-
Καλημέρα παιδια
Είμαι αναμεσα στα δύο παραπάνω μοντέλα ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΗ ΑΓΟΡΆ.Κατά τη γνώμη μου το ΓΚΟΛΦ είναι πιο πλήρες σαν αυτοκίνητο.Καταρχήν είναι πιο σύγχρονο,τεχνολογικώς και αισθητικώς,με καλύτερο φινίρισμα και προσοχή στις λεπτομέρειες όσον αφορά το εσωτερικο.Η ΑΛΦΑ απ την άλλη υπερτερεί εξωτερικά κατά πολυ (ιταλοί γάρ),όμως εσωτερικά πάσχει.Έχει γίνει μια προσπάθεια υποτίθεται να προσεγγισθεί το ρετρό στυλ της δεκαετίας 60-70 και της προηγούμενης ΤΖΟΥΛΙΕΤΤΑ,κατ εμε ανεπιτυχώς(.Εκείνοι οι αεροπλανικοι διακόπτες ήμαρτον........).Οι αντιπροσωπείες της ΑΛΦΑ μιλούν για το δυνατό κινητηρα και την κορυφαία οδικη συμπεριφορα.Απο κει και μετα το χάος..........απο πλευράς αξιοπιστίας κλπ ούτε λόγος!!!!
Το Γκολφ απο πλευράς τιμής είναι ακριβότερο,πιστεύω όμως οτι προσφέρει περισσότερα.Στα συν της ΑΛΦΑ ο κανονικός εφεδρικός τροχός...... ναι καλά ακούσατε!!!!!Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας ,πιστεύω όμως οτι η ΑΛΦΑ είναι εταιρεία που ποντάρει στο συναίσθημα του αγοραστή(οδηγική απολαυση κλπ) και στον εξαιρετικό ομολογουμένως σχεδιασμό.Απο κει και έπειτα πιστεύω οτι ίσως το ΓΚΟΛΦ δεν έχει το πάτημα της ΤΖΟΥΛΙΕΤΤΑ στο δρόμο ,έχει όμως το υπόλοιπο πακέτο.Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα και γι αυτό θα ήθελα την γνώμη σας.
Ευχαριστώ.....................
-
Καλημέρα παιδια
Είμαι αναμεσα στα δύο παραπάνω μοντέλα ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΗ ΑΓΟΡΆ.Κατά τη γνώμη μου το ΓΚΟΛΦ είναι πιο πλήρες σαν αυτοκίνητο.Καταρχήν είναι πιο σύγχρονο,τεχνολογικώς και αισθητικώς,με καλύτερο φινίρισμα και προσοχή στις λεπτομέρειες όσον αφορά το εσωτερικο.Η ΑΛΦΑ απ την άλλη υπερτερεί εξωτερικά κατά πολυ (ιταλοί γάρ),όμως εσωτερικά πάσχει.Έχει γίνει μια προσπάθεια υποτίθεται να προσεγγισθεί το ρετρό στυλ της δεκαετίας 60-70 και της προηγούμενης ΤΖΟΥΛΙΕΤΤΑ,κατ εμε ανεπιτυχώς(.Εκείνοι οι αεροπλανικοι διακόπτες ήμαρτον........).Οι αντιπροσωπείες της ΑΛΦΑ μιλούν για το δυνατό κινητηρα και την κορυφαία οδικη συμπεριφορα.Απο κει και μετα το χάος..........απο πλευράς αξιοπιστίας κλπ ούτε λόγος!!!!
Το Γκολφ απο πλευράς τιμής είναι ακριβότερο,πιστεύω όμως οτι προσφέρει περισσότερα.Στα συν της ΑΛΦΑ ο κανονικός εφεδρικός τροχός...... ναι καλά ακούσατε!!!!!Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας ,πιστεύω όμως οτι η ΑΛΦΑ είναι εταιρεία που ποντάρει στο συναίσθημα του αγοραστή(οδηγική απολαυση κλπ) και στον εξαιρετικό ομολογουμένως σχεδιασμό.Απο κει και έπειτα πιστεύω οτι ίσως το ΓΚΟΛΦ δεν έχει το πάτημα της ΤΖΟΥΛΙΕΤΤΑ στο δρόμο ,έχει όμως το υπόλοιπο πακέτο.Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα και γι αυτό θα ήθελα την γνώμη σας.
