-
Ε το ένα το είχε διαθέσιμο κι ήθελε να το σπρώξει.
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει κι άλλη περίπτωση. Το ένα είναι ακριβότερο κατά 30% αλλά μόνο 10% καλύτερο. Ποιο είναι πιο συμφέρουσα αγορά; Εγώ θα διάλεγα το ακριβότερο γιατί εκεί μέσα βάζω ό,τι πιο πολύτιμο έχω και γιατί θεωρώ το λάστιχο υψίστης σημασίας. Όμως καταλαβαίνω κι όσους θα πήγαιναν στο φθηνότερο.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, κι εγω για τα Continental λεω να παω μιας και το όχημα χρησιμοποιείται κατα 95% απο την γυναίκα και τα παιδιά, συνεπώς η ασφάλεια είναι πάνω απ' ολα.
Αν μπορείτε να μου προτείνετε και κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο απο την εμπειρία σας θα με βοηθούσατε ιδιαίτερα... -
Θα προτεινω Goodyear Efficientgrip Performance. Το εχω βαλει σε 2 αυτοκινητα μου με αριστες εντυπωσεις! Ανετο,αθορυβο με παρα πολυ καλο κρατημα σε στεγνο και βρεγμενο. Βαθμολογια B στην καταναλωση καυσιμου,Α στο βρεγμενο και 68 db θορυβο. Μονο μειονεκτημα (για καποιους) οτι εχει πολυ μαλακο πλαινο και στο πολυ ζορισμα σε στροφες 'μαγουλιαζει'. Με λιγο παραπανω πιεση αερα ομως στρωνει.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Υπάρχει κι άλλη περίπτωση. Το ένα είναι ακριβότερο κατά 30% αλλά μόνο 10% καλύτερο. Ποιο είναι πιο συμφέρουσα αγορά;Ναι, αλλά ο λαστιχάς δεν είπε αυτό. Δεν έθεσε δηλαδή θέμα vfm (που για μένα ούτε αυτό ισχύει) αλλά 'ορκίστηκε' ότι είναι ακριβώς ίδια!
-
Ηταν σχεδόν απόλυτος ως προς τα Matador, οτι βγαίνουν απο το ίδιο εργοστάσιο και απλά πληρώνω παραπάνω για την μάρκα στα Continental. Τελοσπάντων, εχω αποφασίσει για τα Continental οπότε δεν έχει να κάνει...
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Θα προτεινω Goodyear Efficientgrip Performance. Το εχω βαλει σε 2 αυτοκινητα μου με αριστες εντυπωσεις! Ανετο,αθορυβο με παρα πολυ καλο κρατημα σε στεγνο και βρεγμενο. Βαθμολογια B στην καταναλωση καυσιμου,Α στο βρεγμενο και 68 db θορυβο. Μονο μειονεκτημα (για καποιους) οτι εχει πολυ μαλακο πλαινο και στο πολυ ζορισμα σε στροφες 'μαγουλιαζει'. Με λιγο παραπανω πιεση αερα ομως στρωνει.Ευχαριστώ για την πρόταση, θα ήθελα κάτι σε Continental μιας και ο λαστιχάς αυτά δουλεύει και δεν γίνεται να παω αλλού (οικογενειακός φίλος). Πληροφοριακά αυτή την στιγμή το αμάξι φοράει Continental EcoContact 5 σε 195/60/16 τα οποία είναι αυτά που ήρθαν μαζί με το αμάξι και γενικά μπορώ να πω οτι δεν είχαμε κάποιο θέμα αν και δεν εχω μέτρο σύγκρισης με άλλα λάστιχα στο ίδιο αυτοκίνητο. Φυσικά κοιτάω πλέον για 205/55/16 όπως είπα πριν λόγω κόστους.
-
Premium Contact, ανώτερο από Eco.
-
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Θα προτεινω Goodyear Efficientgrip Performance. Το εχω βαλει σε 2 αυτοκινητα μου με αριστες εντυπωσεις! Ανετο,αθορυβο με παρα πολυ καλο κρατημα σε στεγνο και βρεγμενο. Βαθμολογια B στην καταναλωση καυσιμου,Α στο βρεγμενο και 68 db θορυβο. Μονο μειονεκτημα (για καποιους) οτι εχει πολυ μαλακο πλαινο και στο πολυ ζορισμα σε στροφες 'μαγουλιαζει'. Με λιγο παραπανω πιεση αερα ομως στρωνει.Θα συμφωνησω.Ειχα και τα δυο σε αυτην ακριβως την διασταση,και το Goodyear ηταν καλυτερο.
