-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
άλλαξε μηχανικό, μυρίστηκε λεφτά και σε δουλεύει χοντρά
ειμαι 4 χρονια σε αυτον οι δουλειες του ειναι απλα τελειες ποτε δεν κανει προχειροδουλειες και οσο για τα λεφτα τα κανονιζουμε μεταξυ μας. Ας πουμε οτι καποιους ανθρωπους μπορεις να τους εμπιστευεσαι. Δε συμβαινει συχνα αλλα καμια φορα γινεται δε φταιω εγω αν καποιοι αλλοι κλεβουν τους πελατες τους η τους δουλευουν.
Σε κάθε περίπτωση φίλε μου, αυτό που έχεις σκεφτεί να ξεκινήσεις είναι λάθος σαν σκεπτικό, θα σου κοστίσει πολύ περισσότερα -ακόμα και αν τα βρείτε στη τιμή όπως λες- και τελικά θα έχεις ένα σαφώς κατώτερο αυτοκίνητο σαν σύνολο.
Μπορείς κάλλιστα να βρεις πολλές ευκαιρίες για κανονικότατο 1800 (ακόμα και S3) με πολύ λιγότερα χρήματα από ότι θα έδινες για την μετατροπή, και θα έχεις πολύ καλύτερο αυτοκίνητο με πολύ λιγότερα προβλήματα....νομίζω η επιλογή είναι προφανής...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η πρώτη περίπτωση δεν θα σου βγει, δες μόνο πόσο θα σου πάει το κιβώτιο, καταλύτης εξάτμιση κλπ εργοστασιακά καινούργια που φαντάζεσαι.... Και δεν θα είσαι τόσο νόμιμος, δεν θα ξέρεις πού υστερείς σε σχέση με το μαμά (γιατί δεν έχεις τις γνώσεις) και γενικά έχεις μπλέξει χωρίς λόγο.
Υπάρχει μια περίπτωση που αναφέρθηκε πιο πάνω αλλά έβγαζε 280 άλογα ενώ εσύ θέλεις περί τα 180 οπότε απορρίπτεται....!!
Η επόμενη περίπτωση για σφυρήλατα είναι ένας ωραίος τρόπος να φας τα λεφτά σου χωρίς αποτέλεσμα, μετά βίας θα πιάσεις 125 άλογα στην καλύτερη περίπτωση και θα έχεις ένα δύστροπο αυτοκίνητο. Αντίστοιχα κι αν πας να τουρμπίσεις τον κινητήρα ανοίγεις ιστορίες.
Οπότε ή πας και παίρνεις ένα έτοιμο ή κάνεις την καρδιά σου πέτρα και επιστρέφεις στην προηγούμενη περίπτωση με τα 280 άλογα (ή άλλες τέτοιες βελτιωμένες).
Προσωπικά δεν θα ασχολιόμουνα να μεταγγίσω αμορτισέρ και φρένα θα το έδιωχνα ως έχει και θα κοίταζα να πάρω το πιο καινούργιο και καθαρό που μπορώ να βρω, απείραχτο.Να το χαρείς όπως ο κατασκευαστής το σχεδίασε και μετά έχοντας σωστό σημείο αναφοράς βλέπεις αν θέλεις να βελτιώσεις κάτι.τα φρενα και τα αμορτισερ δε τα αλλαξα εγω ετσι το αγορασα αγνωστο που ο πρωιν ιδιωτης τα ειχε αλλαξει. επειδη μου ειχε μυριστει βρωμοδουλεια το πηγα στην αντιπροσωπεια της vw αλλα μου ειπαν οτι δε διαπιστοσαν κατι οπως φανοποιοδουλειες η τρακαρισματα στο αμαξι. κανεις δε ξερει γιατι ο αλλος ηθελε τετοιο στησιμο.
-
Η πρώτη περίπτωση δεν θα σου βγει, δες μόνο πόσο θα σου πάει το κιβώτιο, καταλύτης εξάτμιση κλπ εργοστασιακά καινούργια που φαντάζεσαι.... Και δεν θα είσαι τόσο νόμιμος, δεν θα ξέρεις πού υστερείς σε σχέση με το μαμά (γιατί δεν έχεις τις γνώσεις) και γενικά έχεις μπλέξει χωρίς λόγο.
Υπάρχει μια περίπτωση που αναφέρθηκε πιο πάνω αλλά έβγαζε 280 άλογα ενώ εσύ θέλεις περί τα 180 οπότε απορρίπτεται....!!
