-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θεωρώ ότι η αποχή θα χτυπήσει κόκκινο.Το κακό με την αποχή είναι οτι δεν μετράει πουθενά...και έτσι με 50% του εκλογικού σώματος, κάποιος μπορεί να βγάλει κυβέρνηση (δλδ. με 25% πλειοψηφία!!).
-
https://www.naftemporiki.gr/story/14886 ... ikogeneias
Καποιοι καταλαβαν το προβλημα. Βεβαια την κοστολογηση του προγραμματος θα θελα να δω, αλλα τσπ δειχνει μια κατευθυνση.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
https://www.naftemporiki.gr/story/1488608/fofi-gennimata-isxura-kinitra-gia-genniseis-kai-stiriksi-tis-oikogeneiasΚαποιοι καταλαβαν το προβλημα. Βεβαια την κοστολογηση του προγραμματος θα θελα να δω, αλλα τσπ δειχνει μια κατευθυνση.
Σωθήκαμε. Κατάλαβε η Φώφη το δημογραφικό, μετά από 2 χρόνια που έχουν βγει πόσες και πόσες μελέτες για το θέμα...
Δεν σώζεται από πουθενά η κατάσταση Lap. Αλλά συνέχισε να είσαι αισιόδοξος! Καλό κάνει! [emoji16]
-
Το δημογραφικό λύνεται απλούστατα: Προφυλακτικά απ'τα jumbo και την κατάλληλη διαφήμιση...
-
Και κάπως έτσι οι Τσιπροκαμμένοι προετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές διακοπές...
https://www.cretalive.gr/isawihear/ena- ... ano-952979
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Το δημογραφικό λύνεται απλούστατα: Προφυλακτικά απ'τα jumbo και την κατάλληλη διαφήμιση... [emoji38]Χαχαχαχαχαχα, πέθανα στο γέλιο.
Με κοιτάγανε οι άλλοι στο γραφείο σαστισμένοι και μόλις τους είπα την ατάκα, λύθηκαν στα γέλια και αυτοί.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ε μα τώρα να κάθεται η κάθε Φωφω να καταστρώνει πρόγραμμα αντιμετώπισης δημογραφικου ενώ η λύση είναι τόσο απλή...
Η διαφήμιση θα ειναι λιτή και απεριττη, Τουνη στα 4 ( εννοείται jumboσακουλα στη μούρη ), και ο 'αγάπη μόνο' να κάνει τα δικά του με το υπερπροϊον* ανά χειρας. Μιλάμε θα φτάσει η ουρά από Μητέρα/Ιασώ στο δαχτυλίδι της Κηφισιας...
*Αδιάβροχο ρολόϊ jumbo. Tου ρίχνεις ροχαλα: 'Μλκ, σταμάτησε!!!'
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ο κόσμος(οι περισσότεροι δλδ) έχει περάσει από την φάση του φανατισμού....Εκτός από τους **δημοσιοκάφρους **του αλέξι και τα απανταχού ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ που έχουν ξαμοληθεί και ζητούν αναβολή των εκλογών επ' αόριστον λόγω των εθνικών θεμάτων...
Αλλά και αυτοί εντολοδόχοι είναι. Ότι τους λένε από τα υπόγεια οι αρουραίοι αυτά κάνουν...
18.06.2019 | 14:00
Περίεργα τιτιβίσματα περί αναβολής εκλογών...
Προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυαΦιλικά προσκείμενοι προς τον ΣΥΡΙΖΑ λογαριασμοί έριξαν στα κοινωνικά δίκτυα την ιδέα περί αναβολής εκλογών λόγω της προκλητικότητας της Τουρκίας.
Το χαρτί της αναβολής εκλογών λόγω εθνικών θεμάτων έριξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φιλικά προσκείμενοι προς τον ΣΥΡΙΖΑ λογαριασμοί σε μία προσπάθεια να μετρήσουν τις αντιδράσεις και να υποβάλουν την άποψη ότι λόγω εθνικής κρίσης οι εκλογές πρέπει να παραπεμφθούν στις ελληνικές καλένδες.
Τα σχόλια αυτά δημοσιοποιήθηκαν την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συγκαλούσε το ΚΥΣΕΑ και ενώ η αντιπολίτευση έκανε λόγο για «ανεύθυνη δραματοποίηση» της κρισιμότητας της κατάστασης, αφήνοντας αιχμές για την πρωθυπουργική σπουδή.
«Η λογική λέει ότι θα πρέπει να ανασταλεί κάθε προεκλογική δραστηριότητα.Τώρα!»
