-
Κολωνα τιμονιου ειχα αλλαξει καπου το 2015 αν θυμαμαι καλα.Φυσικα ηταν στην εγγυηση το αυτοκινητο.Την αλλαξα στον Παπαβραμιδη.Θυμαμαι ο ηλεκτρολογος μου ειχε πει οτι και αλλα αυτοκινητα εχουν θεμα...Σημερα βλεπω οτι υπαρχει θεμα και σε αρκετα ignis προ facelift και μετα facelift....Φιλε μου giomich76 ζητα να σου δωσουν τι καλυπτει η επιπροσθετη εγγυηση.Αν δεν βγαλεις ακρη ο ηλεκτρολογος που μου την ειχε αλλαξει εχει δικο του μαγαζι πλεον και ισως μπορει να σου βρει καποια ακρη να σε εξυπηρετησει...
-
Λεμ χαιρομαι που σε διαβαζω τοσο καιρο μετα. Τα σεβη μου.
-
@spi_duster said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Λεμ χαιρομαι που σε διαβαζω τοσο καιρο μετα. Τα σεβη μου.
Σπυρο φιλε μου να σαι καλα...Χαθηκα γιατι το Scross εχει 1.5 χρονο που το εδωσα και πλεον ειμαι κατοχος ενος IGNIS Hybrid (2020) και ενος Opel Combo life 1.2T (2019)...
-
Κι εσυ Νικ να σαι καλα υγειης δυνατος και καλα χλμ με το νεο σου αμαξι!
-
@spi_duster said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Κι εσυ Νικ να σαι καλα υγειης δυνατος και καλα χλμ με το νεο σου αμαξι!
Σορρυ με τα αμαξια σου φιλε ηθελα να πω!
-
Πως καταλαβαίνεις ότι έχει πρόβλημα η κολώνα του τιμονιού; Ποια είναι τα συμπτώματα;
-
@dhzou said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Πως καταλαβαίνεις ότι έχει πρόβλημα η κολώνα του τιμονιού; Ποια είναι τα συμπτώματα;
Δεν θα έχει επαναφορά , θα γίνει πολύ βαρύ ενώ ενδέχεται να ανάψουν και διάφοροι αισθητήρες στο καντράν.
-
Καμία σχέση αυτά που αναφέρει ο φίλος tkin73 τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση...Το κατάλαβα όταν με λίγα χλμ έστριβα σε ένα στενό και άκουγα ένα χτύπο στο σημείο κοντά στον μοχλό που ρυθμίζει το τιμόνι.Οταν επιδεινώθηκε και έγινε αρκετά γρήγορα αυτό, με σταματημένο το αυτοκίνητο πάλι ακουγόταν ο χτύπος όταν έπαιζα με το τιμόνι... Λαμπάκια, βαρύ τιμόνι και μη επαναφορά κλπ δεν υπήρξαν....
-
@lemouz75 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καμία σχέση αυτά που αναφέρει ο φίλος tkin73 τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση...Το κατάλαβα όταν με λίγα χλμ έστριβα σε ένα στενό και άκουγα ένα χτύπο στο σημείο κοντά στον μοχλό που ρυθμίζει το τιμόνι.Οταν επιδεινώθηκε και έγινε αρκετά γρήγορα αυτό, με σταματημένο το αυτοκίνητο πάλι ακουγόταν ο χτύπος όταν έπαιζα με το τιμόνι... Λαμπάκια, βαρύ τιμόνι και μη επαναφορά κλπ δεν υπήρξαν....
Το λέω γενικά από ότι έχω ακούσει για συμπτώματα κολώνας τιμονιού. Δεν έχω εμπειρία από το αμάξι.
-
Παρήγγειλα και θα βάλω ένα lenovo ssx9939 για το sx4 scross . Έχει android 10 , είναι 9 ιντσες 1280x720( την υψηλότερη που βρήκα) , android auto , 8 πύρινο , ,4gb ram ,hdmi +optical output ,dts 5.1 ,5*50watt, 4g sim , θα διατηρήσει τα χειριστήρια του τιμονιού. Νομίζω είναι το πιο τούμπανο που βρήκα για το αμάξι μου. Φυσικά δεν είναι φθηνη στα 500 χωρις την τοποθετηση. Θα συνοδευτεί από κάμερα οπισθοπορειας.
Θα ενημερώσω μετά την τοποθέτηση. -
-
Ωραίο!
-
Βιταριζει αλλά ωραίο είναι έχει σηκωθεί η μούρη του περισσότερο
-
Χάθηκε ο κόσμος να το μεγαλώνανε και λίγο ώστε να αυξηθούν οι χώροι στο εσωτερικό και να γίνει ένα ωραίο οικογενειακό αυτοκίνητο
-
Ωραίο φαίνεται, αλλά τι διαφορά θα έχει από το Vitara;
-
@katafractos17 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Ελπιζω την εξατμιση σε καλυτερη θεση.
-
To τρέχον Vitara ειναι. Έτσι παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2013 ως new iV-4 concept.
https://www.carscoops.com/2013/09/new-suzuki-iv-4-suv-concept-to-lead-to/
-
@katafractos17 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
το scross ειναι μεγαλυτερο παντου απο το βιταρα και στην καμπινα και στις αποσκευες. Εμφανισιακα ναι μοιαζουν.
Το scross ειχε πλαδαρη σχεδιαση και μουρη στραμενη προς τα κατω και αυτό χαλουσε την εμφανιση.
Πλεον το σηκωσαν και το αγριεξαν αρκετα. -
@christos-suzitros said in SUZUKI SX4 SCROSS:
To τρέχον Vitara ειναι. Έτσι παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2013 ως new iV-4 concept.
https://www.carscoops.com/2013/09/new-suzuki-iv-4-suv-concept-to-lead-to/
Είπα κι εγώ. Πολύ ίδια ρε παιδί μου.
-
https://www.motor.es/noticias/suzuki-s-cross-2022-lanzamiento-adelanto-202182246.html
Ο πρόεδρος της Suzuki στην Ιβηρική δήλωσε ότι η 4η γενιά τους SX4 Scross θα παρουσιαστεί επισήμως στα τέλη Νοεμβρίου και στην Ισπανία ελπίζουν να αρχίσει η διαθεσή του γύρω στα Χριστούγεννα (αν δεν προκύψουν ζητήματα με τις εφοδιαστικές αλυσίδες).
Από την Ιαπωνία έρχονται πληροφορίες για διάθεσή του (και;) με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.5 lt (της Toyota;) με ηπιο υβριδικό σύστημα 48v. Ινδικά sites αναφέρουν 104 bhp 138 Nm ροπής για τον 1.5 και παράλληλη διάθεση και του 1.4 boosterjet mhev.
SUZUKI SX4 SCROSS