-
Από ότι βλέπω, (ξανα)γίναμε ρόμπες παγκοσμίως, από ΗΠΑ μέχρι Αυστραλία. Και όχι μόνο για το γελοίο του πράγματος (οι μισοί το δίνουν τελικό 1-0 και οι άλλοι μισοί 0-0 ), αλλά για τα επεισόδια, τις μπούκες και φυσικά το 38αρι του Ιβάν (τιναφτο ρε, μεγιστάνας με πασχαλιάτικο, πάρε ένα σοβαρό Desert, ή μάλλον για τον σύντροφο ένα RSH12 )
Για τους 'αντικειμενικούς' γαύρους, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, αρκεί να διαβάσετε Νικολακόπουλο για να δείτε τι σημαίνει 'αγνόηση πραγματικότητας' (ή αν χρειάζεται, 'παραποίηση πραγματικότητας'). Οι τύποι αυτοί μπήκαν στη δουλειά και έγιναν 'κάποιοι' εκτελώντας συγκεκριμένες εντολές εδώ και 20+ χρόνια, σιγά μην αφήσουν τώρα στα γεράματα τον τιμημένο αγώνα.
Και για να συνδέσουμε το θέμα με την πολιτική, ο ΟΣΦΠ ήταν πάντα 'ασπίδα προστασίας' του εκάστοτε καταζητούμενου ή διωκόμενου προέδρου έναντι του νόμου, από Σαλιαρέλη και Κοσκωτά, μέχρι Κόκκαλη και Μαρινάκη. Ας θυμηθούμε το 'όποιος πειράξει εμένα, είναι σαν να πειράζει τον Ολυμπιακό' του Κόκκαλη. Τώρα έχουμε ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οπότε έχει βρει ευκαιρία ο σύντροφος Ιβάν και κάνει κουμάντο. Βέβαια ο Τίγρης δεν είναι άβγαλτο μαθητούδι, πως νομίζετε ότι από εκπαιδευτής σχολής οδηγών έχει καταλήξει μεγιστάνας του πετρελαίου ?
-
Εντάξει, το είδαμε κι αυτό! Τι παιχνίδια παίζουνε ρε πστ μου...
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εκκένωση χώρων υπό κατάληψη - Δώδεκα προσαγωγές
http://www.kathimerini.gr/953272/articl ... prosagwges
ΥΓ: Προφανώς και συμφωνώ με τις εκκενώσεις αυτών των χώρων. Απορώ με ποιού πρωτοβολία γίνανε όμως...
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Αλλωστε αν ο Σαββίδης φόραγε το σακκάκι του και δεν φαινόταν το νόμιμα ευρισκόμενο όπλο του ουδείς θα ανέφερε κάτι .
Δε νομίζω πως υπάρχει πρόεδρος ΠΑΕ -ακόμη και μικρότερων- που να μην οπλοφορεί.Αν όχι,μάλλον θα είναι η εξαίρεση.
Το ότι δεν έχει φανερωθεί στους άλλους,δε σημαίνει όμως πως είναι δικαιολογημένος όποιος αποκαλυφθεί.Νομιμα ευρισκομενο? ουτε η αστυνομια δε φερει οπλα στο γηπεδο, το 32αρι δεν επρεπε να μπει μεσα και γιαυτο νομιζω τρεχει και αυτιφωρο για τον Ιβαν
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πάντως και με το τωρινό καθεστώς ο κόσμος μόνο από τα παράθυρα μπαίνει και ρεμούλες γίνονται. Και στο κόλπο έχει μπει και το αεροδρόμιο.
Η Ολυμπιακή ιδιωτική δεν είναι;
Αν δλδ εγώ έχω μια επιχείρηση και βάζω όποιον θέλω υπάλληλο, πέρα από το ζήτημα αξιοκρατίας, πως ζημιώνω το δημόσιο;Στο θέμα των επιδοτήσεων, με κάλυψες εσύ. Κατά δήλωσή σου, τα ποσά των επιδοτήσεων στον “πολιτισμό” είναι μεγαλύτερα απο εκείνα που χορηγούνταν στην ΟΑ. Πάει κι αυτό.
