-
Γάτε πολύ ωραίο και σε ωραίο χρωματικό συνδυασμό! Καλοπούλητο!
Το έδειξα στην κοπέλα μου και μου είπε 'Ωραίο είναι αλλά δεν είναι για μένα το Vitara'... Τι να πω... Άβυσσος η ψυχή... Το θεωρεί λέει μεγάλο (?)
-
το 4.17 το θεωρει μεγαλο? δημητρη, δεν επρεπε να το γραψεις αυτο, συνειρμοι... χαχαχαχ
-
Χαχα... Πονηρό μυαλό... Να σου θυμίσω πως το focus είναι 4.70!
Με τον όγκο έχει θέμα νομίζω όχι με το μήκος. Προτιμάει φυσιολογικά αυτοκίνητα και όχι 'χοντροκομμένα' suv όπως τα λέει.
Έλα όμως που το ιδανικό δεύτερο όπως τα έχουμε συζητήσει όμως είναι ένα μικρού μεγέθους 4κίνητο...
-
Χαχα... Πονηρό μυαλό... Να σου θυμίσω πως το focus είναι 4.70!
Με τον όγκο έχει θέμα νομίζω όχι με το μήκος. Προτιμάει φυσιολογικά αυτοκίνητα και όχι 'χοντροκομμένα' suv όπως τα λέει.
Έλα όμως που το ιδανικό δεύτερο όπως τα έχουμε συζητήσει όμως είναι ένα μικρού μεγέθους 4κίνητο...
Κάντης το δώρο να μην μπορέι να πεί όχι..
-
Α με γυναικεία γούστα δεν μπλέκω... Ας διαλέξει κάτι μόνη της που να της αρέσει γιατί αλλιώς παίζει ούτε μέσα να μη μπαίνει!!!
Το αστείο είναι πως όποτε της έδειχνα Vitara στο δρόμο μου έλεγε ωραίο είναι μου αρέσει (ειδικά ένα θαλασσί χρώμα που βγάζουν της άρεσε πολύ). Όταν της έδειξα του γάτου μου λέει 'είπα ότι μου αρέσει αλλά όχι για μένα!'. Χαχα... Άντε βγάλε άκρη...
Γενικά έχει μια θεωρία στο μυαλό της πως πρέπει να οδηγεί μικρό αυτοκινητάκι για να είναι 'εύκολο'. Δύσκολο το άλμα από το Picanto...
-
Καλες ακροασεις ευχομαι με τα focal!
-
Κυριε Σπυρο!!
Αντε μπραβο.....
Παντα υγεια.....
-
Χαχαχα thanks Lap.
Γατε ξερεις απο σταυρολεξα?
Breakout four numbers
-
Welcome back Σπύρο....μας έλειψες!
ΥΓ: Δεν θα έχει Focal o Γάτος...!
-
SPI_duster wrote:
Welcome back Σπύρο....μας έλειψες!
ΥΓ: Δεν θα έχει Focal o Γάτος...!
Σπύρο welcome back!!!
Όποιος έχει απορίες για το τι αμάξι - εξοπλισμό κλπ πήρε ο γάτος ρωτάει το Φάνη! Μάλλον μαζί πήγανε να το παραγγείλουν!!!
Υ.Γ. Πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθείτε Φανη και Γάτε.
Υ.Γ. Γιατί όχι focal??? Τι κάλο θα ακούς από εξωτερικούς θορύβους στην διαδρομή Στόουν Σιτυ εώς Πίτζεον Σιτυ και πίσω? Για άλλες διαδρομές ( πχ Δερβενοχώρια για μάσα) οκ, από κάποιο σημείο και μετά ανοίγεις παράθυρο και ακούς φύση, αλλά μέσα στην Αθήνα το καλό ηχοσύστημα χρειάζεται.
-
χαχαχ... ο σπάι παντως ειναι ενα αμαξι μπροστα και απο τον φαν χανς. και δεν εχει φοκαλ, θα τα ηθελα, αλλα δεν εχει...
ΑρΕς
σπάι εχει φαγωθει η γατα για ανακαινησις και θα μου πεταξει τα γομαροηχεια. σκεφτομαι για επιτοιχα. τι λες για OD 108? ε?
-
Μεγαλος ηχος απο μικρο ηχειο !
-
χαχαχ... ο σπάι παντως ειναι ενα αμαξι μπροστα και απο τον φαν χανς. και δεν εχει φοκαλ, θα τα ηθελα, αλλα δεν εχει...
Πάλι άλλαξες!?!?! Δεν σε προλαβαίνω....αχαχα!!
-
Κύριε Διαχειριστά, δε βγάζετε τη λέξη 'Νέο' από τον τίτλο, μπας και θυμηθεί ο Γάτος ότι το 2015 είναι πλέον 'τα χρόνια τα παλιά'...;
-
εχει φυγει πλεον το βιτ μου, στεναχωρηθηκα. πολυ καλο αμαξι σε συσκευασια μινι, σαν να τον εχει εικοσιπενταποντο ενας τυπος ενα και εξηντα πεντε.
διαβαζω σε αλλα νηματα περι δυσκολιας εποχης σε πωληση κτλ. το ες εφυγε αερας, μιλαμε για πρηξιμο στα τηλεφωνα, εκατονταδες παρκαρισματα στο καρ κλπ. διαλεξα ομως εγω σε ποιον θα το δωκω, το εδωκα στον πιο ψαγμενο αν και 23χρονο πιτσιρικα που ειχε παθος μαζι του. και αφου το εκλεισε στην αρχικη τιμη, οταν μου εδινε τα γιουρα, του εκοψα τοτες καλο ποσο, ετσι για να το προσεχει παραπανω.
-
εχει φυγει πλεον το βιτ μου, στεναχωρηθηκα. πολυ καλο αμαξι σε συσκευασια μινι, σαν να τον εχει εικοσιπενταποντο ενας τυπος ενα και εξηντα πεντε.
διαβαζω σε αλλα νηματα περι δυσκολιας εποχης σε πωληση κτλ. το ες εφυγε αερας, μιλαμε για πρηξιμο στα τηλεφωνα, εκατονταδες παρκαρισματα στο καρ κλπ. διαλεξα ομως εγω σε ποιον θα το δωκω, το εδωκα στον πιο ψαγμενο αν και 23χρονο πιτσιρικα που ειχε παθος μαζι του. και αφου το εκλεισε στην αρχικη τιμη, οταν μου εδινε τα γιουρα, του εκοψα τοτες καλο ποσο, ετσι για να το προσεχει παραπανω.
Άρχοντας!
23 χρονών και είχε τα γκαφρά; Ωραίος..
-
Λογικα απο τους γονεις του.
Ωραιος ο νιαου.
-
Καλοφάγωτο ..............το χαρτζηλίκι.......
-
Γνωρίζουμε μέχρι πότε θα διατίθεται το παρόν βιτάρα; πότε αναμένουμε το καινούριο;
-
Thanx
Suzuki Vitara 2015