«Η κατάσταση με την Τουρκία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και η μόνη λογική κίνηση είναι η αναβολή των εκλογών και ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής ενότητας υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Προέχει το εθνικό συμφέρον και όχι η μανία του Μητσοτάκη να κυβερνήσει»
«Το σωστό πάντως είναι αν η κατάσταση με την Τουρκία είναι έκρυθμη, να αναβληθούν οι εκλογές επ’ αόριστον»
Στάθης Σταυρόπουλος, πρώην αγαπημένος σύντροφος: '«Κάποιοι Συριζαίοι διακινούν την ιδέα ότι ενόψει εθνικών κινδύνων πρέπει να αναβληθούν οι εκλογές! Οι άνθρωποι βλέπουν ότι χάνουν κατά κράτος και ρισκάρουν να τινάξουν την κοινωνία στον αέρα. Μόνον στα Τάρταρα δεν θα μπορούν αυτοί οι τύποι να κάνουν άλλη ζημιά στην Ελλάδα»
https://www.athensvoice.gr/politics/555 ... is-eklogon
Κατά τα άλλα μόνο στο μυαλό ορισμένων μελών εδώ μέσα είναι αυτά τα σενάρια...
-
http://www.kathimerini.gr/1024793/artic ... ymferontwn
Μετα διαβαστε αυτο
https://www.investopedia.com/ask/answer ... nd-gnp.asp
-
Σας έχω πει για ένα χαρτί που περιμένω από μία δημόσια υπηρεσία και έχουμε πιάσει τώρα 2,5 μήνες , γιατί δεν μπορούν να συναντηθούν ο διευθυντής με την προισταμένη...
Τελικά ο εργοδότης με τις γνωριμίες του , τους έκανε να συναντηθούν , προφανώς με την λίπανση των κινητήρων που τους κρατούσαν μακριά...
Ετσι πήραν την απόφαση που ήταν υποχρεωμένοι να πάρουν από την νομοθεσία , αλλά για μένα υπήρχαν θέματα...
Κατά τα άλλα απορείτε που μιλάω ότι 8 στους 10 τα παίρνουν .
Και επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε ο εργοδότης , ούτε ρώτησα , μπορεί να παίζουν πολλά . Από χρήμα , μέχρι πολιτικές πιέσεις που προφανώς έχουν αντιπαροχές .
Και όλα αυτά ξαναλέω , ενώ ο νόμος ήταν σαφής και έπρεπε να έχω την απάντηση εδώ και 2 μήνες
-
Υπάρχει και ο συνήγορος του πολίτη. Και πίστεψέ με, κάνει δουλίτσα.
-
Εκεί που μεγαλούργησε ο Δήμαρχος Χαρχούδας ? Λάθος ο δήμαρχος , με πολύ-πολύ μικρό δ Καμίνης...
Ακου μία άλλη ιστορία . Το Σεπτέμβριο του 2016 έχω μία διαφωνία για την ερμηνεία μίας διάταξης με έναν υπάλληλο μίας πολεοδομίας . Πάω στον διευθυντή . Μου λέει ότι δεν μπορεί να πάρει θέση...
Πάω στην περιφέρεια . Μου λέει προφορικά ότι έχω δίκιο , αλλά γενικά να τα βρώ με τον υπάλληλο . Πάω και στο υπουργείο , μου λένε , μην μας βάζεις δύσκολα , βρες τα με τον υπάλληλο . Ο υπάλληλος απόλυτος στο λάθος του .Υποβάλλω γραπτό αίτημα στην πολεοδομία τον Οκτώβριο του 16 . Μου απαντάνε τον Γενάρη του 17 ότι συμφωνούν με τον υπάλληλο και παραπέμπουν το θέμα στην περιφέρεια . Τον Μάρτιο του 18 η περιφέρεια απαντάει ότι συμφωνεί μαζί μου και παραπέμπει το θέμα στο υπουργείο . Εμαθα ότι το υπουργείο απάντησε στην περιφέρεια τον Γενάρη φέτος , οπότε τώρα περιμένουμε η περιφέρεια να ενημερώσει την πολεοδομία και αυτή εμένα , ενώ θα έχουμε κλείσει τριετία ...
Ευτυχώς ο πελάτης μου ήταν μλκς και μη συνεργάσιμος και τον εγκατέλειψα λίγο μετά την αρχική αίτηση , οπότε απλά το παρακολουθώ το θέμα για το γελοίον του πράγματος και της δημόσιας 'διοίκησης' της χώρας μας...
-
Σε πολλές περιπτώσεις οι Έλληνες κομπιναδόροι είναι μακράν αγριότεροι από τους θεσμούς, καλό θα ήταν μια εξέταση σε βάθος 20ετίας πόσο έχουν επηρεάσει πρός το χειρότερο την πορεία της οικονομίας οι τράπεζες και τα δικά τους golden boys για να μη ρίχνουμε το ανάθεμα μόνο στην εργοδοσία ή τους θεσμούς, γιατί όταν σε στραγγαλίζουν αναγκάζεσαι να κάνεις το ίδιο για την επιβίωση σου, όταν έχεις επενδύσει εκατοντάδες μύρια δεν τα πετάς εύκολα, το παλεύεις όπου και όπως μπορείς, οι τράπεζες όμως έκανα νκαι κάνουν επί χρόνια τα δικά τους χωρίς κανένα εμπόδιο από το κράτος γιατί οι τραπεζίτες με το κράτος ( στο διηνεκές ) τα πίνουν μαζί τα βράδια με ότι αυτό συνεπάγεται.
