-
Εάν κρατήσει χαμηλή τιμή επειδή δεν θα έχει κοστος εξελιξης νέου μοντέλου ίσως να είναι πολύ καλή ευκαιρία....
ΧμμμμΚαι λαϊκό αυτοκίνητο, και μεγάλο και καλό και και και και
Ξανά χμμμ
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Εάν κρατήσει χαμηλή τιμή επειδή δεν θα έχει κοστος εξελιξης νέου μοντέλου ίσως να είναι πολύ καλή ευκαιρία....
ΧμμμμΚαι λαϊκό αυτοκίνητο, και μεγάλο και καλό και και και και
Ξανά χμμμ
Σωστά. Εάν η τιμή παραμείνει στα ίδια επίπεδα και οι εξωτερικες και εσωτερικες παρεμβάσεις αναβαθμίσουν την εικόνα του αυτοκινητού σε σχέση με την προηγούμενη γενιά τότε λόγω πρακτικότητας και μηχανικού συνόλου το s-cross μπορεί να συνεχίσει την εμπορική του πορεία για λίγα χρόνια ακόμα στην έλληνική αγορά.
-
@giomich76 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@ignantios said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Και εγώ 40.000 έχω δεν. Έχω κανένα πρόβλημα. Απλά θυμάμαι και κάποιος άλλος το είχε αντιμετωπίσει παλιότερα αν δεν κάνω λαθις
ισχυει και την ειχαν αντικαταστησει εντος εγγύησης γιατι ηταν μεσα στην 3 ετιά τοτε ( 3 εργοστασιακη +2 ασφαλιστική που είχαμε οι περισσότεροι αρχικοι κατοχοι).
Απλως δεν βλεπω τον λογο να μην αντικατασταθει και εντος ασφαλιστικης εγγυησης. Ειναι το δευτερο suzuki sx4 sctoss. Το πρωτο ηταν το παλιο. Πρωτη αδεια 2015. Κανενα προβλημα. Σε αυτο ομως εσκασε. Στο βιβλιαρακι της επεκτασης καινουριου με 3+4χρονια απο 01/01/2018 δεν αναφερει πουθενα στις εξαιρεσεις το τιμονι. Ολα τα service στην αντιπροσωπεια. Απλα δεν βλεπω τον λογο...
Ακομη αναμενω απαντηση απο το τεχνικο τμημα.Υπάρχει καμιά εξέλιξη η σε αναμονή απάντησης ακόμη
-
Μετά από 4 χρόνια με το Scross Gl+ 1.4 και 99.000 χλμ, με το αυτοκίνητο ήρθε η πρώτη βλάβη. Δεν λειτουργεί σωστά η οθόνη αφής στο ηχοσύστημα. Το αυτοκίνητο είναι εντός εγγύησης, είχε 3+2 χρόνια αλλά η ασφαλιστική που δίνει τα +2 χρόνια δεν αποδεχεται την αντικατάσταση με τη δικαιολογία ότι
"Διευκρινίζουμε ότι σύμφωνα με την παράγραφο Ε, Άρθρο 9, υποπαράγραφος 4 αναφέρεται ρητά ότι εξαίρεση αποτελούν αντικείμενα όπως: Κινητά Τηλέφωνα, Τηλεοπτικό Εξοπλισμό ή Εξοπλισμό Βίντεο ή Κονσόλες Παιχνιδιών, Ηλεκτρονικές Συσκευές Μετάδοσης, κτλ."
Γνωρίζετε εάν μπορώ να κάνω κάτι; -
Προφανώς η οθόνη multmedia δεν εμπίπτει σε καμία από τις κατηγορίες συσκευών που αναφέρει ο όρος....η παγίδα είναι αυτό το κλπ...τι εννοούν? Αν ήταν στον εργοστασιακό εξοπλισμό πιθανολογώ ότι πρέπει να τον καλύψουν. Μάλλον θέλουν την πίεση τους και ότι βγει.
