-
και σενα αν δεν σου αρεσουν τα σχολια να μην τα διαβαζεις
-
Ποτε δεν μου εδειξε ο ΚΚ οτι του αρεσει το γλειψιμο. Η κακοβουλη κριτικη δεν λαμβανεται υποψιν ομως η καλοβουλη μονο καλο μπορει να κανει και ο ΚΚ θα το εκτιμησει και ισως να δει τα σφαλματα του μεσα απο την κριτικη των φιλων του. Την πρωταπριλια θα παω και εγω στο περιπτερο για 4τ.
-
Δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη θέση εδώ, αλλά οι εξελίξεις δεν είναι καλές και για το περιοδικό και κατ' επέκταση νομίζω για το φορουμ.
Για να μην γράφω διαβάστε τα τελευταία tweets:https://twitter.com/stratis4t?utm_sourc ... 5448017920
-
λυπάμαι πολύ ρε γαμώτο
-
Θα πικραθώ αν το 4tf αντιμετωπίσει πρόβλημα...
-
Παιζει κανενα plan b,να βοηθησουμε ολοι οσο γινεται,αν τυχον πεσει ?
-
Ειπαμε να μη χαθουμε απο το facebook για αρχη..
Κριμα. -
Τι κοστη εχει η λειτουργια του φορουμ, ξερει κανεις?
-
Αν δεν έχεις facebook (όπως εγώ) όμως; Μπουκάλα;
Τεσπα, έστειλα σε μερικούς φίλους τη διεύθυνση του email μου μέσω πμ, καλό θα ήταν όμως να γράψουμε κάποια εναλλακτική στην περίπτωση που το 4tf 'κατέβει' είτε μόνιμα είτε προσωρινά...EDIT: μεγάλη η πίκρα όμως...
-
Ο Στράτης είπε στο facebook ότι είναι όντως πολύ δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια ακόμα τίποτα δεν χάθηκε... το τεύχος Μαΐου μόνο.
-
Ο Στρατισίνο πόσταρε στο fb ακριβώς τα tweets που διαβάσαμε παραπάνω.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι το φορουμ θα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει με το περιοδικό κλεισμένο. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ο Στρατισίνο πόσταρε στο fb ακριβώς τα tweets που διαβάσαμε παραπάνω.
Προσωπικά δεν νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι το φορουμ θα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει με το περιοδικό κλεισμένο.Μπορούν κάλλιστα να συνεχίσουν online για τον καιρό που δεν θα εκδίδουν το περιοδικό.
Οι 4τ είναι γερό brand name και δεν νομίζω να τελειώσουν τόσο εύκολα.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παιζει κανενα plan b,να βοηθησουμε ολοι οσο γινεται,αν τυχον πεσει ?οπως εχει ξαναειπωθει και να πεσει το φορουμ σηκωνεται αλλο , δεν ειναι αυτο το προβλημα
το προβλημα ειναι τα περιεχομενα του φορουμ που δε νομιζω να δωθει αδεια να μεταφερθουν σε αλλο , οποτε θα ξαναπαει το πραγμα απο το μηδεν
και βεβαια παιζει ρολο και ποιος θα ασχοληθει για να στησει ξανα φορουμ
για μενα παντως κριμα γιατι ασχετως με το περιοδικο , το συγκεκριμενο ειναι το καλυτερο ελληνικο φορουμ (και δε σηκωνω φυσικα κουβεντα ) και θα ειναι κριμα να παψει να υπαρχει
απο την αλλη οι αλλαγες ειναι για τους ανθρωπους κατι συνηθισμενο , ολα ξεπερνιουνται
-
To forum του Drive λειτουργεί;
-
Όχι, δεν ανέβασαν φόρουμ μαζί με το νέο site του Drive.
Μπορούμε βέβαια να μαζευτούμε στο φόρουμ του Κοσμοπόλιταν και να τρολλάρουμε με την καρδιά μας!!!
-
νομιζω πως οχι , αλλα ποτε δεν ειχε ιδιαιτερη επιτυχια και ειπαμε καλες οι αλλαγες, αλλα δε θα γινεις και απο αρχοντας πληβειος
εγω θελω drdino mod , αλλιως αρνουμαι
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι, δεν ανέβασαν φόρουμ μαζί με το νέο site του Drive.Μπορούμε βέβαια να μαζευτούμε στο φόρουμ του Κοσμοπόλιταν και να τρολλάρουμε με την καρδιά μας!!!
+1 για cosmo , εκει ειμαι μεσα
-
Όσοι είστε fb πάντως μπείτε στο group https://www.facebook.com/groups/9725917354/
-
**Προ ολίγου ο ΣΧ εκδήλωσε (σε e-Mail) την πρόθεση συνέχισης λειτουργίας του 4T Forum ασχέτως εξελίξεων στις ΤΕ (που ευχόμαστε να είναι θετικές). Οπότε τα νέα είναι ελπιδοφόρα και παρακαλούμε για την υπομονή σας.
Αν θέλετε συνέχιση της παρούσας κουβέντας, παρακαλούμε στο Προτάσεις των φορουμάδων στους 4Τ που γνωρίζουμε ότι το παρακολουθούν τα στελέχη των ΤΕ. [Mod]**
-
Σύλληψη Κ.Καββαθά (πρώην ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ )