-
Φίλε αν επιτρέπεται πόσο κόστισε η αγορά του Polo?
Νιώθεις να υπάρχει περίπτωση σε 'εξωφρενική' ανηφόρα φορτωμένο να μη βγαίνει;
Δεν τραβάει η πρώτη ή αυτό που ενοχλεί είναι πως χρειάζεται συνέχεια αλλαγές σχέσης; -
Αν απευθύνεσαι σε μένα, πρόκειται για Ibiza και δεν είναι δικό μου. Απλώς αναδημοσιεύω μια κριτική από το ΦουΜπού.
-
Ανεφοδιάστηκα σήμερα για πρώτη φορά στο πρατήριο του Ασπροπύργου, το οποίο τελεί υπό δοκιμαστική
λειτουργία. Μία μικρή δυσλειτουργία της αντλίας ανάγκασε τον υπάλληλο να κάνει restart το σύστημα.
Γέμισα τελικά με μία 5λεπτη καθυστέρηση και πλήρωσα το δυσθεώρητο ποσό των 8,10€ για τα 318 km
διανυθείσας απόστασης που έγραψε το κοντέρ.Από αυτά τα 280km διανύθηκαν σε εθνική ακολουθώντας
την προτεινόμενη σχέση ταχύτητας του υπολογιστή ταξιδίου και τα 40km σε αστικές διαδρομές.
Σύμφωνα με το κομπιουτεράκι μου, αντιστοιχεί σε 2,55 € / 100km κατανάλωση.
Το πρατήριο διαθέτει δύο αντλίες ανεφοδιασμού Cng και τα παιδιά στο service ήταν ευγενέστατα.Ξέχωρα από τα παραπάνω κι εντελώς πληροφοριακά για όποιον διαβάζει τα posts, αυτό που θα πρέπει
να προσέξει αν αποφασίσει να πάρει ένα αυτοκίνητο σαν το Citigo Cng, είναι ότι σε περίπτωση που είναι
αρχάριος οδηγός, θα δυσκολευτεί αρκετά (ιδιαίτερα εάν έχει συνολικό βάρος ανθρώπων και φορτίου συμπεριλαμβανομένου του οδηγού, πάνω από 200-250kg) στην ανάβαση δρόμου με κλίση άνω του 8-10%
λόγω της χαμηλής ιπποδύναμης του αυτοκινήτου και παρ' ότι αυτό διαθέτει υποβοήθηση ξεκινήματος πάνω σε ανηφόρα.Αυτά για σήμερα, καλή εβδομάδα σε όλους -
2,55 εσύ, 3,23 χτες ο άλλος με το Arona, σταματήστε!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
2,55 εσύ, 3,23 χτες ο άλλος με το Arona, σταματήστε! -
Καλημέρα!!
Με Φίατ Panda. Γέμισμα 8€ (ποτέ δεν θα πάρει πάνω από 10kg) έβγαλα 280km για Χαλκιδική και πίσω με 45 λεπτά χοντρό μποτιλιάρισμα και σταμάτα ξεκινά και air-condition σε χρήση.
Δεν μεταδίδω άλλο!Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
2.55 € ο ένας 3.20 € ο άλλος, 2.90 € ένας τρίτος, βαλθήκατε να μας τρελάνετε βρε παιδιά;;; Εγώ γιατί θέλω ακόμα 10 €;;;
-
Η αλήθεια είναι ότι με CNG το Θεσσαλονίκη Χαλκιδική είναι τζάμπα. 7,5€ πήγαινε - έλα Θεσσαλονίκη - Τρανή Αμμούδα με το κλίμα στο φουλ είναι υπόθεση! VW GOLF TGI.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Όσοι μας διαβάζουν και είναι βενζινοκίνητοι, σκεφτείτε παιδιά πραγματικά πολύ σοβαρά την αγορά
ενός εργοστασιακού αυτοκινήτου Cng αν κι εφ' όσον έχετε σε μία λογική απόσταση από εσάς
πρατήριο φυσικού αερίου. Ανάλογα με τα ετήσια χιλιόμετρα που διανύετε, η απόσβεση
αγοράς είναι θέμα λίγων ετών.
