-
Επειδή υπάρχουν διαφορά καθίσματα και σωματότυποι ενηλίκων το καλύτερο για οποίο αμάξι ενδιαφέρεσαι ειναι να πας να κανεις ενα τεστ απο κοντά.
Το qq εχει και τούνελ στη μέση και κόβει σε άνεση του μεσαίου επιβάτη -
Είναι και το κάθισμα πιο φουσκωμένο στην μέση, με αποτέλεσμα το κεφάλι του επιβάτη να πλησιάζει επικίνδυνα την οροφή.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, θα πρέπει να κάθεται και η γυναίκα μου πίσω με τα μωρά. Θα πρέπει να το δω από κοντά για να κρίνω. Ήλπιζα να γλίτωσω το πολυμορφικό...
-
Φιλε afex η γνωμη μου ειναι οτι αν θελεις θα εχεις 2 παιδικα καθισματακια πισω μαζι με τη μαμα αναμεσα και αρκετο χωρο στο πορτ μπαγκαζ για τις αποσκευες ολων, πρεπει να πας σε MPV. Συνηθως τα γαλλικα (picasso, gran picasso, scenic, 3008) ειναι πιο ευρυχωρα και εχουν 3 ανεξαρτητα καθισματα πισω με 3 διαφορετικες θεσεις ISOFIX. Εναλλακτικα μπορεις να δεις και τα Zafira Tourer, Touran, C-Max, S-Max αλλα ειναι πιο ακριβα.
Τα crossover δεν ειναι τοσο πρακτικα για τετοια χρηση εκτος αν πας και παρεις κανενα SUV απο τη μεσαια κατηγορια χωρις υπερυψωμενο πισω μεσαιο καθισμα και χωρις τουνελ τετρακινησης (CRV, RAV4 κλπ) ή από τη μεγαλη (Χ5, Τouareg κλπ) που εχουν παραπανω χωρους. Αλλιως θα παιδευτεις.
καλο καναλι στο youtube με review για παιδικα καθισματα σε αυτοκινητα ειναι αυτο ---> https://www.youtube.com/playlist?list=P ... i8E-xolDWJ
εχει αρκετα αμερικανικα αλλα και μερικα ευρωπαικα αμαξια -
Geiasou ευχαριστώ για τις υποδείξεις. Κοιτάω και για c max. Τα μεγάλα suv είναι ως επί το πλείστον δίαιτες οπότε απαγορευτικα.
-
Ακόμη και το Citroen Cactus πρέπει να είναι πιο άνετο πίσω για την δουλειά που το θέλεις.
-
Εμείς με 2 isofix πίσω έχουμε άχρηστη τη μεσαία θέση. Χωράει στριμωγμένη η γυναίκα και αντέχει πολύ λίγο, μόνο μέχρι να σταματήσουν να κλαίνε τα μικρά.
-
Ο χρήστης georgemv έγραψε:
Εμείς με 2 isofix πίσω έχουμε άχρηστη τη μεσαία θέση. Χωράει στριμωγμένη η γυναίκα και αντέχει πολύ λίγο, μόνο μέχρι να σταματήσουν να κλαίνε τα μικρά.Πασά μου, οποιοσδήποτε αντέχει λίγο όταν κλαίνε τα μικρά!! χαχα!
ΥΓ : Δυο χρόνια έχουμε να κοιμηθούμε...! -
Πόσο σε νιώθω ρε emperor
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Πόσο σε νιώθω ρε emperorΆσε...το τελευταίο διάστημα βγάζουν και οι δύο δόντια...Η μεγάλη τα τελευταία και η μικρή τα πρώτα...
Τα βράδια μοιάζουν με τις ταινίες SCREAM!!! LOL -
Μαζευτηκαμε οι χαζομπαμπάδες στο φορουμ νομιζω
να μας ζησουν να τα χαιρομαστε και να γουσταρουν και αυτα τα αυτοκινητα οπως εμεις. ( η δικιά μου 6 μηνων τωρα ηρεμει απιστευτα και κοιταει τα παντα οταν μπαινει στο αμαξι) -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Μαζευτηκαμε οι χαζομπαμπάδες στο φορουμ νομιζω
να μας ζησουν να τα χαιρομαστε και να γουσταρουν και αυτα τα αυτοκινητα οπως εμεις. ( η δικιά μου 6 μηνων τωρα ηρεμει απιστευτα και κοιταει τα παντα οταν μπαινει στο αμαξι)Να μα ζήσουν!!!!
