-
Γάτε, είσαι γάτος! Για αυτό υπάρχουν τα SUV!!! Εύγε!!!
-
Είσαι μεγάλη μορφή γατουλη!
Σε τέτοια μέρη ούτε με τα πόδια ρε συ [emoji1] -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
πολλες κουβεντες περι τετρα.... και κατι γκριπ μάι ας. και ειναι και ντερτι. ο μάι ας.
ο φιλος τονυ με ψηλωματακι + λαστιχα
ημεις ειχαμεν α) μετακομιζω-μαστορια β) γριπηΑρΕς βερ 1.1
- Σπυ, τοιμασου, παρε γαλοτσες
- αψηλε μπιλ παρε ουνο τετοιο και ασε τα θηλυπρεπη... ο δικος σου τονυ ειναι αυτος.
- ντοκ, γιου νοου, οι προσθηκαι πέους 3cm ειναι ιδιαι σε βιτ-σου ξου
- ζευ - υπαρχει ζωη και με λαϊκα σουβια, ουχι μονον με ποθους αλα καπιταλ
Γάτε,
Κι εγώ είμαι στο α) άνευ β) -ευτυχώς-Η 'επιμήκυνση' φαίνεται ενδιαφέρουσα και για το SX,αλλά αυτή την περίοδο -όπως προανέφερα- είμαι στη φάση μετεγκατάστασης-μετακόμισης του επαγγελ. χώρου,οπότε οποιαδήποτε πιθανή σκέψη με το νέον έτος,να 'μαστε καλά!
-
Ο συνάδελφος Toni Look με το περτικαλί όχημα έχει όπως αναφέρθηκε 3 πόντους ψήλωμα, ποδιές και φοράει 'λάστιχα' (=ερπύστριες) Malatesta. Με αυτά και μ' αυτά (που δεν είναι και κανένα φοβερό επιπλέον κόστος) πέρναγε 'όπως γράφτηκε 'αέρας' εκεί που οι άλλοι έβαζαν 'κοντά' (η ροπή του ντίζελ γαρ...). Κι εγώ το έχασα το Καλλίδρομο λόγω ανωτέρας βίας. Πάντως για να είμαστε και δίκαιοι δεν ανέβηκαν και σε τίποτις κατσάβραχα, 'cross country' πορεία, λουκούμι για το Vit. Να πούμε όμως ότι είναι και μεγάλη υπόθεση να έχεις και ένα τέτοιο club να οργανώνει εκδρομές και να ξέρεις ότι υπάρχει έμπειρος κόσμος να σε βοηθήσει αν κολλήσεις, δεν έχουν όλα τα suv τέτοιο 'support'..
-
Cross country λέει, μόνο εγώ κατάλαβα το σχόλιο.
-
Γάτε είχαμε φάει την προηγούμενη μαζί σε μία μάζωξη στην εξωτική Θήβα , για αυτό ήταν σε καλή κατάσταση την επομένη....
Ωραία τα σπάτε όμως ...
Εμένα μου αρέσουν οι πιο λάιτ καταστάσεις...
-
Όταν μεγαλώσω, θέλω να κυλιστώ στο βούρκο (της αμαρτίας) σαν το γατούλη...
-
Έχει οδηγήσει κάποιος το 1000άρι 4χ4 να μας πει εντυπώσεις?
-
Ο μπατζανακης αδυνατεί να βρει/φτιάξει ρεζέρβα. Η suzuki πουλάει την ανάγκης 320€
Γνωρίζετε που μπορεί να απευθυνθεί για να ταιριάξει μία;;;; -
η ρεζέρβα ασφαλείας του βιτ είναι 135/90/16 - 5χ114,30 - offset ΕΤ50.
