-
Στέλιο τα καθαρηστικά τα έβαζες πάντα ή μετά τη ζημιά;
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Στέλιο τα καθαρηστικά τα έβαζες πάντα ή μετά τη ζημιά;Πάντα σε κάθε γέμισμα έβαζα και καθαριστικά και πετρέλαιο shell vpower.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Diesel μονο αν κανεις πολλα χλμ (πανω απο 15000 το χρονο) και αυτα τα περισσότερα εκτός πόλης... Τώρα οι ζημιές σε μπεκ αντλίες Dpf ειναι μεσα στο πρόγραμμα δυστυχώς άλλωστε και στην βενζίνη έχεις ζημιές, αλήθεια ποιος αλλάζει καταλύτη? Υγραέριο καλή λύση αλλα 99% θα έχεις ζημιά αργα ή γρήγορα.Φυσικο αεριο είναι 'άγνωστο' ακόμα όπως και η ηλεκτροκίνηση.... Γνώμη μου ? Αν εκανα γυρω στα 10000 χλμ το χρόνο Βενζίνη και μόνο βενζίνη.....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Diesel μονο αν κανεις πολλα χλμ (πανω απο 15000 το χρονο) και αυτα τα περισσότερα εκτός πόλης... Τώρα οι ζημιές σε μπεκ αντλίες Dpf ειναι μεσα στο πρόγραμμα δυστυχώς άλλωστε και στην βενζίνη έχεις ζημιές, αλήθεια ποιος αλλάζει καταλύτη? Υγραέριο καλή λύση αλλα 99% θα έχεις ζημιά αργα ή γρήγορα.Φυσικο αεριο είναι 'άγνωστο' ακόμα όπως και η ηλεκτροκίνηση.... Γνώμη μου ? Αν εκανα γυρω στα 10000 χλμ το χρόνο Βενζίνη και μόνο βενζίνη.....Κάνω 20.000 τον χρόνο αλλά η δεύτερη αγορα μου ήταν βενζίνη,η αλήθεια είναι ότι επηρεάστηκα από την απαγόρευση τον diesel σε μεγάλα αστικά κέντρα αν θα γίνει και δεν ήθελα να το ρισκάρω.
-
Εγώ έχω ενδοιασμούς για τα πάσης φύσεως καθαριστικά - βελτιωτικά.
-
Εγώ έχω ενδοιασμούς για τα πάσης φύσεως καθαριστικά - βελτιωτικά.Συμφωνώ μαζί σου αλλά έκανα ότι καλύτερο μπορούσα ώστε να μην έχω πρόβλημα με μπεκ και τα σχετικά..
-
Σήμερα εντελώς απροειδοποίητα μπαταρία OFF... Οδική της Suzuki απο 6:30 προσπάθεια να συνεννοηθούμε καταλήξαμε 7.Τελικα ήρθε ενα παλικάρι (7:20) με ενίσχυση και πηγα και αλλαξα μπαταρία.Ουτε 5 χρ δεν κράτησε η μαμα...
Υγ.Τα καθαριστικά , ματζουνια κλπ τα φοβάμαι και εγώ αλλα μαλλον είναι μονοδρομος....
-
Δεν βγάζει ειδοποίηση όταν τελειώνει η μπαταρία;
-
ΧΑΜΗΛ ΜΠΑΤΑΡ (αραβικά)
-
:twisted: ΧΑΜΗΛ ΜΠΑΤΑΡ (αραβικά)Πως φαίνεται ο άνθρωπος που είχε πριν 15 χρόνια κινητό Motorola...
-
Σιγά μην βαράει και καμπανάκι σαν το F4 ...Fuel level low....Οχι φίλε τίποτα....
-
Σιγά μην βαράει και καμπανάκι σαν το F4 ...Fuel level low....Οχι φίλε τίποτα....Πόσο βγήκε η καινούρια μπαταρία; Είναι AGM ;
-
Fiamm 75Ah 730A En 90€ 2χρ.εγγυηση...
-
Fiamm 75Ah 730A En 90€ 2χρ.εγγυηση...Μια χαρά.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Fiamm 75Ah 730A En 90€ 2χρ.εγγυηση...
Μια χαρά.
Αρκεί να μην είναι από αυτές που έβαζαν στα QQ.
-
Δεν ξερω τι εβαζαν στα QQ.Το παιδι που μου την έβαλε την έχει 2χρ σε ενα nissan juke diesel ....
-
Ο χρήστης astrolabos έγραψε:
Δεν βγάζει ειδοποίηση όταν τελειώνει η μπαταρία;Θα έβγαλε λαμπάκι, αλλά επειδή η μπαταρία ήταν χαμηλή δεν άναψε
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Δεν βγάζει ειδοποίηση όταν τελειώνει η μπαταρία;
Θα έβγαλε λαμπάκι, αλλά επειδή η μπαταρία ήταν χαμηλή δεν άναψε
Μεχρι εκεινο το πρωι επαιρνε κανονικα μπροστα.Ουτε λαμπακι αναψε ουτε και οταν ανοιξα την πορτα ειχε προβλημα με τα εσωτερικα φωτα και τα φωτα στο καντραν αναψαν κανονικα οπως παντα...Η αντιπ/εια σε ερωτηση μου πριν καιρο δεν ηξερε με σιγουρια αν προειδοποιει με λαμπακι....
-
Αλλιμονο γιατί να ξέρουν! Τι να ανοίγουν τώρα κάνα εγχειρίδιο; Να ρωτήσουν ; Για τέτοια είμαστε;....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το φωτάκι στο ταμπλό ενημερώνει μόνο για το εάν φορτίζει το δυναμό την μπαταρία.
Για το εάν η μπαταρία είναι ok, θέλει βολτόμετρο και αμπερόμετρο, κάποτε είχαν τέτοια όργανα τα αυτοκίνητα.
Μετά την αλλαγή μπαταριάς του φίλου lemouz75, μέτρησα χθες και την δικιά μου, με θερμοκρασία το πρωί 10οc συνδέοντας το πολύμετρο απευθείας στην μπαταρία, με το άνοιγμα του διακόπτη και την ενεργοποιήσει των θερμαντήρων, έπεφταν τα volt ελάχιστα πάνω από τα 9, πατώντας το κουμπί της μίζας τα αμπέρ χανόταν.
Σήμερα με 7οc η ιδία κατάσταση, πριν λίγη ώρα και αφού άφησα όλα τα ηλεκτρικά ανοιχτά (φώτα - ραδιόφωνο - θερμαινόμενο τζαμί - αλάρμ) για 20-30 δευτερόλεπτα, πατώντας τον διακόπτη της μίζας, the end, παρήγγειλα ήδη άλλη
SUZUKI SX4 SCROSS