-
Καλημέρα σας
επίσκεψη χθες σε αντιπροσωπία της Αν. θεσσαλονίκης. Πρώτες εντυπώσεις θετικές, ωραία υλικά πιο εντυπωσιακό το έξω από το μέσα.
Παράδοση από Φεβρουάριο ! έως Απρίλιο για τετρακίνηση σε συγκεκριμένα χρωματα.
Επίσης κλείδωμα τιμής σε αντίθεση με τον όμιλο VW που επισκέφθηκα μετά και έδωσε 8μηνο παράδοσης και καμία εγγύηση για τιμή.... -
Είδα δυο στον δρόμο.
Με τα φώτα λεντ και τη μάσκα ειναι ψαρωτικο όπως στις φωτογραφίες
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά...
Σήμερα επισκέφτηκα την αντιπροσωπεία, για ελέγχο του θορύβου που άκουγα..
Δεν βρέθηκε τίποτα, ελέγχθηκε εξονυχιστικά παντού , τίποτα μη φυσιολογικό..
Οπότε αν συνεχίσει, θα πρέπει να τους το αφήσω ένα βράδυ ώστε να το πάρουν εντελώς κρύο
για να το δούνε..
Ρώτησα για αλλαγή ιμάντες ,μου είπαν τιμή γύρω στα 500 να υπολογίζω..
Ανέβηκα και στην έκθεση να ρωτήσω για μικρό αυτοκίνητο που ψάχνω και είδα το νέο s cross..
Η αλήθεια είναι ότι αν υπήρχε ακόμα ο ντίζελ θα το σκεφτώ σοβαρά για μετάβαση..
Δείχνει πιο μεγάλο και πιο ψηλό...
Επίσης το πλαστικό του ταμπλώ που φαίνεται σαν δέρμα μου άρεσε, σκεφτομαι να κάνω
καμία μοντα και να το βάλω στο δικό μου... -
@ektoras said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@dolomites said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος από ζάντες.
Βρήκα σιδερένιες ζάντες από suzuki vitara του 18' με στοιχεία 6.5Jx16 5/114.3 ET50 d60.1.
Τις θέλω μόνιμα για χιονολαστιχα να μη αλλάζω τις 17αρες.
Τα στοιχεία που διαβάζω/βρησκω για scross του 2014 είναι 6Jx16 5/114.3 ET50 d60.1.
Το προχωράω;Ταιριάζουν και οι δύο, να ελέγξεις αν δέχονται οι ζάντες τους αισθητήρες πίεσης των ελαστικών
Ok! Η αγορά ζάντας έγινε.
Αύριο πάω να ψάξω χιονολαστιχα και μάλλον τα barum Polaris 5 που είχα δοκιμάσει από εσένα Εκτορα!!! Βέβαια τώρα σε διασταση 205/60/16 που λέει το βιβλίο για χιονολαστιχα, εκτός αν κάποιος έχει να προτείνει την εμπειρία του.
Για τους αισθητήρες ταιριάζουν αλλά μου είπε ο λαστιχας ότι το βγάλε βάλε στις ζάντες είναι ρίσκο και καλύτερα να βρω νέα 4τραδα αισθητήρων. Μεγάλη κρυάδα το κόστος 50€/ΤΕΜ! Θα δω... Το αλαρμ στο ταμπλό δεν υπάρχει τρόπος να σβήσει; Με βλέπω με λαμπάκια σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο για 2-3 μήνες αν δεν βρω λύση. -
Βρήκα σιδερένιες ζάντες από suzuki vitara του 18' με στοιχεία 6.5Jx16 5/114.3 ET50 d60.1.
Τα στοιχεία που διαβάζω/βρησκω για scross του 2014 είναι 6Jx16 5/114.3 ET50 d60.1.
Το προχωράω;Ταιριάζουν και οι δύο, να ελέγξεις αν δέχονται οι ζάντες τους αισθητήρες πίεσης των ελαστικών
Αύριο πάω να ψάξω χιονολαστιχα και μάλλον τα barum Polaris 5 που είχα δοκιμάσει από εσένα Εκτορα!!! Βέβαια τώρα σε διασταση 205/60/16 που λέει το βιβλίο για χιονολαστιχα, εκτός αν κάποιος έχει να προτείνει την εμπειρία του.
