-
Μιλησα με japan για αυριο δυτικα.Οποιος αλλος θέλει αυριο θα πουμε ωρα και μέρος....
-
Διάβασα ότι πολλοί έχετε κάρτα πλοήγησης αγορασμένη από το Ebay και έχω κάποιες ερωτήσεις - απορίες.
- Τα ελληνικά τα υποστηρίζει σαν γλώσσα η οι οδηγίες μενου κλπ είναι στα Αγγλικά.. γιατί σε όσες κάρτες είδα στο Ebay και γράφουν λεπτομέρειες δεν αναφέρουν τα Ελληνικά στις γλώσσες.
- Αναβάθμιση του χάρτη γίνετε η οτι χάρτη έχει έχει και για νέο χάρτη πρέπει να αγοραστεί καινούρια κάρτα?
Ευχαριστώ
-
Palio_Acropolis,
-H κάρτα δεν υποστηρίζει ελληνικά σαν γλώσσα,αλλά δεν έχει μόνο Αγγλικά σαν εκφώνηση (π.χ. εγώ την έχω στα Ιταλικά)- Δεν αναβαθμίζεται η υπάρχουσα,θα πρέπει να πάρεις καινούρια.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Palio_Acropolis,
-H κάρτα δεν υποστηρίζει ελληνικά σαν γλώσσα,αλλά δεν έχει μόνο Αγγλικά σαν εκφώνηση (π.χ. εγώ την έχω στα Ιταλικά)- Δεν αναβαθμίζεται η υπάρχουσα,θα πρέπει να πάρεις καινούρια.
Ευχαριστώ για την απάντηση
Ναι το ξερω ....το διάβασα τι γλώσσες υποστηρίζει και εκεί μου γεννήθηκε η απορία αν έχει Ελληνικά...άπλα ανέφερα τα Αγγλικά σαν την πιο γνωστή γλώσσα.
Ξέρει κάποιος αν κάρτα αγορασμένη από την Ελληνική αντιπροσωπεία ( ξέρω οτι η τιμή είναι 6-7 φορές της κάρτας του ebay) υποστηρίζει Ελληνικά και αν παίρνει αναβαθμίσεις? -
Να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει το εξής:
Το υφασμάτινο κομμάτι που υπάρχει σε όλες τις πόρτες (το μικρό κομμάτι που ακουμπάει ο αγκώνας ) είναι κουμπωτο ή σταθερά κολλημένο με το υπόλοιπο πάνελ της πόρτας.Εαν είναι κουμπωτο το έχει βγάλει κάποιος και πως? Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Το υφασμάτινο κομμάτι που υπάρχει σε όλες τις πόρτες (το μικρό κομμάτι που ακουμπάει ο αγκώνας ) είναι κουμπωτο ή σταθερά κολλημένο με το υπόλοιπο πάνελ της πόρτας.Εαν είναι κουμπωτο το έχει βγάλει κάποιος και πως? Ευχαριστώ.Δες το βίντεο θα σέ βοηθήσει
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε:
Το υφασμάτινο κομμάτι που υπάρχει σε όλες τις πόρτες (το μικρό κομμάτι που ακουμπάει ο αγκώνας ) είναι κουμπωτο ή σταθερά κολλημένο με το υπόλοιπο πάνελ της πόρτας.Εαν είναι κουμπωτο το έχει βγάλει κάποιος και πως? Ευχαριστώ.Δες το βίντεο θα σέ βοηθήσει
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ....
Ένα ωραίο βιντεάκι για τις δοκιμές που κάνει η Suzuki στα αυτοκίνητα της...
-
Ένα quick update μετά από 136,800 χλμ.
Με την αλλαγή ιμάντα στα 133,500 η οποία συνέπεσε με το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών όπου τα λεφτά φαγώθηκαν παρατηρώντας όμορφους κώλους στα μπιτσόμπαρα,
έγινε αλλαγή λαδιών με το
http://www.duglasoil.it/wp-content/uploads/2016/12/GTx-LIGHT-FE-5W-30-C2-R.03-en.pdf
6 ευρώ το λίτρο. Και όμως μετά από 3,000 χλμ με αυτό το λάδι η κατανάλωση μέσα στην πόλη είναι 4,2 με 4,5 lt/100km.