Η επόμενη περίπτωση για σφυρήλατα είναι ένας ωραίος τρόπος να φας τα λεφτά σου χωρίς αποτέλεσμα, μετά βίας θα πιάσεις 125 άλογα στην καλύτερη περίπτωση και θα έχεις ένα δύστροπο αυτοκίνητο. Αντίστοιχα κι αν πας να τουρμπίσεις τον κινητήρα ανοίγεις ιστορίες.
Οπότε ή πας και παίρνεις ένα έτοιμο ή κάνεις την καρδιά σου πέτρα και επιστρέφεις στην προηγούμενη περίπτωση με τα 280 άλογα (ή άλλες τέτοιες βελτιωμένες).
Προσωπικά δεν θα ασχολιόμουνα να μεταγγίσω αμορτισέρ και φρένα θα το έδιωχνα ως έχει και θα κοίταζα να πάρω το πιο καινούργιο και καθαρό που μπορώ να βρω, απείραχτο.Να το χαρείς όπως ο κατασκευαστής το σχεδίασε και μετά έχοντας σωστό σημείο αναφοράς βλέπεις αν θέλεις να βελτιώσεις κάτι.τα φρενα και τα αμορτισερ δε τα αλλαξα εγω ετσι το αγορασα αγνωστο που ο πρωιν ιδιωτης τα ειχε αλλαξει. επειδη μου ειχε μυριστει βρωμοδουλεια το πηγα στην αντιπροσωπεια της vw αλλα μου ειπαν οτι δε διαπιστοσαν κατι οπως φανοποιοδουλειες η τρακαρισματα στο αμαξι. κανεις δε ξερει γιατι ο αλλος ηθελε τετοιο στησιμο.
Γιατι πολυ απλα ειχε στο στο μυαλο του οτι και εσυ !
ξεκινισε να αναβαθμιζει το αμαξι απο την σταθεροτιτα και οταν εφτασε στο σημειο μηχανη τα ζυγισε και αποφασισε να το δωσει για να μην μπλεχτει με πειραματα -
Ο χρήστης maik79 έγραψε:
Γιατι πολυ απλα ειχε στο στο μυαλο του οτι και εσυ !
ξεκινισε να αναβαθμιζει το αμαξι απο την σταθεροτιτα και οταν εφτασε στο σημειο μηχανη τα ζυγισε και αποφασισε να το δωσει για να μην μπλεχτει με πειραματαλες ε? πιθανο δε το χα σκευτει ετσι τι να πω ρε παιδια ουτε ενας δεν εχει συμφωνησει με το σκεπτικο μου αρα προφανως και θα ειναι καλυτερα να παρω ετοιμο μεταχειρησμενο. Τι να πω θα το σκευτω καλυτερα τοτε και μολις και αν πρωτα ο θεος μαζευτουν τα λεφτα θα το αποφασισω.
Ευχαριστω παντως για την βοηθεια. -
ΔΩΣΤΟ οπως ειναι, αφου δεν σου κανει, και ψαξου σε RX8 με κανα 4αρακι χιλ εξτρα, που ειναι τζαμπα πια, αφου δεν σε νοιαζουν οι βενζινες...και εισαι τζετ
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
ΔΩΣΤΟ οπως ειναι, αφου δεν σου κανει, και ψαξου σε RX8 με κανα 4αρακι χιλ εξτρα, που ειναι τζαμπα πια, αφου δεν σε νοιαζουν οι βενζινες...και εισαι τζετRX-8?
φιλε με σκοτωσες αν ειναι να παρω rx-8 καλυτερα να κρατησω αυτο που εχω πιο πολλα χρονια θα το κρατησω πριν μου μινει στα χερια.
και να θελω αυτη τι στιγμη να το δωσω δεν εχω τοσο μεγαλο ποσο για να παρω η να φτιαξω αυτο που θελω.
-
Αν ισχύει πως το μοτέρ που θα βάλεις δεν πρέπει να είναι πάνω από το 25% της ιπποδύναμης του υπάρχοντος θα είσαι με την ψυχή στο στόμα μη σε πιάσουν. Έναν γνωστό μου που έκανε μετατροπή και τον τσίμπησαν του κατάσχεσαν το αμάξι.
