-
Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα για όλους μας. Έχω το ,sx4 πετρέλαιο εισαγωγή από Γαλλία. Εδώ και δύο μέρες μου ανάβει με κίτρινο μόνιμα η ένδειξη ότι έχει χαμηλή πίεση το ελαστικό εμπρός αριστερά. Φυσικά δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς πως σβήνει η ένδειξη η πρέπει να πάω σε εγκέφαλο;
-
Μάλλον έχει τελειώσει η μπαταρία ή έχει χαλάσει ο αισθητήρας πίεσης.
Υπάρχουν after market, γιατί οι γνήσιοι είναι τσιμπημένοι. -
@ilias-sx4 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα για όλους μας. Έχω το ,sx4 πετρέλαιο εισαγωγή από Γαλλία. Εδώ και δύο μέρες μου ανάβει με κίτρινο μόνιμα η ένδειξη ότι έχει χαμηλή πίεση το ελαστικό εμπρός αριστερά. Φυσικά δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς πως σβήνει η ένδειξη η πρέπει να πάω σε εγκέφαλο;
Πριν αρχίσεις να ψαχνεσαι με ανταλλακτικά βάλε αέρα στο λάστιχο με αναμμένο το αμάξι να δεις αν θα σβήσει η ένδειξη. Πολλές φορές μας ξεγελάει. Επίσης είναι φορές που αργεί ο αισθητήρας να διαβάσει την πίεση, πρέπει να σβήσεις να ανοίξει πάλι και να κυλήσει κιόλας το αμάξι για να σβήσει.
-
@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Πριν αρχίσεις να ψαχνεσαι με ανταλλακτικά βάλε αέρα στο λάστιχο με αναμμένο το αμάξι να δεις αν θα σβήσει η ένδειξη. Πολλές φορές μας ξεγελάει. Επίσης είναι φορές που αργεί ο αισθητήρας να διαβάσει την πίεση, πρέπει να σβήσεις να ανοίξει πάλι και να κυλήσει κιόλας το αμάξι για να σβήσει.
5 λεπτα οδηγησης χρειαζονται. Δες στα μενου τη ρυθμιση του tpms να ειναι στο comfort. Πιεση βαλε 33.
Σετ αισθητηρες απο νετ καπου 30 με 40 ευρω -
@ssivakas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα έχετε να προτείνεται κάποιο συνεργείο για ddis σε Θεσσαλονίκη ( εκτός Αναγνωστάκη που δεν αναλαμβάνει Diesel) ;
Γιατί τα χρόνια (5) πέρασαν και βαρέθηκα να πληρώνω τρελά λεφτά στην αντιπροσωπεία (μου ζήτησαν 140€ για λάδια + φίλτρο)!! και 240 για μπαταρία !!O Αναγνωστάκης δεν αναλαμβάνει ντίζελ; Από πότε; Πότε τον ρώτησες;
Τον ρώτησα χθες
-
ψάχνοντας βρήκα και τα λάδια
https://www.theloladia.gr/el/0w-30/suzuki-ecstar-f9000-full-synthetic-0w-30-c2-diesel-4l.html?skr_prm=WyIzYzc2OTdmNy01YzM0LTQ3YWMtODMzZC1iMzMzNWE5MTY4OWEiLDE2NzE2MTI1OTQ2NTIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0Γνήσιο Λιπαντικό Suzuki Diesel Emgine oil 0w/30 C2 ECSTAR στα 49,90 τα 4 λίτρα
-
Καλησπέρα έχετε να προτείνεται κάποιο συνεργείο για ddis σε Θεσσαλονίκη ( εκτός Αναγνωστάκη που δεν αναλαμβάνει Diesel) ;
Γιατί τα χρόνια (5) πέρασαν και βαρέθηκα να πληρώνω τρελά λεφτά στην αντιπροσωπεία (μου ζήτησαν 140€ για λάδια + φίλτρο)!! και 240 για μπαταρία !!O Αναγνωστάκης δεν αναλαμβάνει ντίζελ; Από πότε; Πότε τον ρώτησες;
Τον ρώτησα χθες
Tι να σου πω. Εμένα μου κάνει σέρβις το αμάξι που εσένα δεν αναλαμβάνει εδώ και χρόνια δεν ξέρω γιατί δεν το αναλαμβάνει, πες του ότι έχω γνωστό που τοκάνει σε εσένα τι άλλαξε;
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Γιατί τα χρόνια (5) πέρασαν και βαρέθηκα να πληρώνω τρελά λεφτά στην αντιπροσωπεία (μου ζήτησαν 140€ για λάδια + φίλτρο)!! και 240 για μπαταρία !!140 λάδια και φίλτρα καλά είναι. Και για την μπαταρία που λογικά είναι start and stop και αυτό λογικό είναι...
