-
Εντάξει το 4*4 έχει μισό λίτρο παραπάνω. Και εσένα όμως τα +800 με 41 λτ βγάζουν περίπου 1000 στα 47.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Εγω μαλλον εχω βαρυ πόδι.Το καλυτερο που εχω δει σαν καινουργιο πριν 3χρονια 830κμ με 41 λιτρα.Φυσικα και το γεμιζω με το που πεσει κατω απο την μεση.
Fiverg εχει δικιο σε δοκιμη στην αρχη μολις εγραψε 120χλμ αυτονομια επεφτε γρηγορα.
Υγ.Εχω το all grip και συνηθως μεση καταναλωση 5,6 με 5,8 σε μικτη οδηγηση...Πολύ καλά νούμερα. Πετρέλαιο;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης scorpio571 έγραψε:
Εγω μαλλον εχω βαρυ πόδι.Το καλυτερο που εχω δει σαν καινουργιο πριν 3χρονια 830κμ με 41 λιτρα.Φυσικα και το γεμιζω με το που πεσει κατω απο την μεση.
Fiverg εχει δικιο σε δοκιμη στην αρχη μολις εγραψε 120χλμ αυτονομια επεφτε γρηγορα.
Υγ.Εχω το all grip και συνηθως μεση καταναλωση 5,6 με 5,8 σε μικτη οδηγηση...Πολύ καλά νούμερα. Πετρέλαιο;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι diesel ειναι.Οι καταναλώσεις μου κυμαίνονται 5,6 με 5,8.Στην εθνικη με cruise στα 130 μπορει να εχω 4,9 με 5.2 αλλα γενικα σε μικτο κυκλο ειμαι εκει....
-
Σήμερα πήγα ψώνισα από το γνωστό e-shop στη Μοναστηρίου φίλτρο λαδιού.
Περίμενα 10 λεπτά να με εξυπηρετήσουν, αφού ως γνωστόν έχετε πέσει όλοι σαν ακρίδες (παλιοκουφάλες )Τσίμπησα το FILTRON OE6823, 8 ευρώ τη στιγμή που η αντιπροσωπεία πουλάει το UFI στα 21 με ΦΠΑ.
Τι εστί εταιρεία Filtron? Poland μεριά, δεν ξέρω γιατί, γουστάρω Polonia, λίγο Λεχ Βαλέσα ο ηλεκτρολόγος που τους έκανε ανθρώπους, λίγο kurwa, λίγο Solidarnosc, τα προϊόντα τους είναι καλά. Σε αυτό το βίντεο
Το παλικάρι δοκιμάζει μέσω πατέντας συσκευής να ελέγξει τη δύναμη θραύσης 10 φίλτρων για Fiat - Mann, Filtron, PurFlux, Ufi, Mahle, Fram, Bosch, Hart, Ricambi, Starline. Περιτό να πω πως τα UFI και MANN βγήκαν πρώτα από το τέλος ενώ το Filtron χρειάστηκε τη μεγαλύτερη δύναμη.
Να τονίσω εδώ πως στο suzuki άλλαξα το φίλτρο UFI με το MANN, και έφυγε αυτό το σκαμπανέβασμα που έκανε στο ρελαντί. Άρα έφταιγε το φίλτρο. (ήπια και μια μπύρα έτσι μόνος μου για αυτή την επιτυχία ).
Αυτά είναι τα νέα της Αλεξάνδρας. Next Episode με σαγηνευτικές λεπτομέρειες από japanese εντός ημερών.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Περίμενα 10 λεπτά να με εξυπηρετήσουν, αφού ως γνωστόν έχετε πέσει όλοι σαν ακρίδες (παλιοκουφάλες )Τσίμπησα το FILTRON OE6823, 8 ευρώ τη στιγμή που η αντιπροσωπεία πουλάει το UFI στα 21 με ΦΠΑ.
Τι εστί εταιρεία Filtron? Poland μεριά, δεν ξέρω γιατί, γουστάρω Polonia, λίγο Λεχ Βαλέσα ο ηλεκτρολόγος που τους έκανε ανθρώπους, λίγο kurwa, λίγο Solidarnosc, τα προϊόντα τους είναι καλά. Σε αυτό το βίντεο
Το παλικάρι δοκιμάζει μέσω πατέντας συσκευής να ελέγξει τη δύναμη θραύσης 10 φίλτρων για Fiat - Mann, Filtron, PurFlux, Ufi, Mahle, Fram, Bosch, Hart, Ricambi, Starline. Περιτό να πω πως τα UFI και MANN βγήκαν πρώτα από το τέλος ενώ το Filtron χρειάστηκε τη μεγαλύτερη δύναμη.
