-
Πάντως και ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός να μου αλλάζει τον κινητήρα (όχι τον αδόξαστο) με άλλου κυβισμού, μετά από αυτά που τράβηξα δεν το ξανακάνω ποτέ! Μου αλλάξαν την πίστη λέμε
-
Ο χρήστης Dj Mitsos έγραψε:
Ευχαριστω για τις γνωμες ολων σας παροτι ειναι ολες οι ιδιες (αντε με εξαιρεση και κανα δυο) ηταν ευπροσδεκτες και προφανως θα το κοιταξω καλυτερα το θεμα.
Παντως σιγουρα πραγματα εχω παρατηρησει οτι σε αυτο το σιτε σχεδον κανεις δεν εμπιστευεται τους μηχανικους του και οκ ρε παιδια** και εγω και ο πατερας μου εχουμε πεσει σε καμποσους κομπιναδορους**. Αλλα τωρα βρηκαμε εναν ανθρωπο που ειναι πολυ ενταξει και στις δουλειες του και στους διακανονισμους του και οκ δε πιστευω οτι ειναι ολοι τοσο απατεωνες απλα καποια πραματα θελουν παραπανω ψαξιμο. Τεσπα οπως νομιζει και πρατει ο καθενας thanks for all!Εσυ και ο πατερας σου εχετε πεσει σε κομπιναδορους... τωρα βρεθηκε ένας λες καλός. Μακαρι. Οι αλλοι εδω για τους κομπιναδορους μιλανε..
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Σου έχει πει ο μηχανικός πόσα θα πάει το μαλλί;
Μπορεί να σου εγγυηθεί για το πετυχημένο της μετατροπής;Λέμε τα ίδια συνεχώς...
υπολογιζουμε το κοστος να ανερθει γυρω στις 4500 για αυτα που θελω μαζι με τα εργατικα (χωρις την ασφαληση και τα τελοι που μαλλον θα μου τα κανουν δωρο οι δικοι μου) με τη διαφορα οτι το μοτερ θα το ψαξω εγω και αυτος απλα θα μεσολαβησει για την κατασταση του.
Οσο για την εγγυηση της μετατροπης απο παλια μου λεει πως αν κατι βγει σκαρτο απο αυτα που μου αλλαζει να γυρισω πισω και να μου το αλλαξει διχως κοστος και παντα κραταει για ενα διαστημα στην αποθηκη του τα χαλασμενα ανταλακτικα σε περιπτωση που τελικα αποδειχτει οτι δεν ηταν αυτη η ζημια. Μεχρι στιγμης δεν εχει τυχει να επιστρεψω κατι.
Για το μοτερ δε νομιζω να μπορει να μου εγγυηθει και πολλα αλλα για τα γυρω γυρω πιστευω ναι. Εκτος τον αλλων ειναι πολυ καλος στη δουλεια του και θελει ο πελατης του να μενει ευχαριστημενος οποτε δε πιστευω να κανει μαλακιες. -
Mηχανικος και φιλος δεν υφισταται...εγω αυτο εχω μαθει ολα αυτα τα χρονια. Ο ανθρωπος θα κοιταξει την τσεπη του πρωτα απ ολα. Και επισης για ολα αυτα τα ωραια που σου ειπε κρατα μικρο καλαθι αν ο μη γενοιτο ερθει η στραβη
-
Ποιος είναι αυτός ο άγιος άνθρωπος και μηχανικός; Μήπως μπορούμε να τον μάθουμε και εμείς; γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά
Για κανα service βεβαίως και όχι για να φτιάξουμε το γιοφύρι της Αρτας
Μπορεί πράγματι ο άνθρωπος να είναι σωστός και σπάνιος, και κινητήρα να μην αλλάξεις, πάλι θα τον έχεις από κοντα -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Ποιος είναι αυτός ο άγιος άνθρωπος και μηχανικός; Μήπως μπορούμε να τον μάθουμε και εμείς; γιατί δεν ξέρεις καμιά φορά
Για κανα service βεβαίως και όχι για να φτιάξουμε το γιοφύρι της Αρτας
Μπορεί πράγματι ο άνθρωπος να είναι σωστός και σπάνιος, και κινητήρα να μην αλλάξεις, πάλι θα τον έχεις από κοντααν μενεις αθηνα και συγκεκριμενα κοντα στα Καμινια σε βολευει να περασεις το μαγαζι λεγεται ''mikes sport'' οδος Βαλτετσιου κοντα στη γωνια της Μουτσοπουλου θα το βρεις. Αναλαμβανει τα παντα απο θεματα αυτοκινησης ακομα και μετατροπες. Μιχαλης λεγεται.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Mηχανικος και φιλος δεν υφισταται...εγω αυτο εχω μαθει ολα αυτα τα χρονια. Ο ανθρωπος θα κοιταξει την τσεπη του πρωτα απ ολα. Και επισης για ολα αυτα τα ωραια που σου ειπε κρατα μικρο καλαθι αν ο μη γενοιτο ερθει η στραβηενταξει να σου πω κατι δε διαφωνω με το σκεπτικο σου αλλα ξερω πως ο δικος μου νοιαζεται για τον πελατη του και θελει να μινει ευχαρηστημενος απο τη δουλεια του ξερω αλλους 2 μηχανικους οι οποιοι ''θεωρουντε'' φτηνοι αλλα ας μην μιλησω καλυτερα για τις δουλειες τους με σκοπο να παρουν κατι λιγοτερο παιζει να σου καταστρεψουν το αμαξι γιαυτο και εγω ξεκοψα.
-
Εκτός κι αν είναι κολλητός, συγγενής κλπ και θα τα φτιάχνετε μαζί στον ελεύθερο χρόνο του και τα βρείτε σε μπύρες και πίτσες λεφτά θα πρέπει να πάρει κάμποσα γιατί δουλειά έχει μπόλικη μια τέτοια μετατροπή. Το αν είναι καλός και τίμιος και αν δόσεις πολλές να σου κάνει δεν έχει σχέση με το ότι υπάρχει κόστος μηχανικού (+ηλεκτρολόγου+εξατμισά κλπ) καθόλου αμελητέο και δύσκολα υπολογίσιμο (το που μπορεί να φτάσει). Που δεν έχεις με την έτοιμη λύση, άσε και το θέμα χρόνου.
-
τι το κουραζουμε το θεμα;;;
το παλικαρι την αποφαση του την πειρε πριν ακομη γραψει στο φορουμ
και δυστυχως δεν ακουσε αυτα που ηθελε να ακουσειφτεει και το marketing!! τα ανισυχα νεανικα πνευματα βοβαρδηζονται απο χιλιαδες μοντελα -προϊοντα βελτιωσεων
ψευτης να βγω, αλλα πιστευω οτι και μαμα 1,8Τ αμαξι να παρει παλι θα ξυνεται για βελτιωσεις και αναβαθμισεις
με φοβο πως ο φιλος μας και καλος ανθρωπος μηχανικος που τα βρησκουμε στην τιμη δεν θα ειναι και αμετοχος
φιλε μητσο δεν ξερω τι δουλεια κανεις αλλα αν γινεις ελευθερος επαγκελματιας και εισαι στην αγορα θα βλεπεις τα πραγματα με αλλο ματι ( ακομη και τους φιλους )καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις
METATΡΟΠΗ ΑΠΟ 1.4 ΣΕ 1.8