-
Το βιτ αν ειναι να περνα τα βασανιστηρια του μαξ δε θα βγαλει ουτε τον μισο χρονο του φορδ. Η λαμαρινα του μονο απο βροχη σε προστατευει. Σαν αναγκαιο κακο την αντιμετωπιζουν στη σουζ. Εχεις δει πως σκιζει η κολα Α4. Ενα τετοιο πραγμα!
-
θα παραμεινει το μονδελον αζ ις για κανενα διχρονο ακομη.
αυτο που ακουγεται ειναι οτι εις γιουροπας θα εχει πλεον τον 1.8 της καταραμενης με το αναλογο κωλοκιβωτιο και μπαταριες.
μεχρι την επομενη γενια, τελος 23, που θα ξαναεχει τουρμπατο σουζ και θα ειναι μεγαλυτερο
οποιος προλαβει λοιπον -
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
Το βιτ αν ειναι να περνα τα βασανιστηρια του μαξ δε θα βγαλει ουτε τον μισο χρονο του φορδ. Η λαμαρινα του μονο απο βροχη σε προστατευει. Σαν αναγκαιο κακο την αντιμετωπιζουν στη σουζ. Εχεις δει πως σκιζει η κολα Α4. Ενα τετοιο πραγμα!
ειναι ελαφρυ να επιπλεει κυριε, ουχι αστρατζαριστον απο χυτοσιδηρον σιδουρου παραμεταΖματος τσαουσεσκου ερα
-
Αλλο ενα που δε χωνεψα ποτε στο βιτ ειναι το καζανακι της εξατμισης το οποιο φαινεται ολο. Ολοκληρο ομως και σου ρχεται να πεις οταν το βλεπεις, που ειναι η πισω μασκα?
-
Υποψη στον χαλυβα οι Ανατολικοι ηταν παντα μπροστα. Εδω εγραψαν και βιβλιο, " Πως δενότανε το ατσάλι". Βεβαια τετοια ψιλα γραμματα δεν τα ξευρουν ουτε οι σημερινοι νεο αριστεροι, οι σουζουκαδες που να τα ξερουν. Ιαπωνικο σου λεει μα με λαμαρινα ινφορμ λυκος!
-
@spi_duster said in Suzuki Vitara 2015:
Αλλο ενα που δε χωνεψα ποτε στο βιτ ειναι το καζανακι της εξατμισης το οποιο φαινεται ολο. Ολοκληρο ομως και σου ρχεται να πεις οταν το βλεπεις, που ειναι η πισω μασκα?
+1 μου θύμισε την αλήστου μνήμης Alfa 147 από πίσω, με ίδια διαμόρφωση τοποθέτησης καζανακιου.
-
@cmax75 said in Suzuki Vitara 2015:
Και τέλος Vitara (ή μήπως vitara και τέλος;)
....
Δείχνει πως θα αντέξει και τα βασανιστήριαΣτην θέση σου θα το αγόραζα μόνο αν έκανα καλό test drive σε κάποιο που να έχει στο κοντέρ αρκετά χιλιόμετρα. Πρέπει να τσεκάρεις ηχομόνωση, τριγμούς, θόρυβο κύλισης.
Στις εκθέσεις όλα όμορφα φαίνονται. Στο δρόμο αλλάζουν πολλά. Δηλαδή στις κακουχίες.
-
@storm said in Suzuki Vitara 2015:
@cmax75 said in Suzuki Vitara 2015:
Και τέλος Vitara (ή μήπως vitara και τέλος;)
....
Δείχνει πως θα αντέξει και τα βασανιστήριαΣτην θέση σου θα το αγόραζα μόνο αν έκανα καλό test drive σε κάποιο που να έχει στο κοντέρ αρκετά χιλιόμετρα. Πρέπει να τσεκάρεις ηχομόνωση, τριγμούς, θόρυβο κύλισης.
Στις εκθέσεις όλα όμορφα φαίνονται. Στο δρόμο αλλάζουν πολλά. Δηλαδή στις κακουχίες.
οχι το βιταρα. δεν ειναι γκέικο.
-
Γάτε . Την εποχή που σχεδιάστηκε το εσωτερικό του δεν υπήρχαν γκέι . Αλλιώς τους έλεγαν τότε...
-
Δεν ξέρω αν είναι ή όχι γκέικο το Vitara, πάντως από ότι φαίνεται ένα γενικό λάδωμα το χρειάζεται γιατί μετά από μερικά χιλιόμετρα αρχίζει και "γρατζουνάει".
Η γκρίνια για τους τριγμούς που σπάνε καρύδια δεν λέει να σταματήσει στο Vitara Club.
Και άντε να είναι από την εταζέρα και εύκολα το λύνεις. Στο ταμπλό όμως; Μέσα στο ταμπλό; Κάθεσαι και το ξηλώνεις;
Εγώ ταξίδι με ένα τριζόνι μέσα στο ταμπλό δεν θα μπορούσα να κάνω.
Για αυτό λέω. Test drive σε κάποιο με αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του, για ευνόητους λόγους.
