκτός και συνεχίζεις ! -
Μπροστά έπρεπε να καθαρίζεις στο προ-fl που είχε ραντάρ στο σήμα. Εδώ λογικά η εγκατάσταση με τις κάμερες είναι μπροστα από τον μεσαίο καθρέπτη. Και στο παλιό πάντως, το ραντάρ τράβαγε κάτι κουφά ζόρια και απενεργοποιούνταν χωρίς λόγο (μου το έχει κάνει 5-6 φορές στα 6 χρόνια) ή σου έδινε λάθος συναγερμό.
Όσο για τις επιδόσεις, δεν μπορώ να καταλάβω τα νούμερα που βάζετε, το mild υβριδικό έχει επισήμως 0-100 στα 10.2 και μετρημένο σχεδόν σε όλα τα τεστ 9.5. Το S είχε 8.5. Το πετρέλαιο που έχω του έδιναν επισήμως 11.2 και σε όλες τις μετρήσεις ήταν στο 10.2. Το αργό είναι το full hybrid, αυτό κι εγώ το θεωρώ μάπα και δεν θα το αγόραζα.
-
Μα το φούλ είναι αυτόματο μόνο και έτσι αυτό σχολιάζουμε.
-
Το νεότερο σύστημα λειτουργεί με τις διπλές κάμερες στο παρμπρίζ και το αισθητήρα στο σήμα ή κάτω στο προφυλακτήρα. Αν έχει λερωθεί το σήμα με χιόνια πρεπει να το καθαρίσεις.
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Το νεότερο σύστημα λειτουργεί με τις διπλές κάμερες στο παρμπρίζ και το αισθητήρα στο σήμα ή κάτω στο προφυλακτήρα. Αν έχει λερωθεί το σήμα με χιόνια πρεπει να το καθαρίσεις.
Νομίζω κάνεις ένα λαθάκι... Το νέο σύστημα είναι το dual sensor brake (κάμερα + ραντάρ). Τα παλιότερα που δεν είχαν ραντάρ είχαν το dual camera brake (τώρα μόνο το Ignis το έχει, κάποτε το είχαν Swift και Jimny, αλλά το άλλαξαν).
-
Με μπέρδεψες.
Δύο συστήματα είχε η Σουζούκι.
Το πρώτης γενιάς ήταν αυτό χωρίς διπλή κάμερα και το είχε το s cross,vitara,baleno.
Μετά το 2017 έβαλαν το νεότερο που συνδιάζει το μπροστά ραντάρ με τις διπλές κάμερες. Το έχουν ignis, swif, vitara fl, s cross fl, jimny
-
Αυτό λέω. Το Ingis δεν έχει radar, μόνο το dual camera.
-
Εντελώς αδιάφορο που είναι ,από τη στιγμή που βγαίνει εκτός με το παραμικρό.Αν είναι να σταματάς να καθαρίζεις συνέχεια,έχουν γίνει παράπονα ότι δεν λειτουργεί καλά ούτε με νορμαλ βροχή,απλά δεν είναι χρηστικό!Μικρο το κακό για μένα ,προτιμώ να έχω τον έλεγχο εγώ,απλά το αναφέρω.
Suzuki Vitara 2015