-
Υπάρχουν άριστα golf IV gti με 5Κ ευρώ. Δεν βρίσκω καμία λογική σε ένα τέτοιο εγχείρημα ακόμα και αν είναι δώρο το τροπέτο.
Sent from my GT-I9100
-
με γειά
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3367867/
ελαφρύτερο και καλύτερο οδηγικά από το αδελφό μκ4. -
Τετοια σύμπνοια αποψεων παντως, σπανια βλεπω.... Dj Mitsos ξανασκεψου το...
-
Μητσαρα και εγω θα συμφωνισω με τους προλαλησαντες οτι καλητερα να δωσεις αυτο που εχεις και με τα ευρα που θα διαθεσεις για αλλαγες 4500(πιστευω θα σου βγουνε περισωτερα) +2500 της πωλησης με 7000 περνεις γαματο 18Τ .
αλλα απο οτι καταλαβα βιαστικες και του εριξες και αλλα φραγκα το αμαξι σου και τωρα δεν θες να το δωσεις με σκοπο να μπαλωνεις επανω συνεχεια πραγματα
τα κατα ειναι παρα πολα στην επεμβαση που θες να κανεις
προσωπηκα αν ειμουνα στην θεση σου εστω και αν ειχα αλλαξει αναρτησεις-φρενα -λαστιχα -ηχο θα το εδεινα να ξυθει καποιος αλλος πιτσιρικας με επεμβασεις και θα επερνα ενα μαμα 18αρι τουρμπατο και θα ειμουνα αρχηγοπουλοhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/3504736/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2863307/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3413804/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3345528/
και αλλα πολλα
καλη επιτυχια σε οτι και αν αποφασισεις -
Βέβαια, στο δικό του ξέρει την χρήση που του έχει γίνει, ενώ στο μεταχειρισμένο...
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Βέβαια, στο δικό του ξέρει την χρήση που του έχει γίνει, ενώ στο μεταχειρισμένο...αν ο μηχανικος του ειναι εμπιστος και καλος μπορει να ξεχορισει ανετα το φαγομενο- κακο δουλεμενο αμαξι ωστε να το αποφυφει
-
Συμφωνω και γω απολυτα με τους προλαλισαντες,ειναι τοσο ευκολο να βρεις πλεον καλο αμαξι σε καλη τιμη που δεν αξιζει ουτε το χρημα αλλα ουτε και την αγωνια και τον χρονο που θα διαθεσεις για την μετατροπη.
Καταλαβαινω οτι δεν θες να αποχωριστεις το αμαξι σου γιατι το εχεις δουλεψει καλα και εχει και τα εξτρα του,αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να εισαι σιγουρος οτι μετα την μετατροπη μπορει να ειναι το ιδιο καλο αμαξι.
Παντως πιστευω θα το δωσεις ευκολα και βαζεις οπως ειπαν και οι υπολοιποι 4-5 χιλιαρικα και παιρνεις φοβερο αυτοκινητο,δωσε το χρονο σου στο ψαξιμο,κανε προτασεις και για ανταλαγες καθως αρκετοι θα θελουν να γλυτωσουν τα 1800 κυβικα. -
-
μαλιστα με τα πολλα πολλα μου λετε να παρω ετοιμο και να μην προχωρησω σε τροπετο του παλιου. Ας πουμε οτι συμφωνω
αν παμε στο σεναριο να κανω ανακατασκευη στον υπαρχον κινητηρα βαζοντας σφυριλατα, τουρμπο, εγκεφαλους κ.α. τι λετε?
συμφαιρει περισσοτερο? -
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
αν παμε στο σεναριο να κανω ανακατασκευη στον υπαρχον κινητηρα βαζοντας σφυριλατα, τουρμπο, εγκεφαλους κ.α. τι λετε?
συμφαιρει περισσοτερο?όχι.
-
Χιλιες φορες την εργοστασιακη μετατροπη απο αυτο το τελευταιο...
-
μαλιστα με τα πολλα πολλα μου λετε να παρω ετοιμο και να μην προχωρησω σε τροπετο του παλιου. Ας πουμε οτι συμφωνωαν παμε στο σεναριο να κανω ανακατασκευη στον υπαρχον κινητηρα βαζοντας σφυριλατα, τουρμπο, εγκεφαλους κ.α. τι λετε?
συμφαιρει περισσοτερο?Στην πρώτη σου ερώτηση σου είχα πει 'αν βρεις έτοιμο τροπέτο' και μόνο, και πάλι θα είχες θέματα...τώρα πας να ανοίξεις παρτίδες και λογαριασμό με τον μάστορα ?
-
μαλιστα με τα πολλα πολλα μου λετε να παρω ετοιμο και να μην προχωρησω σε τροπετο του παλιου. Ας πουμε οτι συμφωνωαν παμε στο σεναριο να κανω ανακατασκευη στον υπαρχον κινητηρα βαζοντας σφυριλατα, τουρμπο, εγκεφαλους κ.α. τι λετε?
συμφαιρει περισσοτερο?Διάβασες την απαντησή μου στην προηγούμενη σελίδα??? Οπως βλέπεις ολοι σου λένε ΜΗΝ κάνεις ΤΙΠΟΤΑ στο τωρινό σου 1.4.Κρατατο ή δώστο ανταλαγή για ένα γνήσιο και προσεγμένο 1.8Τ golf,leon,A3,S3.Πριν μερικούς μήνες υπήρχε leon 1.8T 4X4,εργοστασιακό,με δέρμα και ηλιοροφή με 3500 ευρώ!!! Δεν πιστεύω να έχεις μπλέξει με κανα λαμόγιο μηχανικό και να θέλει να σου φάει τα ευρώ σου για κουταμάρες,τύπου σφυρίλατα σε 1.4 75 ίππων??
