Εχω ξαναγράψει για αυτό το αυτοκίνητο. Το είχα για περίπου πέντε ημέρες. Δικίνητο, 1300cc, 150 άλογα, αυτόματο. Με εντυπωσίασε. Αρεσε σε όλη την οικογένεια. Κρίμα που ένα renegate δεν είναι όμως τετρακίνητο. Το μόνο που εμένα μου έκανε εντύπωση αρνητική (συγκρινόμενο βέβαια με τις εμπειρίες μου, όχι με όλα), είναι ότι έκαιγε αρκετά. Το ευχαριστήθηκα όσες μέρες το είχα, πολύ όμορφη οδήγηση και χειρισμούς. Πάρτο! Δεν ξέρω αν τώρα το δίνει με τον υβριδισμό που σίγουρα θα το βοηθάει.
+1
Εκτός από την σχετικά υψηλή κατανάλωση,ένα επιπλέον μείον -απ'όσα μου έχουν πει κάποιοι ιδιοκτήκτες- είναι κι ο αεροδυναμικός θόρυβος σε ανοιχτούς δρόμους με υψηλή ταχύτητα (π.χ. εθνική,Αττική οδός). Στα συν, καλή ποιότητα εσωτερικά,καλούς χώρους για το μήκος του (βοηθά το σχήμα και το ύψος του),με καλή ορατότητα περιμετρικά κι ο κινητήρας αρκετά σβέλτος. Στο μπλε μεταλλικό είναι πολύ ωραίο.
Βέβαια,μπορείς να δεις και το αντίστοιχο 'αδερφάκι' του,το 500Χ (αν σ'αρέσει) με λιγότερα χρήματα και ίδιο κινητήρα κι εξοπλισμό.