Εσύ κατάλαβες ότι είπα ότι τώρα είναι αυξημένη η επιδότηση στα δρομολόγια;
Για να μην τα μπερδεύουμε. Άλλο οι επιδοτήσεις που έπαιρνε η ΟΑ για να ισοφαρίζει τα ελλείματα και άλλο οι επιδοτήσεις δρομολογιών στις άγονες γραμμές. Η ΟΑ έπαιρνε και τα 2 λοιπόν.
Εγώ είπα ότι επειδή οι επιδοτήσεις στις άγονες γραμμές αλλάζουν κάθε λίγα χρόνια και αναθεωρούνται, αν πχ παλιά ο προορισμός για ένα νησί ήταν 100ευρώ και τώρα είναι 150 δεν σημαίνει ότι τώρα ο κακός ιδιώτης αύξησε την τιμή επειδή έχει μονοπώλιο. Μπορεί απλά να άλλαξε η επιδότηση στην συγκεκριμένη γραμμή και για να υπάρχει συμφέρον να πραγματοποιείται η πτήση, έπρεπε να αυξηθεί ο ναύλος.Τέλος εγώ δεν θυμάμαι αν πχ το 2004 οι τιμές της ΟΑ ήταν καλύτερες σε συγκεκριμένα δρομολόγια. Αν θυμάται κάποιος ας το πει.
Μην λέμε βλακίες για το όπλο. Υπάρχει κανονισμός που απαγορεύει τα όπλα σε χώρους με πολύ κόσμο, γήπεδο κτλπ.
Ακόμα και οι αστυνομικοί δεν φέρουν όπλα παρά μόνο ο επικεφαλής τους.- -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Αλλωστε αν ο Σαββίδης φόραγε το σακκάκι του και δεν φαινόταν το νόμιμα ευρισκόμενο όπλο του ουδείς θα ανέφερε κάτι .
Δε νομίζω πως υπάρχει πρόεδρος ΠΑΕ -ακόμη και μικρότερων- που να μην οπλοφορεί.Αν όχι,μάλλον θα είναι η εξαίρεση.
Το ότι δεν έχει φανερωθεί στους άλλους,δε σημαίνει όμως πως είναι δικαιολογημένος όποιος αποκαλυφθεί.Νομιμα ευρισκομενο? ουτε η αστυνομια δε φερει οπλα στο γηπεδο, το 32αρι δεν επρεπε να μπει μεσα και γιαυτο νομιζω τρεχει και αυτιφωρο για τον Ιβαν
Ναι,το ξέρω πως μέσα σε γήπεδο δεν δικαιούται κανείς να οπλοφορεί κι ας έχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας,αλλά συνήθως οι μεγαλοιδιοκτήτες των περισσότερων ΠΑΕ δεν είναι αγγελούδια και επειδή μάλλον φοβούνται και τον ίσκιο τους,πιθανολογώ πως δεν αποχωρίζονται εύκολα το όπλο τους.Απλά,ίσως άλλοι είναι πιο προσεκτικοί ώστε να μην αποκαλυφθεί εύκολα σε κοινή θέα.
-
https://www.youtube.com/watch?v=xXes9_mbS94
Στο 54 λεπτό το ζουμί της ιστορίας.
Βρυώνης-offshore-offshore-Σαββίδης-offshore-offshore-Συριζα.Θυμίζω ότι πίσω από την Αυγή υπάρχει offshore...
Πιστεύω κάποια στιγμή θα μαθευτούν πράγματα που θα τρίβουμε τα μάτια μας και πως ακόμα και άνθρωποι που πίστεψαν στον Συριζα δεν θα μπορούν να το χωνέψουν. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=xXes9_mbS94
Στο 54 λεπτό το ζουμί της ιστορίας.
