-
Αν τα πράγματα είναι έτσι δύσκολα θα συμβιβαστώ με GL+
Μου βάλατε φιτίλια για το αυτόματο... Στο δρόμο με βλέπω από την γκρίνια!
Τέλος πάντων ας το οδηγήσει και βλέπουμε!
-
Ψάχνω και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω. Το GL+ δεν έχει αισθητήρες ΟΥΤΕ πίσω; Καθόλου δηλαδή;
ουτε πισω εχει. ομως το ξαναλεω, βαλε στην chief να το οδηγησει και να το παρκαρει οπως ειναι. εχει πολυ ευκολο σχημα, μικρο μεγεθος και κοβει παρα πολυ. και η καμερα ειναι σε τετοιο σημειο που βλεπεις στον χιλιοστο τον πισω. σε αντιθεση με το γκεικο που ειναι καμερα Αγιοριτικη: βλεπεις και ειναι σαν να μην βλεπεις.
για εμενα το κριτηριο στο παρκαρισμα ειναι το παρκιν μου... υπογειο με στροφη 90 μοιρων και πολυ στενα περιθωρια. το 508 το αφηνα στο δρομο, το ντελτα το λυπομουν και το εβαζα στο παρκιν στη πυλωτη, το σιβικ με 77 κοψιματα και τιμονιες, το τιγκουαν με 76. το κορσα με 4-5. το ιβιζα παραπανω. το βιτ συρταρωνε με τη μια. το 3008 οταν γυριζω το βραδυ, μετα τον πριαπισμο σε καθε φαναρι, μετανοιωνω. 10 τιμονιες τη φορα....
για τον καταιγις, 32 ευρω κοστιζουν τα τουιτερ, τα ζητας δωρο συνηθως...
-
Βιτάρα χειροκίνητο = μπούρδα.
Και εγώ αυτόματο κοιτάω μόνο για commuter αλλά η πιο 'σωστή' έκδοση του Vitara οικονομοτεχνικά είναι GL+ manual allgrip με ένα ωραίο χρωματάκι να το χαίρεσαι και να το μεταπωλήσεις εύκολα μετά από κάποια χρόνια. Στα 25+ auto allgrip βγαίνει ακριβό για τα χρόνια του όσο καλό και αν είναι.
Όπως λέει ο νιάου προσπάθησε να την βάλεις να το οδηγήσει dimitriscsd και report back..
-
παντα υπαρχει και αυτη η επιλογη https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?dam=0&emc=EURO6&fr=2015%3A&isSearchRequest=true&ms=23600%3B20%3B%3B%3B&pw=96%3A&s=Car&sfmr=false&tr=AUTOMATIC_GEAR&vc=Car
ειδικα τα S που ειναι παραπανω απο φουλ εξοπλισμενα. οκ, δεν ειναι mhev αλλα ειναι πολυ πιο γκαζιαρικα και καλυτερα στημενα για στροφιλικια.
και ναι, κρατανε τιμες και εξω... αλλα ειναι ασπαστα, ας πουμε ενα με 50k ειναι ακομη πολυ χαμηλα σε km για τις αντοχες του boosterjet που βγαζει, το max που ξερω μεχρι σημερα, 330 με μονο σερβις.
απο οσο ξερω θες καπου 3000 για να ερθει κομπλε με πινακιδες.
απο την αλλη οσα ειδα, κανενα δεν ηταν τοσο περιποιημενο οσο του γατου με ολο τον καταλογο της σουζ σε αξεσουαρ. και ολα τα εκτος δρομου περασμενα και με 2 σειρες λαστιχα και ζαντες για καθε περιπτωση. και οφ εξοπλισμο τουλαχιστον ενα χιλιαρικο με ιμαντες, κλειδια κλπ. που ουτε καν τα εγραφα ολα αυτα στην αγγελια..... ρε τζαμπα τοδωκα, τζαμπα μου εφυγε....
