-
Δυστυχώς πέρα από τα πολιτικά και τα αθλητικά , όλο και περισσότεροι μέσα και έξω μιλάνε για θερμό επεισόδιο με τον Σουλτάνο . Μεγάλο πρόβλημα αυτό σε σχέση με τους πολιτικούς που έχουμε .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πάνορμε η αδελφή σου έχει δει το φώς το αληθινό...
Δες το και εσύ . Αλλωστε επίσημο χρώμα της σιτροέν είναι το κόκκινο για να παίζεις...
Τελικά με 0,64 πι εσ ει χρειάζομαι κάτι από την διάγνωση που έκανε ο γάτος ?
Για το C3 εννοείται ότι της το πρότεινα όταν με ρώτησε ψάχνοντας την αγορά και βέβαια το πήρε σε διχρωμία,λευκό με κόκκινη οροφή
Για το PSA που ρωτάς (όχι το γαλλικό γκρουπ , το άλλο το ιατρικό),μια χαρά φαίνεται.Βέβαια υπάρχουν και κάτι free PSA και γενικώς έρευνες για νέους,πιο ακριβείς δείκτες.Αλλά αυτά είναι χωράφια άλλων ειδικοτήτων ουρολόγων κ.τ.λ. Εγώ,όπως είπα, απλώς καρδιολογίζω..
Σόρυ και τέλος το από μέναΣτα ελληνοτουρκικά τώρα,φαινόταν εδώ και 1-1μησι χρόνο (από τότε που κατέστειλε το 'πραξικόπημα' ο σουλτάνος),πως τα πράγματα θα ζορίσουν.
-
http://www.skai.gr/news/politics/articl ... -2-imeron/
Τα 2-3 πιο γνωστά και μεγάλα δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα, με τρομερές εγκαταστάσεις, αναγνωρισμένους δικηγόρους από τους μεγαλύτερους νομικούς οργανισμούς/φόρουμ στην Ευρώπη, με δίμετρες κουκλάρες γραμματείς , χρεώνουν 150-200 ευρώ την ώρα προσφοράς των υπηρεσιών τους.
Με δεδομένο αυτό, υποθέτω ότι πρέπει να είναι πολύ δυνατός δικηγόρος ο κύριος, αλλά και να δούλεψε ασταμάτητα τις δύο αυτές ημέρες για τον συνεταιρισμό. -
...Κάποτε θα πρέπει να φτιάξουμε ποδόσφαιρο και όχι ιδιωτικούς στρατούς ολιγαρχών , νταβατζήδων κλπ που ιδιαίτερα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι πρακτική εδώ και 30 χρόνια από την εποχή του Κοσκωτά . Σε μικρότερο βαθμό και στις άλλες ομάδες , κυρίως γιατί η ψυχοσύνθεση των οπαδών τους , δεν είναι ίδια με αυτή των προηγούμενων...Με τις φωτεινές -και μοναδικές- εξαιρέσεις των Καπετάνιου και του Φιλίππου, που πήγαν στα ίσα κόντρα με τους οργανωμένους (ο Καπετάνιος τους έκλεισε κιόλας), και φυσικά του Τζίγγερ που ούτε ήθελε ούτε γούσταρε να ασχοληθεί καν, όλοι οι υπόλοιποι -με προεξάρχοντες ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ- χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν τους οργανωμένους σαν προσωπικό στρατό, επιδιώκοντας πολιτική, οικονομική και νομική κάλυψη. Όπως ήδη είπαμε και ξέρουμε, αυτό είναι πλέον καθεστώς στο ΟΣΦΠ τα τελευταία 30 χρόνια, από Σαλιαρέλη και δώθε.
Βέβαια στην Ελλάδα της απάτης, της ρεμούλας και της κλεψιάς, τελικά τι αποδεικνύεται πιο αποδοτικό: να είσαι και εσύ απατεώνας, κλέφτης και λωποδύτης, και άρα να παίρνεις πρωταθλήματα μαζί με εκατομμύρια, ή να είσαι τίμιος και σωστός, και να παίρνεις τελικά τα @@ σου ?