Φανταστείτε ότι εγώ με μόλις 10.000km ετησίως, υπολογίζω την πλήρη απόσβεση σε 8 έτη σε σχέση
με το να κράταγα το Getz 1.3 που είχα.
Δεν είναι μόνο το πολύ μικρό κόστος κατανάλωσης, είναι επίσης ότι έχουν μηδενικά ή φθηνά τέλη
κυκλοφορίας, χαμηλή ετήσια ασφάλεια (του Citigo κοστίζει μόλις 117€) και κυκλοφορούν ελεύθερα
εντός δακτυλίου στην Αθήνα με σήμα από το ΥΠΕΚΑ για όποιον θέλει να μπαίνει στο κέντρο καθημερινά.http://i66.tinypic.com/vrf40m.jpg
Η παραπάνω foto τραβήχτηκε πριν 2 περίπου μήνες και όπως θα διαπιστώσετε τη συγκεκριμένη στιγμή
ταξιδεύω με 120km/h στις 3500 σ.α.λ και η στιγμιαία κατανάλωση είναι 2.3 kg/100km
Την καλημέρα μου σε όλους!ΥΓ: @gvoi σου πίστωσαν τελικά τα χρήματα της επιδότησης φίλε μου;
-
Πώς γίνεται να πληρώνει μόνο 117 ευρώ για ετήσια ασφάλεια; Επηρεάζεται το ποσό από το καύσιμο;
-
Πώς γίνεται να πληρώνει μόνο 117 ευρώ για ετήσια ασφάλεια; Επηρεάζεται το ποσό από το καύσιμο;Ειλικρινά δεν ξέρω φίλε μου! Κι εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση, αλλά δεν το έψαξα παραπάνω
μήπως οφείλεται στο καύσιμο, αν και δεν νομίζω.
Σίγουρα έχω τον χαμηλότερο συντελεστή αφού δεν έχω κάνει δήλωση ποτέ μου, το αυτοκίνητο
είναι 7 φορολογήσιμοι ίπποι και την ασφάλεια την κάνω online. Παρ΄όλα αυτά τα 117€ για
αυτοκίνητο που κινείται στην Αθήνα, είναι μόλις 40€ ακριβότερα από το παπί. -
Το ήξερα ότι δε γινόταν να είναι 117 ευρώ. Ορίστε, 117,93 , πες 118!
-
Το ήξερα ότι δε γινόταν να είναι 117 ευρώ. Ορίστε, 117,93 , πες 118!Είσαι πηγή χαράς φίλε μου! Μικρός πρέπει να ήσουν το πειραχτήρι της τάξης Να 'σαι πάντα καλά
-
Πώς γίνεται να πληρώνει μόνο 117 ευρώ για ετήσια ασφάλεια; Επηρεάζεται το ποσό από το καύσιμο;Όχι φυσικά. Απλά είναι θέμα αυτοκινήτου και ασφαλιστικής...τα χρήματα που πληρώνει ο συμφορουμίτης με το citigo cng θα τα πλήρωνε και με την βενζίνη. Απλά έχει χαμηλά ασφάλιστρα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
-
@akis.citigo καλά αν δεν μου τα είχαν βάλει ακόμα θα με άκουγες αχαχαχαχα!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης gvoi έγραψε:
@akis.citigo καλά αν δεν μου τα είχαν βάλει ακόμα θα με άκουγες αχαχαχαχα!Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάλι καλά φίλε! Τελικά σ΄αυτή τη χώρα πρέπει να γίνονται εκλογές κάθε μήνα για να παίρνει ο κόσμος
τα βερεσέδια του κράτους. Καλό βράδυ σε όλους παιδιά, να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα! -
dimsabas έγραψε:
Γούστα είναι αυτά, αλλά προτιμούσα 1.000 φορές το V90.Σε άλλα νέα, πέρασα σήμερα από μια αντιπροσωπεία Skoda για να δω το Octavia CNG. Καθαρά ακαδημαϊκό ενδιαφέρον. Θυμίζω ότι βγαίνει μόνο σε στέισον κι αυτόματο, στοιχεία που δε με ενοχλούν διόλου γιατί θα τα επέλεγα έτσι κι αλλιώς. Είχα στο μυαλό μου την τιμή 22.900 αλλά η τρέχουσα τιμή είναι 25.300 για τη βασική έκδοση με μεταλλικό χρώμα (τιμή με το κλειδί στο χέρι). Αν επιλέξεις την πιο περιποιημένη έκδοση, με τα απαραίτητα για καινούριο αυτοκίνητο έξτρα, ACC, Led φώτα, αγγίζεις το 30άρι. Πολλά λεφτά...