-
Και εγω αυτό πιστεύω. Ότι ήταν σπάνιο το δικό σου και το έδωσες έτσι. Τουλαχιστον πήγε σε νέο παιδί που το εκτιμούσε οπότε χαλάλι.
-
Το Drive Ιουλίου έχει δοκιμή του αυτόματου τετρακίνητου, δυστυχώς χωρίς μετρήσεις:
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-suzuki-vitara-14-hybrid-48v-allgrip-auto
-
Η νέα οθόνη παιδιά είναι η 7άρα? Καιρό δεν έχει που παρουσιάστηκε αυτή ή άλλαξε κάτι?
-
Η νέα οθόνη παιδιά είναι η 7άρα? Καιρό δεν έχει που παρουσιάστηκε αυτή ή άλλαξε κάτι?
υπαρχει και εξτρα μεγαλυτερη 9αρα.... παντως αν κατι ΔΕΝ κανει η 7αρα ειναι να παιζει flac, ολα τα αλλα τα ισοπεδωνει, βρισκεις ευκολα επαφες, διευθυνσεις, σταθμους, τραγουδια κλπ, μηδεν αποσυνδεσεις απο κινητο, αψογο αα, χωρις ομως πολλα γραφικα εντυπωσιασμου. ειναι linux based. η επαφη μου με την nac, την καλυτερη δηλαδη της psa, ειναι τρομακτικη μετα απο του βιταρα... ασυνδετα πραγματα, αργα, αποσυνδεσεις, τραγικα μενου και μηδεν ευκολιες αναζητησης. οκ, παιζει με καλο ηχο. αυτη που μου αρεσε αλλα και αυτη δεν εκανε τοσο ευκολα τα πραγματα που κανει το βιτ, ειχε ομως εντυπωσιακα γραφικα, ηταν η μεγαλη της φαου. το firmware update στον βιτ κραταγε 20' και ειχες απλα πανω το κλειδι. στο 3008 55' που πρεπει να εχεις αναμμενη μηχανη και καθολου προσβαση σε απαραιτητα πραγματα, οπως ας πουμε η θερμοκρασια καμπινας, αν δεν εχεις ρυθμισει πριν το update a/c απλα καιγεσαι... α ρε γαλλακια......
-
Ο πωλητής προχτές μου είπε πως όλες οι νέες παραγγελίες από εδώ και πέρα θα είναι με την 9αρα μεγαλύτερη και νέα οθόνη χωρίς να υπάρχει κάποια χρέωση για αυτό
-
Ωπ γατε...... Κατσε... Σε εμενα μερικές φορές δυσκολεύεται να συνδεθεί το κινητό και κάποιες φορές το πετάει....μιλαω πάντα για bluetooth
-
Ωπ γατε...... Κατσε... Σε εμενα μερικές φορές δυσκολεύεται να συνδεθεί το κινητό και κάποιες φορές το πετάει....μιλαω πάντα για bluetooth
#Vitata_mono!
-
...για τον καταιγις, 32 ευρω κοστιζουν τα τουιτερ, τα ζητας δωρο συνηθως...
Όταν το κοιτούσα το '19 είχε φουλ ηχεία. Μάλλον έχουν αλλάξει εξοπλισμούς.
-
προφανως εχει προβλημα το κινητο σου... ποτε, μα ποτε, σε κανενα bosch δεν εχει αναφερθει αποσυνδεση
-
Να αποσυνδέεται το bluetooth δεν έχει συμβεί πότε και σε μένα με το Scross. Nα αποσυνδεεται ή να κολλάει το ΑΑ καμιά φορά,ναι.
-
Καλησπέρα στην παρέα . Σας διαβάζω αρκετό καιρό και το τελευταίο τρίμηνο ψάχνομαι να αλλάξω την octavia5 με ένα SUV, κάτι που έπρεπε να γίνει νωρίτερα καθότι οικογενειακώς είμαστε του βουνού και των περίεργων προορισμών .