Όχι και λογικό τα λάδια κοστίζουν 50€ + 10-20€ το φίλτρο σύνολο 70€ τα υπόλοιπα 70€ είναι για να ξεβιδώσουν μία βίδα και να περιμένουν να αδειάσουν τα λάδια υπερβολή !!!!
-
Τον ρώτησα χθες
Tι να σου πω. Εμένα μου κάνει σέρβις το αμάξι που εσένα δεν αναλαμβάνει εδώ και χρόνια δεν ξέρω γιατί δεν το αναλαμβάνει, πες του ότι έχω γνωστό που τοκάνει σε εσένα τι άλλαξε;
Δεν ξέρω στο τηλέφωνο μίλησα με μία γραμματέα του και μου είπε πως δεν αναλαμβάνει θα ξανα τηλεφωνήσω και θα ενημερώσω
-
ψάχνοντας βρήκα και τα λάδια
https://www.theloladia.gr/el/0w-30/suzuki-ecstar-f9000-full-synthetic-0w-30-c2-diesel-4l.html?skr_prm=WyIzYzc2OTdmNy01YzM0LTQ3YWMtODMzZC1iMzMzNWE5MTY4OWEiLDE2NzE2MTI1OTQ2NTIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0Γνήσιο Λιπαντικό Suzuki Diesel Emgine oil 0w/30 C2 ECSTAR στα 49,90 τα 4 λίτρα
Αρχηγέ μέχρι λίγες μέρες πριν αυτό που ανέβασες δεν υπήρχε. Εύγε
Για έξι λίτρα βγαίνει πάνω από 100 ευρώ σε αντιπροσωπεία που ρώτησα
Στο link βέβαια μόνο 4 λιτρα πουλάει δεν έχει μικρότερη συσκευασία
-
Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοείται ότι έβαλα αέρα αν κάποιος δεν ήθελε έχω κάνει γύρω στα 100 Χλμ σβήσε άναψε αλλά συνεχίζει να είναι αναμμένο
-
Έχει κανείς εμπειρία από το παρακάτω συνεργείο suzuki ;
SERVICE SUZUKI - ΜΑΡΕΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διεύθυνση: Α ΠΑΡΟΔΟΣ ΕΔΕΣΣΗΣ 2, 56430 - Θεσσαλονίκη
-
τα υπόλοιπα 70€ είναι για να ξεβιδώσουν μία βίδα και να περιμένουν να αδειάσουν τα λάδια υπερβολή !!!!
Αυτή η προσέγγιση (αν και δεν είναι λάθος) είναι με τη λογική ενός μισθωτού υπαλλήλου.
Δεν δουλεύουν όμως έτσι οι επιχειρήσεις, έχουν κόστη, μισθοδοσίες, αποσβέσεις εξοπλισμού κ.λ.π -
@polistas said in SUZUKI SX4 SCROSS:
τα υπόλοιπα 70€ είναι για να ξεβιδώσουν μία βίδα και να περιμένουν να αδειάσουν τα λάδια υπερβολή !!!!