Από εδώ και πέρα, εσκεμμένα μάλιστα, τα CNG θα γίνονται πιο ακριβά μιας και έρχονται τα ηλεκτρικά και θα πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να πάρουν θέση στην αγορά. Μπορείς να ρωτήσεις και στην VW για το Golf, βγαίνει και σε station αλλά από ότι βλέπω ακόμα δεν έχει έρθει στην Ελλάδα,
Η αιτία αύξησης της φετινής Octavia από τα 22 στα 25.000+ είναι πως έχει 1500 κινητήρα με περισσότερα άλογα και όχι 1400 και είναι αυτόματο. Επίσης λάβετε υπόψη ότι αυτοκίνητα με λιανική τιμή 23.000 έως 25.000 ευρώ δεν υπάρχουν, καθώς όταν η καθαρή αξία του αυτοκινήτου ξεπερνάει τα 16.000 (ή τα 17.000 ευρώ δεν θυμάμαι) κατά 1 ευρώ, τότε τα τέλη ταξινόμησης εκτοξεύονται κατά 2.000 ευρώ καθώς το σύνολο της καθαρής αξίας του αυτοκινήτου πολλαπλασιάζεται με τον αυξημένο συντελεστή.
-
Ο χρήστης guestguest έγραψε:
καθώς όταν η καθαρή αξία του αυτοκινήτου ξεπερνάει τα 16.000 (ή τα 17.000 ευρώ δεν θυμάμαι) κατά 1 ευρώ, τότε τα τέλη ταξινόμησης εκτοξεύονται κατά 2.000 ευρώ καθώς το σύνολο της καθαρής αξίας του αυτοκινήτου πολλαπλασιάζεται με τον αυξημένο συντελεστή.€17.000 είναι το όριο της επόμενης κλίμακας φόρου.
-
Σκηνή από το μέλλον, έτος 202χ
Το βαθύ κράτος, αντιλαμβανόμενο ότι από το φ.α. στα ιχ μπαίνει μπούνια μέσα μιας που πολλοί 'εξυπνάκηδες' γιωταχήδες το έχουν υιοθετήσει ως καύσιμο, και αδυνατώντας να το καταργήσει, αποφασίζει τα κάτωθι:
Επαυξάνει με μια υπουργική απόφαση τους σχετικούς δασμούς στο φ.α. κίνησης και το πάει στα 1,2 ευρώ το κιλό, του προσθέτει δε και μια χρωστική ή άλλη ουσία μέσα για να μπορεί να το ανιχνεύει εύκολα σε περίπτωση που κάποιος έχει γεμίσει από το οικιακό του δίκτυο, και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε. -
Η αγγελία αντιπροσώπου που έπαιζε κάνα εξάμηνο στο καρ αφορούσε αυτόματο στέισον Octavia CNG στα 22.900. Άρα η περιποιημένη έκδοση με τα απαραίτητα έξτρα (γιατί δεν αγοράζεις αμάξι για μια δεκαετία χωρίς αυτά) πήγαινε 25-26. Τώρα τα 30 είναι υπερβολικά πολλά. Μάλλον το Leon θα είναι πιο συμφέρουσα επιλογή και με πιο ανθρώπινες διαστάσεις για την πόλη. Για τα 2-3 ταξίδια το χρόνο, μπαγκαζιέρα!
Dstou, το σενάριο που λες είναι καθαρά υποθετικό. Αλλά και να συμβεί:
- στα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει, θα έχει ήδη γίνει μεγάλη οικονομία σε σχέση με το πετρέλαιο και χαώδης σε σχέση με τη βενζίνη.
- αν οι τιμές πετρελαίου και βενζίνης μείνουν ίδιες με σήμερα, πάλι το φυσικό αέριο θα είναι φθηνότερο.
- η λογική λέει ότι θα έχουν ανέβει κι αυτές, οπότε η διαφορά θα είναι η ίδια.
Αεριοκίνηση , CNG vehicles