-
ζουλεψτε...
εις τα βουνα ψηλα εκει, εις δασικον δρομον περιξ της αρτοτινας.
υμεις πιαστε τα πλαστικα εαν μαλακα ειναι. ημεις επιασαμε τα βουνα.
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=104&p=832550#p832545
ΑρΕς
Φαν χανς
ΑρΕς βερ 2.0
με το νεο το φορμ του φορουμ εχασαμε και τον αδελφο μου σπυρο. τα αλλα δεν με απασχολουν, αυτο ομως ναι.
-
O Σπύρος γιατί χάθηκε....δεν είναι τόσο μεγάλος να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στη νέα τεχνολογία....
-
Όντως ο Σπύρος χάθηκε...
Ελπίζω να είναι καλά και να μην γράφει στο forum μόνο και μόνο λόγω που θα 'τα΄χει πάρει' με τη νέα μορφή του.
-
-
Gatoz, είχες γράψει παλιά πως τα 'αυτάκια' του αυτόματου κιβωτίου είναι 'άχρηστα'...
Μπορείς να γράψεις γιατί, το λες για καλό ή κακό;
-
φορ γκουντ, το αϊσίν ειναι μεσα στο μυαλο του χρηστη και αλλαζει μονο του πριν το σκεφτεις, τωρα σε κλειδωμα για ξεκολλημα σγα μην ειναι θεμα το αυτακι ή ο λεβιες μια στις τοσες. επισης μεχρι σημερα δεν εχει ακουστει κιχ για βιτ-αισιν ουτε σε κακομεταχειριση ουτε πουθενα.
βασικα μετα απο προσφατη εκδρομη με το νιβι - ουχι το τζιβι που ειναι κατσικοβοσκηση φαση- αναρωτιεμαι τι αλλο καρο υπαρχει να πας εθνικη με εκατοπενηνταρες ατσαλακωτος και με φραγκα να μενουν στη τσεπη, να μπεις σε αναβαση με τα χιλια, μετα να χωθεις στο δασος και τη πετρα, να κατεβεις τη παλια την ασφαλτος χωρις αυριο, να ξαναμπεις εο με διακοσαρες και να πας στο γαμο της φουλας που πηδαγες στο γυμνασιο με το 'τζιπακι',
με τη γαματη χωρα που ζουμε, το πιο εκδρομικο προφάιλ του βιτ ειναι ταμαμ. παντα στα τεσσερο.
ειπαμε εχει σκληρα τα πλαστικα, αλλα βοηθαει να γενεις και εσυ ντουρος, το βραδυ στο στεφανι, μετα τη διασχιση, στον ξενωνα με τις φλοκατες
-
φορ γκουντ, το αϊσίν ειναι μεσα στο μυαλο του χρηστη και αλλαζει μονο του πριν το σκεφτεις, τωρα σε κλειδωμα για ξεκολλημα σγα μην ειναι θεμα το αυτακι ή ο λεβιες μια στις τοσες. επισης μεχρι σημερα δεν εχει ακουστει κιχ για βιτ-αισιν ουτε σε κακομεταχειριση ουτε πουθενα.
βασικα μετα απο προσφατη εκδρομη με το νιβι - ουχι το τζιβι που ειναι κατσικοβοσκηση φαση- αναρωτιεμαι τι αλλο καρο υπαρχει να πας εθνικη με εκατοπενηνταρες ατσαλακωτος και με φραγκα να μενουν στη τσεπη, να μπεις σε αναβαση με τα χιλια, μετα να χωθεις στο δασος και τη πετρα, να κατεβεις τη παλια την ασφαλτος χωρις αυριο, να ξαναμπεις εο με διακοσαρες και να πας στο γαμο της φουλας που πηδαγες στο γυμνασιο με το 'τζιπακι',
με τη γαματη χωρα που ζουμε, το πιο εκδρομικο προφάιλ του βιτ ειναι ταμαμ. παντα στα τεσσερο.
ειπαμε εχει σκληρα τα πλαστικα, αλλα βοηθαει να γενεις και εσυ ντουρος, το βραδυ στο στεφανι, μετα τη διασχιση, στον ξενωνα με τις φλοκατες
six pack απο τα γελια. Να 'σαι παντα καλα!
-
Θενκ γιου φορ δα ριπλάυ... Το Aisin όπως το δουλεύω κι εγώ στο Mazda είμαι πολύ ευχαριστημένος και γι αυτό το έχω προτεραιότητα, μόνο δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται σε καταβάσεις γιατί εδώ 'ντεν έχει βουνά καρντιά μου', είναι όλα ίσωμα, πιο φλατ δε γίνεται.
επειδή όμως οι αλλαγές του δεν είναι καθόλου αργές (δεν έχω δοκιμάσει DSG μέχρι τώρα να ξέρω αν υπάρχει διαφορά) αν είχε και αυτάκια στο τιμόνι, πιστεύω θα το είχα μόνιμα στο Μ.
Έχω την εντύπωση πάντως πως παρόμοια συμπεριφορά θα έχει και το καινούριo κιβώτιο της Ford και με περισσότερες σχέσεις...