Να τονίσω εδώ πως στο suzuki άλλαξα το φίλτρο UFI με το MANN, και έφυγε αυτό το σκαμπανέβασμα που έκανε στο ρελαντί. Άρα έφταιγε το φίλτρο. (ήπια και μια μπύρα έτσι μόνος μου για αυτή την επιτυχία ).
Αυτά είναι τα νέα της Αλεξάνδρας. Next Episode με σαγηνευτικές λεπτομέρειες από japanese εντός ημερών.
Φίλε japanese1 το βιντεάκι δεν δείχνει εάν είναι περισσότερο ή λιγότερο αποτελεσματικό το κάθε φίλτρο λαδιού. Ο diesel κινητήρας που φοράμε έχει αντλία λαδιού με ρυθμιζόμενη και όχι σταθερή ροή λαδιού, οπότε με δεδομένο τον τύπο λαδιού που χρησιμοποιούμε και τον τύπο της αντλίας, πρέπει να βρούμε φίλτρο λαδιού που να είναι όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερο.
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
.....
...εγώ έβαλα το muller https://www.todos.gr/muller-filter-filtro-ladiou-fop243
αλλά συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματα... -
Έκτωρα, αρχηγέ της φυλής των Suzukans, στέλνω σήματα με laser γιατί σήματα καπνού θα χρειαστεί να ανάψω φωτιά και με τέτοια ζέστη, χέσε μέσα...
Σήμερα άλλαξα λάδια και πέρασα αυτό το filtron οε6823, σε έναν που είναι ορκισμένος alfisti μηχανικός. Επειδή το μοτέρ το ξέρει απέξω και ανακατωτά, μου είπε ότι και να βάλεις για φίλτρο λαδιού, μη μασάς, όλα χάρτινα είναι και την ίδια δουλειά κάνουν πάνω κάτω.Παίξε με αλλαγή λαδιών πιο νωρίς, στις 8.500κμ καλύτερα και βάλε και 1 ευρώ φίλτρο, που λέει ο λόγος.
Φιλε dolomites, εσύ αλλάξες φίλτρο λαδιού, εγώ έγραψα για αλλαγή φίλτρου καυσίμου με Mann pu723x.
Αντί για το UFI φίλτρο καυσίμου έβαλα το παρακάτω.
Το είχα βάλει τα Χριστούγεννα αυτό το muller filter, μια χαρά ήταν, έβαλα σήμερα το filtron πιο φθηνό, μέχρι στιγμής τσίτα τα γκάζια.Αέρα στα πανιά μας το μοτέρ μια χαρά πάει. 4.6 κατανάλωση με το γύρο του περιφερειακού και το clima στο 21.
Τα μοτέρ δεν παθαίνουν τίποτα με after market ανταλλακτικά. Παθαίνουν από ισχνές αλλαγές λαδιών και από κανιβαλίστικο τρόπο οδήγησης.
-
Λόγω του ότι και άλλα παιδιά ακολουθούν το δρόμο του aftermarket, επιτρέψτε μου να γράψω δυο σκέψεις:
Είμαι στα 120,000χλμ και έφυγα απο αντιπροσωπεία στα 90,000. Αλλάζω λάδια κάθε 9 με 10,000 περίπου.
Πρόβλημα με αντιπροσωπεία δυτικά, δεν είχα ούτε έχω, απεναντίας για γνωστή αντιπροσωπεία δυτικά της πόλης της Θεσσαλονίκης έχω να πω τα καλύτερα λόγια. Φιλικοί άνθρωποι και άψογοι στην εξυπηρέτηση.Το γεγονός ότι ζητούν για αλλαγή λαδιών 120 με 130 ευρώ, προσωπικά, με βρίσκει αντίθετο διότι αλλάζουν λάδια κάθε 20,000 χλμ (μέγα σφάλμα για μένα- κάποιος το πάει κόφτες και το βράζει και κάποιος άλλος μέχρι 120) και διότι αυτό το ποσό δε μπορώ να διαθέτω κάθε φορά που αλλάζω εγώ λάδια στις 8-9-10,000.
Σήμερα άλλαξα λάδια με 60 ευρώ σύνολο, full after market.
Επιλέγω after market που αντιστοιχούν στο suzuki vitara-scross, και απο επώνυμες φίρμες. Η suzuki είναι ευαίσθητη με τα after market, αν υπήρχε πρόβλημα θα έστελνε εξώδικο π.χ στην Mann-Hummel και θα τους έγραφε μάγκες κατεβάστε το φίλτρο, δεν κάνει, δικό μου αμάξι όχι δικό σας.
Ο καθένας κάνει με το μοτέρ του ότι θέλει.Δεν το ξεχνάμε ποτέ αυτό.
