-
-
Ωραίος!!
Αν κατάλαβα καλά γιατί δεν γνωρίζω Γερμανικά ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με Mercedes A180, Mazda CX-5 skyactiv d και Ford Focus 1.000 eco boost.
Πρώτο το Audi A6 2.000 tdi.Πολύ καλή επίδοση για το Suzuki και δεν το περίμενα για τον 1.000 της Ford!!
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Μαλλον θα ξηλωσουν τις πλατες των 2 καθισματων...Απο οτι καταλαβα γιατι δεν πηρα το χαρτι της Σφακιανακης (ας ειναι καλα τα κουριερ) υπηρξε προβλημα σε καθισμα με τον πλαινο αεροσακο χωρις να φταιει ο αεροσακος αλλα η ραφες του καθισματος...Ήρθε και σε εμενα γράμμα την Παρασκευή. Λέει να περάσω για άμεσο έλεγχο εξαιτίας ραφων εκτος προδιαγραφών στα καθίσματα που επηρεάζουν την λειτουργία των αερόσακων! Μιλάει για αλλαγή ταπετζαριων. Μάλιστα καλή φάση....
Πρώτα οι ραφές απο το εργοστάσιο τώρα υποτίθεται θα αλλάξουν τις ταπετσαρίες με άλλες με ραφές εντός προδιαγραφών ...αλλά θα στις περάσει ο μπάρμπα μητσος της αντιπροσωπείας όπως ναναι.... Δεν ξέρω τι ειναι χειρότερο....Να μην μιλήσουμε για κάποιον που χρειάστηκε στα 2.5 χρονια που κυκλοφορεί το αμάξι τους πλαϊνούς αερόσακους οι οποίοι λειτούργησαν πλημελως λόγω κακοτεχνιας.
-
ίδιες σκέψεις κάναμε οταν διάβαζα και έχω το χαρτί.πάμε καλά?να αλλάξουν ολο το κάθισμα...ξενέρωσα πάντως...
και ελπίζω να μην ακούσω καμιά μαλακία αύριο που θα το πάω στο σέρβις... -
Παιδιά ηρεμήστε οι ραφές αλλάζουν με κρυφά φερμουάρ που υπαρχουν απο μέσα, δεν ειναι ραμμένα στο χέρι τα καθίσματα !
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μακαρι φιλε Dasimo να εχεις δικιο γιατι εμενα μου ειπε ο τεχνικος οτι θελει περιπου 2 ωρες για αποκατασταση, αν ηθελε ξυλωμα ολο το καθισμα και ξανα ραψιμο ουτε μια εβδομαδα δεν του εφτανε...Φιλε Tkin73 δεν εχω εμπιστοσυνη και εγω τον καθε μαστορα απλα εγω θελω πρωτα την ασφαλεια μου και 2ο να γινει το καθισμα οπως ηταν...Περιμενουμε εικονα απο οποιον παει....
-
Δεν γνωρίζω τι ισχύει στο SX4, αλλά στο QQ όπως είπε και ο Dasimo υπάρχει φερμουάρ στις ταπετσαρίες. Πιθανότατα το ίδιο να ισχύει και για το SX4. Απλά σε κάθε περίπτωση, ακόμη και φερμουάρ να έχει, θέλει προφανώς αρκετή ώρα ο μάστορας μέχρι να κάνει την αντικατάσταση.
Κίνδυνος για την ποιότητα των εργασιών λογικά δεν υπάρχει, μιας και από την στιγμή που μιλάμε για ανάκληση, η Suzuki θα έχει δώσει λεπτομερείς οδηγίες για την διαδικασία αντικατάστασης.
-
Στο δικό μου του 2012 MY 2013 C4 υπάρχουν φερμουάρ. Μάλιστα αφαιρούνται πλήρως οι επενδύσεις και πλένονται κανονικότατα. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο συμβαίνει και στο SX4 που είναι ένα πολύ προσεγμένο όχημα
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
-
Σε εμφανη σημειο δεν υπαρχουν φερμουαρ,αν βρισκονται καπου που δεν φαινονται δεν το γνωριζω...Παντως εμενα μου ειπαν περιπου 2 ωρες εργασια για αποκατασταση...