Για τους αισθητήρες ταιριάζουν αλλά μου είπε ο λαστιχας ότι το βγάλε βάλε στις ζάντες είναι ρίσκο και καλύτερα να βρω νέα 4τραδα αισθητήρων. Μεγάλη κρυάδα το κόστος 50€/ΤΕΜ! Θα δω... Το αλαρμ στο ταμπλό δεν υπάρχει τρόπος να σβήσει; Με βλέπω με λαμπάκια σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο για 2-3 μήνες αν δεν βρω λύση.στο αλι 40 η τετραδα πανε οι αισθητηρες
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20211229115222&origin=y&SearchText=4313061M00 -
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Για τους αισθητήρες ταιριάζουν αλλά μου είπε ο λαστιχας ότι το βγάλε βάλε στις ζάντες είναι ρίσκο και καλύτερα να βρω νέα 4τραδα αισθητήρων. Μεγάλη κρυάδα το κόστος 50€/ΤΕΜ! Θα δω... Το αλαρμ στο ταμπλό δεν υπάρχει τρόπος να σβήσει; Με βλέπω με λαμπάκια σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο για 2-3 μήνες αν δεν βρω λύση.στο αλι 40 η τετραδα πανε οι αισθητηρες
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20211229115222&origin=y&SearchText=4313061M00Οκ ευχαριστώ!
Με χειμερινα πλέον η 16αρα σιδερένια ζάντα και ταίριαξαν χωρίς πρόβλημα οι μαμά αισθητήρες. Παρόλο αυτά θα παραγγείλω και μόλις ξαναβάλω τις αλουμινίου θα κάνω μόνιμα πλέον την αλλαγή. -
Καλή χρονιά εύχομαι.
Μετά από 4,5 χρόνια έμεινα από μπαταρία. Με είχαν προειδοπησει το καλοκαίρι ότι θέλει αλλαγή αλλά σε μέτρηση σε μαγαζί που έκανα μου είχε πει ότι έχει ακόμα λίγο ψωμί.
Τεσπα ξαφνικά εχθές τιπoτα.
Θέλω να ρωτήσω εάν έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη που να πληρεί τις προϋποθέσεις πέρα από τα Αh και εάν είναι std υποχρεωτικη η χρήση μπαταρίας τεχνογιας agm. Γιατί κάποιοι μου λένε δεν είναι απαραίτητο και κάποιοι ότι ειναι.
Sx4 scross all grip 1,4
Ευχαριστώ. -
Καλησπέρα. Εγώ έχω αγοράσει πρόσφατα το μοντέλο του 2010 diesel 2000cc. Άνοιξα ξεχωριστό θέμα για το συγκεκριμένο όχημα αλλά συγχωνεύτηκε μαζί με αυτό.
-
@ioannis-0 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα. Εγώ έχω αγοράσει πρόσφατα το μοντέλο του 2010 diesel 2000cc. Άνοιξα ξεχωριστό θέμα για το συγκεκριμένο όχημα αλλά συγχωνεύτηκε μαζί με αυτό.
Σε ποιο αμάξι αναφέρεσαι; Ντίζελ του 2010 2000 κυβ. δεν υπάρχει στο αμάξι του θέματος.
-
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα και εγώ να παραθέσω ένα πρόβλημα που έχω στο Suzuki Sx4 All Grip 1,4 ,μοντέλο του 11/2017.
Συγκεκριμένα μετά την αγορά του αυτοκινήτου και σε ενάμιση χρόνο ακριβώς παρουσίασε πρόβλημα το δεξιό σκίαστρο.Οταν το άνοιγες δεν άναβε το ενσωματωμένο φωτάκι.Το πήγα στην αντιπροσωπεία Νταλίανης στην Μοναστηρίου στην Θεσσαλονίκη και μου είχαν πει ότι δεν έχει πρόβλημα η λάμπα του αλλά είναι ελλατωματικό και ότι θα παραγγείλουν καινούργιο και θα το αλλάξουν μιας και είναι μέσα στην εγγύηση ,όπως και έγινε.
Τον Δεκέμβριο του 2021, δηλαδή μετά από 2 έτη ξαναπαρουσιάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο σκίαστρο.
Το πάω στην αντιπροσωπεία τον Ιανουάριο του 2022 και μου λένε ότι δεν είναι μέσα στην επέκταση της εγγύησης και ότι πρέπει να το πληρώσω με δικά μου έξοδα.Τιμή 85€.
Πόσο φυσικό είναι να βγάλει το ίδιο πρόβλημα ,μέσα σε 4 χρόνια ,το συγκεκριμένο σκίαστρο ενός αυτοκινήτου !!! Οπότε ή το σκίαστρο που είχαν βάλει δεν ήταν καινούργιο ή είναι ελλατωματική η συγκεκριμένη παρτίδα του ανταλλακτικού και προσπαθούν να το φορτώσουν στους πελάτες.Υπαιτιότητα καθαρά της Suzuki.Φυσικά έχω στείλει αναλυτικό e-mail στον Σφακιανάκη και περιμένω την απάντησή τους.Βέβαια ανάλογα με την απάντηση που θα μου δώσουν θα πράξω και ανάλογα. -
Όπως τα περιγράφεις, αν το θέμα είναι τροφοδοσία που περνάει μέσα απ τη βάση του σκιάστρου, ίσως ένας "μερακλής" ηλεκτρολόγος μπορεί να το επισκευάσει...