Υπάρχουν πάμπολα θέματα που επηρεάζουν τη ζωή και την οικονομία χιλιάδων ανθρώπων αλλά επειδή δεν ανήκουν στην κεντρική πολιτική σκηνή όσα δεν αφορούν τον περισσότερο κόσμο αγνοούνται και δεν κάνουν καθόλου την εμφάνιση τους στα ΜΜΕ ώστε να γίνουν ευρέως γνωστά για να αναληφθούν οι πρέπουσες πρωτοβουλίες.
https://www.makthes.gr/gonatisan-apo-ti ... sta-195691
-
Μην τα λες αυτά ....
Δεν έχει σημασία τι γίνεται στο καθημερινό επιχειρείν ...
Αμα δεν τα λένε και οι καμπύλες , δεν ισχύουν ...
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Υπάρχει και ο συνήγορος του πολίτη. Και πίστεψέ με, κάνει δουλίτσα.Ο Συνήγορος του Πολίτη κάνει δουλίτσα, αλλά (αν δεν κάνω κάποιο λάθος) δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα σε κανέναν και το δικαστήριο δεν το γλιτώνεις αν θες να το κυνηγήσεις.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Τα λενε, οπως τα λεγανε και πιο παλια
Ασχετο, ταξιδευτη μιας και εισαι του χωρου και τα ξερεις. Τα μεγαλα προτζεκτ θα εχουν ψωμι και για εσας; πως μπορειτε να συμμετεχετε με καποιο τροπο;
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Υπάρχει και ο συνήγορος του πολίτη. Και πίστεψέ με, κάνει δουλίτσα.
Ο Συνήγορος του Πολίτη κάνει δουλίτσα, αλλά (αν δεν κάνω κάποιο λάθος) δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα σε κανέναν και το δικαστήριο δεν το γλιτώνεις αν θες να το κυνηγήσεις.
Ετσι ειναι,απλα φερει ενα κυρος η νομικη γνωμοδοτηση του που κανενα δικαστηριο δεν αγνοει
Αυτο εχει να κανει οχι με την νομικη επαρκεια του (εξαρταται απο τον δικηγορο) αλλα με το οτι ειναι κρατικο οργανο,γιατι το κρατος μας εμπιστευεται μονο οτι λεει το κρατος -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Τα λενε, οπως τα λεγανε και πιο παλια
Ασχετο, ταξιδευτη μιας και εισαι του χωρου και τα ξερεις. Τα μεγαλα προτζεκτ θα εχουν ψωμι και για εσας; πως μπορειτε να συμμετεχετε με καποιο τροπο;
Τα μεγάλα πρότζεκτ είναι σαν τα δημόσια έργα...
Εχουν δοθεί ήδη εκεί που πρέπει...
-
Την Κυριακή υπέβαλα ηλεκτρονικά την φορολογική μου δήλωση. Μισθωτός, όλα ήταν προσυμπληρωμένα.
Όλα εκτός από την αγορά του Fabia και την πώληση του Panda. Τα συμπληρώνω και αυτά και πατώ 'υποβολή'.
Και μου ρίχνει μήνυμα στα μούτρα εντός 5 ημερών να πάω εφορία για έλεγχο και κατάθεση βεβαίωσης της πώλησης του Panda.
Δεν δίνει δυνατότητα για ηλεκτρονική αποστολή. Να πας στην εφορία με το ζόρι.Και πήγα εφορία. Μόνος μου μέσα, ούτε ένας πελάτης. Υπάλληλοι όμως αρκετοί οι οποίοι δεν κατάλαβα τι ακριβώς έκαναν. Οι περισσότεροι κοιτούσαν την οθόνη του Η/Υ και άλλοι συζητούσαν.
Σημασία έχει ότι πήγα για μία εργασία δύο λεπτών. Κατάθεση ενός χαρτιού, μία υπογραφή και μία σφραγίδα.Και όμως έκατσα 30 λεπτά... και έκανα και γυμναστική πάνω/κάτω στα σκαλιά για να βγάζω φωτοτυπίες σε ένα μαγαζί ποιο πέρα. Έβγαζα φωτοτυπίες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Απλά οι άνθρωποι έχουν μάθει να ζούνε μέσα στη χαρτούρα και σε στοίβες φακέλων και φωτοτυπιών. Δεν θέλουν πάρε/δώσε με υπολογιστές, σκάνερς, εκτυπωτές, ίντερνετ. Αυτά είναι του διαβόλου...
Επίσης δεν κατάλαβα γιατί πρέπει εγώ να χρεώνομαι τις φωτοτυπίες που αυτοί θέλουν;Ωραίο κράτος. Σύγχρονο...
-
'Ααααα, πρωτη φορα στο Γιοχανεσμπουργκ;'
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