-
Το θεμα ειναι , ακομα και να υπαρχουν φερμουαρ, στην περιπτωση μας θα μιλαμε για κάποιο τελειως εσωτερικό φερμουαρ γιατι εξωτερικα δεν φαινεται τίποτα, προκειται για ξηλωμα ταπετσαριας και περασμα νεας! δεν ειναι ψιλοδουλεια και ας ειμαστε σχεδον βεβαιοι οτι λεπτομερη οδηγια να εχει δωσει η suzuki αυτη θα εφαρμοστει από μαστορα με το τσιγαρο στο στομα, με στυλ βαρυμαγκα , που δεν θελει κανεναν πανω απο το κεφαλι του , που οτι και να του πεις εχει ετοιμη απαντηση , κλπ κλπ...
Κακα τα ψεμματα οι εργοστασιακες διαδικασιες τα μεσα και η τεχνογνωσια δεν συγκρινονται με καμια κατα τοπους αντιπροσωπεια οσο και να διαφημιζεται...
Εγω δεν βιαζομαι παντως να τρεξω να παω περιμενω να ακουσω τις εμπειριες σας!!!
γνωμη μου ειναι φωτογραφιστε πριν παραδωσετε το αμαξι καλα και τα 2 καθισματα ωστε να εχετε εικονα που παταει τι και τι ειναι ραμμενο με τι γιατι μετα μπορει ακουσετε σχολια του τυπου , ετσι ηταν και πριν !!!, αυτοι δεν ξερουν !!! τα υφασματα που μας εστειλαν ετσι εφαρμοζονται !!! εγω τα εβαλα καλυτερα απο πριν !!! αυτοι στο εργοαστασιο δεν ξερουν και αλλα τραγελαφικα.... και αν πιστευετε οτι εχετε να κανετε με ξερολες, αναφέρτε το κιολας ότι έχετε φωτογραφισει τα καθισματα και θελετε τα υφασματα να εχουν την ιδια εφαρμογη και συνοχη που ειχαν πριν ωστε να κανουν την δουλεια μαγκωμενοι!!!!Aυτα ειναι... γι αυτο στο εξης αγορα αυτοκινητου μονο μετα από 2-3 χρονια αφου κυκλοφορησει το μοντελο!!! εχει ξεπερασει ολα τα κουσουρια και αστοχιες των πρωτων παραγωγων , εχει φαει και κανα fl και το παιρνεις και φουλ εξτρα στην τιμη του απλου!!! μπανιζεις το μοντελακι που θες, το χαλβαδιαζεις 2-3 χρονακια και το παιρνεις στα ξεβγάλματα, οταν η εταιρεια αρχιζει τις φημες για το νεο μοντελο!!
Οποτε το καυτο ερωτημα ειναι πιο οικογενειακο να πάρω το .... 2021 που σκοπευω να αλλαξω το σουζουκακι? που να μην εχει ...κυκλοφορησει ακομα να κυκλοφορει το 2018 μεχρι τα 20-22Κ με χωρους? ακουω προτάσεις!!!
-
Ανακλήσεις: Η συνήθεια που έγινε λατρεία ... ακόμα και στα πλέον αξιόπιστα 'σπίτια'!
Προσωπικά έχω εξαντλήσει την αυστηρότητά μου στη συναρμογή και την ανάκληση, σωστά ή όχι, την περνάω στα ψιλά. Με γλύκαναν και τα αποτελέσματα του τεστ αξιοπιστίας..
Τις επόμενες 15 ημέρες θα πάω για το 1ο σέρβις και θα το συνδυάσω (ελπίζω) με τη διόρθωση των καθισμάτων αλλά και με τον καθαρισμό του κλιματιστικού.
Θα επανέλθω σχετικά.
