-
Καλησπέρα στην παρέα!
Μιας και ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά ενός Vitara AllGrip GL+ αυτόματο (εννοείται και για κακοτράχαλες διαδρομές), ενημερώθηκα από αντιπροσωπεία οτι μπήκε τέλος στο αυτόματο στα 1.4 HYBRID 48V και θα έχουν μόνο τα τα καινούρια strong hybrid 1.5
Θα προτείνατε να προχωρήσω με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων AllGrip GL+ ή να θυσιάσω το AllGrip για 2WD GLX? -
@pthanasis said in Suzuki Vitara 2015:
Καλησπέρα στην παρέα!
Μιας και ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά ενός Vitara AllGrip GL+ αυτόματο (εννοείται και για κακοτράχαλες διαδρομές), ενημερώθηκα από αντιπροσωπεία οτι μπήκε τέλος στο αυτόματο στα 1.4 HYBRID 48V και θα έχουν μόνο τα τα καινούρια strong hybrid 1.5
Θα προτείνατε να προχωρήσω με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων AllGrip GL+ ή να θυσιάσω το AllGrip για 2WD GLX?Αν αυτό ήταν το μοτέρ που ήθελες και αυτόματο, γιατί δε σκέφτεσαι το S cross;
-
Πειράζει που δεν με ενθουσιάζουν όλοι αυτοί οι κινητήρες βενζίνης με τα mild υβριδικά, και ψάχνομαι να πάρω μεταχειρισμένο ένα 4Χ4 με τον 1,6 d?
-
@dimgoul said in Suzuki Vitara 2015:
Πειράζει που δεν με ενθουσιάζουν όλοι αυτοί οι κινητήρες βενζίνης με τα mild υβριδικά, και ψάχνομαι να πάρω μεταχειρισμένο ένα 4Χ4 με τον 1,6 d?
ακομη καλυτερα παρε ενα βενζινης με τα 140 κατα προτιμηση S.
αλλα που να βρεις.... -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
@dimgoul said in Suzuki Vitara 2015:
ακομη καλυτερα παρε ενα βενζινης με τα 140 κατα προτιμηση S.
αλλα που να βρεις....έχω ένα θέμα με την κατανάλωση γενικότερα των βενζινοκινητήρων.
Προσπαθούν να μας πείσουν για την δήθεν οικονομία που έχουν, ενώ πραγματικά αποτελέσματα βλέπεις μόνο με ντιζελ .
Γιατί λες για το βενζίνης 140 αντί για το 120 ντιζελ? -
Γιατί καιεί παραπανω!
-
Πήγε ο μπατζανακης για το σέρβις του 3ου έτους και έφυγε με 215€. Λάδια,φίλτρο λαδιού και καμπίνας,λοιποί έλεγχοι! Premium το χιλιαρακι βιταρα.
-
Ετσι, ότι οικονομία κάνεις για τα 15.000 χλμ στα τρώνε τα σέρβις.
Πφφ για καλό έχουμε τις εγγυήσεις; -
-
Σε έσωσα από τα νύχια του γάτου.
Ο γάτος οδηγεί χωρίς να κοιτά ποτέ την κατανάλωση. Απολαμβάνει τα αυτοκίνητα του στο έπακρο. Οπότε το πιο σπορτίφ και οδηγοκεντρικο είναι το 1,4 s που προτείνει.Στην πράξη σαφέστατα το diesel είναι ένα άκρως ολοκληρωμένο αυτοκινητο.
Αν όμως κίνησε μόνο μέσα στην πόλη τα diesel δεν αξίζουν, έχουν πολύ μικρές διαφορές στην κατανάλωση και πολλές πιθανότητες για έξτρα βλάβες.
Αν ταξιδεύεις δεν έχει αντίπαλο. -
@ggab said in Suzuki Vitara 2015:
Πήγε ο μπατζανακης για το σέρβις του 3ου έτους και έφυγε με 215€. Λάδια,φίλτρο λαδιού και καμπίνας,λοιποί έλεγχοι! Premium το χιλιαρακι βιταρα.
Έχουν καταντήσει τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, φαρμακεία.
Κάποτε για ένα τέτοιο σέρβις έδινα 80euro. Εποχή 2008, Δάβαρης, Hyundai.
-
Ελέω εγγύησης φυσικά. Όντως το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα με κοστολόγηση εκτός πραγματικότητας. Η Hyundai είναι σαφώς πιο προσγειωμένη,καθώς πέρσι σε αντίστοιχο σέρβις του i10 και με κάποια πράγματα επιπλέον είχα δώσει 120€. Όμως ήθελα Υαλοκαθαριστηρες και μου ζήτησαν 60€€€€€€
-
0-100 12,7" στo 2wd και 13,5" στο 4wd..
Υ.Γ. Στο scross βλέπω 13-14"...
-
@panormus772 said in Suzuki Vitara 2015:
Και με βάση αυτά που γράφουν δε μπαίνει ούτε στον δακτύλιο λόγω ρύπων!!!
Ελπίζω να ξαναφέρουν το mild hybrid...
-
@panormus772 said in Suzuki Vitara 2015:
Έλα μωρέ! Πάρτο γιατρέ, και όταν μπεις σε κόντρα κοίτα στο απέναντι φανάρι πότε πρασινίζει ο Γρηγόρης και ξεκίνα νωρίτερα πριν ανάψει το δικό σου πράσινο!
-
Ούτε δακτύλιο μπαίνει και τέλη κυκλοφοριας θα εχεις και εισαι επίφοβος με τους υψηλούς ρύπους να σου σκάσει κανα περιβαντολογικο τέλος στο μέλλον αφού θα προωθούν τα ηλεκτρικά
-
Σίγουρα δεν έχει γίνει κάποιο λάθος με τους ρύπους;
Αν δε κάνω εγώ λάθος 121γρ έχει το 1.4 48v hybrid 2wd.
Το strong hybrid έχει ακριβώς το ίδιο; -
Γιατί δε μπαίνει δακτύλιο?
-
Φαίνεται ότι σχεδιάστηκε τσάτρα πάτρα για να βγει γρήγορα, αφού και η μπαταρία δεν έχει δικό της χώρο και τρώει χώρο αποσκευών. Γενικά δεν είναι καλή υλοποίηση αλλά μάλλον η Σούζι δεν έχει και πολλά χρήματα για περίτεχνες υλοποιήσεις (για αυτό στα "μεγάλα" πήρε Τογιότα κατευθείαν).
Για τις εκπομπές CO2 κρατάω μια επιφύλαξη γιατί μου φαίνονται παράλογα υψηλές (ίδιες με του 1.4)...εαν ισχύουν, τότε epic fail...1000 φορές καλύτερο το 1.4.
-
Πάντως ετσι και είναι υβριδικό μπαίνει δακτύλιο.Ανεξαρτήτως ρύπων.
Suzuki Vitara 2015