Κατά τα άλλα είχα αυτό που ζητάς. Golf II Gti 8v 88 mont. Ο πρώτος ιδιοκτήτης ήταν φίλος μου. Μετά 3 χρόνια που το αγόρασε δεν του έφταναν τα 1400 κυβικά που ήταν μανήσιο και βρήκε τροπέτο και έκανε την μετατροπή. Έριξε όμως πολλά λεφτά για το τροπέτο, για τα ηλεκτρολογικά, για αναρτήσεις - ζάντες - λάστιχα. Μετά το πούλησε σε εμένα. Το τροπέτο που είχε πάρει ήταν 3ετίας όμως, όχι 8ετίας. Εσύ πας να πάρεις ένα μοτέρ που δεν ξέρεις τι είναι και κανείς δε μπορεί να σου πει αν είναι λιωμένο ή όχι. Διάβασα θα το ανοίξει ο μάστοράς σου για τη φλάντζα κεφαλής...Και τι έγινε; Ξέρεις αν όταν δουλεύει αν καίει λάδια; Πως θα το καταλάβεις χωρίς να το φορέσεις επάνω; Ο ηλεκτρολόγος θα κάνει σωστή δουλειά ή θα τρέχεις κάθε τόσο; Μπλέκεις φίλε μου.... -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Αν ισχύει πως το μοτέρ που θα βάλεις δεν πρέπει να είναι πάνω από το 25% της ιπποδύναμης του υπάρχοντος θα είσαι με την ψυχή στο στόμα μη σε πιάσουν. Έναν γνωστό μου που έκανε μετατροπή και τον τσίμπησαν του κατάσχεσαν το αμάξι.
Κατά τα άλλα είχα αυτό που ζητάς. Golf II Gti 8v 88 mont. Ο πρώτος ιδιοκτήτης ήταν φίλος μου. Μετά 3 χρόνια που το αγόρασε δεν του έφταναν τα 1400 κυβικά που ήταν μανήσιο και βρήκε τροπέτο και έκανε την μετατροπή. Έριξε όμως πολλά λεφτά για το τροπέτο, για τα ηλεκτρολογικά, για αναρτήσεις - ζάντες - λάστιχα. Μετά το πούλησε σε εμένα. Το τροπέτο που είχε πάρει ήταν 3ετίας όμως, όχι 8ετίας. Εσύ πας να πάρεις ένα μοτέρ που δεν ξέρεις τι είναι και κανείς δε μπορεί να σου πει αν είναι λιωμένο ή όχι. Διάβασα θα το ανοίξει ο μάστοράς σου για τη φλάντζα κεφαλής...Και τι έγινε; Ξέρεις αν όταν δουλεύει αν καίει λάδια; Πως θα το καταλάβεις χωρίς να το φορέσεις επάνω; Ο ηλεκτρολόγος θα κάνει σωστή δουλειά ή θα τρέχεις κάθε τόσο; Μπλέκεις φίλε μου....για το θεμα ελεγχου τα βρισκουμε αλλα να σου πω και κατι ολοι το ιδιο μου λετε εδω και οκ δε διαφωνω αλλα αμα το παρω ετοιμο μεταχειρισμενο η το ανακατασκευασω εγω με μερικα καινουργια πραγματα παλι το ιδιο μοτερ θα ειναι και πανω κατω η το ενα η το αλλο οπως τα υπολογισαμε με το μηχανικο περιπου τα ιδια λεφτα θα βγουν αυτο που εχω τωρα ουτε για 2000αρικα δε μπορω να το δωσω και πες βαζω αλλα 4000 εγω και περνω ετοιμο με 6000 η δινω περιπου 4500 στο υπαρχον και το ανακατασκευαζω. Λαστιχα - αμορτιζερ - φρενα φοραει ειδη αυτα που πρεπει οποτε απο εκει εχω γλυτωσει στανταρ 2500 με 3000αρικα. Πανω κατω τα ιδια λεφτα θα εδεινα για το ενα και το αλλο.