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και στην πολιτική: λες ψέματα, πουλάς φούμαρα, κάνεις κωλοτούμπες και πουλάς την συνείδησή σου για να εκλεγείς και να διοικήσεις (και προφανώς ταυτόχρονα να κλέψεις όπου, όπως και όποτε μπορείς) ή λες αλήθειες, υπερασπίζεσαι τις απόψεις και τις θέσεις σου, και τελικά μένεις με τη σαλαμάνδρα στο χέρι ?
Οι ερωτήσεις είναι προφανώς ρητορικές, δεν χρήζουν απαντήσεων...
-
Δεν θα ξεχάσω τον Κόκκαλη ο οποίος βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα για το σκάνδαλο με την Ανατολική Γερμανία,δήλωσε:'ο κόσμος του Ολυμπιακού θα αντισταθεί κλπ'...ο ορισμός του οπαδικού στρατού....
-
Είναι γνωστό τι κάνουν οι πρόεδροι και γιατί έχουν τις ομάδες.
Ο Βαρδινογιάννης είχε τον στρατό του για να κάνει τις δουλειές του(λαθρεμπόριο καυσίμων κτλπ).
Ο Κόκκαλης είχε τον στρατό του για να κάνει τις δουλειές του με το κράτος.(Φουλ διαπλοκή με κρατικές συμβάσεις)
Οι Γιαννακόπουλοι την χρυσή εποχή των φαρμάκων, των υπερσυνταγογραφήσεων κτλπ (νομίζετε μόνο η Novartis έκανε αθέμιτα δουλείες;) είχανε τον στρατό τους και τα χώνανε στο χόμπυ τους. Με τα δικά μας χρήματα όμως. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις έσκασε η φούσκα της φαρμακευτικής δαπάνης, ταυτόχρονα μειώθηκε δραματικά το budget στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι.
Υπήρχαν και άλλοι που χρησιμοποιούσαν τις ομάδες για ξέπλυμα, για να ελέγχουν το στοίχημα κτλπ.
Ο Μαρινάκης που δεν κάνει βέβαια δουλείες με το κράτος, ήθελε στρατό ώστε να μπορεί να ελένχει το λιμάνι όταν έρθει η ώρα της αποκρατικοποίησης. Επίσης για να ξεπλένουν χρήματα τόσο αυτός όσο και οι γύρω του(μαφία της Κρήτης) χρήματα με το στοίχημα. Να μπορεί αν κάτσει κάποια στραβή(αν ισχύει βέβαια) noor1 να έχει έναν στρατό μπαλαντέρ.
Μελισσανίδης(άλλος λαθρέμπορος αυτός) μπήκε στην μπάλα μόνο για την μπίζνα του γηπέδου και τίποτε άλλο. Αλλά είπαμε...ένας στρατός πάντα χρειάζεται.
Σαββίδης τα προφανή...Γενικά όσο το προϊόν ποδόσφαιρο είναι για λύπηση, τόσο οι ομάδες θα χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, αφού δεν θα μπορεί να υπάρξει κέρδος από το ίδιο το προϊόν(πριμ διοργανώσεων, τηλεοπτικά δικαιώματα, εισιτήρια, παίκτες κτλπ)
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Είναι γνωστό τι κάνουν οι πρόεδροι και γιατί έχουν τις ομάδες.
Ο Βαρδινογιάννης είχε τον στρατό του για να κάνει τις δουλειές του(λαθρεμπόριο καυσίμων κτλπ).
Ο Κόκκαλης είχε τον στρατό του για να κάνει τις δουλειές του με το κράτος.(Φουλ διαπλοκή με κρατικές συμβάσεις)
Οι Γιαννακόπουλοι την χρυσή εποχή των φαρμάκων, των υπερσυνταγογραφήσεων κτλπ (νομίζετε μόνο η Novartis έκανε αθέμιτα δουλείες;) είχανε τον στρατό τους και τα χώνανε στο χόμπυ τους. Με τα δικά μας χρήματα όμως. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις έσκασε η φούσκα της φαρμακευτικής δαπάνης, ταυτόχρονα μειώθηκε δραματικά το budget στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι.