-
Έχω ψάξει στο ίντερνετ γενικά για λάστιχα και κατέληξα στα εξής χωρίς προσωπική εμπειρία λόγο του ότι έχω ακόμα τα εργοστασιακά :
• Continental Conti PremiumContact 5,
• Goodyear EffecientGrip Performance
• Pirelli Cinturato P1 Verde,
• Bridgestone Turanza T001Λόγο τιμής 205/55/16 διάσταση
-
Το Bridgestone βγαίνει πλέον στο νεώτερο τύπο Τ005, το οποίο είναι εξαιρετικό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλημέρα, έχω το pulsar dci αγορασμένο καινούργιο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το αυτοκίνητο έχει 8000χλμ και πριν περίπου ένα μήνα άλλαξα μπαταρία λόγω start&stop. Αντιπροσωπεία έλεγχος και άμεση αλλαγή. Επίσης στα 7400χλμ περίπου μου άναψε η ένδειξη για χαμηλή στάθμη λαδιού, συμπλήρωσα 100ml.Αναφεροντας το πρόβλημα στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό μέχρι την πρώτη αλλαγή λαδιων. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχουν και άλλοι κάτοχοι που είχαν το ίδιο πρόβλημα;
-
Πράγματι υπάρχουν αρκετές αναφορές για κάψιμο λαδιού και άναμμα ένδειξης στα πρώτα χλμ για τον κινητηρα Κ9Κ.Μετά την πρώτη αλλαγή συνήθως στρώνει.Δεν θεωρείται πρόβλημα.
-
Ο χρήστης mpampis42 έγραψε:
Καλημέρα, έχω το pulsar dci αγορασμένο καινούργιο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το αυτοκίνητο έχει 8000χλμ και πριν περίπου ένα μήνα άλλαξα μπαταρία λόγω start&stop. Αντιπροσωπεία έλεγχος και άμεση αλλαγή. Επίσης στα 7400χλμ περίπου μου άναψε η ένδειξη για χαμηλή στάθμη λαδιού, συμπλήρωσα 100ml.Αναφεροντας το πρόβλημα στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό μέχρι την πρώτη αλλαγή λαδιων. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχουν και άλλοι κάτοχοι που είχαν το ίδιο πρόβλημα;Χαμηλή στάθμη λαδιού επειδή χρειαζόταν 100ml; Μου κάνει εντύπωση....
-
μήπως είχες το αυτοκίνητο σε κλίση και σου άναψε η ένδειξη, γιατί για 100ml, έχω την εντύπωση ότι δεν ανάβει ένδειξη χαμηλής στάθμης! Επίσης το λέω με απόλυτη βεβαιότητα σαν πρώην κάτοχος Ρενό με κινητηρα Κ9Κ ότι το συγκεκριμένο μοτέρ είναι πράγματι αλεξίσφαιρο δεν καίει λάδια και φυσικά όταν αναφέρομαι σε 'κάψιμο' δεν εννοώ τα 100ml
-
Προφανώς ο κινητήρας δεν έκαψε 100ml αλλά παραπάνω. Απλά προσθέτοντας ο φίλος 100ml πέρασε το όριο που ανάβει η ένδειξη στάθμης λαδιού. Αμφιβάλλω αν με 100ml ο δείκτης είναι στην μέση μεταξύ min και max.
-
Θα συμφωνήσω με τον τελευταίο φίλο, ακριβώς αυτό έγινε. Με τα 100ml που συμπλήρωσα ο δείκτης λαδιού έφτασε εκεί που ήταν στην αρχή. Όταν πήρα το αυτοκίνητο τσέκαρα λάδια και ήταν οκ, μετά από 1 μήνα τα ξαναείδα και δεν ήταν στο μαξ αλλά λίγο πάνω από την μέση.Μεχρι τον Δεκέμβριο το έλεγχα συστηματικά και η στάθμη ήταν σταθερή στο ίδιο σημείο. Μετά από ένα ταξίδι 1600χλμ με μέσο όρο κατανάλωσης 4,5-5,5 λίτρα σε όλες τις διαδρομές βουνό εθνική επαρχιακό και πόλεις,( κοινώς το αυτοκίνητο δεν καίει τίποτα) και ταχύτητες 130 μεχρι 160...Μετα την επιστροφή άναψε η ένδειξη!!! Σας ευχαριστώ παντως για τις πληροφορίες
-
Καλησπέρα. Τι έχετε να πείτε για κάποια αναβάθμιση του κινητήρα του dci? Διάβασα ένα άρθρο για chip που αυξάνει την ιπποδύναμη και την ροπή του κινητήρα και υπόσχεται μείωση της κατανάλωσης καυσίμου με τιμές από 160 ευρώ νομίζω. Έχετε ψαχτεί γενικά;
Το σαιτ που το είδα https://www.ecu-center.gr/βελτιωση-αυτοκινητου/ -
Καλημέρα,τζάμπα λεφτά νομίζω ότι είναι. Ο dci δεν καίει έτσι και αλλιώς αλλά να δώσεις χρήματα για να πετύχεις μείωση κατανάλωσης κοντά στο λίτρο δεν αξίζει!! Μπορείς να το πετύχεις και με απειραχτο κινητήρα!!
-
Να το στείλουμε στην Renault! Ποιος κατασκευαστής δεν θα ήθελε οι κινητήρες του να αποδίδουν παραπάνω και να καταναλώνουν λιγότερο; Με μόλις 160€ (τιμή λιανικής) και χωρίς να πειραχτεί τίποτα στον κινητήρα, απλά με άλλο chip!
-
Κάποιες τέτοιες αλλαγές μπορεί να είναι εφικτές. Τι γίνεται με τους ρύπους και με την αξιοπιστία δεν μας λένε όμως... Οι κατασκευαστές δεν είναι χαζοί που δαπανούν εκατοντάδες εκατομμύρια στην εξέλιξη κινητήρων.
Nissan Pulsar