Αυτή η προσέγγιση (αν και δεν είναι λάθος) είναι με τη λογική ενός μισθωτού υπαλλήλου.
Δεν δουλεύουν όμως έτσι οι επιχειρήσεις, έχουν κόστη, μισθοδοσίες, αποσβέσεις εξοπλισμού κ.λ.πΣωστό αλλά δεν χρεώνεται ολόκληρη εργατοώρα για αλλαγή λαδιών.
Διαφορετικά τα 70€ ανά ώρα είναι συνήθης χρέωση σε επίσημες αντιπροσωπείες. -
Τον ρώτησα χθες
Δεν ξέρω στο τηλέφωνο μίλησα με μία γραμματέα του και μου είπε πως δεν αναλαμβάνει θα ξανα τηλεφωνήσω και θα ενημερώσω
Η κόρη του είναι αυτή μιλάει πάντα σε συννενόηση με τον μάστορα. Δεν ξέρω προφανώς δεν είσαι πελάτης και δεν θέλει για κάποιο λόγο νέα παρτίδα με ντίζελ. Θα τον ρωτήσω ...του χρόνου που θα ξαναπάω για σέρβις....σου απάντησα στο μνμ πες και το όνομα μου μπας και στο κάνει.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Γιατί τα χρόνια (5) πέρασαν και βαρέθηκα να πληρώνω τρελά λεφτά στην αντιπροσωπεία (μου ζήτησαν 140€ για λάδια + φίλτρο)!! και 240 για μπαταρία !!140 λάδια και φίλτρα καλά είναι. Και για την μπαταρία που λογικά είναι start and stop και αυτό λογικό είναι...
Όχι και λογικό τα λάδια κοστίζουν 50€ + 10-20€ το φίλτρο σύνολο 70€ τα υπόλοιπα 70€ είναι για να ξεβιδώσουν μία βίδα και να περιμένουν να αδειάσουν τα λάδια υπερβολή !!!!
Υπερβολή; Δεν νομίζω. Θέλεις μόνο 100 για τα λάδια έτσι και αλλιώς.. για ξανακοιταξε το.
-
https://photos.app.goo.gl/runF9pgFgqK5Jzdv7 . Καλημέρα σε όλους . Αυτή είναι η ενδειξη πάνω δεξιά που ανάβει. Προσπάθησα να το βάλω στο comfort που μου είπε ένας φίλος από εδώ αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα ξανά δείχνει ότι θέλει αέρα το λάστιχο. Ξέρει κανείς τι είναι η ένδειξη δίπλα στο χειρόφρενο. Αυτή δεν σβήνει
-
https://photos.app.goo.gl/runF9pgFgqK5Jzdv7 . Καλημέρα σε όλους . Αυτή είναι η ενδειξη πάνω δεξιά που ανάβει. Προσπάθησα να το βάλω στο comfort που μου είπε ένας φίλος από εδώ αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα ξανά δείχνει ότι θέλει αέρα το λάστιχο. Ξέρει κανείς τι είναι η ένδειξη δίπλα στο χειρόφρενο. Αυτή δεν σβήνει
Η ένδειξη δίπλα στο χειρόφρενο είναι αυτό που δείχνει και η κεντρική οθόνη ότι έχεις χαμηλή πίεση ελαστικών. Μόλις μπει η σωστή θα σβήσουν όλα.
-
Η ένδειξη δίπλα στο χειρόφρενο είναι αυτό που δείχνει και η κεντρική οθόνη ότι έχεις χαμηλή πίεση ελαστικών.
Σ ευχαριστώ πολύ. Δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχήσω
-
Ηλία, σου προτείνω να πας σε έναν λαστιχα και να ελέγξει η να σου βάλει νέα βαλβίδα στο λάστιχο. Υπάρχει πιθανότητα να χάνεις λίγο αέρα από εκεί (να κόβεται η βάση της βαλβίδας) δεν είναι μεγάλο το κόστος.
SUZUKI SX4 SCROSS