Ηρακλής.
-
2/4 τελικά οι Κινέζοι.
Ιδού τι έστειλαν για τον κλιματισμό (λάθος χρώμα και μέγεθος)!
Και το σύνηθες μικρό κουτί.
-
Alnotas, ιδού και η πατέντα που είχα από τότε στο μυαλό μου.
Ο τζόγος πάντως νομίζω ότι θα λυθεί (τσοχάκια καρέκλας σε ένα ή δύο εξωτερικό τοίχωμα ή επέκταση των γύσων με μονωτική ταινία - θα δούμε). Αυτό που φοβάμαι είναι το γκλοιν-γκλοιν από τα αντικείμενα που θα κάθονται πάνω σε αυτό που μπορεί να απαιτεί ντύσιμο με τσόχα όλης της πάνω επιφάνειας του κουτιού.
Καρτελάκι από έκθεση/συνέδριο...
...3 στρώσεις πιασμένες με συρραπτικό....
...συνδετήρες για αντιστήριξη...
και ...μονωτική ταινία
Αρκετά λεπτό...
..αλλά απαιτείται ελαφρυά πίεση στο κλείσιμο.
Εάν έχεις πολύ λεπτό και σκληρό υλικό (αντί για το καρτελάκι του εκθετη/συνέδρου) και ένα πιο λεπτό αντιστήριγμα το λύνεις και αυτό. Ίσως και εάν το κάνεις πιο στενό.
Κάψιμο..
-
Εγώ πιστεύω ότι αν έβαζες κάτι μέσα να σπρώχνει το τοίχωμα προς τα έξω, και το πλάκωνες με πιστολάκι για τα μαλλιά θα έρθει και θα ανοίξει. Σαν να έχει πιεστεί στη μεταφορά φαίνεται.
-
Μπορείς να αγοράσεις φύλλο πλαστικού από μαγαζί με χαρτικά/χειροτεχνικά/είδη μοντελισμού, και με ένα κοπίδι να το κόψεις προσεκτικά.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έρχεται νέο software 1860.1
'...σύντομα στις οθόνες μας...' -
Να βάλετε ένα γατζακι αυτοκόλλητο που κρεμάμε συνήθως πετσέτα ή τα πατάκια αυτοκόλλητα που βάζουν στις καρεκλες, το έχετε σκεφτεί?
-
Ο καιρός για αλλαγή ελαστικών πλέον είναι πολύ κοντά και παρά την έξοδο από τα μνημόνια το cost cutting είναι πάντα επίκαιρο..
Για τον λόγο αυτό, για τα 'μισελενάτα' primacy και crossclimate (ναι, ναι, άλλη δουλειά κάνει το καθένα και ακόμα δεν έχω αποφασίσει σε τι είδους ελαστικό θα καταλήξω, θερινό ή 4εποχών) εντόπισα δύο πιθανές εναλλακτικές. Sava Intensa UHP 2 και Kleber Quadraxer 2 αντίστοιχα. Οι συμβιβασισμοί φαίνεται ότι δεν είναι συγκλονιστικοί ενώ η εξοικονόμηση είναι μάλλον ουσιαστική.
Εάν έχει κανείς ίδια εμπειρία από τα δύο τελευταία θα την εκτιμούσα.
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
'...σύντομα στις οθόνες μας...'Thanks,alnotas!
Επειδή στο link δεν είδα κάτι, ξέρεις αν έχει βελτιώσεις στα γραφικά,ταχύτητα ή κάποιες άλλες νέες δυνατότητες; -
No idea. Δεν κατεβάζεις τίποτα... περιμένουμε την επίσημη έκδοση/υλοποίηση απο Suzuki.>Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
'...σύντομα στις οθόνες μας...'Thanks,alnotas!
Επειδή στο link δεν είδα κάτι, ξέρεις αν έχει βελτιώσεις στα γραφικά,ταχύτητα ή κάποιες άλλες νέες δυνατότητες;Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Εφθασε η ωρα της 2ης αλλαγης ελαστικών.Θα βαλω τα Michelin primacy 4 και θα τολμησω αλλαγη διάστασης σε 55 προφίλ.Εκτωρα θα παω στον δικο σου στην Σινδο...
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Εφθασε η ωρα της 2ης αλλαγης ελαστικών.Θα βαλω τα Michelin primacy 4 και θα τολμησω αλλαγη διάστασης σε 55 προφίλ.Εκτωρα θα παω στον δικο σου στην Σινδο...Κερνάω καφέ μετά
-
Θα ειμαι εκει κατα τις 3 μιση.Ευχαριστω πολυ αλλα σημερα εχω πολυ τρεξιμο το απογευμα...
SUZUKI SX4 SCROSS