-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΥΓ Άσχετα με το φίλο red monster, διαβάζω κάτι τύπους (έχοντας εικόνα τους και από άλλα θέματα) και πραγματικά απορώ σε τί ψυχική κατάσταση είναι! Τόση ειρωνεία-μνησικακία-(αδικαιολόγητη)αλαζονεία-παντολογία-υπεργαματοσύνη είναι δείγμα σοβαρής κατάστασης!
... 'μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη'!!!
Το ´χεις πάρει χαμπάρι οτι τα φόρουμ προαπαιτουν ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη ;;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ΥΓ Άσχετα με το φίλο red monster, διαβάζω κάτι τύπους (έχοντας εικόνα τους και από άλλα θέματα) και πραγματικά απορώ σε τί ψυχική κατάσταση είναι! Τόση ειρωνεία-μνησικακία-(αδικαιολόγητη)αλαζονεία-παντολογία-υπεργαματοσύνη είναι δείγμα σοβαρής κατάστασης!
... 'μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη'!!!
Το ´χεις πάρει χαμπάρι οτι τα φόρουμ προαπαιτουν ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη ;;
Πριν πολλά χρόνια αλλά καλά έκανες που μου το υπενθύμισες ΚΑΙ αυτό!
-
Φοβερο πνευμα και ανωτερου επιπεδου αποψεις.
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Εδω μεσα αλλοι γραφουν και κανουν σα groupies του Καββαθα και κατουριουνται μονο στο ακουσμα του ονοματος.Κ ειναι και μεγαλοι ανθρωποι 40 χρονων.Kαθονται και λενε οτι δεν εχουμε δικαιωμα κριτικης σε ποιον?στον νουμερο 1 ανθρωπο που ΜΟΝΟ κριτικη εκανε
-
Εκανε κριτηκη σε λαθος ανθρωπους??
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εδω μεσα αλλοι γραφουν και κανουν σα groupies του Καββαθα και κατουριουνται μονο στο ακουσμα του ονοματος.Κ ειναι και μεγαλοι ανθρωποι 40 χρονων.Kαθονται και λενε οτι δεν εχουμε δικαιωμα κριτικης σε ποιον?στον νουμερο 1 ανθρωπο που ΜΟΝΟ κριτικη εκανε
Και εσύ αυτή τη στιγμή κριτική κάνεις. Το δικαίωμα στην κριτική δεν αφαιρεί το δικαίωμα σου να λες ότι πλανήθηκες. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Τεκμήριο παρόλο που οι Τ.Ε. ήταν μία από τις φούσκες του Χρηματιστηρίου κ.α. Τώρα είναι θέμα της πολιτείας να βρει αν ο ΚΚ ήταν λαμόγιο και πόσο ή όχι. (ή αν ο Λυμπέρης και ο κάθε Λυμπέρης είναι πίσω από την όλη ιστορία....)
Πάντως για μένα 4Τ και ΚΚ είναι αλληλένδετα αντικείμενα. Τι θα προκύψει δεν ξέρω από την όλη ιστορία.
-
Γιατί από κάποιος βγαίνει τόσο μίσος?? Τον ΚΚ δεν τον ξέρω ούτε ξέρω τι έχει κάνει αλλά κάποιοι είναι πολλοί σκληροί κριτές τη στιγμή που δεν έχει αποδειχθεί κάτι.
Και μένα μου φαίνεται κουλό το ''πρόεδρος-βιτρίνα'' καθώς υποτίθεται πως όταν αναλάμβανε αυτή τη θέση γνώριζε την κατάσταση αλλά μέχρι στιγμής λέγεται ότι τον βάζουν μέσα και αθωώνεται συνεχώς. -
Εδω κανουμε κριτικη σε καποιον που δεν ειμαστε σιγουροι οτι ειναι λαμογιο αντιθετως εχουμε τον ανθρωπο που πολλοι απο εμας μολις αγοραζαμε τους 4τ διαβαζαμε πρωτα τον αντιλογο και το εν λευκω και μετα κατι για αυτοκινητα. Γιατι τα βρισκαμε σωστα[οι νορμαλ]. Νομιζω? Αν η δικαιοσυνη κρινει οτι ειναι ενοχος τοτε η κριτικη εναντιον του θα ειναι ασπιρινη για τον καρκινο . Μεχρι τοτε ας κραταμε μικρο καλαθι σε αυτα που γραφουμε.