Φοβερό.Λόγω του ότι η suzuki σταματάει το diesel στα οχήματά της, ειλικρινά, και το s-cross και το vitara για τα χρήματα τους,είναι πολύ καλά και αξιόπιστα οχήματα. Αξίζει κάποιος να τα δει αν δεν συγκινείται κάποιος με τις όμορφες οθόνες και τη δυνατότητα μασάζ που υπάρχουν σε άλλα αυτοκίνητα.
-
Τελικά εάν αλλαχτουν τα φώτα led ημερας που έχει τώρα (που είναι σαν μπιλιτσες) σε πιο πρόσφατο που είναι ενιαίο σαν μια γραμμή το αμάξι αλλάζει τελείως όψη......Μου αρέσει πολύ η αλλαγή αυτή.
-
@japanese1 επειδή ειλικρινά δεν κατάλαβα το ποστ σου, προτείνεις diesel πριν τα σταματήσουν; Επίσης, επειδή με ενδιαφέρει πολύ σαν υποψήφιος αγοραστής, s-cross ή vitara; υπέρ-κατά. Μπορείς να πεις την άποψή σου σε παρακαλώ;
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
-
ignantios τα φανάρια είναι του gl μετά από retrofit. Έβαψαν εσωτερικά τον καθρέφτη κ πρόσθεσαν έναν led tube.
geobal, vitara σε diesel το ξεχνάμε, μόνο ότι έχει μείνει από το pre facelift. Το s-cross μάλλον θα συνεχίσει για λίγο ακόμα, το πολύ μέχρι το Σεπτέμβριο του '19 όπου τίθενται σε εφαρμογή οι wltp νόρμες ρύπων.
-
Φίλε geobal, προτείνω diesel μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Υπάρχει προπαγάνδα στην αγορά για κατάργηση του diesel...Επειδή ο γερμανός των 1500 ευρώ κατώτατου μισθού επιζητεί κατάργηση του diesel δε θα επιβάλλει τα θέλω του στον Έλληνα των 450 ευρώ αντίστοιχου μισθού.
Τι εστί diesel,νομίζω όλοι λίγο ή πολύ έχουμε καταλάβει. Στο s-cross ή vitara σημαίνει μηδαμινές βλάβες και πολύ χαμηλή κατανάλωση.Αν είσαι και λίγο μερακλής στο συντήρηση του οχήματος, νομίζω έχουμε την ιδανική συνταγή.Από χώρους και μόνο ( όλα τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη και μη είναι τα ίδια), θα πήγαινα σε s-cross. Μπορεί οι χώροι να μη βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες σου,όμως αυτό μπορεί να αλλάξει τα επόμενα 5-10 χρόνια.
Εύχομαι να βοήθησα.
-
Μη μου μιλήσει κανείς για μπαταρίες γιατί προσθέτουν βάρος και το βάρος ΔΕΝ είναι σύμμαχος στην αυτοκίνηση.
100 κιλά μπαταρίες + 100 κιλά η κυρά σημαίνει ότι έχεις ανέβει έναν όροφο ακόμη και αντί για ελαφρύ μπετό (αυτό με τα μπιλάκια μέσα) έχεις ρίξει σκέτο σκυρόδεμα. Πάλι βενζίνες ρε γαμώτο αν είμαι συνέχεια Εθνική οδό; για την πόλη οκ, αλλά στην εθνική πάλι με βενζίνες θα μπλέξω.
Φυσικό αέριο φεύγει από τα αποδυτήρια λόγω μονοπωλίου 2-3 πρατηρίων (μονοπώλιο = καρτέλ). Μερικοί γράφουν θα αυξηθούν τα πρατήρια όμως μέχρι να αυξηθούν, εμένα προσωπικά αφήστε με στο diesel, είμαι καλά.Ηρακλής.
-
@japanese1, ναι, σίγουρα όταν μοιράζεσαι την εμπειρία και τη γνώμη σου είναι βοήθεια. Μετά έγκειται στο πως τη χρησιμοποιεί ο καθένας. Για s-cross με βλέπω λόγω οικογένειας. Κινητήρα, αυτόματο ή χειροκίνητο, 2x4 ή 4x4; Πάλι τις απόψεις σου...
