-
@dettol said in TESLA FORUM:
ποια πηρε; eqa, eqb δεν νομιζω οτι αξιζουν τα χρηματα τους. Αν παντως πιστευε τις wltp και μετα βγηκε ΕΟ με 150km/h και χειμωνα, μαλλον λογικα εχει την μιση αυτονομια (απο τα wltp νουμερα)
EQA. Όχι δεν πίστευε τις WLTP, και προφανώς όταν ήρθε τάπα από Πάτρα έφτασε οριακά Αθήνα (200χλμ). Οπότε δεν λέμε για Ε.Ο. Απλά του έβγαζε κάπου 400χλμ εντός πόλης όταν το πήρε το καλοκαίρι (που κινείται συνήθως) και τώρα τον χειμώνα μου είπε ότι του βγάζει 200 με 210χλμ!! Τα ήξερε, απλά δεν πίστευε ότι θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά, γιατί το PHEV που είχε πριν, δεν είχε μεγάλη διαφορά χειμώνα με καλοκαίρι. Και από ποιότητα μου είπε ότι ειναι κουδουνίστρα η EQA. την πήρε ξεκάθαρα γιατι βρήκε χαμηλό μίσθωμα και ετοιμοπαράδοτο.
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
ποια πηρε; eqa, eqb δεν νομιζω οτι αξιζουν τα χρηματα τους. Αν παντως πιστευε τις wltp και μετα βγηκε ΕΟ με 150km/h και χειμωνα, μαλλον λογικα εχει την μιση αυτονομια (απο τα wltp νουμερα)
EQA. Όχι δεν πίστευε τις WLTP, και προφανώς όταν ήρθε τάπα από Πάτρα έφτασε οριακά Αθήνα (200χλμ). Οπότε δεν λέμε για Ε.Ο. Απλά του έβγαζε κάπου 400χλμ εντός πόλης όταν το πήρε το καλοκαίρι (που κινείται συνήθως) και τώρα τον χειμώνα μου είπε ότι του βγάζει 200 με 210χλμ!! Τα ήξερε, απλά δεν πίστευε ότι θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά, γιατί το PHEV που είχε πριν, δεν είχε μεγάλη διαφορά χειμώνα με καλοκαίρι. Και από ποιότητα μου είπε ότι ειναι κουδουνίστρα η EQA. την πήρε ξεκάθαρα γιατι βρήκε χαμηλό μίσθωμα και ετοιμοπαράδοτο.
ολα λογικα οσα ειπες
-
Όντως είναι κουδουνίστρα. Πολύ μέτριο μοντέλο.
-
Όχι ότι έχει πια τόση σημασία αφού έχουμε το highland αλλα να παραθέσω μερικά στατιστικά για το M3 του 23 (με αντλία θερμότητας).
Μέσα στην πόλη, κυκλικές διαδρομές στο Μαρούσι και πέριξ, μου βγάζει στο 20%-80% στάνταρ 215km.
Έχω πάντα θερμαινόμενα το τιμόνι στην 1η σκάλα και την θέση του οδηγού.
Το αυτοκίνητο λέει ότι καίει 17.5kwh.
Το app δείχνει οτι ο φορτιστής τραβάει 46kwh δηλαδή ~21.5kwh τα 100km.
Έχω γύρω στα 35μετρα καλώδιο από το ρολόι στον φορτιστή.
-
@lap said in TESLA FORUM:
Υπενθύμισε μας ότι είναι leasing.
Με λεφτά και περιουσίες των άλλων, όλοι μάγκες ειναι
Γιατί τα ιδιωτικά δεν τα αποζημιώνουν οι ασφαλιστικές;
-
Το θέμα μα την ασφάλεια είναι πως μετά λίγα έτη δεν παίρνεις πίσω τα χρήματα του οχήματος! Οπότε τα 50 Κ σου που πάλεψες για να τα βγάλεις δεν θα τα πάρεις πίσω εάν πας γυρεύοντας!
Μπορεί η φάση της ζωής σου να μην σου δίνει την δυνατότητα κάθε στιγμή να πληρώνεις 50 Κ
Το ότι το πέτυχες μια στιγμή της ζωής σου και πήρες ένα καλό δώρο στον εαυτό σου δεν σημαίνει πως κάθε μέρα θα έχεις την ίδια ικανότητα!Εκτός αν μιλάνε για εισοδήματα άλλων μεγεθών
Δεν είπα να μην ευχαριστιέσαι το αυτοκίνητο, λέω να είσαι ρεαλιστής!
Προφανώς αγνοείς την ασφαλιστική κάλυψη GAP.
https://www.generalcover.gr/index.php/affinity-products/asfalisi-gap -
-
Μπορεί και να την είχατε!
-
@a-d-p said in TESLA FORUM:
Το θέμα μα την ασφάλεια είναι πως μετά λίγα έτη δεν παίρνεις πίσω τα χρήματα του οχήματος! Οπότε τα 50 Κ σου που πάλεψες για να τα βγάλεις δεν θα τα πάρεις πίσω εάν πας γυρεύοντας!
Μπορεί η φάση της ζωής σου να μην σου δίνει την δυνατότητα κάθε στιγμή να πληρώνεις 50 Κ
Το ότι το πέτυχες μια στιγμή της ζωής σου και πήρες ένα καλό δώρο στον εαυτό σου δεν σημαίνει πως κάθε μέρα θα έχεις την ίδια ικανότητα!Εκτός αν μιλάνε για εισοδήματα άλλων μεγεθών
https://www.generalcover.gr/index.php/affinity-products/asfalisi-gapΔεν είμαι πελουσιος. Ποσο διαφορά έχει στο ασφάλιστρο;
-
@a-d-p said in TESLA FORUM:
https://www.generalcover.gr/index.php/affinity-products/asfalisi-gapΔεν είμαι πελουσιος. Ποσο διαφορά έχει στο ασφάλιστρο;
Ίσα ίσα, επειδή δεν είμαι πλούσιος κάνω ασφάλεια. Αλλιώς θα αγόραζα καινούριο, σε περίπτωση κλοπής και τελείωσε.....
Πόσο τιμάται η ξεγνοιασιά σας κ. @lap ?
Δωρεάν είναι,
αλλά επειδή δεν είναι μαλακές οι ασφαλιστ(ρ)ικες σε βάζουν και πληρώνεις, για όσο διαρκεί η ασφάλιση, ασφάλιστρα για το πόσο αγοράς σαν καινούργιο . Δλδ 35000€ το πήρες...για 35000 θα πληρώνεις ασφάλιστρα, άσχετα αν κοστίζει λιγότερο σαν μεταχειρισμένο.
Όλα τα κιλά.....όλα τα λεφτά
TESLA FORUM