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
1)Κάποιοι εδώ μέσα δεν μπορούν να δουν τα προφανή.Ο Κ.Κ εδώ και δεκαετίες κριτικάρει-κράζει τους πάντες και τα πάντα.Γιατί είναι παράλογο λοιπόν να κάνουμε και εμείς κριτική σε αυτόν?Και γιατί οποιος κριτικάρει τον Κ.Κ είναι κακοπροέραιτος?????Οταν κάποιος κάνει κριτική στους ΠΑΝΤΕΣ είναι υποχρεωμένος να ακούει και κριτική από τους πάντες.Η κριτική που του γίνεται είναι τόσο καλοπροέραιτη ή κακοπροέραιτη όσο ήταν η δική του.Δε γίνεται η δική του να είναι πάντα καλοπροέραιτη και η κριτική των άλλων προς αυτόν κακοπροέραιτη!!!!2)Επί των ημερών της Ελλάδα των παχιών αγελάδων,των δανείων και του φραπόγαλου διέπρεψαν σε πωλήσεις οι 4τ.Η Ελλάδα που κατηγορούσε(της διαφθοράς,των δανείων του ωχαδερφισμού) ήταν αυτή που έφτασε το περιοδικό στην κορυφή των πωλήσεων.Λεφτά ΔΑΝΕΙΚΑ υπήρχαν οπότε έδινε άνετα ο έλληνας μερικές δραχμές-ΔΑΝΕΙΚΕΣ για να πάρει και ένα περιοδικό αυτοκινήτου.Χωρίς λοιπόν την ελλάδα των δανεικών ποτέ δεν θα έφτανα οι 4τ τις 80000 πωλήσεις το μήνα και ούτε ο ΚΚ θα μας κουνιόταν για το περιοδικό του(που το έκανε).
3)Οι τεχνικές εκδόσεις έβγαζαν κάμποσα περιοδικά.Είχε τη δυνατότητα η ελληνική αγορά να σηκώσει τόσα περιοδικά κύριε Καββαθά?Η πραγματική Ελλάδα ΟΧΙ η Ελλάδα των δανεικών ΝΑΙ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΒΒΑΘΑ ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ-ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ.
Ενας κακοπροέραιτος!!
Eγώ πάντως ΔΕΝ καταδίκασα και δε μίλησα για λαμογιές κλπ.Λέω απλώς ότι οι 4τ άνθισαν όταν άνθιζαν όλα στην ελλάδα δηλαδή τις εποχές της φούσκας.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Και εσύ αυτή τη στιγμή κριτική κάνεις. Το δικαίωμα στην κριτική δεν αφαιρεί το δικαίωμα σου να λες ότι πλανήθηκες. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας. Τεκμήριο παρόλο που οι Τ.Ε. ήταν μία από τις φούσκες του Χρηματιστηρίου κ.α. Τώρα είναι θέμα της πολιτείας να βρει αν ο ΚΚ ήταν λαμόγιο και πόσο ή όχι. (ή αν ο Λυμπέρης και ο κάθε Λυμπέρης είναι πίσω από την όλη ιστορία....)
Πάντως για μένα 4Τ και ΚΚ είναι αλληλένδετα αντικείμενα. Τι θα προκύψει δεν ξέρω από την όλη ιστορία.
Kατι μπερδεψες με τα quotes μαλλον.Προφανως και κανω κριτικη Tα περι πλανης,αν απευθυνεσαι σε μενα,δε τα καταλαβα
Εκανε κριτηκη σε λαθος ανθρωπους??
Ποιοι οι λαθος και ποιοι οι σωστοι?Ως κοινωνικα πλασματα κρινουμε και κρινομαστε.Για μενα σωστοι ανθρωποι για κριτικη ειναι ο ΚΚ,ο ΙΚΕ,ο ΓΚ,και η Πεπυ Τσεσμελη.Για σενα?
-
Kατι μπερδεψες με τα quotes μαλλον. Προφανώς και κανω κριτικη Tα περι πλανης, αν απευθυνεσαι σε μενα,δε τα καταλαβα
Αυτό λέω κάνεις κριτική!! Απλά σου λέω ότι το δικαίωμα να κάνεις κριτική δεν σημαίνει ότι με κάποιον τρόπο σε προστατεύει από κακοτοπιές. Οπότε ο ΚΚ μπορούσε να κάνει κριτική, όπως και εσύ μπορείς, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή βρέθηκε και αυτός στη δίνη ότι δεν έχει το δικαίωμα να ισχυριστεί ότι πλανήθηκε.