ειναι ιδια σε βιτ-σου ξου τεσσερο το παλιο και σκρος το νεον με τη μουρακλα
το κιτ το γνησιο (ρεζερβα-γρυλος-φελιζολ-βιδα στηριξης) το βρισκεις με πιεση σε αντιπροσωπο 2 κατοσταρικα
αν ψαξεις σε καρ τζι αρ στις ρεζερβες αναγκης βρισκεις με 70-80 αλλα χωρις γρυλο και φελιζολ
νομιζω κανει και απο κιου-κιου
...εμενα που ηταν η πρωτη εβερ που ζητηθηκε απο σουζ για βιτ μου τη φερανε κομματι-κομματι. νομιζω ομως στα 150 τοτες...σχετικα με το 1.0 το τετρα και το πως παει, ειναι σχετικα σβελτουτσικο σε στυλ φαου και βε εκατον δεκα πεντε, αλλα ψιλοκαιει - μονο ενα λιτ κατω απο 1.4 - και βεβαιως δεν εχει την εκρηξη του ενα κομμα τεσσερο, ειδικα σε ζμπορ μοντ.
-
Οκ θα του πω να παίξει μπάλα στο καρ....... γιατί Καρπενήσι άνευ ρεζέρβα είναι λίγο ρίσκο!
-
Ήταν ένα από τα δώρα που ζήτησα γιατί αυτό ακριβώς φοβόμουν ότι δεν θα βρω εύκολα ρεζέρβα.
-
Βρήκαμε σιδηρά 16' σε σκραπατζιδικο στους Θρακομακεδόνες!
40€ σύν όσο κοστίσει ενα μεταχειρισμένο λάστιχο που θα βάλει.
Μόνο αρνητικό οτι είναι αρκετά φαρδιά και ανασηκώνει το υποδαπεδιο κάλυμμα 2-3 πόντους. Μικρό το κακό! -
Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο με τον κινητήρα τον 140 ίππων (1,4)
Θα ήθελα την άποψη σας όσον αφορά την αξιοπιστία (όχι μόνο μηχανικών μερών αλλά και στο εσωτερικό ήτοι τριξίματα - ξεκόλλημα πλαστικών κλπ) καθώς:- H ποιότητα του εσωτερικού δείχνει τουλάχιστον μια σκάλα κάτω από τον ανταγωνισμό παρά το τελευταίο facelift.
- Ο κινητήρας κατασκευάζεται νομίζω από τη Fiat (κάνω λάθος?)
- Το αυτοκίνητο είναι πολύ ελαφρύ αναλογικά - αυτό δε νομίζω ότι αποτελεί δείγμα αξιοπιστίας.
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης polaris1 έγραψε:
Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο μοντέλο με τον κινητήρα τον 140 ίππων (1,4)
Θα ήθελα την άποψη σας όσον αφορά την αξιοπιστία (όχι μόνο μηχανικών μερών αλλά και στο εσωτερικό ήτοι τριξίματα - ξεκόλλημα πλαστικών κλπ) καθώς:- H ποιότητα του εσωτερικού δείχνει τουλάχιστον μια σκάλα κάτω από τον ανταγωνισμό παρά το τελευταίο facelift.
- Ο κινητήρας κατασκευάζεται νομίζω από τη Fiat (κάνω λάθος?)
- Το αυτοκίνητο είναι πολύ ελαφρύ αναλογικά - αυτό δε νομίζω ότι αποτελεί δείγμα αξιοπιστίας.
Ευχαριστώ
1)έχω το scross ίδια ποιότητα 1,5χρονο τώρα δεν ακούγεται τίποτα.Η συναρμογή είναι πολύ καλή.Και μάλιστα διάβαζα ένα review για ένα που το είχαν τρία χρόνια και δεν είχε τριγμούς.
2)ο κινητήρας είναι της SUZUKI ο diesel ήταν της Fiat αλλά και αυτός είχε κάποιες διαφοροποιήσεις από τον Fiat για να ταιριάζει στα 'πρέπει-θελω'της SUZUKI.