Οσο για την αδεια το εχουμε ψαξει το συγκεκριμενο αμαξι δεχεται κανονικα το 1.6, 1.8 και το 2.0 μοτερ νομιμοτατα και η δηλωση θα γινει κανονικα με ολα τα σχετικα εγγραφα. (το 3.200cc μοτερ του R32 δε ξερω αν γινεται δεκτο) -
Aφού το έχεις αποφασίσει τι το παιδεύεις;
-
Το πρόβλημα είναι ότι όταν το ξεκινήσεις μετά δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω αν αρχίζει να εκτοξεύεται το κόστος και θα έχεις δώσει και ένα σωρό λεφτά.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aφού το έχεις αποφασίσει τι το παιδεύεις;το κακο ειναι το ΕΙΧΑ αποφασισει τωρα ολοι με εχετε βαλει σε σκεψεις. αρχικα ειχα ρωτησει την γνωμη σας για χαμηλοτερο κοστος αλλα τελικα μαλλον λοξοδρομησαμε αρκετα. Τι να πω εφοσον καμια 50αρια ατομα διαφωνουν με το σκεπτικο μου μαλλον πρεπει να το σκευτω αλλιως. Ευτυχως εχουμε χρονο μπροστα μας μεχρι το Σεπτεμβρη.
-
Και φυσικά λάβε υπόψη σου ότι, αν και όποτε θελήσεις να το πουλήσεις, δεν θα μπορέσεις ποτέ να ζητήσεις τα επιπλέον λεφτά που του έχεις ρίξει, ενώ σε ένα 'κανονικό' 1800 θα το πουλήσεις όσο πρέπει (δηλαδή θα πάρεις κάποια από τα λεφτά σου πίσω)....
-
Aφού το έχεις αποφασίσει τι το παιδεύεις;
το κακο ειναι το ΕΙΧΑ αποφασισει τωρα ολοι με εχετε βαλει σε σκεψεις. αρχικα ειχα ρωτησει την γνωμη σας για χαμηλοτερο κοστος αλλα τελικα μαλλον λοξοδρομησαμε αρκετα. Τι να πω εφοσον καμια 50αρια ατομα διαφωνουν με το σκεπτικο μου μαλλον πρεπει να το σκευτω αλλιως. Ευτυχως εχουμε χρονο μπροστα μας μεχρι το Σεπτεμβρη.
Ξανα ρωτάω,το ποστ μου στην πρώτη σελίδα του θεματος και στην αρχή της τρίτης τα διάβασες?? Οτι θές παραπάνω με ρωτάς
-
Δε ρωτάς κανένα που να έχει κάνει μετατροπή στο παρελθόν; Εγώ είχα κάνει το Nissan Cherry Ν12 από 1000cc σε 1500cc. Μάλιστα τότε ήταν πάναπλα τα πράγματα. Παρόλο που ο κινητήρας βγήκε πολύ καλός (αφού τον βρήκα μόνος μου!), με μάδησε σαν κοκορόπουλο ο επιστήμονας, η μηχανικάρα του δημοτικού. Έμεινα και στο δρόμο και έσπρωχνα αυτοκίνητο πενταετίας, γιατί δεν είχε συνδέσει κάτι σωστά! Φαντάσου τώρα με τις πολλαπλές καλωδιώσεις! Πήγα από 50 σε 75 άλογα, φαντάσου που μου θες πολύ περισσότερα. Η μηχανικάρα σου όσο καλό παιδί και αν είναι, παντα θα είναι σαν τους δικηγόρους. Θα έχει σκοπό να σε μαδήσει χωρίς έλεος. Φυσικά και θα βρεθείς στο έλεος του γιατί κανείς δεν θα ξέρει να το φτιάξει τις ιδιοκατασκευές του. Είναι όπως φτιάχνεις σπίτι, άλλα συμφωνείς και άλλα σου ζητούν και πάντα περισσότερα. Αυτοκτονία μου φαίνεται με τα σημερινά πενταδύσκολα ηλεκτρονικά αυτό που πας να κάνεις. Αυτά γίνονταν μόνο την δεκαετία του 80. άλλωστε όσοι το κάναν τότε το μετάνιωσαν πικρά.
Άσε που στην εθνική οδό η μαϊμού σου θα φρενάρει από μόνη της στα σημεία που πουλούν μπανάνες!!! -
Το μέγιστο σκάνδαλο που πρέπει να καταγγελθεί, είναι πως ακόμα δεν έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης, το κόστος της μετατροπής.
Αν και το ένστικτό το λαού του 4Τροχοί φόρουμ, νοιώθει ότι έρχεται υπερκοστολόγηση, και μάλιστα με αμφίβολλα αποτελέσματα,
μετά την παράδοση του έργου.Τα διαπλεκόμετα εγχώρια ΜΜΕ (power technics, Burn) αλλά και τα ξένα (max power R.I.P) κάνουν πλύση εγκεφάλου δείχνοντας απαστράπτοντα τουμπανιασμένα αυτοκίνητα, ποτέ όμως δεν λένε την πικρή αλήθεια του κόστους και της ευκολία χρήσης, όσο μένουν με κλειστό καπό...
Έτσι, μένει στο συλλογικό υποσυνείδητο των απανταχού wannabe κάγκουρων, πως όλα βαίνουν καλώς και με ελάχιστες παρενέργειες.
-
Κατά τα άλλα είχα αυτό που ζητάς. Golf II Gti 8v 88 mont. Ο πρώτος ιδιοκτήτης ήταν φίλος μου. Μετά 3 χρόνια που το αγόρασε δεν του έφταναν τα 1400 κυβικά που ήταν μανήσιο και βρήκε τροπέτο και έκανε την μετατροπή. Έριξε όμως πολλά λεφτά για το τροπέτο, για τα ηλεκτρολογικά, για αναρτήσεις - ζάντες - λάστιχα. Μετά το πούλησε σε εμένα. Το τροπέτο που είχε πάρει ήταν 3ετίας όμως, όχι 8ετίας. Εσύ πας να πάρεις ένα μοτέρ που δεν ξέρεις τι είναι και κανείς δε μπορεί να σου πει αν είναι λιωμένο ή όχι. Διάβασα θα το ανοίξει ο μάστοράς σου για τη φλάντζα κεφαλής...Και τι έγινε; Ξέρεις αν όταν δουλεύει αν καίει λάδια; Πως θα το καταλάβεις χωρίς να το φορέσεις επάνω; Ο ηλεκτρολόγος θα κάνει σωστή δουλειά ή θα τρέχεις κάθε τόσο; Μπλέκεις φίλε μου....για το θεμα ελεγχου τα βρισκουμε αλλα να σου πω και κατι ολοι το ιδιο μου λετε εδω και οκ δε διαφωνω αλλα αμα το παρω ετοιμο μεταχειρισμενο η το ανακατασκευασω εγω με μερικα καινουργια πραγματα παλι το ιδιο μοτερ θα ειναι και πανω κατω η το ενα η το αλλο οπως τα υπολογισαμε με το μηχανικο περιπου τα ιδια λεφτα θα βγουν αυτο που εχω τωρα ουτε για 2000αρικα δε μπορω να το δωσω και πες βαζω αλλα 4000 εγω και περνω ετοιμο με 6000 η δινω περιπου 4500 στο υπαρχον και το ανακατασκευαζω. Λαστιχα - αμορτιζερ - φρενα φοραει ειδη αυτα που πρεπει οποτε απο εκει εχω γλυτωσει στανταρ 2500 με 3000αρικα. Πανω κατω τα ιδια λεφτα θα εδεινα για το ενα και το αλλο.
Οσο για την αδεια το εχουμε ψαξει το συγκεκριμενο αμαξι δεχεται κανονικα το 1.6, 1.8 και το 2.0 μοτερ νομιμοτατα και η δηλωση θα γινει κανονικα με ολα τα σχετικα εγγραφα. (το 3.200cc μοτερ του R32 δε ξερω αν γινεται δεκτο)Να πεις του μηχανικουσου να κατσει ισιχα και να μην τρωγεται!!
Στα ιδια λευτα μπορει να σου βγει ητε ετιμο μαμα ητε ανακατασκεβη αλλα στο πρωτο (ετιμο μαμα) ο μηανικος σου δεν περνει μια ενω στο αλλο (θα βγαλει μεροκαματο)
στο ετιμο θα εισαι συγουρος και υσιχος ενω στο ανακατασκεβη θα εχεις προβληματα και θα τρεχεις συνεχεια για διαφορα χαζα τα οποια μεταφραζονται σε εχτρα χρημα -χρονο
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Το μέγιστο σκάνδαλο που πρέπει να καταγγελθεί, είναι πως ακόμα δεν έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης, το κόστος της μετατροπής.
Αν και το ένστικτό το λαού του 4Τροχοί φόρουμ, νοιώθει ότι έρχεται υπερκοστολόγηση, και μάλιστα με αμφίβολλα αποτελέσματα,
μετά την παράδοση του έργου.Τα διαπλεκόμετα εγχώρια ΜΜΕ (power technics, Burn) αλλά και τα ξένα (max power R.I.P) κάνουν πλύση εγκεφάλου δείχνοντας απαστράπτοντα τουμπανιασμένα αυτοκίνητα, ποτέ όμως δεν λένε την πικρή αλήθεια του κόστους και της ευκολία χρήσης, όσο μένουν με κλειστό καπό...