Βρυώνης-offshore-offshore-Σαββίδης-offshore-offshore-Συριζα.Θυμίζω ότι πίσω από την Αυγή υπάρχει offshore...
Πιστεύω κάποια στιγμή θα μαθευτούν πράγματα που θα τρίβουμε τα μάτια μας και πως ακόμα και άνθρωποι που πίστεψαν στον Συριζα δεν θα μπορούν να το χωνέψουν.Ως γνωστό ο κερατούκλης πάντα το μαθαίνει τελευταίος και αν μη τι άλλο πέφτει από τα σύννεφα!
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
μπερηφανη ερτ...
αυτονε τονε πλερωνουμε ρε...Θοδωρή ο Μινος δεν είναι τυχαια ΠΑΟΚ.
Μεχρι και στο σεξ φοραει την φανελα του ΠΑΟΚ. Και ετσι δεν τελειωνει ποτε πρωτος...Για την μπερήφανη ΕΡΤ και που πληρώνουμε αυτόν τον αμόρφωτο γράφει ο άνθρωπος, όχι αν είναι ο Μινός ΜΠΑΟΚ.
Hello...
-
Και εγω γραφω κατι επιπλέον...
Κατά τα αλλα:
https://www.newsbeast.gr/financial/arth ... forologito
Αρα 2 τα σεναρια:
- Το ΔΝΤ σηκωνει τις απαιτησεις για να το 'ωθησουν στην εξοδο'.
- Θα γινουν 100% ετσι τα πραγματα οποτε ποιος ο λογος να σκιστει ο επομενος να παρει την εξουσια.
Όπως και να εχει το '18 κρινεται ο Αλεξης, όχι το '19. Το '19 θα είναι η επικυρωση της ετυμηγορίας του '18.
YΓ: Όταν ο Μπαλαφας αναφωνησε το 'θα το ρισκάρουμε', η μουντζα (και όχι μονο) πηγε συννεφο, δικαιοτατα και από εμενα βεβαίως-βεβαιως.
Για το κωλοπαιδι αυτό http://www.iefimerida.gr/news/401742/st ... iza-vinteo που πιστευει έναν παρανοϊκο εξ ορισμου εχθρο και μαλιστα για θεμα εθνικης ασφαλειας περισσοτερο από τον πρωθυπουργο του θα πει κανεις τιποτα; Βεβαια δεν είναι η πρωτη φορα: http://www.iefimerida.gr/news/280502/st ... s-san-esas
Δημοκρατη μουουουου...Η οποια EΡΤ χθες το πρωι ειχε ΜΟΝΟ Βασιλακη να σολαρει καποια στιγμη. Ο χουντικος σταθμος του Καρακας και της Πιονγιανγκ κατά τα αλλα...
-
Καταλαβαίνω την ανάγκη του πνιγμένου να πιαστεί από τα μαλλιά του (ακόμη και από έναν Σταμάτη δηλαδής...) αλλά ναι αγαπητέ, λέει κάποιος ότι ο Τσίπρας λέει ψέματα, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΦΣΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ; Είπε ποτέ μια αλήθεια δηλαδή για να λέει τώρα;
Γενικώς η καλή μας κυβέρνηση μέσα από αριστερά σύνδρομα δεκαετιών (δεν υπάρχουν σύνορα, όλοι οι λαοί ζουν αδερφωμένοι, τους εξοπλισμούς τους επιβάλλει το κακό ΝΑΤΟ κ.λ.π.) αλλά και με το σύνδρομο μεγαλείου που βάρεσε τον Αλέξις (όλα τα σφάζω και τα μαχαιρώνω και τα λύνω γιατί δεν έχω αντίπαλο...) είναι προφανές ότι αδυνατεί να καταλάβει τι της γίνεται, ποιοι είναι οι διεθνείς συσχετισμοί (αυτό το είχε και το καλοκαίρι του '15 αλλά μυαλό δεν έβαλε) και να πράξει ότι μπορεί (και όχι να καλεί τον Ερντογάν εδώ για την συνάντηση με τον οποίο - ούτε 3 μήνες δεν πέρασαν - μας την πέρασαν για τεράστια επιτυχία του καλού μας Αλέξις). Θα μάθει βέβαια (όπως και το 15) αλλά ελπίζω μέχρι τότε να μην έχει συμβεί κάτι ανεπανόρθωτο.