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
-
Φίλε geobal, χειροκίνητο με διαφορά. Το αυτόματο κάποια στιγμή θα χαλάσει (χειροκίνητο αν προσέχεις σχεδόν ποτέ), και η επισκευή θα πονέσει όπως ο ένφια σε χωράφι 100 στρεμμάτων
4x4 διότι ακόμα και σε μια ισχυρή βροχή ή καταιγίδα η τετρακίνηση μπορεί να μη κάνει τη μεγάλη διαφορά στο δρόμο αλλά η αυτοπεποίθηση και μόνο ότι ΜΠΟΡΕΙΣ σε οποιοδήποτε οδόστρωμα είναι συναίσθημα που σε γεμίζει σιγουριά και ευχαρίστηση για να συνεχίσεις την πορεία σου.
-
Εγώ είχα το swift diesel το οποίο αγόρασα καινούργιο και μου βγήκα στα 3 χιλιάρικα παραπάνω η αγορά του λόγο diesel μετά από 6 χρόνια μου έβγαλε μπεκ τα οποία μου βγήκε η επισκευή στα 700 ευρώ, συνοψίζοντας θεωρώ ότι τα λεφτά που κέρδισα στα 6 χρόνια συν τα παραπάνω λεφτά που έκανε ο diesel κινητήρας συν την βλάβη που μου έβγαλε που είναι βλάβη καθαρά λόγο καυσίμου θεωρώ ότι πάνω κάτω είμαι στα ίδια λεφτά με το αν έπαιρνα ένα με βενζίνη, δεν προσθέτω και τα καθαριστικά που έβαζα κάθε τόσο για τα μπεκ και τα σχετικά τα οποία στοιχίζουν. Τώρα είμαι ένας χαρούμενος ιδιοκτήτης sx4 cross 1.0 και καταναλώση 5.6 λίτρα με χαρτί και μολύβι βγαλμένη, απλά η τιμή της βενζίνης είναι που μας τα χαλάει..
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στέλιο σε 6 χρόνια 700 ευρώ ζημιά; Πάλι καλά είσαι, να ξέρεις.
Για τα μπέκ παίζουν και ανακατασκευής με 120-150 το ένα.
Με βενζίνη στο 1.70, ξενερώνεις μόνο που το βλέπεις.
Μετά από 6 χρόνια, πάλι πάνω είσαι στο ισοζύγιο.Ηρα
-
Γι αυτό και στο τέλος έκλεισα με την τιμή της βενζίνης. Το sx4 cross έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση δεν έχω παράπονο πάντως και για να είμαι ειλικρινής βενζίνη βάζω στην Βουλγαρία με 1,10 κάνοντας 60 χιλιόμετρα πήγαινε έλα, συγγνώμη παιδιά αλλά κοιτάω την τσέπη μου.. >Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Στέλιο σε 6 χρόνια 700 ευρώ ζημιά; Πάλι καλά είσαι, να ξέρεις.
Για τα μπέκ παίζουν και ανακατασκευής με 120-150 το ένα.
Με βενζίνη στο 1.70, ξενερώνεις μόνο που το βλέπεις.
Μετά από 6 χρόνια, πάλι πάνω είσαι στο ισοζύγιο.Ηρα
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Φίλε geobal, προτείνω diesel μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Υπάρχει προπαγάνδα στην αγορά για κατάργηση του diesel...Επειδή ο γερμανός των 1500 ευρώ κατώτατου μισθού επιζητεί κατάργηση του diesel δε θα επιβάλλει τα θέλω του στον Έλληνα των 450 ευρώ αντίστοιχου μισθού.
Τι εστί diesel,νομίζω όλοι λίγο ή πολύ έχουμε καταλάβει. Στο s-cross ή vitara σημαίνει μηδαμινές βλάβες και πολύ χαμηλή κατανάλωση.Αν είσαι και λίγο μερακλής στο συντήρηση του οχήματος, νομίζω έχουμε την ιδανική συνταγή.Από χώρους και μόνο ( όλα τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη και μη είναι τα ίδια), θα πήγαινα σε s-cross. Μπορεί οι χώροι να μη βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες σου,όμως αυτό μπορεί να αλλάξει τα επόμενα 5-10 χρόνια.
Εύχομαι να βοήθησα.
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kos ... rlos-ghosn
-
Ως κάτοχος 1.0 TURBO γουστάρω τρελά όταν φίλοι τρελαίνονται όταν ακούν ότι είναι χιλιάρι σαν πρώτη εικόνα του αμαξώματος.
SUZUKI SX4 SCROSS