-
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για ελαστικά: viewtopic.php?f=6&t=35915&start=18675
-
Με τα Michelin Primacy 3 στο ίδιο αυτοκίνητο, στην ίδια διάσταση, με την ίδια χρήση που κάνεις και εσύ έμεινα πολύ ευχαριστημένος μου έβγαλαν 50.000 χλμ και θα μπορούσα να τα κρατήσω λίγο ακόμα και τα αντικατεστησα πάλι με τα ίδια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με τα Michelin Primacy 3 στο ίδιο αυτοκίνητο, στην ίδια διάσταση, με την ίδια χρήση που κάνεις και εσύ έμεινα πολύ ευχαριστημένος μου έβγαλαν 50.000 χλμ και θα μπορούσα να τα κρατήσω λίγο ακόμα και τα αντικατεστησα πάλι με τα ίδια.
Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Είναι ένα από τα μοντέλα που ανέφερε και ο Fanis75, οπότε είναι υποψήφια.
-
Γνωρίζουμε μήπως στην Θεσσαλονίκη κανένα συνεργείο/αντιπροσωπεία που να περνά προβολάκια ομίχλης στο QQ σε νορμάλ τιμή;
-
Είχα την ευκαιρία να το επεξεργαστώ λεπτομερώς το facelift και μπορώ να πω ότι η nissan έκανε το όμορφο ομορφότερο και το καλό καλύτερο! Θα συνεχίσει να πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Είχα την ευκαιρία να το επεξεργαστώ λεπτομερώς το facelift και μπορώ να πω ότι η nissan έκανε το όμορφο ομορφότερο και το καλό καλύτερο! Θα συνεχίσει να πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι!Εννοείται!!
Ακόμα και σήμερα που το βλέπω και ας έχω πάρει το Kuga, το χαλβαδιάζω και θα ήθελα να το έχω, έτσι σαν 2ο αυτοκίνητο!
-
Εχω ενα τρεμουλο στο ξεκινημα , αν αφησω αργα το συμπλεκτη δεν ειναι τοσο έντονο.
Αν τον αφησω κανονικα εμφανιζει το τρεμουλο μεχρι να παρει λιγη φορα και μετα εξαφανιζεται
μοντελο 1.5 dci
λετε να ετοιμαζομαι για αλλαγη συμπλεκτη...χλμ 34000
Ευχαριστω
-
Εάν είναι όλα μέσα στην πόλη, δεν αποκλείεται. Το δικό μας είναι κοντά στα 30.000 και δεν έχει θέμα, αν και το 80% έχει γίνει σε κοντινές διαδρομές εντός πόλης.
Ωστόσο, μιας κι έχω μείνει 3-4 φορές από συμπλέκτη με διάφορα αυτοκίνητα, δε θυμάμαι να εμφανίζεται απαραίτητα τρέμουλο πριν μείνεις. Αυτό που συνήθως παρατηρείς είναι ότι αφήνεις το συμπλέκτη και το αυτοκίνητο δεν ξεκινά και μόνο όταν φτάνει κοντά στο τέλος της διαδρομής του ο συμπλέκτης 'πιάνει'.
Είσαι σίγουρος ότι είναι σχετικό με το συμπλέκτη και όχι κάτι άλλο; -
τα χλμ εχουν γινει κατα 80% εκτος πολης
-
Σίγουρα δίνεις αρκετό γκάζι στην εκκίνηση;;;
Μήπως απλά δεν δίνεις γκάζι και κρεμάει;Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Αν δεν είναι σκορτσρισμα του κινητήρα λόγω πολύ χαμηλών στροφών, είναι ανομοιόμορφα φαγωμένος δίσκος συμπλέκτη.
-
Και τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση? Περιμένουμε απλά να χαλάσει τελείως? Έχοντας ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σύμπτωμα σε 208, απευθύνθηκα στην τοπική αντιπροσωπεία η οποία με καθησύχασε. Πρόκειται όμως για τα ίδια μαστόρια που ενώ το βιβλίο γράφει ότι ο κινητήρας με το φίλτρο χρειάζεται 3,75 λίτρα λαδιού,αυτοί έβαλαν 4 και επέμεναν μάλιστα να προσέχω τη στάθμη γιατί το 4κιλο δεν έφτασε.....
-
Δεν υπάρχει λόγος να αλλαχθεί νωρίτερα. Απλά θα χαλάσει κάποια στιγμή.
-
Τελικά έχουν επιβεβαιωθεί τα όσα λέγονται για αναβάθμιση της ποιόττας στο facelift μοντέλο;
-
Όχι! Έχει επιπλέον ηχομόνωση σε κάποια σημεία αλλά και τα πλαστικά και η συναρμογή κινείται στα ίδια επίπεδα.
Τουλάχιστον αυτό γράφεται στα fora και στα social media ενώ και προσωπικά που το είδα και περιεργάστηκα από κοντά κάνοντας και ένα βίντεο review η αφή και η αίσθηση είναι ίδια με το απερχόμενο.
Οποιος έχει ευαισθησία σε θορύβους καλό θα ήταν να το αποφύγει. -
Έτσι ακριβώς,στο σέρβις που έκανα υπηρχε το facelift και του 'εξέτασα' τα αδύνατα σημεία κάνοντας και μια βόλτα.....δεν αλλάζει τίποτα σχετικά πάντα με τη συναρμογή,όπου έτριζε,τρίζει.....
-
Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν;
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν;Τι σου κάνει εντύπωση ; Αφού πουλάει γιατί να βελτιωθεί ;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν;
Τι σου κάνει εντύπωση ; Αφού πουλάει γιατί να βελτιωθεί ;
Μου είναι αδιανόητο στα χρόνια μας να υπάρχουν αυτοκίνητα που να τριζουν............ειδικά σε αυτά τα €€€€!!!!
-
Πάντως εγώ σε αμάξι test drive που οδηγήσα δεν διαπίστωσα τριγμούς και το οδήγησα αρκετά σε διαφορετικές συνθήκες (ακόμα και σε light χωματόδρομο). Ίσως και να μην τρίζουν όλα αλλά να είναι λίγο λαχείο ( κάτι απαράδεκτο βέβαια)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Νissan Qashqai J11 [2014-__]