-
@γάτος
αυτά που σε άλλους φαίνονται βασανιστήρια και κακούχιες, για τους γκέη είναι ευχαρίστηση κι απόλαυση...
-
Έχει ρωτήσει κανείς πόση αναμονή έχει το vitara?
Σκέφτομαι να πάρω ένα αυτόματο όχι 4κίνητο. -
Δεν θα προλάβεις .
Θα έχει βγεί το Τογιότα.
Πάρε το γιάρις κρος... -
-
Ποιά αναμονή ?
Για το υπάρχον αυτόματο ή για το νέο ?
Λογικά σε ένα χρόνο θα έχουμε το νέο.
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Ποιά αναμονή ?
Για το υπάρχον αυτόματο ή για το νέο ?
Λογικά σε ένα χρόνο θα έχουμε το νέο.
Για το υπάρχον αυτόματο μιλάω.
-
Βλέπεις ότι έχουν 5-6 μήνες και βλέπουμε όσοι έχουν παραγγείλει από την άνοιξη. Τώρα τα εργοστάσια είναι κλειστά , πάμε για Πάσχα.
Αρα θα πλησιάζει και το καινούργιο. -
@polistas said in Suzuki Vitara 2015:
Έχει ρωτήσει κανείς πόση αναμονή έχει το vitara?
Σκέφτομαι να πάρω ένα αυτόματο όχι 4κίνητο.Πριν 3 εβδομάδες που ρώτησα στο Σφανιανάκη, μου είπαν ότι έρχονται κάποια GL+ αυτόματα 4Χ4 Οκτώβρη, και αν δεν μου κάνει το χρώμα πάμε σε Δεκέμβρη. Δεν έλεγαν το 5-6 που λένε οι άλλοι. Με κάθε επιφύλαξη βέβαια ότι έλεγαν αλήθεια!
-
Δεν ξέρω αν είναι ή όχι γκέικο το Vitara, πάντως από ότι φαίνεται ένα γενικό λάδωμα το χρειάζεται γιατί μετά από μερικά χιλιόμετρα αρχίζει και "γρατζουνάει".
Η γκρίνια για τους τριγμούς που σπάνε καρύδια δεν λέει να σταματήσει στο Vitara Club.
Και άντε να είναι από την εταζέρα και εύκολα το λύνεις. Στο ταμπλό όμως; Μέσα στο ταμπλό; Κάθεσαι και το ξηλώνεις;
Για αυτό λέω. Test drive σε κάποιο με αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη του, για ευνόητους λόγους.
ρε συ καταιγις βαζεις το ενα και μοναδικο θεμα, ενα τζαμακι στο φεις λιφτ μονο που ετριζε και το πηγαινες και στο φτιαχνανε σε 5'. που πλεον ουτε αυτο υπαρχει. για μπες σε οτιδηποτε αλλο φορουμ και ψαξε για προβληματα. εγω ξερω, σημειωστε οτι ΔΕΝ εχω πχια (#copyright_mastoras) βιταρα, οτι ηταν το πλεον αξιοπιστο που ειχα ποτες. και στις κακουχιες. και απο το τεραστιο πληθος κατοχων που γνωριζω, αυτο ακριβως ισχυει.
αλλα επειδη υπαρχει και ενα αντικειμενικο κριτηριο, η αγορα, για ψαξτε για βιταρα 1.4 τουρμπατο μτχ. αν και χιλιοπουλημενο οι αγγελιες ελαχιστες και παραλογα ακριβες. οποιος το εχει δεν το δινει, ναι, ειναι τοσο καλο και οχι δεν ειναι πουστρακι σουβ οπως τα αποδελοιπα ή καταθλιψη σε 4 ροδες οπως τα ντουστ. -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
ρε συ καταιγις βαζεις το ενα και μοναδικο θεμα, ενα τζαμακι στο φεις λιφτ μονο που ετριζε και το πηγαινες και στο φτιαχνανε σε 5'. που πλεον ουτε αυτο υπαρχει. για μπες σε οτιδηποτε αλλο φορουμ και ψαξε για προβληματα. εγω ξερω, σημειωστε οτι ΔΕΝ εχω πχια (#copyright_mastoras) βιταρα, οτι ηταν το πλεον αξιοπιστο που ειχα ποτες. και στις κακουχιες. και απο το τεραστιο πληθος κατοχων που γνωριζω, αυτο ακριβως ισχυει.
αλλα επειδη υπαρχει και ενα αντικειμενικο κριτηριο, η αγορα, για ψαξτε για βιταρα 1.4 τουρμπατο μτχ. αν και χιλιοπουλημενο οι αγγελιες ελαχιστες και παραλογα ακριβες. οποιος το εχει δεν το δινει, ναι, ειναι τοσο καλο και οχι δεν ειναι πουστρακι σουβ οπως τα αποδελοιπα ή καταθλιψη σε 4 ροδες οπως τα ντουστ.Κάτοχος ντουστ και το βιταρα το έχει για πρωινό, στο οφ, βλεπωντας Παπαδάκη και τρώγοντας κορν φλειξ
Suzuki Vitara 2015