-
https://autozurnal.com/test-suzuki-s-cross-2022-1-4-boosterjet-viac-nez-len-novy-vzhlad-video
Ένα πολύ αναλυτικό review με διάφορες μετρήσεις και σύγκριση με το προηγούμενο. Να βάλετε google μετάφραση στα αγγλικά πρώτα. -
@piliourits said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Όπως τα περιγράφεις, αν το θέμα είναι τροφοδοσία που περνάει μέσα απ τη βάση του σκιάστρου, ίσως ένας "μερακλής" ηλεκτρολόγος μπορεί να το επισκευάσει...
Δεν είναι όμως ξεκάθαρο ότι η εταιρεία πρέπει να ασχοληθει με αυτό ?
-
@john33 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ξεκάθαρο είναι μόνο αυτό που γράφει το συμβόλαιο της εγγύησης.
Από εκεί και πέρα τους ρώτησες εάν μετά την αλλαγή του ανταλλακτικού, αυτό συνοδευόταν από νέα 2ετή εγγύηση, από την στιγμή της εγκατάστασης; Και με δεδομένο ότι το έβαλαν αυτοί; Εκεί μπορεί να γίνει μια κίνηση καλής θέλησης από την μεριά τους.
-
@dimitriscsd said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Από εκεί και πέρα τους ρώτησες εάν μετά την αλλαγή του ανταλλακτικού, αυτό συνοδευόταν από νέα 2ετή εγγύηση, από την στιγμή της εγκατάστασης; Και με δεδομένο ότι το έβαλαν αυτοί; Εκεί μπορεί να γίνει μια κίνηση καλής θέλησης από την μεριά τους.
Μου είπαν ότι είχε εγγύηση και έληξε στα 2 χρόνια.
Εξάλλου όταν μία εταιρεία σου αντικαθιστά ανταλλακτικά/εξαρτήματα από τον πρώτο ενάμιση χρόνο του αυτοκινήτου με συγκεκριμένο πρόβλημα και το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εμφανίζεται σε 2 χρόνια στα ίδια ανταλακτικά που άλλαξες δεν είναι πλέον θέμα του συμβολαίου εγγύησης αλλά εξαπάτησης του πελάτη με ελλατωματικά εξαρτήματα από την κατασκευή του αυτοκινήτου. -
@dimitriscsd said in SUZUKI SX4 SCROSS:
το περνανε σαν ζημια απο χρηση το συγκεκριμενο και γενικα τα μερη που εχει καποιος επαφη αμεση. ακομη και σε εγγυηση. μου εχει τυχει αναλογη αντιμετωπιση για θεμα σε ταπετσαρια σε τζερμαν οριτζιν καρο, ειχε φυγει απο πισω κολωνα και ειχε πεσει εκει και ο ουρανος.
αντιθετο στον σαρακακη (!) μου ειχαν αλλαξει στην εγγυηση υποβραχιονιο και ταπετσαριες οδηγου συνοδηγου στο σιβικ μετα απο 2 χρονια γιατι ειχαν λερωθει υπερμετρα, κρεμ βελουδο ηταν - οχι δεν ειμαι πολυ λεχριτης. θυμαμαι οτι το εκανε ενας ξυδιας υπευθυνος συνεργειου. -
@stefanos75 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλημέρα σας
επίσκεψη χθες σε αντιπροσωπία της Αν. θεσσαλονίκης. Πρώτες εντυπώσεις θετικές, ωραία υλικά πιο εντυπωσιακό το έξω από το μέσα.
Παράδοση από Φεβρουάριο ! έως Απρίλιο για τετρακίνηση σε συγκεκριμένα χρωματα.
Επίσης κλείδωμα τιμής σε αντίθεση με τον όμιλο VW που επισκέφθηκα μετά και έδωσε 8μηνο παράδοσης και καμία εγγύηση για τιμή....Ίδια εικόνα πήρα και εγώ σήμερα για τις παραδόσεις (για χειροκίνητα)
Αυτόματο δεν υπάρχει ενημέρωση για παράδοση.
Αναμένω το test drive. -
Θα 'ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος για το αν μπορώ να επαναφέρω παλαιότερη εκδοση στον infotainment και πως !!
Από την αντιπροσωπεία η με κάποια άλλη διαδικασία -
Γιατί;
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Γιατί;
Γιατι έχει μικρύνει κατά πολύ η εμφάνιση του χάρτη στην οθόνη μετά το update από ότι ήταν πριν
SUZUKI SX4 SCROSS