Έτσι, μένει στο συλλογικό υποσυνείδητο των απανταχού wannabe κάγκουρων, πως όλα βαίνουν καλώς και με ελάχιστες παρενέργειες.
Η φραση '...όσο μενουν με κλειστό καπό...' νομιζω περιγράφει όλα αυτα που εχουν ειπωθει το συγκεκριμενο τοπικο για τη μετατροπη, με την καλυτερη οικονομια λεξεων.
το κακο ειναι το ΕΙΧΑ αποφασισει τωρα ολοι με εχετε βαλει σε σκεψεις. αρχικα ειχα ρωτησει την γνωμη σας για χαμηλοτερο κοστος αλλα τελικα μαλλον λοξοδρομησαμε αρκετα. Τι να πω εφοσον καμια 50αρια ατομα διαφωνουν με το σκεπτικο μου μαλλον πρεπει να το σκευτω αλλιως. Ευτυχως εχουμε χρονο μπροστα μας μεχρι το Σεπτεμβρη.
Ετσι ακριβως.
Μπορει σε αλλα θεματα εδω να παιρνουν και να δινουν οι απόψεις, ο καθενας το μακρυ και το κοντό του, αλλα όπως εγραψα και παραπανω, τετοια σύμπνοια σε ενα θεμα δεν εχω δει ποτε. Στην καλυτερη σου ειπαν, 'που να μπλεκεις τωρα' και στη χειροτερη 'τι μαλακια πας να κανεις'.Εφοσον δε σε ξερει κανεις απο εδω για να σου κανει πλακα και να θελει να στη σπασει ή δε συζηταμε για κατι το τελειως εξωτικο για να ζηλευουμε... αστο καλυτερα. Βλεπε και το 'οσο μενουν με κλειστο καπο', θα ξεχασει η γειτονια πως ειναι το προσωπο σου, μονο τον πωπο σου θα βλεπουν σκυμμενο μεσα στη μηχανη...
-
Ευχαριστω για τις γνωμες ολων σας παροτι ειναι ολες οι ιδιες (αντε με εξαιρεση και κανα δυο) ηταν ευπροσδεκτες και προφανως θα το κοιταξω καλυτερα το θεμα.
Παντως σιγουρα πραγματα εχω παρατηρησει οτι σε αυτο το σιτε σχεδον κανεις δεν εμπιστευεται τους μηχανικους του και οκ ρε παιδια και εγω και ο πατερας μου εχουμε πεσει σε καμποσους κομπιναδορους. Αλλα τωρα βρηκαμε εναν ανθρωπο που ειναι πολυ ενταξει και στις δουλειες του και στους διακανονισμους του και οκ δε πιστευω οτι ειναι ολοι τοσο απατεωνες απλα καποια πραματα θελουν παραπανω ψαξιμο. Τεσπα οπως νομιζει και πρατει ο καθενας thanks for all! -
Ευχαριστω για τις γνωμες ολων σας παροτι ειναι ολες οι ιδιες (αντε με εξαιρεση και κανα δυο) ηταν ευπροσδεκτες και προφανως θα το κοιταξω καλυτερα το θεμα.
Παντως σιγουρα πραγματα εχω παρατηρησει οτι σε αυτο το σιτε σχεδον κανεις δεν εμπιστευεται τους μηχανικους του και οκ ρε παιδια και εγω και ο πατερας μου εχουμε πεσει σε καμποσους κομπιναδορους. Αλλα τωρα βρηκαμε εναν ανθρωπο που ειναι πολυ ενταξει και στις δουλειες του και στους διακανονισμους του και οκ δε πιστευω οτι ειναι ολοι τοσο απατεωνες απλα καποια πραματα θελουν παραπανω ψαξιμο. Τεσπα οπως νομιζει και πρατει ο καθενας thanks for all!Το μάταιο της κίνησης που πας να κάνεις σου λέμε .
Εσυ αποφασίζεις -
Σου έχει πει ο μηχανικός πόσα θα πάει το μαλλί;
Μπορεί να σου εγγυηθεί για το πετυχημένο της μετατροπής;Λέμε τα ίδια συνεχώς...
METATΡΟΠΗ ΑΠΟ 1.4 ΣΕ 1.8