-
Καλημέρα παιδια
-
GIULIETTA 1.6 120HP θέλεις να πεις. 1600άρι είναι. Εάν έπρεπε να διαλέξω από τα δύο αναγκαστικά, τότε την Alfa γιατί είναι πιο όμορφη και σωστή στο δρόμο. Εάν μου είχες το Golf με τον 1.2 Tsi 105 HP τότε θα διάλεγα το Golf για λόγους κόστους χρήσης. Σε κάθε περίπτωση από μόνος μου δεν θα επέλεγα κανένα από τα δύο. Θ προτιμούσα το Megane 1.5 Dci Diesel ή και το νέο Clio με τον ίδιο κινητήρα ή το νέο Leon που τουλάχιστον σε σχέση με το Golf, βλέπεται, είναι μηχανικά το ίδιο και πολύ φθηνότερο..
-
Ο χρήστης TASOS23 έγραψε:
Καλημέρα παιδιαΚαλημέρα φίλε μου!!
GIULIETTA 1.6 120HP θέλεις να πεις. 1600άρι είναι
όχι
-
Καλημέρα παιδια
Τι περίμενες ,να βγάζει η αντιπροσωπεία κραχτη για την αξιοπιστία;και τι συγκρίνεις ,την πρακτικά ανύπαρκτη αξιοπιστία της vw τα τελευταία 10 χρόνια που ΔΕΝ περνάει προς τα έξω,σε σχέση με ενα μοντέλο που μεχρι στιγμής δεν έχει ακούστε κάτι σημαντικό;
ΑΣΕ δεν θέλω μα βάλω φωτιά στο νήμα,απλα ξεκολλήστε με το θέμα αξιοπιστία και την προπαγανδιστική άποψη περί τεράτων αξιοπιστίας του γερμανικού γκρουπ.Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα ....... -
Δυσκολη επιλογη. Το Γκολφ ειναι πιο νεο, ειναι Car of the Year, και οχι τυχαια. Η Αλφα απευθυνεται πιο πολυ στο συναισθημα αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ειναι τοσο all-around λυση.
Ως πρωην κατοχος Τζουλιετας θα σου ελεγα να δεισ απο κοντα κ να δοκιμασεις κ τα 2.
-
Γκολφ.
-
Golf και απο μενα. Για καποιον που η οδηγικη απολαυση δεν ειναι μονο το γκαζι, ανετα η αλφα μενει πισω. Το γκολφ το εχω οδηγησει και επαθα την πλακα μου με τη συνολικη εμπειρια που σου προσφερει.
Μια ερωτηση μονο... γιατι το 1.2; ποσο πιο οικονομικο ειναι απο το 1.4: αν και εγω το tdi κοιταω... αλλα ειμαι περιεργος...
-
Πράγματι δεν έχει ακουστεί κάτι σοβαρό για την τζουλιέτα ενώ τα γκολφ πλέον χτυπιούνται από τον ανταγωνισμό στο θέμα της αξιοπιστίας δικαίως και αδίκως! (Για μένα δικαίως αλλά σταματώ εδώ!) Η τζουλιέτα αντίθέτως έχει κατηγορηθεί για αυξημένη κατανάλωση σε σχέση όχι μόνο με το γκολφ αλλά και με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό!
Πράγματι η εμφάνιση λέει δαγκωτό άλφα όμως το αυτοκίνητο συνήθως το οδηγάς...δεν το βλέπεις απ' εξω ! Λάβε πάντως υπόψιν σου και το κόστος χρήσης και συντήρησης για την όποια επιλογή σου διότι μετά ...δεν υπάρχει επιστροφή!