Και επειδή ξέρω ότι θα ξαναπιάσεις την παρενθοντολογία να σου θυμίσω ότι και μέχρι το 15 μνημόνια είχαμε, δύσκολη κατάσταση είχαμε αλλά δεν μας την έπεσε και κανένας (έστω και στο 'μη μείζον' κατά Φίλη επίπεδο να μας 'γρατζουνίσει' ένα σκάφος ή να 'συλλάβει' στρατιώτες -έλα μωρέ και τι έγινε;- ). Ούτε ξαφνικά η Τουρκία έχει γίνει υπερδύναμη, ούτε ο τρέχοντας συσχετισμός δυνάμεων είναι τέτοιος που να δικαιολογεί τέτοιους τσαμπουκάδες. Θα πρέπει να παραδεχτούμε επιτέλους ότι για όσα στραβά ή καλά γίνονται η εκάστοτε κυβέρνηση έχει και αυτή την συμμετοχή της...
-
Και εγω αντιστοιχα καταλαβαινω την αναγκη των περισσοτερων από εσας να 'καταπνιγετε αμεσα' οποιαδήποτε φωνη φερνει αντιρρηση στην ΝΔουλα της καρδιας 'σας', αλλα δεν φταιω εγω που από τη μερα που ο Σταματης εκανε αυτή τη δηλωση ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ δε βρεθηκε εδώ μεσα να προβληματιστεί εστω που ενας (δικος του) συντασσεται με τον Ερντογαν. Το πρόβλημα 'σας' είναι τα ψεματα του Τσιπρα. Αυτό που πληρωνει ο Τσιπρας στο θεμα αυτο είναι ότι όταν ελεγε ότι 'εμεις θα λειτουργήσουμε βασει της Ελληνικης δικαιοσυνης' στο θεμα των 8, τωρα θα πρεπει να φαει στην μαπα την αντιστοιχη 'ανεξαρτητη τουρκικη δικαιοσύνη'. Βεβαια δεν είναι αυτος στη φυλακη.
Αφήστε που αν είμασταν επι ημερων πρασινομπλεδισμου, είναι παρα πολύ πιθανο να ηταν ΕΦΕΔΡΟΙ μεσα τωρα και όχι στελεχη, αφου η προκαλυψη τοτε ηταν στα χερια των ΔΕΑ/ΥΠΑΞ και οι ΕΠΟΠ ειχαν 6 υπηρεσίες το μηνα...'Εσεις' βεβαια, όταν εμπαινε το ελικοπτερο με τους 8 θα το καταρριπτατε. Ποσα τουρκικα εχουμε ριξει για τον Ηλιακη ειπαμε;
Όχι δε θα πιασω κανενα παρελθον. Για το ότι δεν 'σας' εκατσε μια κορη Παστορα να μπει 'μπεκαστε' και να αρχισει το γιουρουσι των προσφυγων προς την κεντρικη ευρωπη ή αυτή η αποπειρα ανατροπης του Ερντογαν προφανως και δεν 'φταιτε'. Όταν όμως 'κυβερνήσετε γεματη 4ετια και άλλη μια αφου θα τα εχετε κανει όλα τελεια' και πεσει σε 'εσας' η αποκτηση ολων αυτων των οπλικων συστηματων που τωρα φτιαχνονται/παραγγέλνονται, να 'γυρισετε εσεις' στο παρελθον και να 'θυμηθείτε' τα μνημονια που ΜΑΣ 'χωσατε' και δεν μπορεσαμε να ακολουθήσουμε καπως το ρυθμο των απέναντι ώστε να εχουμε αποτροπή.