-
@ Tkin73
http://www.carbuyer.co.uk/reviews/skoda ... ate/review
Με λίγα περισσότερα ευρώ...πολύ περισσότερους χώρους..
-
παιδια καλησπέρα! Ψάχνω εδω και καιρο για οικογενεικό suv για 4 άτομα. Εχω καταλήξει λόγω οικονομικών σε μεταχειρισμένο! Προσφατα κοίταξα για ένα kuga και τώρα κοιταω για ένα scross gl+ diesel. To έχω βρει στα 16.500! θα ήθελα τη γν'ωμη σας ως κάτοχοι αλλά και συγκριτικά με άλλα suv? Ευχαριστω πολύ
-
Μόρτηδες, εντάξει, τα μπροστινά υφάσματα θα αλλάξουν, δε θα κατεβάσουν ούτε μηχανή, ούτε σαζμάν ούτε θα ξηλώσουν ταμπλό.
Έχει και τα καλά του η αλλαγή αυτή και εξηγούμαι:-
Καινούργια υφάσματα μπροστά....θα μυρίζει καινουργίλα
-
Έχετε αναρωτηθεί, πόσες φορές έχετε..... κλάσει στα καθίσματα αυτά; όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν, με το καινούργιο ύφασμα.
-
Αν το έτερον ήμισυ είναι βαρέων βαρών και έχει 'κάτσει' το αφρολέξ, θα αλλαχθεί και αυτό με καινούργιο.!
Ηρακλής
-
-
Θ Ε Ο Σ !!!!
-
Ο χρήστης japanese1 έγραψε:
Μόρτηδες, εντάξει, τα μπροστινά υφάσματα θα αλλάξουν, δε θα κατεβάσουν ούτε μηχανή, ούτε σαζμάν ούτε θα ξηλώσουν ταμπλό.
Έχει και τα καλά του η αλλαγή αυτή και εξηγούμαι:-
Καινούργια υφάσματα μπροστά....θα μυρίζει καινουργίλα
-
Έχετε αναρωτηθεί, πόσες φορές έχετε..... κλάσει στα καθίσματα αυτά; όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν, με το καινούργιο ύφασμα.
-
Αν το έτερον ήμισυ είναι βαρέων βαρών και έχει 'κάτσει' το αφρολέξ, θα αλλαχθεί και αυτό με καινούργιο.!
Ηρακλής
-
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
παιδια καλησπέρα! Ψάχνω εδω και καιρο για οικογενεικό suv για 4 άτομα. Εχω καταλήξει λόγω οικονομικών σε μεταχειρισμένο! Προσφατα κοίταξα για ένα kuga και τώρα κοιταω για ένα scross gl+ diesel. To έχω βρει στα 16.500! θα ήθελα τη γν'ωμη σας ως κάτοχοι αλλά και συγκριτικά με άλλα suv? Ευχαριστω πολύΚαμία γνώμη?????
-
Το κόστος λειτουργίας των δύο αυτοκινήτων δεν νομίζω ότι είναι συγκρίσιμο (υπέρ του suzuki). Κατα τα λοιπά, για το suzuki έχουν γραφτεί καμπόσες σελίδες εδώ μέσα..
Εάν το επιλέξεις, σκέψου την εναλλακτική να σφίξεις το ζωνάρι λίγο ακόμα (3,5-4k) και να το πάρεις καινούριο.
-
σε ευχαριστω! Με ενδιαφερει εκτός από το κόστος λειτουργίας και η όποια διαφορα στην ποιότητα (χωρους, κινητήρες κλπ)! νομίζω ότι για την ίδια έκδοση χρειάζονται περιπου 5κ διαφορά
-
Ανάλογα με τις προτεραιότητές σου θα κάνεις και την επιλογή σου.
Νομίζω πάντως ότι το Kuga θα έχει πλεονεκτήματα στο...τιμόνι που δεν θα βρεις στο suzuki...
SUZUKI SX4 SCROSS