Απλά σου λέω ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Κάτι το οποίο και ξεχνάμε πολλές φορές. Το θέμα είναι ότι αν είναι αθώος ο ΚΚ τότε κακώς βάλλεται ως λαμόγιο. Ως βλάκας και κοντόφθαλμος ίσως. Αλλά ως λαμόγιο όχι. Όλα αυτά αν είναι αθώος γιατί αν δεν είναι και ισχύει το γνωστό 'Δάσκαλε που δίδασκες' τότε είναι δύο φορές ένοχος.
-
Για μενα σωστοι ανθρωποι για κριτικη ειναι ο ΚΚ,ο ΙΚΕ,ο ΓΚ,και η Πεπυ Τσεσμελη+1000000000000000000000000
-
Εσυ για να αλλαζεις καθε τρεις και λιγο αβαταρ ,παει να πει οτι δεν εχεις σταθερο χαρακτηρα.
Πως περιμενεις λοιπον να παρουμε στα σοβαρα τα γραπτα σου; -
Για μενα σωστοι για κριτικη ειταν αυτοι που κριτικαριζε ο ΚΚ στους 4τ ανεξαρτητως τι εξελιξη ειχε η επιχειρηματικη του καριερα. Δεν γνωριζω καλα αν την επαθε η αν χαλασε ο χαρακτηρας του. Θελω να πιστευω οτι υπαρχουν καποιοι ανθρωποι σε αυτον τον κοσμο που αυτα που ΓΡΑΦΟΥΝ [και που μενουν] τα πιστευουν και τα εφαρμοζουν. Αν ο ΚΚ αλλα εγραφε και αλλα εκανε εγω δεν θα κριτικαρω αλλα θα απογοητευθω και θα βρισω και θα φτυσω.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Εσυ για να αλλαζεις καθε τρεις και λιγο αβαταρ ,παει να πει οτι δεν εχεις σταθερο χαρακτηρα.
Πως περιμενεις λοιπον να παρουμε στα σοβαρα τα γραπτα σου;Δεν περιμένω να πάρεις στα σοβαρά τα γραπτά μου επειδή δεν σε θεωρώ σοβαρό.
-
Άρα και συ δεν παίρνεις στα σοβαρά τα γραφόμενά του επειδή δεν τον θεωρείς σοβαρό...
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Λέω απλώς ότι οι 4τ άνθισαν όταν άνθιζαν όλα στην ελλάδα δηλαδή τις εποχές της φούσκας.Δεν έχεις δίκιο, οι καλύτεροι 4Τ (δεν το εξετάζω ως προς τις πωλήσεις, τις οποίες άλλωστε δεν γνωρίζω διαχρονικά) ήταν τη δεκαετία 1985-1995 (άντε μέχρι 97-98, θα έλεγα μέχρι την αποχώρηση ΚΤ, ΠΦ και ΝΔ) και δεν θα την έλεγες 'εποχή της φούσκας' εκείνη. Υπενθυμίζω ότι η φούσκα ξεκίνησε το 98 με το ΧΑΑ και κορυφώθηκε μετά το 2002 με το ευρώ και μέχρι τους Ολυμπιακούς.
Ούτε φαντάζομαι εννοείς και τους πρώιμους 4Τ της εποχής 1970-1985, που για την εποχή τους ήταν απλά πρωτοποριακοί (έχω ίδια άποψη, ο πατέρας μου ήταν 'ιδρυτικός αναγνώστης' και είχα (μέχρι που ξέμεινα από χώρο και έπεσε ανακύκλωση) όλα τα τεύχη (και εξακολουθώ να έχω το #1 και μερικά ακόμα) και επίσης κάποιων ανταγωνιστικών περιοδικών όπως το Auto Express)
Ισα-ίσα που την 'εποχή της φούσκας' η ποιότητα του περιοδικού άρχισε να πέφτει.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πως περιμενεις λοιπον να παρουμε στα σοβαρα τα γραπτα σου;Δεν περιμένω να πάρεις στα σοβαρά τα γραπτά μου επειδή δεν σε θεωρώ σοβαρό.