να πω ότι αρχικά είδα το Ford puma το οποίο ήταν οδηγικά άψογο , ωστόσο έφαγε πόρτα από την κυρα . Είδαμε το kamiq μας άρεσε και μπορώ να πω το τελευταίο μήνα είδα όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν -εξωτερικού- και το κατατάσσουν στα κορυφαία .
έκανα και ένα τεστ σε captur , το πιο όμορφο εξωτερικά, αλλά δε μου άρεσε η θέση οδήγησης και οι διακόπτες στη κεντρική κονσόλα που θύμιζαν κασετόφωνο του 90.ωστοσο την τελευταία εβδομάδα το βιταρα ,ψάχνοντας το και βλέποντας ότι στα χαρτιά έχει το πιο πλήρες πακέτο και 4 κίνηση που δεν έχει κανένα από τα παραπάνω ,με έχει ιντριγκάρει . Ίσως το μόνο αρνητικό, το επερχόμενο μοντέλο σε κάνα 12μηνο . Θα κλείσω τεστ σε αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης και θα καταλήξω .
-
αν βουνο, τοτε #mono_vitara
γκριπ παπαριες, διπλοσυμπεχτα, τετρακινησεις που ειναι μονο για να αναβουν 4 λαμπακια, οχι δεν ειναι για βουνο, για το λοφο αξιωματικων ισως...
-
Καλησπέρα στην παρέα . Σας διαβάζω αρκετό καιρό και το τελευταίο τρίμηνο ψάχνομαι να αλλάξω την octavia5 με ένα SUV, κάτι που έπρεπε να γίνει νωρίτερα καθότι οικογενειακώς είμαστε του βουνού και των περίεργων προορισμών .
ωστοσο την τελευταία εβδομάδα το βιταρα ,ψάχνοντας το και βλέποντας ότι στα χαρτιά έχει το πιο πλήρες πακέτο και 4 κίνηση που δεν έχει κανένα από τα παραπάνω ,με έχει ιντριγκάρει . Ίσως το μόνο αρνητικό, το επερχόμενο μοντέλο σε κάνα 12μηνο . Θα κλείσω τεστ σε αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης και θα καταλήξω .Η πρόταση με bold τα λέει όλα και σε οδηγεί κατευθείαν (και μόνο) σε 4κίνητο Βιτάρα, κατά προτίμηση αυτόματο. Tα άλλα μην τα κοιτάς, δεν κάνουν για βουνό και γενικά περίεργους προορισμούς.
-
Όπου περίεργοι προορισμοί είναι συνήθως μέρη με στενούς δρόμους με λακκούβες και τα τελευταία χιλιόμετρα πατημένο χωματόδρομο, που οι ντόπιοι πηγαινοέρχονται με Nissan Almera και παλιά vw, και όπου δεν πάει κανένα άλλο crossover εκτός απ το Vitara, που είναι όντως πολύ καλή πρόταση... etsi ine an etsi nomizete
-
Υπάρχει κόσμος που όντως πάει εκτός και χρειάζεται την τετρακίνηση.
-
Ναι ρε, τι λέμε τώρα; Εδώ υπάρχουν διαδρομές δίπλα στο σπίτι μου (στη Βάρη Αττικής συγκεκριμένα), που βάζω και κοντές σχέσεις. Αν κάποιος θέλει όντως βουνό (κι όχι πατημένο χωματόδρομο), μόνο πραγματική τετρακίνηση;
Αλήθεια Γάτε, το Vitara έχει κοντή πρώτη, ώστε να αντιπαρέρχεται την έλλειψη υποπολλαπλασιασμού; Θυμίζω ότι αυτό το *κόλπο *χρησιμοποιεί το Duster diesel. Έτσι κι αλλιώς, ουσιαστικά την πρώτη χρειάζεται από το κιβώτιο των κοντών.
Suzuki Vitara 2015