-
Στα χαρτιά έχει καλύτερη κατανάλωση συμφωνα με το πρότυπο wltp απο τον άμεσο αντίπαλο του το cross i-awd..
Το πρότυπο αυτό πόσο αξιοπιστο είναι;
-
@dimsabas να σε βάλω να κάνεις κιάλλη διόρθωση?
Δεν είναι το adas, είναι οι αισθητήρες παρκαρίσματος...
Άκρως ενοχλητικό ότι είναι συνέχεια ενεργοί (σε χαμηλή ταχύτητα). Σταματάς στο φανάρι και χτυπάει στους πεζούς που περνάν μπροστά σου.
Αλλά και εσύ μην κολλάς στον μπροστινό στο φανάρι...(εμένα με βόλεψε που παίζει έτσι, γιατί η είσοδος στο γκαράζ είναι πολύ στενόκ ολοί)
-
Λογικά από το menu θα μπορεί να μπει σε mute.
Τα adas του acc έχει λίγο διαφορετική σχεδίαση στην οθόνη, και δεν υπάρχει σχεδιάγραμμα που να δείχνει τα αυτοκινητα και τους πεζούς στο αυτόματο φρενάρισμα. Οι αισθητήρες παρκαρίσματος είναι.
Αμάν ρε Ζίκο, πάλι τα συκοφαντεις τα suzuki αδίκως.
-
Ευχαριστώ, θα το διορθώσω. Αλλά όχι, δε δικαιολογείται η αστοχία τους. Ένα μέτρο από τον μπροστινό στο φανάρι, όλοι ακίνητοι, με το πόδι στο φρένο κι αυτό να βαράει ανελέητα.
Χτες ανέβασα το Swift σε ένα σημείο που μόνο το Vitara έπρεπε να φτάσει. Ούτε καν το τετρακίνητο S-Cross. Και μετά διαπίστωσα ότι δεν είχε ρεζέρβα. -
Αυτοκίνητο πόλης είναι, δεν είναι suv. Όλα τα αυτοκίνητα πόλης έχουν πλέον Κιτ επισκευής.
Αααααα, μα τι υπονόμευση είναι αυτή;Μπες στο menu,σίγουρα θα έχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις ή να το βάλεις στο mute...
Oh wait. Πως ανέβασες το swift εκεί που πάει ένα vitara. Δεν κόλλησε;
-
Μου είχαν υποσχεθεί Jimny και μου έδωσαν Swift. Εγώ φταίω;
-
-
@dimsabas said in Suzuki Vitara 2015:
Ευχαριστώ, θα το διορθώσω. Αλλά όχι, δε δικαιολογείται η αστοχία τους. Ένα μέτρο από τον μπροστινό στο φανάρι, όλοι ακίνητοι, με το πόδι στο φρένο κι αυτό να βαράει ανελέητα.
Χτες ανέβασα το Swift σε ένα σημείο που μόνο το Vitara έπρεπε να φτάσει. Ούτε καν το τετρακίνητο S-Cross. Και μετά διαπίστωσα ότι δεν είχε ρεζέρβα.εχει κουμπι φαρ και νιαρ. για τα παρκορανταρ. και οφ.
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Αυτοκίνητο πόλης είναι, δεν είναι suv. Όλα τα αυτοκίνητα πόλης έχουν πλέον Κιτ επισκευής.
Σχεδόν όλα..Clio 5ης γενιάς έκδοση βενζίνης(λογικά και πετρέλαιο σίγουρα όχι lpg) έχουν ρεζέρβα στον χώρο αποσκευών
-
Ως έξτρα, όχι στάνταρτ. Και το swift παίρνει ως εκτρα
-
Ως έξτρα, όχι στάνταρτ. Και το swift παίρνει ως εκτρα
Στάνταρ εξοπλισμός
-
Ξανά κάνε μια βόλτα στις αντιπροσωπείες
-
Ξανά κάνε μια βόλτα στις αντιπροσωπείες
Επίσημος κατάλογος εξοπλισμού 2022 αναφέρει ως βασικό εξοπλισμό σε ολες τις εκδόσεις..έως και το 21 υπηρχε σίγουρα ρεζέρβα..δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι το 2022 αλλά σύμφωνα με τον κατάλογο όχι
https://www.renault.com.gr/CountriesData/Greece/images/brochures/Clio_TECHNICAL.pdf -
Οταν λες όλα εννοεις το clio;
Μπερδεύτηκα, εγώ μιλώ για την κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης γενικά. Τεσπά 100 ευρώ έξτρα όποιος θέλει το παραγγέλνει.
Και το νέο Φαμπιά που είδα και αυτό είχε Κιτ.
-
Οταν λες όλα εννοεις το clio;
Μπερδεύτηκα, εγώ μιλώ για την κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης γενικά. Τεσπά 100 ευρώ έξτρα όποιος θέλει το παραγγέλνει.
Και το νέο Φαμπιά που είδα και αυτό είχε Κιτ.
Swift Fabia Clio Fiesta κτλπ segment B..το Clio έχει στάνταρ ρεζέρβα σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού και κινητήρα εκτός από την έκδοση με κινητήρα LPG…αν μιλάς για segment A ότι όλα έχουν κιτ λογικά έχεις δίκιο δεν γνωρίζω
-
Τεσπά, εκτός από το κλιο λοιπόν, πάνε και δες τα νέα b seg.
-
https://www.thisismoney.co.uk/money/cars/article-10313891/Britains-reliable-cars-REVEALED.html
Πως μας ξεφυγε αυτη η έρευνα στην Αγγλία;
Μοναξιά στην κορυφή....
-
Να υποθεσω λοιπον πως εισαι μεσα σε εκεινους που τους βγηκε αλαιξισφαιρο? Χιχιχι
-
Ζηλεύεις?
-
Δόξα το Θεό, καλό βγήκε Σπύρο.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι!Και ένα βίντεο που βρήκα τυχαία για την παραγωγή στο εργοστάσιο Esztergom.Ίσως απο τα πιο λεπτομερή βίντεο παραγωγής αυτοκινήτου στο youtube.
Enjoy:
Youtube Video
Suzuki Vitara 2015