Υπήρχαν και άλλοι που χρησιμοποιούσαν τις ομάδες για ξέπλυμα, για να ελέγχουν το στοίχημα κτλπ.
Ο Μαρινάκης που δεν κάνει βέβαια δουλείες με το κράτος, ήθελε στρατό ώστε να μπορεί να ελένχει το λιμάνι όταν έρθει η ώρα της αποκρατικοποίησης. Επίσης για να ξεπλένουν χρήματα τόσο αυτός όσο και οι γύρω του(μαφία της Κρήτης) χρήματα με το στοίχημα. Να μπορεί αν κάτσει κάποια στραβή(αν ισχύει βέβαια) noor1 να έχει έναν στρατό μπαλαντέρ.
Μελισσανίδης(άλλος λαθρέμπορος αυτός) μπήκε στην μπάλα μόνο για την μπίζνα του γηπέδου και τίποτε άλλο. Αλλά είπαμε...ένας στρατός πάντα χρειάζεται.
Σαββίδης τα προφανή...Γενικά όσο το προϊόν ποδόσφαιρο είναι για λύπηση, τόσο οι ομάδες θα χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, αφού δεν θα μπορεί να υπάρξει κέρδος από το ίδιο το προϊόν(πριμ διοργανώσεων, τηλεοπτικά δικαιώματα, εισιτήρια, παίκτες κτλπ)
- παρά παρά πολλά.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Είναι τρομερό πόσοι παρακολουθούν το νήμα και ακόμα πιο εντυπωσιακό πως είναι με το μαχαίρι στα δόντια, έτοιμοι να χορέψουν τον χορό του οπαδισμού.
-
Σορρυ που θα σας πατησω το γκαζον αλλα εχω και ένα fiverg που κανει σαν 'μικρο παιδι'...
Πλησιάζοντας τα 40 πια και με διαρκες ενδιαφερον για την ιστορια, την γεωπολιτικη και αν δεν ειχα μεγαλυτερη να φοραω (καποτε, ποτε θα ξαναγινει αγνωστο πια) κρανος οδηγου αγωνων σιγουρα θα φοραγα κρανος στρατιωτικου, να σου πω ότι ξερω πολύ καλα τι και πως, αλλα ελα που εχουν αλλαξει οι καιροι από τοτε.
Δυο πραγματα δεν εχουν αλλαξει βεβαια, τα σκουλικια απεναντι που παντα ψάχνονται και οι απανταχου λιγοτερο ή περισσοτερο δεξιόστροφοι που θεωρουν τους εαυτους τους ως εχοντες την αποκλειστικοτητα στον πατριωτισμο και τους μη δεξιους εθνομηδενιστες. -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Παρακαλώ η συζήτηση να επιστρέψει στα εκλογικά. [mod]** τα επόμενα ποστ που θα αναφέρονται σε ποδοσφαιρικά θα διαγράφονται δίχως προειδοποίηση. [mod]**
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Εμείς να κόψουμε τα ποδοσφαιρικά , αλλά οι πολιτικές εκπομπές της τηλεόρασης με αυτά ασχολούνται....
Ακριβώς γιατί οι πρόεδροι χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για να προωθήσουν τα πολιτικά συμφέροντα τους .
Από την άλλη άκουσα χτες το βράδυ στο ραδιόφωνο μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Δ. Καμμένου , για τα θέματα με την Τουρκία και την πολιτική που ασκεί .
Όπως πολλοί πλέον μιλάνε για κλιμάκωση , ο Δ. Καμμένος είπε ότι η λογική των συριζαίων της μη κλιμάκωσης σε συνδυασμό με τις δηλώσεις των νατοικών βρείτε τα , θα μας οδηγήσει σε νέο γκριζάρισμα περιοχών .
Από την άλλη χτες το κράτος δανείστηκε με 1,5 % τα νέα έντοκα με τα 2/3+ να τα αγοράζουν οι ξένοι .