Καλά χιλιόμετρα ότι και να πάρεις! -
Άλφα, το γκολφ θα το βρεθείς σύντομα, στο τέλος θα χαζεύεις τις άλφα στο δρόμο και θα λες αυτό θα είχα τώρα....
-
Δεν συγκρίνονται τα δύο αυτοκίνητα. Η Alfa είναι αυτοκίνητο που χαίρεσαι να οδηγείς. Το Golf είναι για όσους θέλουν απλά να μετακινούνται. Πιο σωστή σύγκριση θα ήταν Giulietta-Leon ή Golf-Focus.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν συγκρίνονται τα δύο αυτοκίνητα. Η Alfa είναι αυτοκίνητο που χαίρεσαι να οδηγείς. Το Golf είναι για όσους θέλουν απλά να μετακινούνται. Πιο σωστή σύγκριση θα ήταν Giulietta-Leon ή Golf-Focus.Ως συνήθως... υπερβολές....
-
ειμαι υπερ της αποψης ενα αυτοκινητο να σου αρεσει περα απο το καθαρα πρακτικο κομματι. εχω οδηγησει τη giullietta και το golf 6 και η ιταλιδα ειναι σαφως ανωτερη στο δρομο. Για το 7 δε ξερω τι εχει αλλαξει
καλη η υποτιθεμενη ''αξιοπιστια'' αλλα με δυο χρονια εγγυηση της vw δεν εισαι καλλυμενος.υ.γ. εχω vw και αλφα αν σε αφορα η αξιοπιστια του vw σε 6 χρονια ευλαβικης χρησης-συντηρησης εχει βγαλει απο 2 φορες γρυλλους μπροστινων παραθυρων , 1 πολ/στη , 1 βλαβη στο ηλ. χειροφρενο και 1 βλαβη στον αεροσακο.
-
Ο χρήστης geozax έγραψε:
Δεν συγκρίνονται τα δύο αυτοκίνητα. Η Alfa είναι αυτοκίνητο που χαίρεσαι να οδηγείς. Το Golf είναι για όσους θέλουν απλά να μετακινούνται. Πιο σωστή σύγκριση θα ήταν Giulietta-Leon ή Golf-Focus.
Ως συνήθως... υπερβολές....
Ο Theo από πάνω είπε ακριβώς το ίδιο. Στο δρόμο η Alfa είναι σαφώς πιο οδηγοκεντρική (πιο ευχάριστη, πιο άμεση, πιο συμμετοχική) και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι σε λάθος forum.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ως συνήθως... υπερβολές....
Ο Theo από πάνω είπε ακριβώς το ίδιο. Στο δρόμο η Alfa είναι σαφώς πιο οδηγοκεντρική (πιο ευχάριστη, πιο άμεση, πιο συμμετοχική) και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι σε λάθος forum.
Δηλ επειδή το είπες εσύ και κάποιος άλλος σημαίνει πως όποιος πάρει Golf απλά μετακινείται. Μάλιστα!!
Μάλλον θα μας υποδείξεις και το που θα σχολιάζουμε και το τι θα σχολιάζουμε.
Έχεις το αλάθητο..... -
Και για να μην το συνεχίζουμε, κανείς δε λέει ότι ένα Golf είναι τόσο οδηγοκεντρικό όσο μια Gullietta όμως το να λέμε ότι με το πρώτο απλά μετακινείσαι (Το Golf είναι για όσους θέλουν απλά να μετακινούνται....) είναι άστοχο. Και όποιος καταλαβαίνει....
Όσο αφορά την αξιοπιστία συμφωνώ με τα όσα αναφέρει ο Theo. Βέβαια είναι και θέμα τύχης και εγγύησης.... -
Γυρίσαμε σελίδα και δεν έχει βγει κανένας ακόμη να (αντι)προτείνει Σιτροέν ή Βόλβο.
-
Για Το 7αρι δεν εχουμε και αποψη για την αξιοπιστια του.Μπορει να εχει βελτιωθει...
GIULIETTA 1.4 120HP VS GOLF 1.4 122HP