ΥΓ: Αυτό το κλπ ελπίζω να μην περιλαμβάνει σαζμάν, μηχανή, μετάδοση κλπ...
-
Τι εννοείς δε λειτουργεί σωστά η οθόνη; Παγώνει,δεν ανοίγει,βγάζει pixel,δε συνδέεται με το κινητό;
Ρωτάω για να δω τι πρόβλημα προκύπτει,ωστε να 'χουμε το νου μας.Κάτοχος GL+ 1.4 allgrip,σχεδόν 4μησι χρόνια. -
@panormus772 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τι εννοείς δε λειτουργεί σωστά η οθόνη; Παγώνει,δεν ανοίγει,βγάζει pixel,δε συνδέεται με το κινητό;
Ρωτάω για να δω τι πρόβλημα προκύπτει,ωστε να 'χουμε το νου μας.Κάτοχος GL+ 1.4 allgrip,σχεδόν 4μησι χρόνια.δεν ειναι bosch μαλλον, ειναι αυτες που βαζανε εδω....
Δεν εχω ακουσει προβλημα σε bosch και ειναι πολλες χιλιαδες πλεον αφου τις εχουν ολα τα σουζ
Αλλιως μονο αν σπασει ή φαει οξυ στο τατς.
ΑΥΤΟ ομως που συχνα συμβαινει ειναι κατι αλλο: στο τιμονι απο τον ιδρωτα μαζευεται πολυς μεζες. αν δεν το περνας με κανενα σφουγγαρι να το πλενεις απο καιρο-σε καιρο μπορει να σφηνωσει πατημενο πληκτρο απο τη στερεοποιημενη λιγδα. γιες, αυτο το εχω δει και ξαναδει. αηδια.... -
-
Είναι η εργοστασιακή bosch φυσικά. Άλλες φορές λειτουργεί τέλεια άλλες πρέπει να πατήσεις 10 φορές για να ανταποκριθεί.Επίσης είναι σε κατάσταση καινούριου, της έχω βαλει και φιλμ προστασίας
Στην αντιπροσωπία στην Πάτρα μου είπαν ότι κάτι αντίστοιχο είχε και 1 από Κεφαλλονιά. -
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, καλούς χώρους για το μέγεθός του, οικονομικό, ροπατος κινητηρας, άριστη εργονομία, ωραία φώτα. Αρνητικά θόρυβος από την εταζερα πίσω, τριγμούς στα παράθυρα κλασσικά όταν είναι μισό ανοιχτά και στα κρύα ακουγεται λίγο το πλαστικό στο άνω τμήμα στη μέση του ταμπλό.
-
Όλα λύνονται με ένα σπρέι σιλικόνης. Μήπως να έβγαζες την μεμβράνη;
-
Δεν είναι θέμα μεμβράνης, άλλες φορές δουλεύει τέλεια άλλες δεν ανταποκρίνεται στην αφή. Όλα τα άλλα δουλεύουν τέλεια, έκανα και factory restore τίποτα.
-
Γιατί δεν δοκιμάζεις και χωρίς για να σιγουρευτείς. Μπορεί να έχει περάσει υγρασία πίσω από την μεμβράνη.
Όσο για τους τριγμούς βάλε το σπρευ που είπα στα λάστιχα του παραθύρου και στο ταμπλό στις σχισμές και δεν θα ξανατριξει -
Θα το κάνω και αυτό αλλά το θέμα προέκυψε ξαφνικά και άλλες φορές δουλεύει τέλεια άλλες πατάς 10 φορές να ακούσει, νομίζω αν ήταν θέμα μεμβράνης δεν θα λειτουργούσε έτσι αλλοπρόσαλλα
-
Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι και εγώ για το Lenovo σύστημα.
Ερωτηση : εφαρμόζει καλά, γιατί βλέπω ξεφεύγει λίγο στα δεξιά ?
Επίσης η ποιότητα ήχου σε σχέση με το Bosh ?Τα χειριστήρια τιμονιού φαντάζομαι δουλεύουν
-
@nikolaos2020 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι και εγώ για το Lenovo σύστημα.