-
Αυτό που έγραψα για τον Σαββίδη ήταν ότι απλά του φάνηκε το όπλο . Προφανώς όλα τα καλά παιδιά οι ιδιοκτήτες οπλοφορούν όπως και η ασφάλεια τους , αλλά πρέπει να μένουν στις σουίτες και να μην κατεβαίνουν στο γήπεδο .
Από την άλλη οι εγκληματίες του ποδοσφαίρου γαύροι πουλάνε νομιμότητα .
Μετά βγήκαν κάποιοι βουλευτές της νδ , που στήριξε και στηρίζει τον τύπο με το φιλάσθενο πλήρωμα και μίλαγαν εναντίον του Σαββίδη που στηρίζει τον Τσίπρα .
Ο δε σκαι μονοθεματικός με το νέο κολλητάρι του ιδιοκτήτη ... Για αυτό του τά έσουρε μέχρι και η 13 του αφραγκούζου...
Για τα ελληνοτουρκικά , το παιχνίδι είναι μεγαλύτερο από το μπόι μας και έτσι εμείς μπορεί να έχουμε παράπλευρες απώλειες ή παράπλευρα κέρδη ανάλογα πως θα κάτσει τελικά το παιχνίδι .
Πρέπει να έχουμε βέβαια το νου μας , μήπως μας κάνει κανένα παιχνίδι μέχρι τα μέσα Ιουνίου , για να χτυπηθεί ο τουρισμός μας .
-
johan είσαι 'μικρό παιδί' και δεν θυμάσαι...
Ο Ναιλ Ερντογκάν έχει καταρριφθεί από ελληνικό mirage 2000 (όχι με επίσημη εντολή βέβαια). Γι' αυτό και η κόρη του κάνει δικαστικό αγώνα εναντίον του ελληνικού κράτους εδώ και πολλά χρόνια. Επίσης επί Κύπρου του 74, δύο τουρκικά F 106 καταρρίφθηκαν από ελληνικά F-5 (αφού είχαν ανοίξει πρώτα πυρ). Επίσης όταν κάποτε πήγε να βγει το Σισμίκ στο Αιγαίο ο αγαπημένος σου Ανδρέας είχε πει 'ως εδώ'. Βέβαια το 'ως εδώ' το είχε πει επειδή είχε κάνει και μια σχετική προετοιμασία (κυρίως διπλωματική) και δεν πέταγε στα σύννεφα (ώστε να πέσει από εκεί για χιλιοστή φορά όπως ετούτοι οι αλμπάνηδες...)
Γενικώς από τα κάνεις ρεσάλτο μέχρι το 'αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και δεν έχει σύνορα' υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις τις οποίες βέβαια η καλή σου αριστερίλα λόγω 'διεθνιστικής' φύσης και θέσης αδυνατεί να κατανοήσει. Θα έλεγα ότι είμαι 99,9% σίγουρος ότι είναι δεν είναι μήνας που έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται/παραδέχονται ότι η Τουρκία είναι δυνητικό πρόβλημα (αλλά ο Τσίπρας είναι ηγέτης, μην το ξεχνάμε αυτό)... -
Cruiser τι ομάδα υποστηρίζεις;
Υπάρχουν παντού πληρωμένοι και μη αντικειμενικοί.(αναφέρομαι στους 3 που λες)
Το θέμα με τον ΠΑΟΚ είναι περίπου αντίστοιχο με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μπορεί συνέχεια να λες για τους προηγούμενους όταν εσύ σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα έχεις στήσει το δικό σου σύστημα.
Υπάρχει επίθεση του τεχνικού διευθυντή στον διαιτητή και του λέει τελείωσες.
Ο πρόεδρος επιτίθεται σε διαιτητή, σε ανθρώπους της ΑΕΚ που δεν του είπανε κάτι κτλπ.
