@akis.citigo καλά αν δεν μου τα είχαν βάλει ακόμα θα με άκουγες αχαχαχαχα!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@akis.citigo καλά αν δεν μου τα είχαν βάλει ακόμα θα με άκουγες αχαχαχαχα!
Καλημέρα!!
Με Φίατ Panda. Γέμισμα 8€ (ποτέ δεν θα πάρει πάνω από 10kg) έβγαλα 280km για Χαλκιδική και πίσω με 45 λεπτά χοντρό μποτιλιάρισμα και σταμάτα ξεκινά και air-condition σε χρήση.
Δεν μεταδίδω άλλο!
@piliourits
Εννοείται πως η οικονομία είναι σημαντική, παρόλα αυτά σε εμάς που θέλουμε ένα γέμισμα την εβδομάδα για κύκλο πόλης 200χμ είναι κάπως σπάσιμο. Φαντάσου άλλους που θέλουν παραπάνω γεμίσματα την εβδομάδα! Θεωρώ ότι ρυθμίζεται το θέμα ωστόσο με προγραμματισμό, δεν είναι τόσο τρομερό. Κάνα δυο πρατήρια πάντως θα μπορούσε να αντέξει τι δίκτυο. Γιατί κακα τα ψέματα το πρατήριο στα Διαβατά είναι πολύ μακριά σχεδόν για όλο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.
Και εμείς για το πάντα περιμένουμε τα χρήματα. Τηλεφωνικά η απάντηση ήταν ίδια με τη δική σου.
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η αλλαγή κάποιου νόμου ή ότι πέρσι τις επιδοτήσεις τις πήραν οι εταιρείες από τη φισικον και όχι οι πελάτες κατευθείαν. Α να δούμε αν θα πάρουμε 800 ή 2(@).. σε άλλο φίλο είπαν ότι αν δεν περίμεναν να τακτοποιήσουν το θέμα θα παιρναμε σχεδόν τα μισά, το οποίο σε εμένα δεν βγάζει νόημα είναι η αλήθεια (τι κρατήσεις είναι αυτές 50%????).
Αναμένουμε και το συζητάμε, ευχαριστούμε για την εκτενέστατη ανάλυση!
Στο πρατήριο στα ανατολικά Θεσσαλονίκη, πολύ συχνά έχει ταξί που γεμίζουν. Έτυχε πρόσφατα να έχει 8 αυτοκίνητα μπροστά μας. ΑΝ δουλεύουν και οι 2 αντλίες είναι περίπου 20 λεπτά για αυτά τα αυτοκίνητα. ΑΝ δουλεύει μόνο η μια πας κάνεις καμιά δουλειά και επιστρέφεις, δεν παίζει αλλιώς.
Βράδυ συνήθως είναι πιο ήρεμα και γεμίζει και λίγο περισσότερο λόγω χαμηλότερης θερμοκρασίας.
Καλησπέρα!
Επανέρχομαι με την ίδια ερώτηση που έκανα πριν λίγο καιρό σχετικά με την επιδότηση της φυσικον.
Πήρε κάνεις τίποτα?
Γιατι μιλήσαμε σήμερα και ένα παλικαρακι ειπε ξανά να δούμε τα σπάμ μας γιατι θα λάβουμε ενημέρωση με μέιλ.
Μετα από πίεση για μια σοβαρή απάντηση, μας είπε ότι δεν μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση της αίτησης μας με τον αριθμό που μας έδωσαν.
Και τέλος μας είπε ότι παλεύει για το καλό μας η εταιρεία ώστε να αποδοθεί όλο το ποσό της επιδότησης και να μην γίνει παρακράτηση από την εφορία και για αυτό αργούν.
Τι από όλα αυτά είναι αλήθεια?
Και επίσης τι μπορούμε να κάνουμε ως πίεση, γιατί στους όρους του προγράμματος έλεγαν πίστωση μέσα σε 30 μέρες μετά την αποστολή της άδειας κυκλοφορίας.
Αυτά από εμένα, οποία ιδέα έχετε ριχτε τη μπας κ βοηθήσει.
Ερώτηση μήπως πήρε τίποτα το αυτί σας...
Πληρώθηκε κάποιος από τη ΔΕΠΑ που συμμετείχε στο πρόγραμμα του Δεκεμβρίου?
30 μέρες είχαν πει, αλλά τζιφος.
Αναμένουμε. Ως τότε να πω ότι το panda είναι καλύτερο από τις προσδοκίες. Με ίδιο μοτέρ έχω οδήγησει το 500 για 7 χρόνια, αλλα αυτό έχει καλύτερη αίσθηση και θέση οδήγησης.
Πήγα σήμερα και πήρα τις πινακίδες για το panda και μου είπαν ότι το πρόγραμμα έκλεισε 30/12.
Λεφτά δεν έχει πάρει κανείς μέχρι τώρα γιατί δεν προχώρησαν τις διαδικασίες πληρωμών πριν ολοκληρωθεί η καμπάνια.
Τώρα τι ισχύει πραγματικά και πόσα δόθηκαν μόνο αυτοί της δεπα ξέρουν.
Ευχαριστώ πολύ!
Είμαι όντως βιαστικός και είναι βλακεία μου αυτό.
Με μια γρήγορη αναζήτηση βέβαια σε ξένη 'βιβλιογραφία',έπεσα πάνω στο cngeurope.com όπου αναφέρει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε φουλ αστικό κύκλο στατιστικά 5,8kg/100.
Το μέλλον θα δείξει
Μια ερώτηση αρχάριου λοιπόν.
Πήραμε το panda cng και με το πρώτο γέμισμα πήρε 7,25 κιλά καθώς κάτι είχα μέσα.
Στα 94 χμ έχει κατεβάσει τα 2 τετραγωνάκια από τα 4.
Είναι νωρίς ακόμα να το μετρήσω; Είναι βαρύ το πόδι μας;
Είναι η διαδρομή μου, που έχει ανηφόρα, που επιβαρύνει την κατανάλωση;
Είναι ότι κινείται κυρίως σε κύκλο πόλης με λίγα χιλιόμετρα σε ανοικτό δρόμο τύπου περιφερειακο Θεσσαλονίκης;
Γιατί τα 12κιλα να δώσουν 240-250 χμ όπως διαβάζω τριγύρω το βλέπω χλωμό.
Απλά για ενημέρωση να αναφέρω ότι χθες το πρωί έκανα αίτηση στην φισικον για panda και σήμερα πήρα απάντηση με κωδικό.