-
Ξερουμε παιδια ποτε θα κυκλοφορήσει το hybrid vitara??Ενδιαφερομαι να αγορασω το vitara αλλα λεω να περιμενω λιγο μεχρι που να βγει.
-
οι μη βιταροκλαμπιτες, σπευσατε να γινετε. τα σερβις μανιουαλ ειναι πλεον για κατεβαζμα, και για βενζιναι 1.6 και 1.4 και για μαζουτια.
οι σουξαιοι που θετε τα μηχανικα πουναι ιδια, ή βρειτε βιταραίο να σας τα δωκει ή παρτε βιτ
-
Ξερουμε παιδια ποτε θα κυκλοφορήσει το hybrid vitara??Ενδιαφερομαι να αγορασω το vitara αλλα λεω να περιμενω λιγο μεχρι που να βγει.
Με αυτα που εχω διάβαση αριστερά και δεξιά, το περιμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες.
-
άιντε βλεπω σουβια και καλα γκριπ δικουνες ή σκετα δικουνητα, γκέικες επιλογαι
για να σας εβλεπα εδωθε
-
-
New headlights
more info:
Βλέπω μεγαλύτερη ροπή (235nm), αλλά μείωση ιπποδύναμης 129hp με 190km/h τελική. Το χειρότερο,ότι στα specs γράφει ταμπούρα πίσω ??!
-
Αντί να το πάνε ένα βήμα παραπέρα το πήγαν δύο πίσω...... Αντί να το φέρουν με 155 μαμά το έκαναν 129.Και ταμπούρα πίσω??? Δεν έχω λόγια.... Δλδ το sport ήταν που ήταν μόνο 140 άλογα με πιπεράτη τιμή..... Τώρα αντί να φέρουν μια έκδοση με 180 άλογα θα φέρουν μια με 129??? Χαχαχαχαχαχα
-
Ηταν που ηταν Best seller ....με μικροπαρεμβασεις θα συνεχισει..
Πολυ ωραια τα φαναρια εμπρος......
Εχει διαφορετικο συστημα απο το swift mild hybrid...ετσι φαινεται στις φωτο.
-
ρυπους βλεπω 140(για την εκδοση 4χ4) κατα wltp,δλδ το τωρινο μοντελο ποσο εχει??και καταναλωση 6.2L.Τιμη 24.753 € και λεει μεχρι τελη Ιανουαρίου € 19,753 εαν δωσεις το παλιο σου αυτοκινητο για ανακυκλωση.Μακαρι να ειχαμε και εδω κατι αντιστοιχο.Δεν μπορω να βρω ποσο κοστιζε το παλιο vitara για να κανω μια συγκριση τιμων πανω κατω....Θελω να δω ποτε θα ειναι διαθέσιμο στην ελλαδα
-
Λοιπον το νεο συστημα ζυγιζει με ολα μαζι 15 κιλα, ειναι 48v με τριπλασια χωρητικοτητας οπως ειναι φυσικο μπαταρια (εφοσον εχει τα ιδια χαρακτηριστικα) με inverter που ριχνει τα 48v στα 12 σε DC για το ηλεκτρικο μοτερ οπου και το ηλεκτρικο μοτερ προσφερει....24 κιλα ροπης απο τις 2000 σ.α.λ
Ναι 24 κιλα ροπης ηλεκτρικου μοτερ.
Η μειωση στους ρυπους co2 φτανει το 20%
Η μεση καταναλωση ειναι μικροτερη κατα 15% κατι που σημαινει πως μεσα στην πολη θα ειναι πολυ παραπανω!
Αντιστοιχα τα ignis και swift mild hybrid εχουν 4% μικροτερη κατα μ.ορο καταναλωση και εως και 20% μικροτερη μεσα στην πολη οπου το υβριδικο συστημα ειναι στα καλυτερα του.
Τελος το ντιζελ απο τη suzuki
-
Μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος με τη ροπή;
Μου φαίνεται εξωφρενικά μεγάλο το νούμερο των 24 κιλών (δηλαδή περίπου 240 Nm) από ένα μικρουβριδικό σύστημα. Επίσης με ξενίζει η αναφορά σε στροφές, όταν εξ' όσων γνωρίζω οι ηλεκτροκινητήρες προσφέρουν τη μέγιστη ροπή τους σταθερά σε όλο το φάσμα τους. Εκτός αν μιλάς για στροφές του συμβατικού κινητήρα και συνδυαστική ροπή....
-
https://electricvehicleweb.in/self-charging-48v-shvs-variant-of-s-cross/
και στο swift ετσι ειναι στις 1000 κατι στροφες μπαινει οτι και αν κανεις.
Στο swift δινει 5 κιλα ροπης. Ειναι μικρουλης ο ηλεκτροκινητηρας αλλα τον νιωθεις σαν ωθηση απο αερα, κατι τετοιο.
Στο vitara θα μπορει να κινηθει και πληρως ηλεκτρικα αλλα για πολυ λιγο. Δηλαδη το ηλ μοτερ κινει το αμαξι. Στο swift δεν υπαρχει αυτο
Suzuki Vitara 2015