Κοιταξε φιλε μου.
Χαζοφερνεις απο τοπικ σε τοπικ και ποσταρεις συνεχως ανοησιες ,οπως μεγενθυμενες εικονες των αβαταρ που αλλαζεις καθε βδομαδα.
Η συμπεριφορα σου στο φορουμ, μου θυμιζει τον Πιτερ Σελλερς στην ταινια Το παρτυ.
Μπερντι ναμ ναμ -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λέω απλώς ότι οι 4τ άνθισαν όταν άνθιζαν όλα στην ελλάδα δηλαδή τις εποχές της φούσκας.
Δεν έχεις δίκιο, οι καλύτεροι 4Τ (δεν το εξετάζω ως προς τις πωλήσεις, τις οποίες άλλωστε δεν γνωρίζω διαχρονικά) ήταν τη δεκαετία 1985-1995 (άντε μέχρι 97-98, θα έλεγα μέχρι την αποχώρηση ΚΤ, ΠΦ και ΝΔ) και δεν θα την έλεγες 'εποχή της φούσκας' εκείνη. Υπενθυμίζω ότι η φούσκα ξεκίνησε το 98 με το ΧΑΑ και κορυφώθηκε μετά το 2002 με το ευρώ και μέχρι τους Ολυμπιακούς.
Ούτε φαντάζομαι εννοείς και τους πρώιμους 4Τ της εποχής 1970-1985, που για την εποχή τους ήταν απλά πρωτοποριακοί (έχω ίδια άποψη, ο πατέρας μου ήταν 'ιδρυτικός αναγνώστης' και είχα (μέχρι που ξέμεινα από χώρο και έπεσε ανακύκλωση) όλα τα τεύχη (και εξακολουθώ να έχω το #1 και μερικά ακόμα) και επίσης κάποιων ανταγωνιστικών περιοδικών όπως το Auto Express)
Τυχαίο;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λέω απλώς ότι οι 4τ άνθισαν όταν άνθιζαν όλα στην ελλάδα δηλαδή τις εποχές της φούσκας.
Δεν έχεις δίκιο, οι καλύτεροι 4Τ (δεν το εξετάζω ως προς τις πωλήσεις, τις οποίες άλλωστε δεν γνωρίζω διαχρονικά) ήταν τη δεκαετία 1985-1995 (άντε μέχρι 97-98, θα έλεγα μέχρι την αποχώρηση ΚΤ, ΠΦ και ΝΔ) και δεν θα την έλεγες 'εποχή της φούσκας' εκείνη. Υπενθυμίζω ότι η φούσκα ξεκίνησε το 98 με το ΧΑΑ και κορυφώθηκε μετά το 2002 με το ευρώ και μέχρι τους Ολυμπιακούς.
Κυριοι.
Μην ξαφνιαζεστε που το περιοδικο 4 τροχοι ,δεν ειναι αυτο που ξερατε και που ηξερα παλιοτερα.
Το περιοδικο ,μοιραια θα ελεγα,ακολουθησε την πορεια που ακολουθησε μοιραια και η κοινωνια μας.
Οι 4 τροχοι ειναι ενα αρχαιο πλεον περιοδικο.
Εαν καποιος διαβασει τα αρθρα απτο πρωτο εως το τελευταιο τευχος ,θα διαπιστωσει αυτο που γραφω στην αρχη.
Δεν φταιει ο Καββαθας ,φταιει η χρόνια μετατροπη της κοινωνιας σε αυτο το σημερινο χαλι.
Εαν θελετε να τα χωσετε καπου,χωστε τα στην παγκοσμιοποιηση,στους πολιτικους μας ,στον ιδιο σας τον εαυτο και μετα στον Καββαθα.
Στην εποχη της υπερπληροφορησης ζουμε,γιαυτο χαθηκαν οι πνευματικοι ανθρωποι.
Τωρα πλεον δεν δουλευει η φαντασια μας.Εδωσα μια απαντηση πριν λιγες μερες στο τοπικ για προτασεις προς 4τροχους.
Την τοποθετω και εδω σαν συμπληρωματικη στον Νασσο.
Ναυπακτε,ελπιζα να σε καλυψα.
Σύλληψη Κ.Καββαθά (πρώην ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ )