Ηταν σχεδόν απόλυτος ως προς τα Matador, οτι βγαίνουν απο το ίδιο εργοστάσιο και απλά πληρώνω παραπάνω για την μάρκα στα Continental. Τελοσπάντων, εχω αποφασίσει για τα Continental οπότε δεν έχει να κάνει...
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Θα προτεινω Goodyear Efficientgrip Performance. Το εχω βαλει σε 2 αυτοκινητα μου με αριστες εντυπωσεις! Ανετο,αθορυβο με παρα πολυ καλο κρατημα σε στεγνο και βρεγμενο. Βαθμολογια B στην καταναλωση καυσιμου,Α στο βρεγμενο και 68 db θορυβο. Μονο μειονεκτημα (για καποιους) οτι εχει πολυ μαλακο πλαινο και στο πολυ ζορισμα σε στροφες 'μαγουλιαζει'. Με λιγο παραπανω πιεση αερα ομως στρωνει.
Ευχαριστώ για την πρόταση, θα ήθελα κάτι σε Continental μιας και ο λαστιχάς αυτά δουλεύει και δεν γίνεται να παω αλλού (οικογενειακός φίλος). Πληροφοριακά αυτή την στιγμή το αμάξι φοράει Continental EcoContact 5 σε 195/60/16 τα οποία είναι αυτά που ήρθαν μαζί με το αμάξι και γενικά μπορώ να πω οτι δεν είχαμε κάποιο θέμα αν και δεν εχω μέτρο σύγκρισης με άλλα λάστιχα στο ίδιο αυτοκίνητο. Φυσικά κοιτάω πλέον για 205/55/16 όπως είπα πριν λόγω κόστους.