Κουβαλάει όπλο σε χώρο που απαγορεύεται ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται σε διαιτητή και παράγοντες. Τι άλλο δλδ έπρεπε να γίνει για να πούμε, α ο Σαββίδης πέρασε τα όρια;
Το ξέρουμε και το λέμε οι Ολυμπιακοί ότι ο Μαρινάκης είναι λαμόγιο. Το ίδιο λένε και οι ΑΕΚτζηδες για τον Τίγρη. Μαφιόζος και αυτός.
Που είναι η εξυγίανση;Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να μπουκάρει με τον συγκεκριμένο τρόπο, με το όπλο να φαίνεται κτλπ σημαίνει ότι κάποιος του έδωσε τον αέρα να καταλάβει πως ότι και να γίνει θα έχει την στήριξη. Και ότι η επιτροπή συνεδρίαζε μέχρι τις 2 το βράδυ ώστε να επιστραφούν οι βαθμοί και να κοπούν εισιτήρια, οπως επίσης αυτό έγινε την ίδια εβδομάδα που του χάρισαν το πρόστιμο της ΣΕΚΑΠ, δίνει την απάντηση γιατί ένιωθε ''άτρωτος''.
-
Όχι βρε, είναι δυνατόν να φταίει η κυβέρνηση για την μπάλα;
Απλά 'της' έκατσε να είναι είναι λίγο οξύθυμος ο Ιβάν. Και γενικώς αυτής της κυβέρνησης βρε παιδί μου απλά της 'κάθονται' αναποδιές όπως λέει και ο Ιωάννης. Ποτέ δεν συμμετέχει η ίδια στα γεγονότα, απλά είναι γκαντέμω. -
Eπειδή το ξέχασα, προχτές έγινε κάτι καταπληκτικό.
Η πονηρή Εφημερίδα των Κυβερνητικών βάζει τους ανθρώπους να διαλέξουν ανάμεσα στην Κάθαρση και τη Δημοκρατία παριστάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν ότι το ένα εξαρτάται από το άλλο.
Υ.Γ: http://www.enikonomia.gr/timeliness/182 ... m-978.html
-
Παρακαλώ η συζήτηση να επιστρέψει στα εκλογικά. [mod]
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Παρακαλώ η συζήτηση να επιστρέψει στα εκλογικά. [mod]λιμιτεντ, ετσι που γενικαμε, εγινε και η μπαλα μεσο. μπαοκοσυριζα, γαυροδεξα... οι αποδελοιποι δεν ξερω/δεν απαντω - αν μου κανουν το ρουσφετι και μου διορισουν το παιδι το βλεπω.
ετσι μου ρχεται να παιρνω στα σπορτοραδιοφωνα 'γατος απο το δρομο, γαυρογατος', 'θαυμαζω την εκπομπη σας','γ@μω το εφκα σας' -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Παρακαλώ η συζήτηση να επιστρέψει στα εκλογικά. [mod]
λιμιτεντ, ετσι που γενικαμε, εγινε και η μπαλα μεσο. μπαοκοσυριζα, γαυροδεξα... οι αποδελοιποι δεν ξερω/δεν απαντω - αν μου κανουν το ρουσφετι και μου διορισουν το παιδι το βλεπω.
ετσι μου ρχεται να παιρνω στα σπορτοραδιοφωνα 'γατος απο το δρομο, γαυρογατος', 'θαυμαζω την εκπομπη σας','γ@μω το δου-νου-του'Δεν διαφωνώ με τον συλλογισμό σου, αλλά αν στην συζήτηση μπει και το οπαδικό συναίσθημα καταλαβαίνεις που θα καταλήξει..
Όποτε καλύτερο είναι να μείνει απέξω και να μην δωθεί η ευκαιρία να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Χαλαρά το πάμε άλλα μην τα κρύβουμε κάτω από το χαλί σαν τις γάτες...
«Ντροπή σου Ανδρέα Ανδριανόπουλε»
http://inpaok.com/432410/ντροπή-σου-ανδρέα-ανδριανόπουλε/
«Ο Σαββίδης τους ενοχλεί…»
http://www.paok24.com/podosfairo/112903 ... us-enoxlei
«Κίνδυνος για τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας»
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500206047
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