Τώρα έχουμε μπροστά μας την έξοδο από τα μνημόνια , την νέα γερμανική κυβέρνηση , την ακυβερνησία στην Ιταλία , τον Μακρόν που θέλει να μεγαλώσει ως Ηγέτης , το ΔΝΤ που λέει τα δικά του , τον Μοσκοβισί που λέει ότι δεν θα χρειαστούμε κούρεμα και το Μπλούμπεργκ που λέει ότι χάνουμε τις μεταρρυθμίσεις και θα έχουμε άλλη μια χαμένη δεκαετία .
Ακόμα έχουμε το στρες τεστ των τραπεζών και τι θα γίνει με αυτές .
Υπόθεση εργασίας :
Η Τουρκία μας κάνει ένα θερμό επεισόδιο μεγάλης κλίμακας μετά το Πάσχα , πάνω στο κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης . Τα κανάλια τρομάζουν τον κόσμο , τρέχει στα ΣΜ , οι τράπεζες ξανακλείνουν , οι τουρίστες ακυρώνουν και ένα τέταρτο μνημόνιο είναι μπροστά μας . Εκεί επανέρχεται η πρόταση Σόιμπλε που πάντα υπάρχει στο τραπέζι .
Εξοδος από το ευρώ για κάποια χρόνια , έκτακτη χρηματοδότηση 50 δις , τα 20 ήδη υπάρχουν , υποτίμηση της δραχμής και πιθανόν και εγγύηση συνόρων ή κάτι ανάλογο . Ταυτόχρονα εκλογή ενός Ρέντζι σε κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας και άμεση εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων .
Η υποτίμηση της δραχμής και των εγχώριων δανείων , θα ανεβάσει την αξία των εγγυήσεων σε σχέση με τα δάνεια και έτσι θα έχουν οι τράπεζες καλύτερη αποτίμηση , σε χαμηλότερο βέβαια επίπεδο σε σχέση με το ευρώ .
Για σκεφτείτε το . Γιατί η χώρα τυπικά βγαίνει από τα μνημόνια , αλλά ουσιαστικά δεν είναι σε ανάπτυξη όπως η Κύπρος .
Και νέο μνημόνιο υπό Κ.Σ. δεν είναι πολιτικά εφικτό για κυβερνήσεις 1-2 κομμάτων .
-
'Η υποτίμηση της δραχμής και των εγχώριων δανείων , θα ανεβάσει την αξία των εγγυήσεων σε σχέση με τα δάνεια και έτσι θα έχουν οι τράπεζες καλύτερη αποτίμηση , σε χαμηλότερο βέβαια επίπεδο σε σχέση με το ευρώ .'
Οι τράπεζες χρωστούν ευρώ στην ΕΚΤ και σε ομολογιούχους τους, δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου.
JohanΔ, αποκλειστικότητα στον πατριωτισμό δεν διεκδικεί κανένας, δεν ήθελα να πω αυτό. Ούτε είπα να πάρουμε τα όπλα και να κάνουμε ντου, έχω κάνει φαντάρος και είμαι πολύ προσεχτικός απέναντι σε όσους θα φάνε την μπόρα οι ίδιοι ή τα παιδιά τους ενώ εγώ είμαι 'πίσω' σειρά επιστράτευσης.
Αλλά όταν βγαίνεις τσάρκα με ευρωπαίο και του λες 'βλέπεις κανένα σύνορο;' θα το φας το αγγούρι. Θα γίνεις ο
χρήσιμος ηλίθιος της 'κόρης του πάστορα'. Και όταν καλείς εδώ τον Ερντογκάν για φιλικό σουαρέ πάλι κάποιο μηνυμα περνάς, έτσι δεν είναι; Δεν κατηγορώ τα 'παιδιά' για εθνομηδενιστές, για άσχετους και ιδεοληπτικούς τους κατηγορώ.