Κοίτα να το χαρείς αυτό με την ηρεμία στο αυτοκίνητο. Και η δικιά μου μέχρι 8 μηνών με το που έμπαινε στο αμάξι κοιμόταν, ότι ώρα και να ήταν, λες και είχε διακόπτη.
Μετά τον 8 μήνα με το που μπαίνει στο αμάξι και κλείνει η πόρτα, αν είσαι απ έξω, νομίζεις ότι κάποιος έχει μπει μέσα και ξηλώνει τα καθίσματα.... -
Ξέρω κόσμο που για να κοιμισει μωρα τα έβαζε στο αυτοκίνητο καθε βράδυ! Να κάνουμε club χαζομπαμπάδων στο Φόρουμ!!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ξέρω κόσμο που για να κοιμισει μωρα τα έβαζε στο αυτοκίνητο καθε βράδυ! Να κάνουμε club χαζομπαμπάδων στο Φόρουμ!!Μέσα είμαι!! 16 μηνών είναι εμάς ο μπόμπιρας.
ΥΓ: Αυτό με το νανούρισμα στο αυτοκίνητο το έκανα και εγώ...ευτυχώς το κόψαμε νωρίς, γιατί δεν αντέχαμε άλλο!!
-
Χαχαχα!
Η δικιά μου η μπέμπα είναι δύο ετών.
Από 4 έως 6 μηνών όταν έμπαινε στο αμάξι ηρεμούσε και χάζευε αρκεί να μη σταματούσε να κινείται!
Μόλις σταμάταγα πχ. σε φανάρι έβαζε τα κλάματα!!!!!!Ακόμα και τώρα το αυτοκίνητο συνήθως την κοιμίζει...
-
Οι δικές μου 21 μηνών και 8 μηνών αντίστοιχα! Πόλεμος!!
Η μεγάλη το κόβω να γίνει μεγάλο αγοροκόριτσο. Το καλοκαίρι την πηγαίνω σε υπαίθριο πάρτι με κλόουν, μουσική, 100 παιδιά και κακό χαμό....κάθεται λίγο, κοιτάζει αριστερά, κοιτάζει δεξιά...βαριέται με πιάνει από το χέρι και πού με πάει;;
Στο πάρκινγκ με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές όπου είναι ξετρελαμένη και συνέχεια κάνει βουβούυυυυυυυυ βουβούυυ!!!
Κάθε φορά που μπαίνει στο αμάξι ψοφά να κάθεται στη θέση του οδηγού και να κάνει ότι οδηγεί με το τιμόνι...!! -
Να επιστρέψουμε και λίγο on topic κύριοι; [Admin]
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Να επιστρέψουμε και λίγο on topic κύριοι; [Admin]Μμμμμμ πώς φαίνεται ότι δεν έχεις κόρη. ..:lol::lol:
Πλάκα κάνω.
Για να επιστρέψω στο θέμα για τα καλά, ξέρει κανείς τον κωδικό χρώματος του μαύρου μεταλλικού στο qashqai j11; χθες που κατέβηκα να το πάρω να πάω για δουλειά βρήκα μια βαθιά χαρακιά στην πόρτα του συνοδηγού στο ύψος που κάνει το νεύρο ακριβώς στο κέντρο. Έχει διάμετρο όσο ένας μικρός συνδετήρας , απλά είναι βαθιά και έχει φύγει χρώμα.
Λέω να ψάξω μήπως βρω ακριβώς το χρώμα του κάπου, ίσως και στην nissan και το περάσω λίγο τοπικά -
αυτά τα σπρέι που κυκλοφορούν και οι αλοιφές δεν θα σε καλύψουν;
-
Δεν ξέρω ρε γαμωτο. Για δείτε μήπως και καταλάβετε καλύτερα
Νissan Qashqai J11 [2014-__]