-
Έλα βρε θηρίο! Έχει χρειαστεί από τα 140 και πάνω να ακινητοποιήσεις απότομα το αυτοκίνητο;
-
Εντύπωση μου κάνει, γιατί για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπλοκάρουν οι μπροστινοί τροχοί, πράγμα (θεωρητικά) αδύνατο λόγω ABS. Οπότε τι συμβαίνει?
- Δεν λειτουργεί σωστά το ABS?
- O κατανομέας πέδησης δεν κατανέμει σωστά την δύναμη πέδησης?
- Λόγω μεγάλου βάρους μπροστά (και οι 2 δοκιμές έγιναν με τα πιο βαριά ντίζελ μοτέρ) ελαφραίνει πολύ το πίσω μέρος σε απότομο φρενάρισμα?
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Έλα βρε θηρίο! Έχει χρειαστεί από τα 140 και πάνω να ακινητοποιήσεις απότομα το αυτοκίνητο;Όχι βρε και εσύ . Απλά σε άλλο φόρουμ έκαναν αναφορά ότι και με λιγότερα χιλιόμετρα σηκώνονται οι πίσω τροχοί ( οχι όπως στο βίντεο που είδαμε ) και μπορώ να πω ότι και τότε στο test drive που το πίεσα αλλά και στην εθνική με το δικό μου που έχω αποφύγει σύγκρουση, ,δεν παρατήρησα κάτι περίεργο .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως πιθανότατα να αφορά συγκεκριμένη παρτίδα οχημάτων και μόνο.
-
Για παρτίδα αυτοκινήτων δεν ξέρω αλλά μάλλον αφορά μόνο τα diesel . Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν κάνει το ίδιο και στα 500Χ.
-
Σωστοοοος!!!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εντύπωση μου κάνει, γιατί για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπλοκάρουν οι μπροστινοί τροχοίΌχι, δεν έχει σχέση το μπλοκάρισμα. Θέμα μεταφοράς βάρους είναι και οι αιτίες θα μπορούσαν να είναι πολλές, από κατανομή πέδης μέχρι ελλειπή χαρακτηριστικά αντιβύθισης.
-
Εαν δεν μπλοκαρουν οι τροχοι πως θα σηκωθει; τουλαχιστον στις μηχανες για να κανεις 'εντο' πρεπει να μπλοκαρι ο μπροστα τροχος. Η φυσικη δεν ειναι το φορτε μου αλλα απο τα λιγα που ξερω, εαν δεν μπλοκαρουν οι τροχοι το αυτοκινητο θα γλιστρησει, δεν θα σηκωθει.
-
Στις μηχανες δε χρειαζεται να μπλοκαρει
-
Ούτε στις μηχανές χρειάζεται να μπλοκάρει. Αρκεί ο ρυθμός περιστροφής να μειωθεί τόσο ώστε η επιβράδυνση και η μεταφορά βάρους προς τα εμπρός λόγω αδράνειας να υπερνικήσει την φόρτιση του πίσω μέρους. Αν μπλοκάρει, συνήθως τρως καπάκι, δεν κάνεις endo.
-
ΟΚ...σας ευχαριστώ για την διευκρίνιση, γιατί μάλλον τα είχα λάθος καταλάβει!
Άρα για το Renegade είναι θέμα (όπως έγραψα πιο πάνω) κατανομέα πέδησης ή/και μεγάλου βάρους μπροστά ή/και (όπως είπε ο Δίας) κακής γεωμετρίας εμπρόσθιας ανάρτησης όσων αφορά τα χαρακτηριστικά αντιβύθισης. Ενδιαφέρον να δούμε εάν θα βγεί κάποια ανάκληση ή κάποια τεχνική οδηγία.
-
Συμπαθητικό το Renegade αλλά θα ήθελα την γνώμη σας και για το Grand Cherokee.
Σκέφτομαι να πάρω ένα μεταχειρισμένο με λίγα χιλιόμετρα.
Απόψεις ? -
Οδική άποψη δεν έχω . Αλλά μου αρέσει πολύ . Δεν ξέρω βέβαια αν με τα χρήματα που λες να δώσεις μήπως βρεις κάτι πιο premium. Σίγουρα το αυτοκίνητο έχει ταυτότητα πάντως .
-
Ο χρήστης AngelEyes έγραψε:
Απόψεις ?Το εχει φιλος και ειναι ενθουσιασμενος. Καταπληκτικο off roader, αλλα μην περιμενεις σπορ συμπεριφορα κλπ. Θα το επαιρνα ανετα, αρκει να ειχα και κατι δρομισιο για τις οδηγικες μου ανησυχιες.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ο χρήστης AngelEyes έγραψε:
Απόψεις ?Καλησπέρα!
Για να μη βγαίνουμε off topic στο θέμα για το Renegade, postαρε εδώ ή άνοιξε αν θέλεις ένα καινούριο θέμα για το αυτοκίνητο που σ'ενδιαφέρει -
Μπα θυμήθηκες το thread Λεωνίδα;
-
Ωχ...επίθεση εκ των έσω!
-
Από την καγκουροέκθεση SEMA 2016 στο Las Vegas.
-
http://www.autotriti.gr/agora/data/news ... 139009.asp
Το Jeep Renegade Deserthawk δείχνει απόλυτα εναρμονισμένο με το περιβάλλον της ερήμου και προκαλεί όλα τα compact SUV να αναμετρηθούν μαζί του σε off-road δοκιμασίες.
Η Jeep ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει στο Λος Αντζελες το Renegade Deserthawk, μία έκδοση που ουσιαστικά αποτελεί παραλλαγή της Τrailhawk και η οποία αντλεί έμπνευση από την έρημο.
Μπορεί να αποκτηθεί στις αποχρώσεις Alpine White, Anvil και Black ή στην εικονιζόμενη Mojave Sand που φέρει κατά αποκλειστικότητα. Διαθέτει μαύρους τροχούς 17 ιντσών, γραφικά στο καπό και στο πίσω τμήμα, rock rails και Trailer Tow Group.
Στο εσωτερικό συναντάμε μαύρα δερμάτινα καθίσματα, ραφές και λεπτομέρειες απόχρωσης Light Frost, πατάκια παντός καιρού και κάλυμμα του χώρου αποσκευών.
Στο δρόμο, το Renegade Deserthawk υπόσχεται τις καλύτερες 4x4 ικανότητες της κατηγορίας του, καθώς είναι στάνταρ το Jeep Active Drive Low. Επιπλέον, υπάρχει το σύστημα Selec-Terrain με την αποκλειστική λειτουργία Rock. Η απόσταση από το έδαφος είναι στα 22,1 εκ., ενώ οι τροχοί «κρεμάνε» μέχρι και 20,6 εκ. Μπορεί να διασχίσει υδάτινο εμπόδιο βάθους 48,2 εκ., ενώ η ελκτική του ικανότητα ανέρχεται σε 907 κιλά.
Κάτω από το ζωγραφισμένο καπό του Deserthawk συναντάμε τον 2.4 Tigershark κινητήρα τεχνολογίας MultiAir2, ο οποίος συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων.
-
Αυτό θα σκίσει στις ΗΠΑ.
Τέτοια θέλουν!!
Jeep Renegade 2015