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Στην πρώτη σου ερώτηση σου είχα πει 'αν βρεις έτοιμο τροπέτο' και μόνο, και πάλι θα είχες θέματα...τώρα πας να ανοίξεις παρτίδες και λογαριασμό με τον μάστορα ?
o μαστορας ειναι δικος μου ανθρωπος οτι λογαριασμο και αν ανοιξω μαζι του θα τη βρω την ακρη.
-
Μητσο, με τετοιες τιμες ΕΤΟΙΜΩΝ προσεγμενων ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ αυτοκινητων που σου παρεθεσαν παραπανω, ακομη ψαχνεις για μετατροπη στο 1.4 των 75 ιππων? Εκτος και αν θες να το κανεις για προσωπικους λογους.
Εγω προσωπικα θα εκανα την μετατροπη για να εχω να ασχολουμαι με κατι ολη μερα, τρεξιμο για ανταλλακτικα, μαστορους, αγωνια αν πετυχει η πατεντα, δοκιμες κτλ....ως χομπυ δηλαδη. Αν εχεις τετοια διαθεση προχωρα ανοιχτα στην μετατροπη. -
Στην πρώτη σου ερώτηση σου είχα πει 'αν βρεις έτοιμο τροπέτο' και μόνο, και πάλι θα είχες θέματα...τώρα πας να ανοίξεις παρτίδες και λογαριασμό με τον μάστορα ?
o μαστορας ειναι δικος μου ανθρωπος οτι λογαριασμο και αν ανοιξω μαζι του θα τη βρω την ακρη.
Mε όλη μου την καλή διάθεση και την αγάπη, αλλά οι μηχανικοί των αυτοκινήτων όταν πεθάνουν δεν λιώνουν από τις κατάρες των πελατών τους.
Μαστρο-Αντώνη εσένσ μάλλον δεν πρέπει να σε αφορά.
-
άλλαξε μηχανικό, μυρίστηκε λεφτά και σε δουλεύει χοντρά
-
Ναι σε ολα τα παραπανω. Και για να προσθεσω κατι , ήδη η βαση που θες ξεκινησεις είνα ηδη πολύ χαμηλά (75 άλογα φτωχός εξοπλισμός κλπ) που και πάλι κς και φρενα για τα άτια αυτά ήταν υπερβολή και χαμένα λεφτά . Ο λόγος που θες να χαλάσεις αλλα τόσα και άλλο τόσα είναι για να μην χασεις τις αναβαθμισεις που έχεις κάνει 5αν και το αμάξι συνεχιζει να μην σε καλύπτει.
Βγάλε φρένα αναρτήσεις , δώσε λίγα λεφτά και βρες μαμα και πουλα το όσο οσο. Με τα λεφτά αυτά και όσα θα χαλαγες βρες ένα gti φουλ εξτρα , έστω και ίδιας χρονολογίας βάλε τα πραγματα σου πανω και θα είσαι τζετ αλλά θα έχεις περα απο την ιπποδύναμη , κλιματισμό , δερμα , ίσως ξένον και ηλιοροφή , ηχοσύστημα ζάντες και ότι άλλο έχειβάλει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης.
-
Η πρώτη περίπτωση δεν θα σου βγει, δες μόνο πόσο θα σου πάει το κιβώτιο, καταλύτης εξάτμιση κλπ εργοστασιακά καινούργια που φαντάζεσαι.... Και δεν θα είσαι τόσο νόμιμος, δεν θα ξέρεις πού υστερείς σε σχέση με το μαμά (γιατί δεν έχεις τις γνώσεις) και γενικά έχεις μπλέξει χωρίς λόγο.
Υπάρχει μια περίπτωση που αναφέρθηκε πιο πάνω αλλά έβγαζε 280 άλογα ενώ εσύ θέλεις περί τα 180 οπότε απορρίπτεται....!!
Η επόμενη περίπτωση για σφυρήλατα είναι ένας ωραίος τρόπος να φας τα λεφτά σου χωρίς αποτέλεσμα, μετά βίας θα πιάσεις 125 άλογα στην καλύτερη περίπτωση και θα έχεις ένα δύστροπο αυτοκίνητο. Αντίστοιχα κι αν πας να τουρμπίσεις τον κινητήρα ανοίγεις ιστορίες.
Οπότε ή πας και παίρνεις ένα έτοιμο ή κάνεις την καρδιά σου πέτρα και επιστρέφεις στην προηγούμενη περίπτωση με τα 280 άλογα (ή άλλες τέτοιες βελτιωμένες).
Προσωπικά δεν θα ασχολιόμουνα να μεταγγίσω αμορτισέρ και φρένα θα το έδιωχνα ως έχει και θα κοίταζα να πάρω το πιο καινούργιο και καθαρό που μπορώ να βρω, απείραχτο.Να το χαρείς όπως ο κατασκευαστής το σχεδίασε και μετά έχοντας σωστό σημείο αναφοράς βλέπεις αν θέλεις να βελτιώσεις κάτι. -
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
άλλαξε μηχανικό, μυρίστηκε λεφτά και σε δουλεύει χοντράειμαι 4 χρονια σε αυτον οι δουλειες του ειναι απλα τελειες ποτε δεν κανει προχειροδουλειες και οσο για τα λεφτα τα κανονιζουμε μεταξυ μας. Ας πουμε οτι καποιους ανθρωπους μπορεις να τους εμπιστευεσαι. Δε συμβαινει συχνα αλλα καμια φορα γινεται δε φταιω εγω αν καποιοι αλλοι κλεβουν τους πελατες τους η τους δουλευουν.
METATΡΟΠΗ ΑΠΟ 1.4 ΣΕ 1.8