Α, να μην ξεχάσω ότι και η 'ιμπερίφανι διαμπραγκμάτεφσι' που κράτησε ένα εξάμηνο για να μπορέσει ο Αλέξις
να σας σερβίρει ζεστή την σούπα και να ικανοποιηθεί και το εγώ μιας επιστημονικής δευτεράντζας κόστισε κάποια
χρήματα τα οποία μπορεί να μην είναι 100 και 200 δις αλλά σίγουρα (ένα μέρος τους μόνο) έφταναν για να σουλουπώσουν περεταίρω και τις ΕΔ. Τίποτε δεν είναι τσάμπα σε αυτή την ζωή, ούτε οι χοροί στο Σύνταγμα. -
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
'Η υποτίμηση της δραχμής και των εγχώριων δανείων , θα ανεβάσει την αξία των εγγυήσεων σε σχέση με τα δάνεια και έτσι θα έχουν οι τράπεζες καλύτερη αποτίμηση , σε χαμηλότερο βέβαια επίπεδο σε σχέση με το ευρώ .'Οι τράπεζες χρωστούν ευρώ στην ΕΚΤ και σε ομολογιούχους τους, δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου.
JohanΔ, αποκλειστικότητα στον πατριωτισμό δεν διεκδικεί κανένας, δεν ήθελα να πω αυτό. Ούτε είπα να πάρουμε τα όπλα και να κάνουμε ντου, έχω κάνει φαντάρος και είμαι πολύ προσεχτικός απέναντι σε όσους θα φάνε την μπόρα οι ίδιοι ή τα παιδιά τους ενώ εγώ είμαι 'πίσω' σειρά επιστράτευσης.
Αλλά όταν βγαίνεις τσάρκα με ευρωπαίο και του λες 'βλέπεις κανένα σύνορο;' θα το φας το αγγούρι. Θα γίνεις ο
χρήσιμος ηλίθιος της 'κόρης του πάστορα'. Και όταν καλείς εδώ τον Ερντογκάν για φιλικό σουαρέ πάλι κάποιο μηνυμα περνάς, έτσι δεν είναι; Δεν κατηγορώ τα 'παιδιά' για εθνομηδενιστές, για άσχετους και ιδεοληπτικούς τους κατηγορώ.
Α, να μην ξεχάσω ότι και η 'ιμπερίφανι διαμπραγκμάτεφσι' που κράτησε ένα εξάμηνο για να μπορέσει ο Αλέξις
να σας σερβίρει ζεστή την σούπα και να ικανοποιηθεί και το εγώ μιας επιστημονικής δευτεράντζας κόστισε κάποια
χρήματα τα οποία μπορεί να μην είναι 100 και 200 δις αλλά σίγουρα (ένα μέρος τους μόνο) έφταναν για να σουλουπώσουν περεταίρω και τις ΕΔ. Τίποτε δεν είναι τσάμπα σε αυτή την ζωή, ούτε οι χοροί στο Σύνταγμα.+1
-
Για σκεφτείτε το . Γιατί η χώρα τυπικά βγαίνει από τα μνημόνια , αλλά ουσιαστικά δεν είναι σε ανάπτυξη όπως η Κύπρος .
Να προσθέσω σε αυτό το γεγονός ότι το 3ο τρίμηνο του 2014 η Ελλάδα είχε την μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρωζώνη σε εποχή όπου στις οικονομίες των χωρών της Ευρώπης υπήρχε στασιμότητα, ενώ τώρα που υποτίθεται ότι τα πάμε καλύτερα , τρέχουμε με την 2η χαμηλότερη ανάπτυξη στην Ευρωζώνη σε καιρό γενικότερης ανάπτυξης των χωρών.
Μερικοί θα τρέξουν να πούνε ότι υπερασπίζομαι Σαμαροβενιζέλους, αλλά μιλάω για τα γεγονότα, ανεξάρτητα από το ''ξύλο'' που είχαμε φάει από τους προηγούμενους και συνεχίζεται με τους εμπαναστάτες.
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
'Η υποτίμηση της δραχμής και των εγχώριων δανείων , θα ανεβάσει την αξία των εγγυήσεων σε σχέση με τα δάνεια και έτσι θα έχουν οι τράπεζες καλύτερη αποτίμηση , σε χαμηλότερο βέβαια επίπεδο σε σχέση με το ευρώ .'Οι τράπεζες χρωστούν ευρώ στην ΕΚΤ και σε ομολογιούχους τους, δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου.
Δεν ξέρω αν έχεις μετοχές τραπεζών . Εγώ είχα πάρει πριν πολλά χρόνια κάτι λίγες στον γιο μου .
Αυτές στην αρχή της κρίσης είχαν αποτίμηση 8000 € .
Τώρα έχουν γύρω στα 60 € και επειδή μου παίρνει και 10 € η χρηματιστηριακή κάθε χρόνο για έξοδα , σε λίγο θα εξατμιστούν .
Βέβαια εγώ έχω πάρει τα λεφτά μου και κέρδη πίσω σε μερίσματα όλα αυτά τα χρόνια που τις έχω , πάνω από 20 , αλλά το έβαλα για να δείτε την απαξίωση των μετόχων .
Τα ίδια θα ισχύσουν και για τους ομολογιούχους και για μέρος των καταθετών , ακριβώς όπως στην Κύπρο .
Τα μόνα δάνεια που θα πληρωθούν σε συνάλλαγμα είναι αυτά του ΔΝΤ . Τα δάνεια του ΕΣΜ αν μπούμε σε τέτοια λογική όπως αυτή του Σόιμπλε , επειδή θα αρχίσουν να πληρώνονται μετά από 10-20 χρόνια , θα μπορούσαν απλά να παγώσουν μέχρι να ξαναγυρίσουμε στο Ευρώ με την νέα ισοτιμία .
Σήμερα το πρόβλημα της οικονομίας είναι ότι έχουμε το ακριβό ευρώ στις δαπάνες , ενώ δεν έχουμε την ανάλογη παραγωγή στα έσοδα . Και στο ότι οι τράπεζες δεν έχουν καλύμματα που να καλύπτουν τα δάνεια τους .
Επειδή όλα τα δάνεια που είναι σε ευρώ είναι στο εθνικό μας νόμισμα , όπως μετατράπηκαν από τις δραχμές σε ευρώ , έτσι θα μετατραπούν σε δραχμές με την ισοτιμία την αρχική , αλλά μετά θα έχουμε διολίσθηση ή και υποτίμηση και βέβαια αύξηση των επιτοκίων .
Η έξοδος από το ευρώ σε συντεταγμένη μορφή μπορεί να επιτρέψει πολλά πράγματα που σήμερα δεν μπορούμε όπως την bad bank και διάφορα άλλα , πάντα σε συνεννόηση με τους δανειστές και εταίρους .
Το θέμα είναι αν αυτό το έχουν στο νου τους , ή απλά δεν έχουν τίποτα στο νου τους , οπότε τα πράγματα είναι χειρότερα , αφού εξαρτιόμαστε από τον μικροτ....νο που λένε τα περιθωριακά σάιτ....
-
Στον ΣΚΑΙ πριν λίγο έπαιξε ένα νέο βίντεο από την Τουρκία που δείχνει τους 8 με όπλα να κατεβαίνουν σκάλες την ημέρα που πήραν το ελικόπτερο και μας ήρθαν .
Παίζει τουλάχιστον για τους ενόπλους να έχουν αλλάξει τα δεδομένα ...
-
' Άρωμα ' εκλογών;
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
' Άρωμα ' εκλογών;Είναι απίστευτο ότι μετά από 10 χρόνια κρίσης και αιμορραγίας δεν καταφέραμε να απαλλαγούμε από τα παράσιτα. Από ότι φαίνεται, δεν θα το καταφέρουμε ΠΟΤΕ.
-
http://www.zougla.gr/money/etairika-nea ... -o-savidis
Μια εβδομάδα αφού χαρίστηκε το πρόστιμο, πούλησε.
Καταπληκτικό και τυχαίο ταυτόχρονα. -
Καταργεί την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ο Γαβρόγλου
Πολλά τα ψηφαλάκια της ΟΛΜΕ...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