3)Το μεγαλύτερο άκυρο που έχει μείνει κατάλοιπο από τα παρελθόντα έτη.ΟΛΟΙ μα όλοι πλέον προσπαθούν α βγάλουν ελαφριά αυτοκίνητα αλλά στιβαρά.Ειναι υπέρ της ενεργητικής ασφάλειας ,της οδηγικής συμπεριφοράς και απόλαυσης και της κατανάλωσης.Αλλο βαρύ και μάλιστα σε ανούσια σημεία (κλείσιμο πόρτας κλπ) που μόνο κακό κάνουν και άλλο στιβαρό δεμένο πλαίσιο που αυτό είναι που πρέπει να μας απασχολεί.
Είναι σαν να πιστεύουμε ότι ένας υπέρβαρος 120 κιλά είναι πιο υγιής και δυνατός και αθλητικός από ένα αθλητή 80 κιλά.
Ο ανταγωνισμος βέβαια βγάζει πολύ πιο 'όμορφα και designατσ' εσωτερικά , αυτό είναι αδιαμφισβήτητο . Αλλά δεν ξέρω εάν πιο ποιοτικά.Πιο όμορφα σίγουρα .Γνωμη μου πάντα.
Χρονια πολλά.! -
Το βαρος δεν εχει καμια σχεση με στιβαροτητα. Ειναι καταλοιπο παλαιοτερων εποχων.
-
Για την ακρίβεια το βάρος έχει μια σχέση με την στιβαρότητα, από την άποψη ότι για να πετύχεις ίδια ακαμψία με λιγότερο βάρος, πρέπει να χρησιμοποιήσεις πιο ακριβά υλικά. Οι κατασκευαστές αυτό προσπαθούν να κάνουν, χρησιμοποιώντας χάλυβες υπερυψηλής αντοχής, αλουμίνιο, συνθετικά υλικά κλπ.
-
Πιστεύω το 1000άρι 4χ4 είναι πολύ καλή αγορά, με 20000 ευρώ αγοράζεις ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο για όλες τις δουλειές, πόλη - ταξίδι - εκδρομή βουνά χιόνια θάλασσα - άμμο, χαμηλά τέλη - ασφάλιστρα, ευρύχωρο. Αν το αγοράσει κάποιος να μας πει και πιο πολλές λεπτομέρειες για κατανάλωση και επιδόσεις.
-
Να συμπληρώσω και τα 7 έτη εγγύησης.
-
Οι ακαμψιες του αμαξωματος επηρεαζονται απο το παχος πολλων μερων του πλαισιου το οποιο επηρεαζει το τελικο βαρος.
Για παραδειγμαhttps://www.google.com/url?sa=t&source= ... MnYlBjF2RL
Μια μειωση κατα 35,8 % του βαρους του πλαισιου μεσω λεπτοτερων φυλλων χαλυβα, με σταθερους συντελεστες το ειδος του κραματος και τη συνδεσμολογια σε καιρια σημεια του αμαξωματος, επιφερει 9,5 % μειωση της στρεπτικης ακαμψιας και 20,3 % της ακαμψιας κυρτωσης.
Η σουζουκι αλλα και αλλοι οπως η μαζντα εστιασε αλλου, επανασχεδιασε την ιδια την πλατφορμα με τετοιο τροπο που να μην χρηζει καθετων
συνδεσμων σε σημεια κλειδια προκειμενου να ανταποκρινεται στα προτυπα ασφαλειας.Εφτιαξαν δηλαδη πιο κυμματιστους με διαγωνια διαταξη δοκους που απορροφουν τις δυναμεις σε ενα τρακαρισμα πανω στο σασι με αποτελεσμα να μειωσουν απο εκει το βαρος καθως εξαφανισαν τους χοντρους και βαρυς καθετους συνδεσμους στα σημεια αυτα απορροφησης των φορτιων.
Ειναι τοσο δυσκολη η ολη σχεδιαση του προτζεκτ που παρ ολο τις αντιθετες προβλεψεις με την τεραστια μειωση του βαρους η σουζουκι ανακοινωσε 30% αυξημενη σφαιρικη στρεπτικη ακαμψια και ακαμψια κυρτωσης στην πλατφορμα των σουιφτ και μπαλενο
Suzuki Vitara 2015