Ερωτηση : εφαρμόζει καλά, γιατί βλέπω ξεφεύγει λίγο στα δεξιά ?
Επίσης η ποιότητα ήχου σε σχέση με το Bosh ?Τα χειριστήρια τιμονιού φαντάζομαι δουλεύουν
Μια χαρά εφαρμόζει νομίζω ότι έχει μια ελαφριά κλίση προς τον οδηγό ,επισης είναι 9αρα οθόνη και είναι οριακά στο πλαίσιο.
Ποιο δυνατό είναι από το μαμισιο τα ξετιναζει τα ηχεία επισης διαπίστωσα τώρα που ακούω και καλά flac αρχεία, ότι τα ηχεία είναι πολύ καλά δεν παραμορφώνουν ούτε στο τέρμα δεν τσιριζουν εντάξει στο τέρμα τρίζουν πλαστικά από πόρτες αλλά σε αυτό φταίει η ηχομόνωση.
Επίσης έχει εξαιρετικο εκουαλαιζερ παραμετεοποιησιμο με αφή με όμορφη απεικόνιση.
Τα πλήκτρα δουλεύουν όλα εκτός από αυτό που καλουσες αποθηκευμένους αριθμούς με φωνή.
Είναι εξαιρετικά γρήγορο χωρίς κρασαρισματα μέχρι τώρα. Παίζει σχεδόν τόσο γρήγορα όσο ένα σύγχρονο κινητό.
Φυσικά για after market είναι ακριβό. -
Έχει και για άλλα σουτζουκια;
-
Έχει και για άλλα σουτζουκια;
Έχει για όλα αν το ψάξεις. Είναι λογικό τα Σουζούκι έχουν μαμισιο της πλάκας ξεπερασμένο οπότε λογικό να έχουν κίνηση.
Πέρα από της λενοβο που είναι ακριβά έχει και πιο φθηνά no name. Θα πάρω και και ένα Bluetooth obd2 και θα βλέπω όλα τα εσωψυχα του αμαξιού στην οθόνη λάιβ! -
Για βάλε ρε συ λίγο λινκ..
Πάντως όπως λες τα ηχεία είναι πάρα πολύ καλά αρκεί να πειράξεις το equaliser. -
Για βάλε ρε συ λίγο λινκ..
Πάντως όπως λες τα ηχεία είναι πάρα πολύ καλά αρκεί να πειράξεις το equaliser.Ο εγκατάστατης που το πέρασε που άκουσε τον ήχο πριν την τοποθέτηση μου είπε έχει πολύ καλά ηχεία τα δικά του ( ηχεία πουλάει) και αντίθετα είπε ότι άλλαξε ηχεία σε βιταρα 21 που τσιριζαν πάρα πολύ όταν τα άνοιγες.
https://www.skroutz.gr/c/312/radiocd-kasetofona/f/386855/Suzuki.html?keyphrase=lenovo&o=lenovo+Suzuki
Με τα καλά flac που του βάζω πλέον έχω πάθει πλακα με την σκηνή που δημιουργεί στο αμάξι! Η γυναίκα που είναι και μουσικός το είπε κατευθείαν ( και έτσι δεν σηκώθηκε παντόφλα!). Θα φορτώσω και όπερες που θα μου πει το ΣΚ και είμαστε για εκδρομές!
Με την οθόνη πολυμέσων και την καλή κάμερα οπισθοπορειας είναι σαν να πήρα νέο αμάξι!
Μου έδωσε ψυχολογία για +2 χρόνια ακόμα!
Το επόμενο είναι να μπουν φώτα led
Ερώτηση αν ξέρουμε τον τύπο της λάμπας που φοράμε πχ Η4 σημαίνει ότιας κάνουν όλες οι λάμπες Η4 ή παίζουν κοντές/ μακριές και πχ να μην χωρά να μπει χωρίς να αφαιρεθεί η τάπα στεγανωσης;
SUZUKI SX4 SCROSS